hayır cnm ben suan tedavı asamsındayım bugun 9.yarın 10.gunum yarın belı olucak yumurtalarn son halı eger gelısmısse (inşallah) opu ıcın gun verırler sanırm ınsallah bu arada bende senın gıbı bir gun korunmdım oldu dıyenlere kıldan ote oluyorm gecenlerdede aralık 2015 annelerı topıcınde okudum kızlar arasında konusyor ay keske korunsaydım bu yaz denıze giremicemiyim dieri tuh ya keske yaz bıtınce yapsaydık gıbısınden denızı bebeklerınden one getırmısler ıcımden dedım kımı bılemez kımı bulamaz sinir oldm onlara aama allah verıyor ıste oylelerıne vardır bıldıgı sorgulayamam merak etme cnm allah ın vardır bıldıgı herseyın zamanı var mubarek 3 aylardayız bunun yuzü hürmetine olucak ınsallah
anladım canım inşallah gelişmiştir senin yum.lar hayırlısıyla pozitif sonuc alırsın inşşalh en kısa zamanda..
ayy evet yaa uyuz oluyorum öylelerine, bende gecen bierde okudum bi kız var HAMİLE OLMAK İSTEYENLER grubuna 1 kere birlikte olduk istemiyorum ama sanırım hamileyim fln yazmıs..Hayy Allahım dedim yani taibiki olabilir kimsenin durumunu bilemeyiz ama en azından o gruba yazma yani git hamile olmak istemeyenler grubuna yaz :)
Aslında kimseyi eleştirmemek lazım cünkü insan yasamadan bilemiyor ki...
ama yinede ilk geceden kalanları sevmiyorum:) hayır anlamıyorum düğün tarihini yum.gününe mi denk getirdiniz hadi denk geldi diyelim o gece o işi mi yaptınız cocuk mu yaptınız:)))