• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben kimseye test yapın demedim ki çıkabilir yada çıkmaz benim ki 5. Gün transferinde yani 9. Gün olmuş gibi oluyor onlara umut verip bana kanda çıkmayabilir demek biraz kırıcı olmus
Kanda çıkmaz demediler canım.. Senin de değerin hosmn gibi yüksek cıkıcak insallah. Deger cok yüksek olmasa idrar da 7.gün zor cıkar. Senlik bi durum yok yani Allah'ın izniyle Bebeğin yada bebeklerin yüksek hcg lerle seninleler:)

Ayy o bacak germe isteğii hep bende de vardı canım, sanki beni yazmışsın.:)) bacaklarımda da hep ağrı var, ezik gibi hissediyorum..
Dün nete nasıl yazacağımı bilemedim. O hissi tarif edemedim. Ama Sn huzursuz bacak sendromu yaz. Bak okucaklarına.. Ben okurken "evet evet benimde boyle" diyerek okudum:)

Goguslerim cok aciyordu,simdi onlar da acimiyor.hic bir tarafimda bisii yok.domuz gibiyimm:KK1: tutmadi mi nedir...[/ QUOTE]
Ya bende senin gibiyim ne kasiklarimda batma ne bel agrisi belimde fitik var bacagima vurdu yine agrisi o da ustune yatinca bile olurfu zaten. Gaz sancim var bol bol

Goguslerim cok aciyordu,simdi onlar da acimiyor.hic bir isii yok.domuz gibiyimm:KK1: tutmadi mi nedir...
Iste tam beni anlatmissin yok boyle bisy yaa transferdn bigun once resmen gogsumn ustune yatamiyodum nasil aciyolardi kasiklarimda desen ara ara bi agri sizi bisy vardi ya hicmi bisy kalmaz resmen kendimi dinliyorum yok yani gogus acim bile iyice azaldi:(

Arkadaşım beni anlayıp teselli verdiğin için teşekkür ediyorum.ben artık daha fazla denemeyi düşünemiyorum.hala ümidim var tabiki ama doktorlar sorun yok dedikleri için artık kısmet nezamanaysa normal yollada olur diye bekliyecem..
Kaç keree denedin canım? Mutlaka vakti var denemeye devam et bence. 8. De olanları okudum

3.denemem di canım.insan bu süreçte çok yıpranıyor o yüzden şuan düşenemiyorum belki ilerde fikrim değişir bilemiyorum.
Haklısın. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Aslında 3. denemeden sonra araştırma yapıyorlar diye okumuştum tutunamama sebebi hakkında.

Iste tam beni anlatmissin yok boyle bisy yaa transferdn bigun once resmen gogsumn ustune yatamiyodum nasil aciyolardi kasiklarimda desen ara ara bi agri sizi bisy vardi ya hicmi bisy kalmaz resmen kendimi dinliyorum yok yani gogus acim bile iyice azaldi:KK43:
Kızlar cok fazla hormon alıyoruz. Benim düşüncem şöyle.. Hepimizde ayrı ayrı olan agrı sızı yada vücut tepkisizligi bu ilaçlara verdiğimiz tepkiler. Eğer çocuklarımız bize tutunuyorsa bile daha 2-3 gün bile olmadı, vücudumuza bi etki yapmazlar. Bence hissettiğimiz yada hissetmediğimiz hersey vücudumuzun ilaçlara tepkisi.. Şimdi transferlerden önce sözleştiğimiz gibi sonucları alana kadar hepimiz hamileyiz unutmayalım, modumuzu düsürmeyelim

Kızlar cok fazla hormon alıyoruz. Benim düşüncem şöyle.. Hepimizde ayrı ayrı olan agrı sızı yada vücut tepkisizligi bu ilaçlara verdiğimiz tepkiler. Eğer çocuklarımız bize tutunuyorsa bile daha 2-3 gün bile olmadı, vücudumuza bi etki yapmazlar. Bence hissettiğimiz yada hissetmediğimiz hersey vücudumuzun ilaçlara tepkisi.. Şimdi transferlerden önce sözleştiğimiz gibi sonucları alana kadar hepimiz hamileyiz unutmayalım, modumuzu düsürmeyelim
Aynen ben de öyle düşünüyorum normal adet zamanı geçmeden belirti fln olmuyomuş genellikle zaten...de işte olmayınca da endişeleniyo insan ..kaçıncı günün senin cnm ?

Ben kimseye test yapın demedim ki çıkabilir yada çıkmaz benim ki 5. Gün transferinde yani 9. Gün olmuş gibi oluyor onlara umut verip bana kanda çıkmayabilir demek biraz kırıcı olmus
Arkadaşım hamilelik hormonları seni fazla etkilemiş sanırım.niye üstüne alınıp kırıldın anlamadım.evet yine diyorum bi çok arkadaşım için 6. Gün çok erken bir süreç.yapıp çıkmadığı koşullarda boşu boşuna üzülecekler.ayrıca Yazıyı iyi okursan sevinirim illaki yapacaksanız idrar değil kan yaptırın dedim zira kesin sonuç.

GüNaydın arkadaslar ilk defa şikayet edildiğim için bira strs oldum kusura bakmayın , demekki burda kimseye güvenmemek inanmamak herhangi bi sorununu paylaşmamak Lazım sizlerede ders olsun dikkatli olun , kızlar tek tek Cvp veremedim telefndayım ama ikiz muhabbetinizi okudum Benm 8.gün 134 10.gün 325 be çok şükür bin şükür ikiz bizim ve kalp atışınıda duyduk gecen hafta

Kızlar geçen gün haberlerde okudum. 43 yaşındaki bir bayan tüp bebeği tam 22 kere denemiş, düşünebiliyor musunuz? En sonunda yapılan araştırmalarda kadının rahminde tutunamama sorunu olduğunu bulmuşlar ve buna uygun bir sistem uygulamışlar. Ve sonuç bir tane erkek çocuğu olmuş. Yani azim çok önemli

Oyle cnm teoride hala hamileyiz:) ama azcik umudum kiriliyo bi belirti olmayinca ama belkide annelerini uzmek istemuyolardir kiyamiyolardir ondan agri sizi yapmiyolardir dimi:)

GüNaydın arkadaslar ilk defa şikayet edildiğim için bira strs oldum kusura bakmayın , demekki burda kimseye güvenmemek inanmamak herhangi bi sorununu paylaşmamak Lazım sizlerede ders olsun dikkatli olun , kızlar tek tek Cvp veremedim telefndayım ama ikiz muhabbetinizi okudum Benm 8.gün 134 10.gün 325 be çok şükür bin şükür ikiz bizim ve kalp atışınıda duyduk gecen hafta
Hayirli olsun cnm ikizlerin darisi bizim basimiza

Benm inandığım tek şey vAr oda dua kızlar Şuan okuyabildiğinşz kadar dua okuyun Benim okuduğum birçok dua oldu hergün okuduğum ve cok fayda gördüğüm dualar oldu özellikle KENZül arş Duası biraz uzun ama cok faydalı hatta kadınlar kulubüne bir kenzül arş yazarsanız çıkar gecen sene aydam olsun diye yazmıştım yeri Göğü indiren bindiren dua gerisi boş bence bol bol dua edin Allah'ım hayırlıysa zaten kabul edecektir

Günaydın kızlar. Benimde bugun 6. Günüm biraz ağrım oldu ama bugün yok. Gerçekten surekli kendimizi dinlemekten kafayı yiyeceğiz benim 3 tane 3. Gün embriyosu kondu dondurulmuş. Inşallah tutunmuslardir. Gecen sefer 5. Günden test yapmaya başlamıştım bu sefer aynı hatayi yapmak istemiyorum. En azından 10. Gune kadar beklemek istiyorum.

Back