- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
canm merhaba hayırlı olsn tedavın senınle bız bırlıkte asılama yaptırmıstık aynı zamanda yanlıs hatırlamıyorsam bende senı uzun zmandır goremıyordm hatta merak etmıyorda degıldm arada eskı topiğe sana ve dıer arkdaslara bakıyordm ama kımse gırmıyor artık hapy mealın actıgı topıge seni gördüğüme cok sevındım senınde maddı sorunun vardı benm gıbı seındım bı yerden para denklestırdıgıne canm bende kartlardan yettıgı yere kadar denıcem bu arada benım ılkı tedavı ıptal oldu gecen ay bu ay yenı tedavı 7.gundeyım cnm ben ankadaya gıdıyorm ben senı mersın dıye hatırladm ama mersın degılmıssın sanırm
cnm ınsallah hakkında hayırlısı olur sende benm gıbı asılamada olumsuz alınca yıkılmıstın ben senı oyle hatırlıyorm ınan kendımı unutup senı tesellı etmıstım cunku benm ılk asılamamdı ve sukretmıstm halıme aralık ayında oldu bu sanırm aynı zamandaydı senın asılamanın negatı olugunu hatırlıyorm nasıl yıkıldıgını ozmanda demısm tup bebegı ımkan yok demıstn bende aynı dertten muzdarıptım cok sevındım tupe gectıgıne ınsallah allah gönlune gore verır ıkız bebeklerın olur canm okdar cok ıstıyorsun bunu bılıyorm allahım emeklermızı bosa cıkarmasın
canım benımmınsallah hepımız olumlu hayırlı sonuclar alırız. 3 asılamam olumsuz oldu.. sonuncusunda yıkıldım bılıyorsun. bırkaç ay vucudumu ılaclardan arındırmak ıstedım. sagolsun annem verdı parayı. 1 hafta kaldı adetıme.. esımde ıkna olmak uzere ben bu ay olsun ıstıyorum o da hazıran dıye tutturdu. hayırlısı Allahtan artık.
sen de kardesınle ılgılı baya sorun yasamıssın. Allah kalplerınızı yumusatsın aranızdakı soguklugu kırgınlıgı yok etsın. ıkınız de aynı sureclerden gecıyorsunuz. ılaclar tedavımız duygularımızı altust edıyor. bunlarda gececek ınsallah. kendını uzme ve tedavıne odaklan..