Kizlar ben hic dogru duzgun yatamiyorum ya simdide misafirim geldi merdiven inip ciktim kac kez ustune onu ikram et bunu ikram et kimseyede demedigimz icin bisy diyemiyorum hizmet hep bende esim mumkun oldugunca elimden alip tasiyo ama oturabiliyomusun diye sorarsinz zor..
Hayirli olsuunn...gelsin pozitifleer..teşekkürler. Inşallah sonuna kadar gider. Ben bu işleri hiç bilmiyorum. Neden bu kadar fark var aramızda?
Belindacım çok yorma kendini.ama bişey olur mu falan diye de hiç endişelenme.ben transferden 2 gün sonra işe başladım ve çok yoğun bir işim var inip çıktığım merdivenin haddi Hesabı yok.sadece ağır ağır inip ÇıkKizlar ben hic dogru duzgun yatamiyorum ya simdide misafirim geldi merdiven inip ciktim kac kez ustune onu ikram et bunu ikram et kimseyede demedigimz icin bisy diyemiyorum hizmet hep bende esim mumkun oldugunca elimden alip tasiyo ama oturabiliyomusun diye sorarsinz zor..
Uff yuzum yumusak iste.. bitek caya demislerdi aslnda sonra geldiler kucuk kizlari yemek nezmn hazir olur diyince!!! Mecbur girdim mutfaga atistirmalik bisyler hazirliyorum belliki aclar allaha emanet meleklerim biyandan sa cok uzuluyorum sirf bu dikkatsizligimden olmazsa diyeOturman dinlenmen lazim canim. Neden misafir kabul ediuorsun? Bi bahaneyle keske atlatsaydin. Firsat buldukca otur hicbisey senden onemli degil.
Bende oyle rahatlatiyorum kendimi ua rabbimdiyorum sen istediktn sonea atlasam ziplasamda olur biliyorum diyorum dua okuyorum surekli aklima ne gelirse..Belindacım çok yorma kendini.ama bişey olur mu falan diye de hiç endişelenme.ben transferden 2 gün sonra işe başladım ve çok yoğun bir işim var inip çıktığım merdivenin haddi Hesabı yok.sadece ağır ağır inip Çık
Hiç sorun etme Allah ol derse herşeklde olur bende merdiven inip çıkıyorm iğne vurduruyorm asansorde bozulmuş çokta takmıyorm ilkinde çok dikkat etmiştm hamile kalmıştm ama düşükle. Sonuçlanmıştı o yüzden Allah vercekse her ne yaparsak yapalım verirKizlar ben hic dogru duzgun yatamiyorum ya simdide misafirim geldi merdiven inip ciktim kac kez ustune onu ikram et bunu ikram et kimseyede demedigimz icin bisy diyemiyorum hizmet hep bende esim mumkun oldugunca elimden alip tasiyo ama oturabiliyomusun diye sorarsinz zor..
Aynen cnm inan Yaptığın hareketlerden çok stres önemli.hiç stres yapma.ağır kaldırıp,yukarı uzanma ıkınma yeter.tabi dinlrnebildiğin kadar da dinlen ama sırf bu Yüzden sakın kafana takıp stres yapma.allah ol dedikten sonra herşeyimde olur unutmaBende oyle rahatlatiyorum kendimi ua rabbimdiyorum sen istediktn sonea atlasam ziplasamda olur biliyorum diyorum dua okuyorum surekli aklima ne gelirse..
Kızlarrrr slmm çok güzel duygular içindeyim bugun için kıpır kıpır :)
Alış veriş yaptım bugun önce olsa kndım için bakardım herseye sindi bebek Gruplarına bakıyorum çok güzel kız ce erkek için tulumlar aldım bakıp bakıp gülüyorum çok şirin ve komikler
Belki bira alma konusunda aceleci davranıp abartıyorum ama napim tutamıyorum kndımı anneliği hissetmek böyle bişiy belkide
Getrginlik yookk..ol diyecek olacak..ac insanlari doyuruyorsun,koca da yardimciii tamam iste...Uff yuzum yumusak iste.. bitek caya demislerdi aslnda sonra geldiler kucuk kizlari yemek nezmn hazir olur diyince!!! Mecbur girdim mutfaga atistirmalik bisyler hazirliyorum belliki aclar allaha emanet meleklerim biyandan sa cok uzuluyorum sirf bu dikkatsizligimden olmazsa diye
Belinda yavas hareket et.yorulunca otur yeter insallah.dert etme az sonra giderler ooooh uzatirsin ayaginiKizlar ben hic dogru duzgun yatamiyorum ya simdide misafirim geldi merdiven inip ciktim kac kez ustune onu ikram et bunu ikram et kimseyede demedigimz icin bisy diyemiyorum hizmet hep bende esim mumkun oldugunca elimden alip tasiyo ama oturabiliyomusun diye sorarsinz zor..
Uff yuzum yumusak iste.. bitek caya demislerdi aslnda sonra geldiler kucuk kizlari yemek nezmn hazir olur diyince!!! Mecbur girdim mutfaga atistirmalik bisyler hazirliyorum belliki aclar allaha emanet meleklerim biyandan sa cok uzuluyorum sirf bu dikkatsizligimden olmazsa diye
Ben bi rahatsızlık yaşamadım canım. Gecmis olsun sana. Ohss icin hastaneye bi danış istersen belki bise yapıyorlardırHeveslebekleyen bu gonapeptyl mide bulantisi ishal yapti mi sende de. Ben yumurta taplama ignesinden sonrada kotu olmustum.bunds da.igneyi cuma vurdum o gun biraz salladi ama bu gun kötüyüm baya hafif ohss belirtisi dihor ama ilac yan etkisi olabilirmi diye soruyorum
Yarın hemen gidip alıcam cnm don bebişime hem kız için alıyom hem erkekOzgemavi bizde bebege ilk once don alinir.donansin diye...
Bu konuda sana katiliyorum hamileleri anlayalim yaa koyun sunlari hem cok daha guzl gozukuyoHamile olanlarr kalp atisina kadar takvim koymiycaklar sanirim...oysa ki koymalilar bence...kiz niye koymuyosunuz takvimi? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?