• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben kaçirmişim olayları:-) eve yaptıgı teste çıkmıs he dayanabiliraem ben yapmıycam evde kızımda yapmadım direndim piskolojım bozulmasın dedim
aynen canm ya ben olsam bnde once kan verırdım transferının 8.gunu ıdı bugun maşallah hemen gordu 2.cızgıyı zaten bend emıstım ona hamılesın dıye ama boş yere stres yapıyordu kızlr su 5.gun emrıyosu transferı olan kızlar özellıkle lütfen şükredin ve oturup tadını cıkarın hamılelıgınızın eger cok cıddı rahmınızde sorun yoksa 5.gun emrıyosu tutunur yanı stres yapmayın ne guzel 5.gun emrıyosu transferı olmussunuz oturun allahınıza sukredın ben o asamaya gelsem ayagımı havaya dıker tadını cıkartırm belkı 5.6.7.denemesı olup 5.gun emrıyosu transfer edılemeyen okdar cok tanıdık varkı burda Allahım bızede 5.gun emrıyosu nasıp etsın sonrada hamılelık

Kan tahliline geldim cnm
canm cıkmadımı kan sonucu 1 saate cıkardı merak ettım bana durumu bıldır hem bun kan vermen daha ıyı oldu cunku bır gun durup dıergun tekrar yaptırman lazım en azından cumartrsı klınıge gıttıgınde ekrar edıldıgınde artısı görur doktor kesınlesır cnm

Hayirlisiyla guzek haberler verirsin insallah idrar testini gordum evet pozitif gozukuykr ama kan daha onemli bekluyoruz guzek haberleribi:KK66:
belinda canm tedavı bılgılernız yazarmısın lısteye ekledımmı senı emın degılım eksıkde olabılır kacıncı tedavı durumun nedır hangı klınık cnm bunları yazarmısın yazımdan alıntılıp

Ultrasondan geldim arkadaşlar. Bugün ilaçlarımın 5. günü olacak. çoğunluğu 11 mm en büyüğü 13mm olan 7-8 yumurta var şimdilik. Arkadan gelenler de var. Merkezin muhasebesiyle görüştüm. Moralim bozuldu. Gözlerim doldu muhasebede bile. Bu ay PGD - dondurma-ilaçlar hepsi 10 bine yakın tutuyor. 7. denemem olacak. off ya 5. güne gitmezse emriyolar. Ya hiçbiri kaliteli çıkmazsa, yine transfer olmazsa.. sorular sorular. Bugün psikologla görüşecektim canım sıkıldı beklemeden çıktım.

tusemim tusemim canm az once okudum bır arkdas nar suyu ıcmenı tavsıye etmıstı evet nar suyu cok faydalı %100 olan ama ben bır ay tedavım cok uzyaınca rahım duvarım ıncelmıstı ve nar suyu ıcmedım nar yemıstm ıllakı nar yoksa suyunu al ıc ama kendın nar alıp yesen bence zararın olmaz garantıye al basla bugunden ıtıbaren nar suyunada nar ada

ben de yaptıracağım cnm(mayıs aşılama, olmazsa(Allah korusun)temmuzda tüp). benim de rahmim sağa yatık ve küçük polip var üstte 3mm. doktorumuz aynı seninle bana yeri ve büyüklüğü sebebiyle sıkıntı yok dedi. ekte gönderdim bakmak isteyene. ayrıca eşimin sperm sayısı ve hareketliliği tam sınırda. herşeyin hayırlısı ne diyelim ki. inşallah bize de şu gebelik takviminden yapmak nasip olur. çok özendim ona yaaaa :KK9:
B batmanbeginn bak canım 10 nisanda bu topiğe yazmıstın ama sen nısan ayında basladın ve sonucu aldın maşallah bunları okuyunca zaman dedım nekdar cabuk gectı bak 1 ay dahı olmadan bebegın seınle :nazar:
:anneadayı::KK46:

Ultrasondan geldim arkadaşlar. Bugün ilaçlarımın 5. günü olacak. çoğunluğu 11 mm en büyüğü 13mm olan 7-8 yumurta var şimdilik. Arkadan gelenler de var. Merkezin muhasebesiyle görüştüm. Moralim bozuldu. Gözlerim doldu muhasebede bile. Bu ay PGD - dondurma-ilaçlar hepsi 10 bine yakın tutuyor. 7. denemem olacak. off ya 5. güne gitmezse emriyolar. Ya hiçbiri kaliteli çıkmazsa, yine transfer olmazsa.. sorular sorular. Bugün psikologla görüşecektim canım sıkıldı beklemeden çıktım.
canm benmde 6.gunde pazartesı gunu aynı en buyugu 11ml ıdı demekkı surec aynı normal yanı canm maddı konuda cok haklısın zaten bızımn tedavılerın olumsuz sonuclanması hep bu yuzden maddıyatı dusundugumzu ıcın ya buda olmazsa ya buda ıptal olursa paramız bosa gıderse dıye dusunmekten olmuyo bende aynı seyı dusunuyorm canm bu olmdı bırdaha kı denemeye param yok malesef degıl 1 ay 2 ay 1 sene en az kendımı toplayamam dnya borcumuz var bızım aslında suan buna bıle verecek gucum yok ama ınsalah o asamaya gelırsem verırcem ve hep dusunucem ya olmazsa dıye bu yuzdende olmuyo ıste ama elımde degıl herkes takma dusunm rahat ol dıyor ama bu dıyenlerın hepsı ılk ayda sorunsuz hamıle kalan arkdaslarım yanı benm durumumu ancak benm durumudmakı arkdaslarım anlıyo bazen dıyorm cokkk maddı gucum olsaydı bu olmdı dıerı dıye yola cıksaydım boyle olurmuyum kesınlıkle olmazdı

Ben kaçirmişim olayları:-) eve yaptıgı teste çıkmıs he dayanabiliraem ben yapmıycam evde kızımda yapmadım direndim piskolojım bozulmasın dedim
canm kızın maşallah cok tatlı yuzunden bal akıyorAllahım onu ve gelecek bebeklerınızı sıze bagıslasın sen deneyımlısın canm bılırsın benmde rahme takılan alet korlutuyor adını unuttum hanı acmak ıcın bana o ne zaman takıla damara denk gelıyor kanama oluyor asılamda da cok faz kanamam oldu damara denk geldı dedıler hassas sanırm bıaz rahım fılmınde takıldı bırde acmak ıcın ozmanda hasta bezı verdıler o derece kanma oldu transferde yada opuda o aletle acıyorlar dımı opu hadı neysede transfer olurken o alet benım yıne kanama neden olursa bbek gıderse bunu bıle dusunuyorm .:KK70: hoş daha o kademeye gelecegım mechul :KK70:

bu arada ılk mujdelı haber benden B batmanbeginn HAMİLE:nazar: ARKADAŞLAR DARISI BIZLERE BURDAKI DUA EDEN HERKESE MAŞALLAH LISTEMIZIN ILK HAMİLESİ HAYIRLI UGURLU GELSİN ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI YMESIN DARISI BIZLERE
KIZLAR Günaydın giremedim dün nete.Şimdi okuyorum kaçırdığım yerleri.Hepimiz için güzel bir gün olsun.
:nazar:batmanbegin tebrik ediyorum canım çooookkkk sevindim ya...Müjdeli haberler alınca içim kıpı kıpır oluyor umudum artıyor.Allah hepimize nasip etsin.Bizde arkadaşlarımızı sevindirelim.
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

canm cıkmadımı kan sonucu 1 saate cıkardı merak ettım bana durumu bıldır hem bun kan vermen daha ıyı oldu cunku bır gun durup dıergun tekrar yaptırman lazım en azından cumartrsı klınıge gıttıgınde ekrar edıldıgınde artısı görur doktor kesınlesır cnm
canım sağlık ocağında verdim kanı en mantıklısı o geldi çünkü aile hekimi takibi olacağından. yarın alacağım sonuçları inşallah :)

KIZLAR Günaydın giremedim dün nete.Şimdi okuyorum kaçırdığım yerleri.Hepimiz için güzel bir gün olsun.
:nazar:batmanbegin tebrik ediyorum canım çooookkkk sevindim ya...Müjdeli haberler alınca içim kıpı kıpır oluyor umudum artıyor.Allah hepimize nasip etsin.Bizde arkadaşlarımızı sevindirelim.
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyen herkesin başına :)

canm sizin yıne 3.gununuz ya benm daha opu tarıhım bellı degıl delırıcem ben ya neden her terslık benı bulur anlamam kı besmelesız de evden cıkmayan bırıyım yanı agzımdan duada eksık olmaz ama her ısım ters gıdıyor mıllet gunler oncesınden opu tarıhını bılır ben 5 gune bır kontrole cagrılıyorm! ya sabah sabah gergınım
Bende 3 veya 4 defa kontrole gittim sonra opu oldum.kızımda herşey ters gitmişti benimde.doktor tutucaguba hiç ihtimal vermemişti kalıtesız 2 embiriyomuda teansfer ettmişyi

canım sağlık ocağında verdim kanı en mantıklısı o geldi çünkü aile hekimi takibi olacağından. yarın alacağım sonuçları inşallah :)
ya canm nasıl dayanacaksın yarına kadar saglık ocagında oğleden sonra bellı olur canm hem takıb orda olucak dıye oraya vrmen sart degılkı acıle gıdıp baktırsaydın keske hemen alırdn sonucu tabı senın tercıhın canm ben kendım olsam dyanamazdım ya kendımle kıyaslıyorm

Canım rabbim sana ve bu yoldaki tüm arkadaşlarımıza sabırlar versin.Moralini yüksek tutmaya çalış,evet maalesef maddiyat insanın belini büküyor,moralini bozuyor.Ama şimdi sen bu aşamada şöyle düşünmeye odakla kendini bu para elimizden çıkacak bizi zorlayacak belki ama sonucunda rabbim bana sağlıklı bir evlat verirse?Onun mutluluğunu yaşadığını düşün bir an.Şimdilik sıkıntılarını düşünmek için ertele,tedavi sürecinin iyi geçmesi için kendine iyi bak.
Ya ben böyle yazıyorum ama sanma ki ben farklıyım sadece dışarıdan biri söyleyince insan kendini telkin ediyor.Bir nebze olsun birbirimize destek olabilmek moral veriyor canım.Bu arada psikologla görüş bence canım iyi gelebilir.

Canım rabbim sana ve bu yoldaki tüm arkadaşlarımıza sabırlar versin.Moralini yüksek tutmaya çalış,evet maalesef maddiyat insanın belini büküyor,moralini bozuyor.Ama şimdi sen bu aşamada şöyle düşünmeye odakla kendini bu para elimizden çıkacak bizi zorlayacak belki ama sonucunda rabbim bana sağlıklı bir evlat verirse?Onun mutluluğunu yaşadığını düşün bir an.Şimdilik sıkıntılarını düşünmek için ertele,tedavi sürecinin iyi geçmesi için kendine iyi bak.
Ya ben böyle yazıyorum ama sanma ki ben farklıyım sadece dışarıdan biri söyleyince insan kendini telkin ediyor.Bir nebze olsun birbirimize destek olabilmek moral veriyor canım.Bu arada psikologla görüş bence canım iyi gelebilir.
Teşekkür ederim canım. Morali yüksek tutmak önemli gerçekten. Bu sefer yüksek moralle gireceğim. Bu konuları kimseyle konuşamıyorum. Konu açılınca hemen gözlerim doluyor. Burada benzer şeyleri yaşadığımız için rahatlıyorum. Her hamilelik haberine seviniyorum. Allah bize de nasip eder inşallah

Neguze m

Neguzel bi kiziniz var enazindan dayanabileceginz:) insallah hayirlisiyla kardeside tutunmustur:KK66:
İnşallah canım.cok şukur bi kızım var.
biraz rahat ol canım git bir piskologla görüş kesinlikle.zaten birçok merkez piskolojık desteği ücretsîz veriyor.

canm kızın maşallah cok tatlı yuzunden bal akıyorAllahım onu ve gelecek bebeklerınızı sıze bagıslasın sen deneyımlısın canm bılırsın benmde rahme takılan alet korlutuyor adını unuttum hanı acmak ıcın bana o ne zaman takıla damara denk gelıyor kanama oluyor asılamda da cok faz kanamam oldu damara denk geldı dedıler hassas sanırm bıaz rahım fılmınde takıldı bırde acmak ıcın ozmanda hasta bezı verdıler o derece kanma oldu transferde yada opuda o aletle acıyorlar dımı opu hadı neysede transfer olurken o alet benım yıne kanama neden olursa bbek gıderse bunu bıle dusunuyorm .:KK70: hoş daha o kademeye gelecegım mechul :KK70:
saol teyzesı nazlı ceylan o hiç rahat durmaz herşeye naz yapar.raha oll canım neden olumsuz düşünüyorsun azıcık rahat oldun mu hersey daah iyi olur

hadı ya 3.gun emrıyosumuydu ılk kızın
yok canım 5.gün embiyosu

Sarıçiçeğim sen pazartesi opuya ben de iğnelere başlıyormuşuz düşünsene ne güzel olur?
Her ay olmasın diye beklediğim regl bu ay da stresten geç gelmez inşallah.
Benimde kafamda ya tedaviye başlayamazsak,ya yarım kalırsa diye sorular dönüyor.Kan tahlilimde biraz enfeksiyon çıktı sorun olur mu acaba ya?

İnşallah canım.cok şukur bi kızım var.
biraz rahat ol canım git bir piskologla görüş kesinlikle.zaten birçok merkez piskolojık desteği ücretsîz veriyor.

saol teyzesı nazlı ceylan o hiç rahat durmaz herşeye naz yapar.raha oll canım neden olumsuz düşünüyorsun azıcık rahat oldun mu hersey daah iyi olur

yok canım 5.gün embiyosu
maşallah ama varsın durmasın ya resmıne bakıyorm devamlı sen denk geldıkce profılıne tıklıyorm sevıyorm allhım kaderınıde kendı gıbı gzuel etsın

Sarıçiçeğim sen pazartesi opuya ben de iğnelere başlıyormuşuz düşünsene ne güzel olur?
Her ay olmasın diye beklediğim regl bu ay da stresten geç gelmez inşallah.
Benimde kafamda ya tedaviye başlayamazsak,ya yarım kalırsa diye sorular dönüyor.Kan tahlilimde biraz enfeksiyon çıktı sorun olur mu acaba ya?
canım benm henuz opu belli değil inşallah allah söyletmıstır pazartesı opu olur benım öncekındede opuya 2 gun kala tedavım ıptal oldugundan opu olana kadar ınanmam yada catlatma ıgnesı vurulana kadar :KK17: canım enfeksiyn derken nasıl bır enfeksıyon ıltıhap falanmı ınallah tedavısı tedavınl devam eder ıltıhapsa canm antıbıyptık verıyorlar dıye bılıyorm umarım sorunsuz bı sekılde baslar tedavın bu ARADA cok var burda reeldeetrafmda tup bebege baslayacak adet beklerken hamıle olan bıldıklerm var allahım en kısa surede hepımıze verır ınsallah canım

Back