- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Arwenn ben ilk bu siteye üye olduğumda o takvimler bana gösteriş gibi gelmişti. Neden yapar insan bunu milletin gözüne sokar gibi diyodum. Tabi olayın ciddiyetine çooooook sonra vardım. Meğer onlar bizler icin Onur tablolarıymış:) artık cok seviyorum gördükçe umudum artıyo. Inşallah diyorum, inşallah benimde.....Evvet,nazar etmeyiz,gordukce maasallah ,olumsuz giderse bir dahakine insallah deriz...
Nasıl oluyor bu hamile takvimi,ben hiç görmedim burda çok duydum amaHamile olanlarr kalp atisina kadar takvim koymiycaklar sanirim...oysa ki koymalilar bence...kiz niye koymuyosunuz takvimi? ?
Teşekkürler.. Benimkiler taaa opu öncesinden belliydi. Hoca bile nazlı mısın kızım sen, geç gelişiyor bunlar dedi :) geç olsun güç olmasın..)Hayirli olsuunn...gelsin pozitifleer..
hosmn inkiler biraz ikiz de canim hayirlisiyla..fark ondandir belki...
Canım hala nazardan korkmuyorum bîlakis burda onlarca teyzesi var bebeğimin onlar mı nazar değdircek. Fakat ben Ocak'taki hamileliğimde yapmıştım hemen ve bebişleri kaybedince takvimi silmek çok ağırıma gitmişti.o Yüzden bu sefer elim gitmiyor yine bişey olursa diye.lütfen yanlış anlamayın sadece korkuyorum lütfen dualarınız da da beni eksik etmeyinHamile olanlarr kalp atisina kadar takvim koymiycaklar sanirim...oysa ki koymalilar bence...kiz niye koymuyosunuz takvimi? ?
Hamile olanlarr kalp atisina kadar takvim koymiycaklar sanirim...oysa ki koymalilar bence...kiz niye koymuyosunuz takvimi? ?
Tedirgin olmakta çok Haklısınız hepimizin geçmişe Dayalı kötü tecrübeleri var. Insallah bu sefer hepimizin şansı dönmüş olsun, en güzel haberleri alalımBebegi gormeden kalp atislarini duymadan takvim koymayi düşünmüyorum kimseye hamileyim diyemiyorum sali gunu ilk kontrolum var coook merak ediyorum
Yarın senin günün demek... Insallah çift çizgiyi görürsün canım. Kan testi nezamanYrn sabah ilk idrarımla test yapıcam nolur dua edin silik de olsa çıksınnnn
Kan testi normalde salı yani 10. Gün ama yrn pozitif çıkarsa kan testi de veririm off heycandan uyuyamıcam sanırımYarın senin günün demek... Insallah çift çizgiyi görürsün canım. Kan testi nezaman
Senin 5.gün embriyosuydu diye hatırlıyorum. Bence cıkıcaktır. Kan testini de bekletme yap kurtulKan testi normalde salı yani 10. Gün ama yrn pozitif çıkarsa kan testi de veririm off heycandan uyuyamıcam sanırım
5. Gün iki tane... Allahım yardım etsin kan da yapucamSenin 5.gün embriyosuydu diye hatırlıyorum. Bence cıkıcaktır. Kan testini de bekletme yap kurtul
İnşallah yarın güzel haberler alırız canım dualarım seninle..Yrn sabah ilk idrarımla test yapıcam nolur dua edin silik de olsa çıksınnnn
Çok teşekkür ederim inşallah topiği hepimiz şenlendiricezİnşallah yarın güzel haberler alırız canım dualarım seninle..
Yrn sabah ilk idrarımla test yapıcam nolur dua edin silik de olsa çıksınnnn
Çok sağol cnm aminnnn...inşallah güzel hbrler veririmHadi inşallah canım, dualarımız seninle..Allah ım yüzümüze güler inşallah...
Aminn inşallah cnmHadi inşallah canım, dualarımız seninle..Allah ım yüzümüze güler inşallah...
Teşekkürler.. Benimkiler taaa opu öncesinden belliydi. Hoca bile nazlı mısın kızım sen, geç gelişiyor bunlar dedi :) geç olsun güç olmasın..)
ne güzeeel maşallah, biri kız biri erkek mi... çok şanslısın. inşallah sağlıkla kucağına alırsınYarın hemen gidip alıcam cnm don bebişime hem kız için alıyom hem erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?