2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Aynen benimkiler de genelde ikinciye hamile ama belli mi olur bi taşla iki kuş vuryryz belki :)

Cnm belirtin var mı? Ben de az karın ağrısı sadece

Canım, ben 11.günde yaptırdım testi. Dün ve bu sabah epey midem bulandı, kustum.göğüslerim şişti ve etrafı pul pul oldu, transferden beri vücudumda bi kırgınlık vardı canım.birde kasıklarımda iğne batar gibi ara ara ağrılar vardı, ha birde kalçalarım sanki dayak yemiş gibi ağrıyordu..bunlar belirti mi bilmiyorum ama sadece 11 günde yaşadıklarım.:)))

Progesteron iğnesi vuruluyosan onun da etkisidir bazıları.. ne güzel cnm yaa ...ama mide bulantısı baya erken başlamış gbi...

B
Bide nerde yaptrdın cnm tüpü?

Oz
bizde senşn ailevi birçok Şeyini burda dinledim okuduk istersen yazmayayım bana Yakışmaz cunku senin seviyeme inmicem beğenmiyorsan ortamı sohbeti seni burda zorla tutan olmadı girmezdin başka yerde yazardın kendş açtığım topikten senşn keyfin için çıktım rahatla burdaki herkesi çoğunu buraya ben çağırdım hepsini eskilerden tanıyorm anladımki senin ciddi cok sorunların var çatacak yer arıyorsun Benm ailemin muhabbeti seni sarmadıysa yazmakta gelmekte zor da değilsin burayı Arkadaşlarım için açan benim saygılı ol Benm eşim buraya girmiyor haddini aşma yeterince teryesizştin ama ben gerçekten senin seviyene daha fazla inemicem

Ayrıca büyük harf kullanmak bağirmak anlamına geldiği için yasak arkadasım
Ya sen hayırdır kendini ne sanıyorsun ha hayırdır sana haddini aşma dedikçe uzattın daha fazla ileri gitme istediğim gibi yazarım sana sormicem tekrar diyorm bu TOPİCİ bir cok arkadaşımla sohbet etmek birlikte süreç yasamak için ben açtım understand ??? Ve aylardır sen burda yokkenden burda onlarca insan birbiriyle paylaşıp zaman geçirdi onlarca insan hamile kaldı onlarca insan belki çok güzel dostluklar kurdu bunların ÇOĞU sen daha buraya girmezken oldu eşimiz baska topiklerden birbirimizi tanıyoruz sen Benm ailevi sorunlarımdan rahatsız olmuşsun ya senin bana kavgacı yazılarından tavrından rahatsız olan da bir cok arkadas var nasıl olucak keyfi isteyen girer keyfi isteyen girmez kimseyi zorla muhabbete girdirmiyorm ayıp ya ayıp her derdini gel benle Paylaş dua iste dua edim sen negatif sonuç al ben kandilde sana dualar edim şimdi surda yaptığına bak hic yakıştıramadım buraya girdim gireli ilk deda biriyle bu Şekil tartışmaya girdim!!!!

@tugceserdar benden bukadar rahatsızdın neden bana özelden TELEFNUNU verdin ???daha önce . Benim burda daha bugüne kadar tartıştığım bi kişi bile olmadı cok guZel arkadaşlıklarım oldu reelde tanıştığım ve tanışacağım bir Kişiyi kırdığımı şikayet ettiğimi sanmıyorm varsa bugüne kadar kalbini kırdığım bir Kişi çıksın söylesin senşn Yaptığın gerçekten cok ayıp dahdangelip bağdakini kovmak denir senin yaptığına ve burda biz neler gördük neler senin ben evinin havuzunu kaynanamı görümceni kızını dinliyorsam sende Benm kızlardesımde Yaşadığım bi soruna SAYGI duyabilirdin ben senşn benle paylaştıklarını buraya yazacak kadar adi Değilim bana yakılma ama resmen uğraşıyosn bu arada BU KÜLÜNE KAYOT OLDUM OLALI TEK TARTIŞTIĞIM KİŞİ OLDUN !!

Kızlar ıkınmaktan birşey olurmubugün ilk günüm de
Nicin ikincaksin cnm tuvaletse eger bosver bigunde kalsin:) ben sabahlari ac karnina 2 3 tane taze kayisi yiyip ustune su iciyorum cok ise yariyo ama gaz cok var ya ona care yok sanirim.. sende cok ikinma aslnda bunlarla birsy olmazmiz ama abartmamak lazim

Can
Lutfn ben bu islere girmek istemiyorum ama gercktn hos olmuyo.. hepimiz kac yasinda insanlariz yakismiyo bize bence kimse daha falza birbirine cvp verip tadsizlastirmasin
Ya canmsın belki sen beni yeni tanıyorsun eskiden tanısan înan hak verirsin bugüne kadar hiç bi Tartışma içine girmedim bir değil onlarca topikte online takıldım cok güzel dostluklarım oldu telden tanıştığım Arkadaşlarım oldu bi kişide burda benden rahatsız olduysa söylesin Benm burdaki insanlara dua etmekten baska yaptıgım hiç Birşey olmadı kızkardesım geldi yazdı ben çokmu mutlu oldum sanıyorsunuz ailevi bir sorunumu burada yasamayı ama olayı şikayet edip admin çağırmak nasıl bir kişiliktir burda biz neler neler dinledik burda aile gibi olduk hepimiz birbirimizi görmeden tanıdık yanılıyomıyum? Ben o tugce Serdar'ın birçok özelini biliyorm ama onun yaptığı gibi yapmak bana Yakışmaz cok zoruma gitti ama ya burada aylardır emek verdimArtık topik kapansın yazmıs SANKI KENDI AÇTI KENDI EMEK VERDI !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…