Amin CNm amin Allah'ım hepinize Çifter Çifter versin sağlıklı kucağımıza alacağımız pozitif sonuçlarınız olsun
Saricicek cim sen biraz anlatsana belki yazdın ben görmedim sen transferden sonra neler hissettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin CNm amin Allah'ım hepinize Çifter Çifter versin sağlıklı kucağımıza alacağımız pozitif sonuçlarınız olsun
Günaydınlar.. Arwenn dinleme kendini. Bugün gögüs ağrır yarın bel ağrır bigün hicbiyer ağrımaz... Boşver onları. Ben Vücudumdaki o tarz hislere takılmıyorum. Sadece bacaklarımda tuhaf bi agrı var. Tarifi zor bise. Devamlı germe istegi uyanıyo bende. Dün dayanamadım nete yazdım "huzursuz ayak sendromu" diye biseden Bahsediyo. Sanırım hastalık sahibi oldum:)
Oyle cnm teoride hala hamileyiz:) ama azcik umudum kiriliyo bi belirti olmayinca ama belkide annelerini uzmek istemuyolardir kiyamiyolardir ondan agri sizi yapmiyolardir dimi:)
Kızlar cok fazla hormon alıyoruz. Benim düşüncem şöyle.. Hepimizde ayrı ayrı olan agrı sızı yada vücut tepkisizligi bu ilaçlara verdiğimiz tepkiler. Eğer çocuklarımız bize tutunuyorsa bile daha 2-3 gün bile olmadı, vücudumuza bi etki yapmazlar. Bence hissettiğimiz yada hissetmediğimiz hersey vücudumuzun ilaçlara tepkisi.. Şimdi transferlerden önce sözleştiğimiz gibi sonucları alana kadar hepimiz hamileyiz unutmayalım, modumuzu düsürmeyelim
Benim iki gün önce bi dişimin altı dişetim hafif şişti dyrduk yere nete baktığımda daha çok hamilelik dönemlerinde hormonlardan olabilir diyo görünce şık oldum ama hala korkuyım
sen beni tanıyorsun canim sence bı haksız tarafım varmı?gerçi fikrini söyledinde.ben köyü bişey yazmaomda buraya gelip gelmiyceğimi malesef kı konu sahıbı belirleyemiyor benim konularımda oldugu gibi kımseyi kovma yetkımız yok.kurallar dahılınde konu açip konusabiliyoruzLutfn ben bu islere girmek istemiyorum ama gercktn hos olmuyo.. hepimiz kac yasinda insanlariz yakismiyo bize bence kimse daha falza birbirine cvp verip tadsizlastirmasin
benim görümcen yok hanımefendi.kaynanamlada sorunum yok.şuan oturdugum eviminde havuzu yok.????Sarisekerannesi benden bukadar rahatsızdın neden bana özelden TELEFNUNU verdin ???daha önce . Benim burda daha bugüne kadar tartıştığım bi kişi bile olmadı cok guZel arkadaşlıklarım oldu reelde tanıştığım ve tanışacağım bir Kişiyi kırdığımı şikayet ettiğimi sanmıyorm varsa bugüne kadar kalbini kırdığım bir Kişi çıksın söylesin senşn Yaptığın gerçekten cok ayıp dahdangelip bağdakini kovmak denir senin yaptığına ve burda biz neler gördük neler senin ben evinin havuzunu kaynanamı görümceni kızını dinliyorsam sende Benm kızlardesımde Yaşadığım bi soruna SAYGI duyabilirdin ben senşn benle paylaştıklarını buraya yazacak kadar adi Değilim bana yakılma ama resmen uğraşıyosn bu arada BU KÜLÜNE KAYOT OLDUM OLALI TEK TARTIŞTIĞIM KİŞİ OLDUN !!
Merhaba, bugün test günümüzdü. Sen yaptırdın mı? Heyecandan öldüm.Benim 99,0 çıktı. Oldu galiba ama sonrası hakkında hiç fikrim yok. inşallah senin de güzel haberin gelir.Hoşgeldin canım..seninle transfer gününüz aynı sanırım..bugün 8. günüm benim..korkma, şu an bende de pek belirti yok, ben de senin gibi düşünüyordum ama her vücut bir değilmiş..Allah tan hayırlısı ,inşallah tutunmuştur bebişlerimiz..
Merhaba, bugün test günümüzdü. Sen yaptırdın mı? Heyecandan öldüm.Benim 99,0 çıktı. Oldu galiba ama sonrası hakkında hiç fikrim yok. inşallah senin de güzel haberin gelir.
Bakılmıştı tiroide filan sıkıntı yoktu ama hersey olabili. Hatta cocuklara zarar vermeme düsüncesiyle bacaklarımı sıkıyo olabilirim:) ben takılmamaya çalısıyorum ve dedigin gibi Çoktan cıktım piknik alanındayım:) hadi herkes sokağa, günün keyfini cıkaralımTatlim genel itibariyle dinlemiyorum da bazen insanin akli kayiveriyor...
biraz sodyum-calsiyum eksikliginden olmustur.bazen kasilma ve kramplar da eslik eder.huzursuz ayak sendrkmuna takilip da huzursuz olma.zaten devam eden kontrollerde bakilacak bu degerlere.bie de aklima gelmisken,troid hormonu kontrolu yaptirsin lutfen herkes.yapilmistir buyuk bir olasilikla ama atlanan olmus da yaptirin lutfen.cok onemli...
bir deeee disari cikin hanimlar,bugun bosverin temizligi,camasiri...hava cok guzel...evimin onundeki piknik alaninda su saat itibariyle yer kalmadi...hadiii cikin disariii..
hayırlı ugurlu olsun canım, tebrik ederimMerhaba, bugün test günümüzdü. Sen yaptırdın mı? Heyecandan öldüm.Benim 99,0 çıktı. Oldu galiba ama sonrası hakkında hiç fikrim yok. inşallah senin de güzel haberin gelir.
3. Gün embriyosu 6.günüm bugün. Ağrıya takılma lütfen kalmış 2 günün teste, insallah tutunmuştur yavrularAynen ben de öyle düşünüyorum normal adet zamanı geçmeden belirti fln olmuyomuş genellikle zaten...de işte olmayınca da endişeleniyo insan ..kaçıncı günün senin cnm ?
teşekkürler. Inşallah sonuna kadar gider. Ben bu işleri hiç bilmiyorum. Neden bu kadar fark var aramızda?Evet canım, dün yaptırdım ben.pozitif çıktı, 576 çıktı değerin..hayırlı olsun senin de, çok sevindim..[/QUOT
Teşekkür ederim. Inşallah senin de hayırlı uğurlu olur...:)Hayırlı ugurlu
hayırlı ugurlu olsun canım, tebrik ederim
teşekkürler. Inşallah sonuna kadar gider. Ben bu işleri hiç bilmiyorum. Neden bu kadar fark var aramızda?
Iyi yapmışsın canım. Rahatsız ettiği zaman zorlamamak lazım bencedeKizlar simdi sabah kahvaltisini topladim makineyi yerlestirdim blasiklari koydum tencere vs vardi onlari elde yikadim kayinpeder geldi onlara kahve yaptim derken karnim agrimaya basladi adet agrisi gibi miy miy bide sol bacagim cekti simdi uzandim gene misafir fln dinlemeden..
Ayyy işte buna çok sevindim cnm heralde bende de var bişiler ben dolguya yormuştum ama ağrı hiç yok öyle olunca araştrdm inşallah umudum kırılmazYazılanları okudukça bende olan değişimleri yazmak istiyorum.:) canım benim de diş etlerimde şişlik oluştu iki gündür şiş valla.