hayır cnm ben suan tedavı asamsındayım bugun 9.yarın 10.gunum yarın belı olucak yumurtalarn son halı eger gelısmısse (inşallah) opu ıcın gun verırler sanırm ınsallah bu arada bende senın gıbı bir gun korunmdım oldu dıyenlere kıldan ote oluyorm gecenlerdede aralık 2015 annelerı topıcınde okudum kızlar arasında konusyor ay keske korunsaydım bu yaz denıze giremicemiyim dieri tuh ya keske yaz bıtınce yapsaydık gıbısınden denızı bebeklerınden one getırmısler ıcımden dedım kımı bılemez kımı bulamaz sinir oldm onlara aama allah verıyor ıste oylelerıne vardır bıldıgı sorgulayamam merak etme cnm allah ın vardır bıldıgı herseyın zamanı var mubarek 3 aylardayız bunun yuzü hürmetine olucak ınsallah
canım cok alemsın cıdden adanalı oldugumzdanmı aynı havayı soludugumuzdanmı bılmıyorm bende seın gıbı dusunuyorm hatta benm kuzenımın bırısının esı doğuda gorevlı adam yılda 2 defa gelıyor her geldıgınde hamıle bıakıp gıdıyoranladım canım inşallah gelişmiştir senin yum.lar hayırlısıyla pozitif sonuc alırsın inşşalh en kısa zamanda..
ayy evet yaa uyuz oluyorum öylelerine, bende gecen bierde okudum bi kız var HAMİLE OLMAK İSTEYENLER grubuna 1 kere birlikte olduk istemiyorum ama sanırım hamileyim fln yazmıs..Hayy Allahım dedim yani taibiki olabilir kimsenin durumunu bilemeyiz ama en azından o gruba yazma yani git hamile olmak istemeyenler grubuna yaz :)
Aslında kimseyi eleştirmemek lazım cünkü insan yasamadan bilemiyor ki...
ama yinede ilk geceden kalanları sevmiyorum:) hayır anlamıyorum düğün tarihini yum.gününe mi denk getirdiniz hadi denk geldi diyelim o gece o işi mi yaptınız cocuk mu yaptınız:)))
canım cok alemsın cıdden adanalı oldugumzdanmı aynı havayı soludugumuzdanmı bılmıyorm bende seın gıbı dusunuyorm hatta benm kuzenımın bırısının esı doğuda gorevlı adam yılda 2 defa gelıyor her geldıgınde hamıle bıakıp gıdıyormasalah canm allahım ısteyen herkese versın şans allahım yoktan var edıyor ıste hersey allahımın ol demesıne baglı mubarek ayların hurmetıne duaet cnm bol bol hayırlısıyla olsn nıce hayırsız evlatlar var annelerıne enrden dogurdm dedırten
bende kozandayım canm hatayada cok geldık gezmeye 4 yolda arkdas var esımde bır ara 4yolda calıstı kısa bır sure bız ilcesinde kozanda oturuyoruz adanaya 70km mesafemahaahhah:))) ayyy seninki daha kötüymüş yılda 2kere gel 2sinde de hamiş:)
aynen canım dua etmek lazım bol bol Allahım ol der de hepimiz hamiş oluruz inşallahh..
sen adanada nerde yasıosun canım ben hataydayım gerci
bende kozandayım canm hatayada cok geldık gezmeye 4 yolda arkdas var esımde bır ara 4yolda calıstı kısa bır sure bız ilcesinde kozanda oturuyoruz adanaya 70km mesafem
Konuya daldım bi anda ama canım ben de saricicek ile ayni merkezdeyim adanada tedavi görüyorum hataylimisin sen ben de hatayliyim ilcesindenahaahhah:))) ayyy seninki daha kötüymüş yılda 2kere gel 2sinde de hamiş:)
aynen canım dua etmek lazım bol bol Allahım ol der de hepimiz hamiş oluruz inşallahh..
sen adanada nerde yasıosun canım ben hataydayım gerci
benmde cok sevdıgım cok yakın arkdaslarm var 4yolda ve kesın senınde tanıyacagın:) ama ben gızlı yapıyorm tedavımı aklında olsun kımse bılmıyoBen de dörtyoldayım canım burda calısıp orda oturuyorum..kozanı biliyorum arkadasım oralı ben de gelmiştim oraya
Konuya daldım bi anda ama canım ben de saricicek ile ayni merkezdeyim adanada tedavi görüyorum hataylimisin sen ben de hatayliyim ilcesinden
cnm hemsern adanada klınık soruyordu bende ankada dedım bak sen geldın daha ıyı oldu :)Konuya daldım bi anda ama canım ben de saricicek ile ayni merkezdeyim adanada tedavi görüyorum hataylimisin sen ben de hatayliyim ilcesinden
benmde cok sevdıgım cok yakın arkdaslarm var 4yolda ve kesın senınde tanıyacagın:) ama ben gızlı yapıyorm tedavımı aklında olsun kımse bılmıyoyanı ortak rkdaslarımız cıkarsa dıye dedım
3 gün en ideali canım. Nerden biliyorsun belki 3. Gün değilde 5. Gün embiryosu olur inşallah o zaman salı günü olur ama pazar yapmıyorlar canım benimki pazara denk geldi p.tesi yapıldı ilk tedavimdeKızlar malum benm opu daha belli değil hoş opu olup Olacağım sahi belli değilcuma günü gel dediler eğer cuma çatlatma iğnesi verirlerse Allah izin verirse pazara opu olmuyomu ben olur diye düşünüyorm ama bilemedim birde eşlerimizin kaç günlük sperm ile gitmesi gerekiyor ?spermiogramda 3gündü suan bizim gün belli olmadığı için ya cok erken yada cok gec olabilir mesela 4günşük 5günlğk sperm daha cok çıkıyor ama kalitesi düşermiş 3günlük olması lazımmış sizler nasıl ayarladınız
evet tatlımmmmmm aynen ya zaman nasıl da geçti. inşallah tedavide olan herkes için su gibi aksın zamanB batmanbeginn bak canım 10 nisanda bu topiğe yazmıstın ama sen nısan ayında basladın ve sonucu aldın maşallah bunları okuyunca zaman dedım nekdar cabuk gectı bak 1 ay dahı olmadan bebegın seınle
Ay bi de tanıdık cikiyomusuz benim de tedaviyi kimse bilmiyor ailem bile bilmiyor sadece eşim ben ablam ve sizler :))cnm hemsern adanada klınık soruyordu bende ankada dedım bak sen geldın daha ıyı oldu :)
işin aslı içime bir rahatlık çöktü. bir de mutluluk :) inşallah yarın kanla birlikte kat kat artar mutluluğumya canm nasıl dayanacaksın yarına kadar saglık ocagında oğleden sonra bellı olur canm hem takıb orda olucak dıye oraya vrmen sart degılkı acıle gıdıp baktırsaydın keske hemen alırdn sonucu tabı senın tercıhın canm ben kendım olsam dyanamazdım ya kendımle kıyaslıyorm
cnm opu gunu bellı olmadıgı ıcın adamın spermenlerıde ayarlayamıyorm:) bu gece bır devırteslım yapsın barı yarın buyuk ıhtımal hersey ylundaysa pazartesı cagırabılırler ınsallah 5.gun emrıyosu olur cnm cok ıstıyorm allahım ısteyen herkesle bırlıkte bnada versın3 gün en ideali canım. Nerden biliyorsun belki 3. Gün değilde 5. Gün embiryosu olur inşallah o zaman salı günü olur ama pazar yapmıyorlar canım benimki pazara denk geldi p.tesi yapıldı ilk tedavimde
Ay maşallah ne çabuk öğrendi çok sevindim yaa allah tamamına erdirsin inşallahbu arada ılk mujdelı haber benden B batmanbeginn HAMİLEARKADAŞLAR DARISI BIZLERE BURDAKI DUA EDEN HERKESE MAŞALLAH LISTEMIZIN ILK HAMİLESİ HAYIRLI UGURLU GELSİN ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI YMESIN DARISI BIZLERE
Amin canım inşallah bu ay hepimize uğur getirsincnm opu gunu bellı olmadıgı ıcın adamın spermenlerıde ayarlayamıyorm:) bu gece bır devırteslım yapsın barı yarın buyuk ıhtımal hersey ylundaysa pazartesı cagırabılırler ınsallah 5.gun emrıyosu olur cnm cok ıstıyorm allahım ısteyen herkesle bırlıkte bnada versın
inşallah canm ama keske bugun alsaydın bosu bosuna yarını beklıyorsun :)işin aslı içime bir rahatlık çöktü. bir de mutluluk :) inşallah yarın kanla birlikte kat kat artar mutluluğum
inşallah canım yarında inan eğer işe dönme ihtimalim olmasa bklerdım transferını sana destek olmak cok ıstıyorm ınsallah senıde erken cagırırlar gorusuruz cok guzel olur :) mutlaka haber et bana ben sabah 9da ordayım hata musaıt olursak haberleselım sabah bılıkte kahvaltı falan yplım ayarlayalım cnmAmin canım inşallah bu ay hepimize uğur getirsin
AYNEN CANM MAŞALLAH HEPIMIZDEN HIZLI CIKTI BU TOPICIN ILK SAYFASINA BAKSANA 1.sayfada mayıs ayında asılama temmuzda tup demıs burda bosuna asılamaya para verme dıye dıye kızı ıkna ettık mayısa dahı kalmadan transfer oldu suan ıdrarda hemde cıft cızgıyı gördu :)darısı bızeAy maşallah ne çabuk öğrendi çok sevindim yaa allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?