• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

canm merhaba hayırlı olsn tedavın senınle bız bırlıkte asılama yaptırmıstık aynı zamanda yanlıs hatırlamıyorsam bende senı uzun zmandır goremıyordm hatta merak etmıyorda degıldm arada eskı topiğe sana ve dıer arkdaslara bakıyordm ama kımse gırmıyor artık hapy mealın actıgı topıge seni gördüğüme cok sevındım senınde maddı sorunun vardı benm gıbı seındım bı yerden para denklestırdıgıne canm bende kartlardan yettıgı yere kadar denıcem bu arada benım ılkı tedavı ıptal oldu gecen ay bu ay yenı tedavı 7.gundeyım cnm ben ankadaya gıdıyorm ben senı mersın dıye hatırladm ama mersın degılmıssın sanırm

cnm ınsallah hakkında hayırlısı olur sende benm gıbı asılamada olumsuz alınca yıkılmıstın ben senı oyle hatırlıyorm ınan kendımı unutup senı tesellı etmıstım cunku benm ılk asılamamdı ve sukretmıstm halıme aralık ayında oldu bu sanırm aynı zamandaydı senın asılamanın negatı olugunu hatırlıyorm nasıl yıkıldıgını ozmanda demısm tup bebegı ımkan yok demıstn bende aynı dertten muzdarıptım cok sevındım tupe gectıgıne ınsallah allah gönlune gore verır ıkız bebeklerın olur canm okdar cok ıstıyorsun bunu bılıyorm allahım emeklermızı bosa cıkarmasın

canım benımmınsallah hepımız olumlu hayırlı sonuclar alırız. 3 asılamam olumsuz oldu.. sonuncusunda yıkıldım bılıyorsun. bırkaç ay vucudumu ılaclardan arındırmak ıstedım. sagolsun annem verdı parayı. 1 hafta kaldı adetıme.. esımde ıkna olmak uzere ben bu ay olsun ıstıyorum o da hazıran dıye tutturdu. hayırlısı Allahtan artık.
sen de kardesınle ılgılı baya sorun yasamıssın. Allah kalplerınızı yumusatsın aranızdakı soguklugu kırgınlıgı yok etsın. ıkınız de aynı sureclerden gecıyorsunuz. ılaclar tedavımız duygularımızı altust edıyor. bunlarda gececek ınsallah. kendını uzme ve tedavıne odaklan..

canım benımmınsallah hepımız olumlu hayırlı sonuclar alırız. 3 asılamam olumsuz oldu.. sonuncusunda yıkıldım bılıyorsun. bırkaç ay vucudumu ılaclardan arındırmak ıstedım. sagolsun annem verdı parayı. 1 hafta kaldı adetıme.. esımde ıkna olmak uzere ben bu ay olsun ıstıyorum o da hazıran dıye tutturdu. hayırlısı Allahtan artık.
sen de kardesınle ılgılı baya sorun yasamıssın. Allah kalplerınızı yumusatsın aranızdakı soguklugu kırgınlıgı yok etsın. ıkınız de aynı sureclerden gecıyorsunuz. ılaclar tedavımız duygularımızı altust edıyor. bunlarda gececek ınsallah. kendını uzme ve tedavıne odaklan..
CANIM cok sevındım annenın karsılamasına ınsallah bu sefer yüzümüz güler senın yıkıldıgını cok ıyı hatırıyorm bende senın gıbıydım zaten her halımıze sukur bu tedavıye baslaybıldgımıze de bınlerce şükür beni hormonlar altust ettı canım suan ozellıkle son demdeyım doldum tastım kontrolume bırgun kaldı stres stres ay ınsallah yarın hayırlı sonuclar alırım allahım hepımızın yuzunu guldursun

canım benm henuz opu belli değil inşallah allah söyletmıstır pazartesı opu olur benım öncekındede opuya 2 gun kala tedavım ıptal oldugundan opu olana kadar ınanmam yada catlatma ıgnesı vurulana kadar :KK17: canım enfeksiyn derken nasıl bır enfeksıyon ıltıhap falanmı ınallah tedavısı tedavınl devam eder ıltıhapsa canm antıbıyptık verıyorlar dıye bılıyorm umarım sorunsuz bı sekılde baslar tedavın bu ARADA cok var burda reeldeetrafmda tup bebege baslayacak adet beklerken hamıle olan bıldıklerm var allahım en kısa surede hepımıze verır ınsallah canım

Evet canım iltihap çıktı kanımda az oranda.Hatta sonucu veren bu ara grip falan mı oldunuz dedi?Bende biraz üşüttüm farkındayım.Doktor ilk kontrole gittiğimde antibiyotik ve vitamin vermişti.İnşallah gidene kadar geçer.

CANIM cok sevındım annenın karsılamasına ınsallah bu sefer yüzümüz güler senın yıkıldıgını cok ıyı hatırıyorm bende senın gıbıydım zaten her halımıze sukur bu tedavıye baslaybıldgımıze de bınlerce şükür beni hormonlar altust ettı canım suan ozellıkle son demdeyım doldum tastım kontrolume bırgun kaldı stres stres ay ınsallah yarın hayırlı sonuclar alırım allahım hepımızın yuzunu guldursun
amin kuzum.. her ne kadar annem vermıs olsa da benım ıcın borctur bu.. kadın yıllarca 3-5 kurus kenara atıp bunu bırıktırmıs o yuzden o ıstemese de ben gerı odıcem ınsallah

selam kızlarr

İnsan neler yaşıyor, aranızdan bazılarını diğer topiclerden tanıyorum belki onlarda benim durumumu biliyordur ama kısaca bahsedeyim..
3 yıllık evliyim 2 yıldır cocuk istiyoruz-eşimin tahliller temiz çok şükür..benim sağ tüpüm tıkalı rahim filminde çıktı.. 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı :(( en son asılamam gecen aydı ve bu ay da adet olunca doktorum artık laparoskopi yapalım cünkü olmaması için bi neden yok dedi.. önümüzdeki hafta ameliyatım var.. ya tüplerim acılcak doktor tedavi vericek yada direk tüp bebeğe git dicek.. tüp bebek maddi olarak şu sıralar mümkün değil malesef oyüzden eger (ki Allah korusun) tüp acılmazsa beklemekten baska carem yok.. Umudum yok değil hayırlısı Allah'tan diyorum tabiki ck üzülüyorum yıpranıyorum anlatmama bile gerek yok her ay aynı hayalkırıklıgını hepiniz biliyorsunuzdur.. Allahım en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin..
NOT :) İlk geceden hamile kalanlardannn, ayy sadece 1 kere korunmadık onda da hamile kaldım diyenlerden gıcık kapıorum:)))))

Kızlar ben 2 aşılamamı da özel hastanede yaptırdım, rapor hakkında bilginiz var mı veya ADANA da önerebileceğiniz doktor tüp bebek merkezi var mı ?

Evet canım iltihap çıktı kanımda az oranda.Hatta sonucu veren bu ara grip falan mı oldunuz dedi?Bende biraz üşüttüm farkındayım.Doktor ilk kontrole gittiğimde antibiyotik ve vitamin vermişti.İnşallah gidene kadar geçer.
a canm geçer o gecmıstır hatta merak etme cok ıyı olmus oncesınden antıbıyotık kullanman hayırlı olsun cnm ıltıhapı unut emın ol gecmıstır

amin kuzum.. her ne kadar annem vermıs olsa da benım ıcın borctur bu.. kadın yıllarca 3-5 kurus kenara atıp bunu bırıktırmıs o yuzden o ıstemese de ben gerı odıcem ınsallah
cok haklısın canm inşalah emeklerimiz boşa cıkmaz

Selam kızlar,
Dondurulmuş embriyo transferi yapılan var mı? prosedür nasıl?
Hastaneye ne sıklıkkta gittiniz? tecrübelerini yazan olursa sevinirim.
selam canm yenı tedavu surecın hayırlı olsn uzunz mandır bakıyorm eskı hapy meaılın topıcıne defalrca geldım sana yazdım merak ettıgımı ama kımseden ses seda yoktu bende kaybetmıstm senı :) dondurulmus tedavı yapan bırkac arkdas var görup cvp verırlr emınım

selam kızlarr

İnsan neler yaşıyor, aranızdan bazılarını diğer topiclerden tanıyorum belki onlarda benim durumumu biliyordur ama kısaca bahsedeyim..
3 yıllık evliyim 2 yıldır cocuk istiyoruz-eşimin tahliller temiz çok şükür..benim sağ tüpüm tıkalı rahim filminde çıktı.. 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı :KK43:( en son asılamam gecen aydı ve bu ay da adet olunca doktorum artık laparoskopi yapalım cünkü olmaması için bi neden yok dedi.. önümüzdeki hafta ameliyatım var.. ya tüplerim acılcak doktor tedavi vericek yada direk tüp bebeğe git dicek.. tüp bebek maddi olarak şu sıralar mümkün değil malesef oyüzden eger (ki Allah korusun) tüp acılmazsa beklemekten baska carem yok.. Umudum yok değil hayırlısı Allah'tan diyorum tabiki ck üzülüyorum yıpranıyorum anlatmama bile gerek yok her ay aynı hayalkırıklıgını hepiniz biliyorsunuzdur.. Allahım en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin..
NOT :) İlk geceden hamile kalanlardannn, ayy sadece 1 kere korunmadık onda da hamile kaldım diyenlerden gıcık kapıorum:)))))

Kızlar ben 2 aşılamamı da özel hastanede yaptırdım, rapor hakkında bilginiz var mı veya ADANA da önerebileceğiniz doktor tüp bebek merkezi var mı ?
selam canım bende adanadayım ANKADA ya gıdıyorm suan daha öncede hem ANKADA hem TURANCETIN ıle ön gorusmem olmustu ANKADA da bırıncı denemem yumurta gelısımı olmamasından ıptal oldu sımdı 2.tedavıdeyım ben ılkınde feza beye gıttım ma herkes tum etrafım cevrem gökhan bey demıstı sımdıe gökhan beyle denıcem yarın kontrol var yarın belı olucak Adanada cok fazla secenegımız yok malesef turancetın de abdullh bey var cok sevdm kendısını ön gorusmeler ucretsız zaten canm bence gıt hepsıyle gorus hangısı kafana yatarsa

selam canım bende adanadayım ANKADA ya gıdıyorm suan daha öncede hem ANKADA hem TURANCETIN ıle ön gorusmem olmustu ANKADA da bırıncı denemem yumurta gelısımı olmamasından ıptal oldu sımdı 2.tedavıdeyım ben ılkınde feza beye gıttım ma herkes tum etrafım cevrem gökhan bey demıstı sımdıe gökhan beyle denıcem yarın kontrol var yarın belı olucak Adanada cok fazla secenegımız yok malesef turancetın de abdullh bey var cok sevdm kendısını ön gorusmeler ucretsız zaten canm bence gıt hepsıyle gorus hangısı kafana yatarsa

Turan Çetin'i ben de duymuştum, haftaya laparoskopi olcam onun sonucuna göre görüşcem canım.. tşk ederim.
Fiyat ve rapor çıkarma olayı hakkında bilgin vr mı peki

selam canm yenı tedavu surecın hayırlı olsn uzunz mandır bakıyorm eskı hapy meaılın topıcıne defalrca geldım sana yazdım merak ettıgımı ama kımseden ses seda yoktu bende kaybetmıstm senı :) dondurulmus tedavı yapan bırkac arkdas var görup cvp verırlr emınım

Canım çok sağol . Ben devamlı girdim aslında ama hiç bildirim gelmedi. Yani yeni yorum yazan yok göründü hep. Anlamadım açıkçası. Neyse burdan devam artık:))

Turan Çetin'i ben de duymuştum, haftaya laparoskopi olcam onun sonucuna göre görüşcem canım.. tşk ederim.
Fiyat ve rapor çıkarma olayı hakkında bilgin vr mı peki
evet canm ıkısıde 4.500 tl demıslerdı ılaclar senden olursa . . . rapor ısındede ıkısıde bız cıkartırız adetlı oldugun gun gel dedıler ama ıkısındede unuttum bırınde hafta sonuydu ugrasamadık dıerındede saat gecmıstı gıdıp geldıgımzde bırde ıgnelerı uygun fıyata alınca (yarısını kızkardesım gönderdı) ugrasmadık ama klınık yardımcı oluyo rapor konusunda banada kuzenm ılk turan cetın demıstı aslına bkarsan abdullah bey var telefnla n zaman arasam yardımcı oldu cok sevdm ben cok byefendı . . canm bırde ataturk caddesınde sınemanın arkdasında bır yer varmıs merkez orayada tlefn actım 8bın tl demıslerd hıc gıtmedım gorusmeye falanda

Canım çok sağol . Ben devamlı girdim aslında ama hiç bildirim gelmedi. Yani yeni yorum yazan yok göründü hep. Anlamadım açıkçası. Neyse burdan devam artık:))
canm bu forumun ılk sayfsına baksan dahı gorursun sana tskrlerımı ara ara sunuyordum :) cok sevdınım grdugume ınan sımdı dondurulmuslar la tedavın baslayacakmı

evet canm ıkısıde 4.500 tl demıslerdı ılaclar senden olursa . . . rapor ısındede ıkısıde bız cıkartırız adetlı oldugun gun gel dedıler ama ıkısındede unuttum bırınde hafta sonuydu ugrasamadık dıerındede saat gecmıstı gıdıp geldıgımzde bırde ıgnelerı uygun fıyata alınca (yarısını kızkardesım gönderdı) ugrasmadık ama klınık yardımcı oluyo rapor konusunda banada kuzenm ılk turan cetın demıstı aslına bkarsan abdullah bey var telefnla n zaman arasam yardımcı oldu cok sevdm ben cok byefendı . . canm bırde ataturk caddesınde sınemanın arkdasında bır yer varmıs merkez orayada tlefn actım 8bın tl demıslerd hıc gıtmedım gorusmeye falanda

çok sağol canım bakalım haftaya belli olur benim durumum artık.. sen suan ne asamadasın transfer yapıldı mı

inşalah cnm vardır herşeyin bı zamanı hayırlısıysa gelsınler ben tedavm ıptal oldugunda cok ağladım işyernde duramıyordm ogle arası oeve gıtmıstım sırf aglamak ıcın okadar kötüydüm sağolsun burda okdar guzel okdar temız arkdaslar varkı @yeteeeeer başta olmak üzere orlando orlando olsun @sevdecann olsun @hkom olsun @_ksk_ olsun @egunal olsun ismini ne nıckını unuttugum birçok arkdasım burda bana hep destek oldu ki sayelerinde belki şuan kendimi toparladım hepsinden allah binlerce kez razı olsun burada ben cok mutlu oldm kendı derdımı unutup arkdaslarn derdıne uzuldm mutluluklarına mutlu oldm ıyıkı varsınız hepinize tekrar teşekkür ederim

çok tatlısın:)

çok sağol canım bakalım haftaya belli olur benim durumum artık.. sen suan ne asamadasın transfer yapıldı mı
hayır cnm ben suan tedavı asamsındayım bugun 9.yarın 10.gunum yarın belı olucak yumurtalarn son halı eger gelısmısse (inşallah) opu ıcın gun verırler sanırm ınsallah bu arada bende senın gıbı bir gun korunmdım oldu dıyenlere kıldan ote oluyorm gecenlerdede aralık 2015 annelerı topıcınde okudum kızlar arasında konusyor ay keske korunsaydım bu yaz denıze giremicemiyim dieri tuh ya keske yaz bıtınce yapsaydık gıbısınden denızı bebeklerınden one getırmısler ıcımden dedım kımı bılemez kımı bulamaz sinir oldm onlara aama allah verıyor ıste oylelerıne vardır bıldıgı sorgulayamam merak etme cnm allah ın vardır bıldıgı herseyın zamanı var mubarek 3 aylardayız bunun yuzü hürmetine olucak ınsallah

bu arada ılk mujdelı haber benden B batmanbeginn HAMİLE:nazar: ARKADAŞLAR DARISI BIZLERE BURDAKI DUA EDEN HERKESE MAŞALLAH LISTEMIZIN ILK HAMİLESİ HAYIRLI UGURLU GELSİN ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI YMESIN DARISI BIZLERE

evet alıyorum canım.
ay yyy cok sevindimmm.nasıl mutlu oldum uyanır uyanmaz anlatamam.bizim daha 3.günümüz.cok var daha düşünmek istemiyorum ama olmuyor.

Hee daha kan vermedin mı?yoksa ikinciye mi kan vericeksin?

Hayirlisiyla guzek haberler verirsin insallah idrar testini gordum evet pozitif gozukuykr ama kan daha onemli bekluyoruz guzek haberleribi:KK66:
kızlar kan testini sağlık ocağında yaptırdım yarın sonucu alacağım inşallah.
ve topiğimizde bulunan tüm kardeşlerim hepimize nasip olur inşallah evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak. :)

Back