- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
5 güne kalan Olurmu ki zaten 5 tane bugün ikinci gün[/QUOTE]Cnm.neden hersey bitmis gibi konustunki5tane var onlara genetik uygulanmicak mo?
Ya niye negatife şartlıyorsun kendini.?Valla yaa ben ztn kimsenin hakliliginda degilm ki iki tarafta belkide suclu ya da kendine gore hakli ne farkeder biz burda gerginlikten ztn bi
hal olmusuz uzmeyelim birbirimizi gercktn uc
gunluk dunya ya.. bide bukdr uzuntumz
skntimz varken baska kavgalara kimsenin
gucu yokbenim bugun3.gunum gunler gecmiyo bugun cok yurudm diuemi ne suan full yatiyorum kasiklarimda enteresan bi agri var pismanim cok gezdigime birde gunler ilerledikce korkumda artiyo ya gene o negatif yazisini gorcm diye
inşallah.birçogu pozitifi aldı.inşallah bizlerde alıcaz.Bence de
Kusura bakmayın son günlerde topiğinize girip çıkar oldum, sizlere hayırlı dualar edemeden ciddi konular hakkında ikazlarda bulunmak zorunda kaldım, Hakkınızı helal edin, istemeden sizlerin gerilmesine neden oldum.
Burda Paylaşım yapan herkes inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşur, Allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah
Hiçbiriniz inancınızı yitirmeyin. Allah'ın izniyle olacak inşallah
kaç yasında oglun?benimkide 4 ta yattı gecebütün gün canım çıktı ya oğlan hiç durmuyor parka gittik indi bindi kalktı ben pert oldum bide progestan acayip uyku yapıyor gece ağladıkca nasıl kalktığımı bilmiyorum yataktan
Oyle deme cnm rabbimize siginacaz bak ben hergun bebeklerime 7 ayetel kursi okudum5 güne kalan Olurmu ki zaten 5 taolsuugin ikinci gün
Hosmn benim de ikiz mi acaba 302 çıktı 9. Gün
Hayırlısı inşallah ikiz de zor olucak ama olsun..Valla canım iki gün sonra katlanır, 11.gün 600 civarı olur..576 değerle bana öyle dediler, senin de olabilir canım..benim gibi 2 tane 5. gün embriyosuydu zaten seninde, mümkündür yani.geliyorlar inşallah.:))
Ben cocuk istedigim günden beri hep ikiz hayal etmişimdir.. Zor olacağı kesin ama cok severim cok isterim, Allah saglıklı sıhhatlı nasip etsin insallah hepimizeHayırlısı inşallah ikiz de zor olucak ama olsun..
Canimsinz:) insallah rabbim guzl haberlerle yuzumuzu guldursun yaa ben pozitif olmakta diretiyorum hernekdr pek bi belirti yasamasamda.. birde su oruc belirsizligi var kararliyim ctesi gunune kdr tutacam insallah ta pozitif cikarsa sonucum insallah sorasinda napsak? sen ne dusunuyosunz?Canım Belinda... Söylemek istedigim aklımdan gecen herseyi söylemişsin. Benim gibi Düşünen insanlar görünce icim rahatlıyo.. Keyfimizi kaçırmayalım, guzel gelişmelerden bahsedelim
Korkma kiz benim kadarmi ikizden korkuyodun ben bile goze alip cift transfer ettirdim simdide surekli bebislerim bana tutunsun diye dua ediyorum:))))Hayırlısı inşallah i olucak ama olsun..
İnşallah bemde güzel haber vricem perşembeyw kadar regel olmazsam gidip kan vericwmCanım Belinda... Söylemek istedigim aklımdan gecen herseyi söylemişsin. Benim gibi Düşünen insanlar görünce icim rahatlıyo.. Keyfimizi kaçırmayalım, guzel gelişmelerden bahsedelim
Canimsinz:) insallah rabbim guzl haberlerle yuzumuzu guldursun yaa ben pozitif olmakta diretiyorum hernekdr pek bi belirti yasamasamda.. birde su oruc belirsizligi var kararliyim ctesi gunune kdr tutacam insallah ta pozitif cikarsa sonucum insallah sorasinda napsak? sen ne dusunuyosunz?
Pek yok cnm ya bugun cok dolastim disarida
Bi bakmissin bimmucize hamilesin:)))) ay ne hos olurdu yaaaaİnşallah bemde güzel haber vricem perşembeyw kadar regel olmazsam gidip kan vericwm
Senin transfer 11inde benim 12sinde sen yaparsan bende yaparim herturlu dicem ama:)))) cok erken yaaa valla topa tutarlar biziTutacak misin ciddi misin? Ya pozitifse ve bisey olursa? Doktoruna sordun mu canim? Ben de persembe sabahi yapsam test diyorum duruma gore niyetlenirim .
Ne güzel ama inancımı kaybettim artık dua bile edemiyorum kitlendi hersey hiç kimseyle konusmadim yemedim içmedim sadece buraya yazıyorum ALLAH afetsin beni[/QUOTE]Oyle deme cnm rabbimize siginacaz bak ben hergun bebeklerime 7 ayetel kursi okudum
ezberden bildigim en buyuk dua bu birde cok
etkili okuyup allahima emanet t
Ben persembe Gününe kadar bi test yapacam sanırım dayanamıcam. Eger hamile olursam tutmam. Borcum olsun günü Gününe öderim insallah. Bebeklere bise olur diye korkarım cok uzun süre cünkü, susuzluk problem yaratır. Bide ben bi bant kullanıyorum. Estrofem in bant hali, hormon yani. O takılıyken tutulabilir mi onu da bilemedim. Vücuda bi giris oluyo yaCanimsinz:) insallah rabbim guzl haberlerle yuzumuzu guldursun yaa ben pozitif olmakta diretiyorum hernekdr pek bi belirti yasamasamda.. birde su oruc belirsizligi var kararliyim ctesi gunune kdr tutacam insallah ta pozitif cikarsa sonucum insallah sorasinda napsak? sen ne dusunuyosunz?
Aa ne bandi ne ise yariyo neden benBen persembe Gününe kadar bi test yapacam sanırım dayanamıcam. Eger doktorum.nrsam tutmam. Borcum olsun günü Gününe öderim insallah. Bebeklere bise olur diye korkarım cok uzun süre cünkü, susuzluk problem yaratır. Bide ben bi bant kullanıyorum. Estrofem in bant hali, hormon yani. O takılıyken tutulabilir mi onu da bilemedim. Vücuda bi giris oluyo ya
Senin transfer 11inde benim 12sinde sen yaparsan bende yaparim herturlu dicem ama:)))) cok erken yaaa valla topa tutarlar bizi
inşallah canım ya bakalım bi hiç umudum yok da gidip yaptırıcam.Bi bakmissin bimmucize hamilesin:)))) ay ne hos olurdu yaaaa
Aa ne bandi ne ise yariyo neden ben
kullanmadim:/ ya hamile kalirsam bende
tutmam en kotu 1 gun tut 1 gun tutma yaparim
tabi doktorum ne der o da cok onemli ama sindi ortada daha hicbsy yokken nasil birakayim orucutest icinde fazla erken sizin transfer olali cok oldu yapsaniz yeridir ama benim persembe gunu 6.gunum cikarmi? Valla yaptircaksinz en sonunda bana su testi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?