Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin transfee hangi gündü kaçıncı gün embriyosuydu da 7. Gün idrarda çıktı ? Yanlış anlamadıysamArkadas 7.gün idrarda görünce heyecanlandık Ama okadar cesur olabilir miyiz bilmiyorum. Belki kan testinden 1gün önce bi idrar deneriz. Ben kendimi biliyorum eger aklıma takılırsa kana da erken baktırırım idrar testi de yaparım:) simdilik sakin kalmaya çalışıyorum. Geçen kimyasalla sonuçlanan denemede 8.gün 9 çıkmıştı değerim. Yani demekki çıkıyo bişeler:)
Ben geçen 9. Gün idrar testi yaptım haliyle çıkmadı 11. Gün kan werdim Sonüç cikmadan bi test daha yaptım oda malum negatif şimdi düşünüyorum da sanki o idrar testleri sebep oldu gibi asla yapmicam kaç kişinin negatif çıktı kanda pozitif oldu yada silik çizgi çıkıp negatif bunları göze alamam sewineceksemde allah korusun ama üzülür semde net olsunsizin transfee hangi gündü kaçıncı gün embriyosuydu da 7. Gün idrarda çıktı ? Yanlış anlamadıysam
Arkadaşım beni anlayıp teselli verdiğin için teşekkür ediyorum.ben artık daha fazla denemeyi düşünemiyorum.hala ümidim var tabiki ama doktorlar sorun yok dedikleri için artık kısmet nezamanaysa normal yollada olur diye bekliyecem..Yilmak yok,bir saati var mutlaka.tevekkule siginip devam etmek lazim...
Günaydın. ...
Canım hayırlı uğurlu olsun sonucuna çok sevindim.allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.11. Güne bana kalırsa da ikiz gibi.benim 9. Gün 74,11. Gün 250 ydi.doktorum ona bile çoğul olabilir Demişti. Fakat ben de tek kese gözüktü Allahumatım busefer devam ettirir hamileliğimi.bu arada Gebeliği son adet tarihinden hesaplıyorlar cnm.ultrasona gittiğinde hep adet tarihini soracak sana.seni ne zaman çağırdı cnm kontrole dıktorunGünaydın canım..hayırdır erkencisin.?
Canım hayırlı uğurlu olsun sonucuna çok sevindim.allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.11. Güne bana kalırsa da ikiz gibi.benim 9. Gün 74,11. Gün 250 ydi.doktorum ona bile çoğul olabilir Demişti. Fakat ben de tek kese gözüktü Allahumatım busefer devam ettirir hamileliğimi.bu arada Gebeliği son adet tarihinden hesaplıyorlar cnm.ultrasona gittiğinde hep adet tarihini soracak sana.seni ne zaman çağırdı cnm kontrole dıktorun
Günaydınlar.. Arwenn dinleme kendini. Bugün gögüs ağrır yarın bel ağrır bigün hicbiyer ağrımaz... Boşver onları. Ben Vücudumdaki o tarz hislere takılmıyorum. Sadece bacaklarımda tuhaf bi agrı var. Tarifi zor bise. Devamlı germe istegi uyanıyo bende. Dün dayanamadım nete yazdım "huzursuz ayak sendromu" diye biseden Bahsediyo. Sanırım hastalık sahibi oldum:)Günaydın. ...
Sabahciliktan aliskanlik...bir sure daha erken kalkarim...Günaydın canım..hayırdır erkencisin.?
Günaydınlar.. Arwenn dinleme kendini. Bugün gögüs ağrır yarın bel ağrır bigün hicbiyer ağrımaz... Boşver onları. Ben Vücudumdaki o tarz hislere takılmıyorum. Sadece bacaklarımda tuhaf bi agrı var. Tarifi zor bise. Devamlı germe istegi uyanıyo bende. Dün dayanamadım nete yazdım "huzursuz ayak sendromu" diye biseden Bahsediyo. Sanırım hastalık sahibi oldum:)
Ben kimseye test yapın demedim ki çıkabilir yada çıkmaz benim ki 5. Gün transferinde yani 9. Gün olmuş gibi oluyor onlara umut verip bana kanda çıkmayabilir demek biraz kırıcı olmus7. Gün idrar Düşünen kızlar bence denemeyin derim.idrar testleri 25 in üzerini algılar.7. Gün için de 25 biraz yüksek bir değer olabilir.eğer bekliyemeyecek gibiyseniz kan verin ama idrar boşu boşuna moralinizi bozabilir