pamukprenses hayırlısıyla sağlıkla tutmuştur inşallah. mesajını okuyunca kendiminmiş gibi heyecanlandım.Kan testi normalde salı yani 10. Gün ama yrn pozitif çıkarsa kan testi de veririm off heycandan uyuyamıcam sanırım
Walla heyecan dorukta bu hafta hadi bakalım
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar)
Salı.........
Çarşamba..........
Perşembe.........kimyayas
Cuma ...........
Test gunlerinizi soylesenize kizlar
Salı.........
Çarşamba..........
Perşembe.........kimyayas...arwen....heveslebekleyen
Cuma ...........
Cumartesi........
Pazar.....belinda87
Ay kızlar iyi ki varsınız... arkadaşlarıma bile anlatmadım ne de akrabalarıma belli olmuyo dost düşman ...kimse ne olduğunu ne öldüğünü istiyor... inşallah güzel hbr verebilirim yaa hepimiz veririz inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınpamukprenses hayırlısıyla sağlıkla tutmuştur inşallah. mesajını okuyunca kendiminmiş gibi heyecanlandım.
ben olsam ben de uyuyamazdım. ben şimdiden heyecan yapıyorum. harika haberlerini bekliyoruz
cnm ınsallah çıkar ya yarın 9.gunun olacakmış 5.gun embrıyosu bana ztn 9.gun verdı kan testını hatta pazara denk gelıyosa ctesıde yapabılırsın dedı kı pazara gelıyo ctesı yapsm 8.gun yap demıs oluyo bılemedım bızımkı neden bukdr erken test tarıhı verıyo hemsırenın demesıne gore opu tarıhınden ıtıbaren hesaplanır ona gore soylenırmıs test tarıhı..Kan testi normalde salı yani 10. Gün ama yrn pozitif çıkarsa kan testi de veririm off heycandan uyuyamıcam sanırım
Aynen. Ama korkmamak lazım. En zor günler bitti, bundan sonra pozitif düşünce :) ben de Salı ve Perşembe 2 kez daha vericem. Sonra tembellerimi beklicem. :) Hakkımızda hayırlısı..Aminn canım..doktorum ikinci defa kan vermene gerek yok dedi ama yarın vericem ben yine..o kadar çok zahmet çekiyoruz ki inanamıyorum hala, kalp atışlarını duyana kadar korku tereddüt devam edecek sanırım bende...
Varsa silik de olsa çıkar diyorum heycandan ölüyorum... artk hersey Allahtan o izin verdiyse tutmuştur bebelerim..hep bebeklerim diorum inş vardır bi hayırcnm ınsallah çıkar ya yarın 9.gunun olacakmış 5.gun embrıyosu bana ztn 9.gun verdı kan testını hatta pazara denk gelıyosa ctesıde yapabılırsın dedı kı pazara gelıyo ctesı yapsm 8.gun yap demıs oluyo bılemedım bızımkı neden bukdr erken test tarıhı verıyo hemsırenın demesıne gore opu tarıhınden ıtıbaren hesaplanır ona gore soylenırmıs test tarıhı..
bana en zoru sonucu beklemekmiş gibi geliyor.Aynen. Ama korkmamak lazım. En zor günler bitti, bundan sonra pozitif düşünce :) ben de Salı ve Perşembe 2 kez daha vericem. Sonra tembellerimi beklicem. :) Hakkımızda hayırlısı..
Mrb, Ben de o sarı emojidenim şu anda :) Salı da tekrarım var.Walla heyecan dorukta bu hafta hadi bakalım
Salı.........
Çarşamba..........
Cuma ...........
İnşallah güzel haberleri alırız canım, esimizle bile konuşamıyoruz bazı şeyleri,Ay kızlar iyi ki varsınız... arkadaşlarıma bile anlatmadım ne de akrabalarıma belli olmuyo dost düşman ...kimse ne olduğunu ne öldüğünü istiyor... inşallah güzel hbr verebilirim yaa hepimiz veririz inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
evet. Nasıl acemiyim hem de. Hiçbirşey bilmeden girdik bu işe. Beklicez mecbur..bana en zoru sonucu beklemekmiş gibi geliyor.senin ilk denememiydi. tebrikler maşallah.
Mrb, Ben de o sarı emojidenim şu anda :) Salı da tekrarım var.
Salı.........neva(tekrar)
Çarşamba..........
Cuma ...........hayat15
Cumartesi....
Pazar.....belinda
aynen yaa basta cok kararsızdım ama sımdı sureklı ınsallah tutunmuşlardır dıye dua edıyorum :) hadı bakalım yarın ınsallah güzel haberler alacaz ınanıyorum buna ınanclı ınsanlarız herseydn onemlısı veren de allah vermeyen de allah bız sadece cabalarız takdır allahın ınsallah bızede evlatlarımızı takdır etmıstır..Varsa silik de olsa çıkar diyorum heycandan ölüyorum... artk hersey Allahtan o izin verdiyse tutmuştur bebelerim..hep bebeklerim diorum inş vardır bi hayır
bu hafta neredeyse hergun bırı var baya test dolu bır hafta olacak ve bol haberlı:)Bol pozitifli bol beta hcg li bir hafta olur inşallah.:)))
Aynen cnm.. gelecekse kısmet yel getirir sel getiririr...gelmeyecekse sel götürür yel götürür...aynen yaa basta cok kararsızdım ama sımdı sureklı ınsallah tutunmuşlardır dıye dua edıyorum :) hadı bakalım yarın ınsallah güzel haberler alacaz ınanıyorum buna ınanclı ınsanlarız herseydn onemlısı veren de allah vermeyen de allah bız sadece cabalarız takdır allahın ınsallah bızede evlatlarımızı takdır etmıstır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?