• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Evvet,nazar etmeyiz,gordukce maasallah ,olumsuz giderse bir dahakine insallah deriz...
Arwenn ben ilk bu siteye üye olduğumda o takvimler bana gösteriş gibi gelmişti. Neden yapar insan bunu milletin gözüne sokar gibi diyodum. Tabi olayın ciddiyetine çooooook sonra vardım. Meğer onlar bizler icin Onur tablolarıymış:) artık cok seviyorum gördükçe umudum artıyo. Inşallah diyorum, inşallah benimde.....

Hamile olanlarr kalp atisina kadar takvim koymiycaklar sanirim...oysa ki koymalilar bence...kiz niye koymuyosunuz takvimi? ?
Canım hala nazardan korkmuyorum bîlakis burda onlarca teyzesi var bebeğimin onlar mı nazar değdircek. Fakat ben Ocak'taki hamileliğimde yapmıştım hemen ve bebişleri kaybedince takvimi silmek çok ağırıma gitmişti.o Yüzden bu sefer elim gitmiyor yine bişey olursa diye.lütfen yanlış anlamayın sadece korkuyorum lütfen dualarınız da da beni eksik etmeyin

Hamile olanlarr kalp atisina kadar takvim koymiycaklar sanirim...oysa ki koymalilar bence...kiz niye koymuyosunuz takvimi? ?

Bebegi gormeden kalp atislarini duymadan takvim koymayi düşünmüyorum kimseye hamileyim diyemiyorum sali gunu ilk kontrolum var coook merak ediyorum :KK57:

Bebegi gormeden kalp atislarini duymadan takvim koymayi düşünmüyorum kimseye hamileyim diyemiyorum sali gunu ilk kontrolum var coook merak ediyorum :KK57:
Tedirgin olmakta çok Haklısınız hepimizin geçmişe Dayalı kötü tecrübeleri var. Insallah bu sefer hepimizin şansı dönmüş olsun, en güzel haberleri alalım

Teşekkürler.. Benimkiler taaa opu öncesinden belliydi. Hoca bile nazlı mısın kızım sen, geç gelişiyor bunlar dedi :) geç olsun güç olmasın..)

Aminn canım..doktorum ikinci defa kan vermene gerek yok dedi ama yarın vericem ben yine..o kadar çok zahmet çekiyoruz ki inanamıyorum hala, kalp atışlarını duyana kadar korku tereddüt devam edecek sanırım bende...

Walla heyecan dorukta bu hafta hadi bakalım
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar):anneadayı:
Salı.........
Çarşamba..........
Perşembe.........kimyayas
Cuma ...........
Test gunlerinizi soylesenize kizlar

Back