• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben olsam idrar testi yapacağına kan testi yapardım , uzuleceksem de sevineceksemde net olsun, gerçekte pozitif olupda boşuna uzulmek de var, ama gözünüzü Seveyim çok erken , ikizse belki çıkar ama tek için :KK12:benim önceki tedavimde test günüm 11.gün idi dayanamadım .9.gün yaptım 30 çıktı , bence azdi:KK17:

Arkadas 7.gün idrarda görünce heyecanlandık Ama okadar cesur olabilir miyiz bilmiyorum. Belki kan testinden 1gün önce bi idrar deneriz. Ben kendimi biliyorum eger aklıma takılırsa kana da erken baktırırım idrar testi de yaparım:) simdilik sakin kalmaya çalışıyorum. Geçen kimyasalla sonuçlanan denemede 8.gün 9 çıkmıştı değerim. Yani demekki çıkıyo bişeler:)

Arkadas 7.gün idrarda görünce heyecanlandık Ama okadar cesur olabilir miyiz bilmiyorum. Belki kan testinden 1gün önce bi idrar deneriz. Ben kendimi biliyorum eger aklıma takılırsa kana da erken baktırırım idrar testi de yaparım:) simdilik sakin kalmaya çalışıyorum. Geçen kimyasalla sonuçlanan denemede 8.gün 9 çıkmıştı değerim. Yani demekki çıkıyo bişeler:)
sizin transfee hangi gündü kaçıncı gün embriyosuydu da 7. Gün idrarda çıktı ? Yanlış anlamadıysam

sizin transfee hangi gündü kaçıncı gün embriyosuydu da 7. Gün idrarda çıktı ? Yanlış anlamadıysam
Ben geçen 9. Gün idrar testi yaptım haliyle çıkmadı 11. Gün kan werdim Sonüç cikmadan bi test daha yaptım oda malum negatif şimdi düşünüyorum da sanki o idrar testleri sebep oldu gibi asla yapmicam kaç kişinin negatif çıktı kanda pozitif oldu yada silik çizgi çıkıp negatif bunları göze alamam sewineceksemde allah korusun ama üzülür semde net olsun ;)

Goguslerim cok aciyordu,simdi onlar da acimiyor.hic bir tarafimda bisii yok.domuz gibiyimm:KK1: tutmadi mi nedir...

Yilmak yok,bir saati var mutlaka.tevekkule siginip devam etmek lazim...
Arkadaşım beni anlayıp teselli verdiğin için teşekkür ediyorum.ben artık daha fazla denemeyi düşünemiyorum.hala ümidim var tabiki ama doktorlar sorun yok dedikleri için artık kısmet nezamanaysa normal yollada olur diye bekliyecem..

Günaydın canım..hayırdır erkencisin.?
Canım hayırlı uğurlu olsun sonucuna çok sevindim.allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.11. Güne bana kalırsa da ikiz gibi.benim 9. Gün 74,11. Gün 250 ydi.doktorum ona bile çoğul olabilir Demişti. Fakat ben de tek kese gözüktü Allahumatım busefer devam ettirir hamileliğimi.bu arada Gebeliği son adet tarihinden hesaplıyorlar cnm.ultrasona gittiğinde hep adet tarihini soracak sana.seni ne zaman çağırdı cnm kontrole dıktorun

7. Gün idrar Düşünen kızlar bence denemeyin derim.idrar testleri 25 in üzerini algılar.7. Gün için de 25 biraz yüksek bir değer olabilir.eğer bekliyemeyecek gibiyseniz kan verin ama idrar boşu boşuna moralinizi bozabilir

Canım hayırlı uğurlu olsun sonucuna çok sevindim.allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.11. Güne bana kalırsa da ikiz gibi.benim 9. Gün 74,11. Gün 250 ydi.doktorum ona bile çoğul olabilir Demişti. Fakat ben de tek kese gözüktü Allahumatım busefer devam ettirir hamileliğimi.bu arada Gebeliği son adet tarihinden hesaplıyorlar cnm.ultrasona gittiğinde hep adet tarihini soracak sana.seni ne zaman çağırdı cnm kontrole dıktorun

Teşekkür ederim canım, senin de hayırlı olsun..iki gün sonra testi tekrarlamana gerek yok defi, 10 gün sonra kontrole bekliyormuş. Son adet falan hep kayıtlı zaten, tedavinin avantajı bu, her şeyin kayıt altında.:))))

Kızlar bu 7.gün idrar testini ben yapmadım. Bikac sayfa önce bi arkadas 7.gün idrar testi fotosu koymus. Baya da belirgin 2.cizgi vardı. Onun üzerine yapsak mi diye konustuk. Bence de cıkmaz henüz. Ben 3.gün embriyosuna 8.gün kan testi yaptığımda deger 9 cıkmıştı. Benim şimdiki test günüm 10.gün ve beklemeyi düsünüyorum

Günaydınlar.. Arwenn dinleme kendini. Bugün gögüs ağrır yarın bel ağrır bigün hicbiyer ağrımaz... Boşver onları. Ben Vücudumdaki o tarz hislere takılmıyorum. Sadece bacaklarımda tuhaf bi agrı var. Tarifi zor bise. Devamlı germe istegi uyanıyo bende. Dün dayanamadım nete yazdım "huzursuz ayak sendromu" diye biseden Bahsediyo. Sanırım hastalık sahibi oldum:)

Günaydınlar.. Arwenn dinleme kendini. Bugün gögüs ağrır yarın bel ağrır bigün hicbiyer ağrımaz... Boşver onları. Ben Vücudumdaki o tarz hislere takılmıyorum. Sadece bacaklarımda tuhaf bi agrı var. Tarifi zor bise. Devamlı germe istegi uyanıyo bende. Dün dayanamadım nete yazdım "huzursuz ayak sendromu" diye biseden Bahsediyo. Sanırım hastalık sahibi oldum:)

Ayy o bacak germe isteğii hep bende de vardı canım, sanki beni yazmışsın.:)) bacaklarımda da hep ağrı var, ezik gibi hissediyorum..

7. Gün idrar Düşünen kızlar bence denemeyin derim.idrar testleri 25 in üzerini algılar.7. Gün için de 25 biraz yüksek bir değer olabilir.eğer bekliyemeyecek gibiyseniz kan verin ama idrar boşu boşuna moralinizi bozabilir
Ben kimseye test yapın demedim ki çıkabilir yada çıkmaz benim ki 5. Gün transferinde yani 9. Gün olmuş gibi oluyor onlara umut verip bana kanda çıkmayabilir demek biraz kırıcı olmus

Back