2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Oturman dinlenmen lazim canim. Neden misafir kabul ediuorsun? Bi bahaneyle keske atlatsaydin. Firsat buldukca otur hicbisey senden onemli degil.

Belindacım çok yorma kendini.ama bişey olur mu falan diye de hiç endişelenme.ben transferden 2 gün sonra işe başladım ve çok yoğun bir işim var inip çıktığım merdivenin haddi Hesabı yok.sadece ağır ağır inip Çık

Oturman dinlenmen lazim canim. Neden misafir kabul ediuorsun? Bi bahaneyle keske atlatsaydin. Firsat buldukca otur hicbisey senden onemli degil.
Uff yuzum yumusak iste.. bitek caya demislerdi aslnda sonra geldiler kucuk kizlari yemek nezmn hazir olur diyince!!! Mecbur girdim mutfaga atistirmalik bisyler hazirliyorum belliki aclar allaha emanet meleklerim biyandan sa cok uzuluyorum sirf bu dikkatsizligimden olmazsa diye

Bende oyle rahatlatiyorum kendimi ua rabbimdiyorum sen istediktn sonea atlasam ziplasamda olur biliyorum diyorum dua okuyorum surekli aklima ne gelirse..

Hiç sorun etme Allah ol derse herşeklde olur bende merdiven inip çıkıyorm iğne vurduruyorm asansorde bozulmuş çokta takmıyorm ilkinde çok dikkat etmiştm hamile kalmıştm ama düşükle. Sonuçlanmıştı o yüzden Allah vercekse her ne yaparsak yapalım verir

Bende oyle rahatlatiyorum kendimi ua rabbimdiyorum sen istediktn sonea atlasam ziplasamda olur biliyorum diyorum dua okuyorum surekli aklima ne gelirse..
Aynen cnm inan Yaptığın hareketlerden çok stres önemli.hiç stres yapma.ağır kaldırıp,yukarı uzanma ıkınma yeter.tabi dinlrnebildiğin kadar da dinlen ama sırf bu Yüzden sakın kafana takıp stres yapma.allah ol dedikten sonra herşeyimde olur unutma

Ozgemavi bizde bebege ilk once don alinir.donansin diye...

Getrginlik yookk..ol diyecek olacak..ac insanlari doyuruyorsun,koca da yardimciii tamam iste...

Belinda yavas hareket et.yorulunca otur yeter insallah.dert etme az sonra giderler ooooh uzatirsin ayagini

Heveslebekleyen bu gonapeptyl mide bulantisi ishal yapti mi sende de. Ben yumurta taplama ignesinden sonrada kotu olmustum.bunds da.igneyi cuma vurdum o gun biraz salladi ama bu gun kötüyüm baya hafif ohss belirtisi dihor ama ilac yan etkisi olabilirmi diye soruyorum

Yukari uzanma tabak vs almak icin . Bana yapilan en onemli uyari buydu. Rabbim korur insallah canim stres yapma :))

Ben bi rahatsızlık yaşamadım canım. Gecmis olsun sana. Ohss icin hastaneye bi danış istersen belki bise yapıyorlardır

Hamile olanlarr kalp atisina kadar takvim koymiycaklar sanirim...oysa ki koymalilar bence...kiz niye koymuyosunuz takvimi? ?

Tm oznn stres yok allahima emanet.. oyle uzanma ve agir kaldirma kismina dikkat ediyorum kocayi yoruyorum bu kisimda biraz sabah ona da uyuz olmustum ama simdi gene seviyorum cok dengesizim ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…