• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben de senin gibiyim canım, testin sonucuyla ilgili bi yorum yapamıycam.
Kızlar 3 veya 5 gün embriyosunun olmasıyla ilgili olabilir, tek veya çoğul gebeliklerde ilgili olabilir, yarından sonra test yapacaksanız tek mi cogulmu konuda artıştan anlarız, tekse 2 kat civarı artiyuor, cogulsa 3 kati buluyor

benim gecen tedavimden 15 aylık bir oğlum var,bende hep belirti aradım ama yoktu herkeste farklı oluyor mesela benim doktorum yatışa karşı ben cronel kullandıkta sonra yarım saat yürüyüş yapıyordum bu sefer evde olduğum için ev işini yapıyorum sizde kendinizi çok dinlemeyin

Kizlar simdi sabah kahvaltisini topladim makineyi yerlestirdim blasiklari koydum tencere vs vardi onlari elde yikadim kayinpeder geldi onlara kahve yaptim derken karnim agrimaya basladi adet agrisi gibi miy miy bide sol bacagim cekti simdi uzandim gene misafir fln dinlemeden..
Aslında kafaya takmamak en iyisi canım ama kendimize dikkat etmeyide elden bırakmayalım çünkü kimse düşünmez seni senin kadar,ALlah korusun olumsuz olsa herkes bir tüh der geçer ama bizim çektiklerimizi biz biliriz,o Yüzden dikkat et

Arkadaslar Merhaba. Hamile kalan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Darısı da bizlerin başına.22 nisanda Laparoskopik kist ameliyatı oldum. Doktorum tüplerinde hasar olduğunu ve normal yolla gebelik şansınızı çok az olduğunu soyledi.tup bebek yaptırmaya karar verdik kafam çok karışık . Bu süreçte önemli olan doktor mu merkez mi. Tekirdağ'da Denizli'ye gideceğim tüp bebek için. Doktorum güveniyorum ama hastaneden emin değilim. Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.

Kızlar 3 veya 5 gün embriyosunun olmasıyla ilgili olabilir, tek veya çoğul gebeliklerde ilgili olabilir, yarından sonra test yapacaksanız tek mi cogulmu konuda artıştan anlarız, tekse 2 kat civarı artiyuor, cogulsa 3 kati buluyor
Cnm bişey sorcam benim de ilk günler 3 kattan fazla arttı.4+2 de kontrole gittim fakat tek kese gözüktü normalde 5. Hafta çağırıyorlar ya kese için.acaba erken gittiğim için mi

Arkadaslar Merhaba. Hamile kalan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Darısı da bizlerin başına.22 nisanda Laparoskopik kist ameliyatı oldum. Doktorum tüplerinde hasar olduğunu ve normal yolla gebelik şansınızı çok az olduğunu soyledi.tup bebek yaptırmaya karar verdik kafam çok karışık . Bu süreçte önemli olan doktor mu merkez mi. Tekirdağ'da Denizli'ye gideceğim tüp bebek için. Doktorum güveniyorum ama hastaneden emin değilim. Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.
Neden Tekirdağ'dan Denizli bence istanbul daha yakın değilmi merkezler ve doktorlar burda çok iyi altarnatif çok yinede siz bilirsiniz tabi.doktor da önemli merkezde ikisini bütün olarak düşünmeli

Neden Tekirdağ'dan Denizli bence istanbul daha yakın değilmi merkezler ve doktorlar burda çok iyi altarnatif çok yinede siz bilirsiniz tabi.doktor da önemli merkezde ikisini bütün olarak düşünmeli
Ailem Denizli'de. Doktorum da çok iyi. O yüzden Denizli düşündüm. İstanbulda düşündüm ama seçenek çok kime gideceğim bilemedim. Kimileri çok memnun kimileri değil. Bir yıldır birçok doktora gittim ve sıkıldım artık. Tekrar doktor arayışına girmek de beni korkutuyor.

Transfer yapıldığı günü 1. Gün aayarak mı test yapıyorsunuz. Kaç gün beklemek gerekiyor.

Ailem Denizli'de. Doktorum da çok iyi. O yüzden Denizli düşündüm. İstanbulda düşündüm ama seçenek çok kime gideceğim bilemedim. Kimileri çok memnun kimileri değil. Bir yıldır birçok doktora gittim ve sıkıldım artık. Tekrar doktor arayışına girmek de beni korkutuyor.
Tabi karar sizin en hayırlısı olsun inşallah hakkınızda cümlemizi sevindirsin Rabbim

Cnm bişey sorcam benim de ilk günler 3 kattan fazla arttı.4+2 de kontrole gittim fakat tek kese gözüktü normalde 5. Hafta çağırıyorlar ya kese için.acaba erken gittiğim için mi
Canım baya bir erken gormussun maşallah keseyi , doktorun ne dedi bilemem ama bir dahaki kontrolde anlaşılır, ben ikizi üçüz u olanların yalancisiyim

Canım benim denizlide arkadaşım var iki negetifi var, İzmir düşünüyor simdi , İstanbul kaç saat Tekirdağ bilmiyorum ama benim tedavi gördüğüm yere ulaşmak 3 saat sürüyor, esimle gidince 1.5 saat is dolayısıyla daha çok kendim gittim sende çok uzak değilse veya kalacak yerin varsa İstanbul düşün derim

Kızlarrrr slmm çok güzel duygular içindeyim bugun için kıpır kıpır :)
Alış veriş yaptım bugun önce olsa kndım için bakardım herseye sindi bebek Gruplarına bakıyorum çok güzel kız ce erkek için tulumlar aldım bakıp bakıp gülüyorum çok şirin ve komikler :D
Belki bira alma konusunda aceleci davranıp abartıyorum ama napim tutamıyorum kndımı anneliği hissetmek böyle bişiy belkide

Kizlar ben hic dogru duzgun yatamiyorum ya simdide misafirim geldi merdiven inip ciktim kac kez ustune onu ikram et bunu ikram et kimseyede demedigimz icin bisy diyemiyorum hizmet hep bende esim mumkun oldugunca elimden alip tasiyo ama oturabiliyomusun diye sorarsinz zor..:KK43:

Back