- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Tahminim 4+2.. Yumurta toplama Gününe göre nette hesap yapıyor. Bi bak gününü yaz. Bizi de haberdar et keyiflenelimKızlar şimdi ben ne kadarlık hamileyim, nasıl hesaplanıyor bilen var mı.?
Maşallah.. Arwenn pazartesiye geliyo bizim 7.gün. Cesaret edebilir miyiz ki:)bilmem ki sizin kaçıncı gün bugun testi ekleyim bakın böyle çıktı sabah su bile içmeden yapmıştım ilk idrar
Hayırlı olsun inşallah ilk ve son denemen olur mutlu haberle.Kızlar merhaba bende tp bebek yolunda ilerleyenlerdemim. 31 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Tüp bebekte ilk denememiz. 12 haziranda yumurtalar toplandı. 15 yumurtadan 12 olgun bunlardan da 7 tanesi döllenmiş. Embriyoloğum pazetesi karar verecekmiş transfergününe. Pazartesi salı çarşamba günlerinden biri olacak dedi. Anladığım kaderıyla3,4,5. Gün mü diye kararı bugün ve yarın ki duruma bakarak söyleyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun
maşallah canım sabrına hayran kaldım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hep aynı hastanedemi yaptırdın dört tedaviyi de?Yitirdim ama kendimi motive etmeyide bildim cnm çok üzülmüştüm ama gelecek aya kdr toparladım kndımı hep kontrole bi Ümit'le gittim 4. De bebegim bna turunda bırakmadı inş da bırakmaz saglıklı sekılde Dünya'ya gelir
Tahminim 4+2.. Yumurta toplama Gününe göre nette hesap yapıyor. Bi bak gününü yaz. Bizi de haberdar et keyiflenelim
senin kaçıncı denemeydi arkadaşım? hayırlı olsun senin de. bana da dua edersen sevinirim.
Amin inşallah. Sonucun belirsiz olması sıkıcı. 7 tane döllendi ama kaç tanesi dayanacak. Kaç tanesi transfer olur. Ne zaman sonuö alınır. Daha yokun başındayız galibah
Hayırlı olsun inşallah ilk ve son denemen olur mutlu haberle.
Ahhhh ahhhh... Iliklerimize işledi negatif cevaplar ondan insan inanamıyor dimi... Sen kendini iyice moda sok canım, bayaa hamilesin olumsuz günler bitti, yavrun yada yavruların seninle artık:) (bence ikizler ama nolur nolmaz seni etkilemek istemem)Evet canım 5. gün blastokist transferiydi benim..dediğin gibi 4 hafta 2 günlük oluyor..bir aylık hamilemiyim ben şimdi.:) inanması çok güç, az önce uyudum, uyandığımda rüya görüyorum sandım.
Embriyoların gidişâtına göre ya 3. Gün ya 5.gün transferin olur. Transfer cok kolay bi işlem. Yumurta toplatma işi bu olayın en zor kısmı bence. Artık keyifli bölüme geçtin yani. Simdi embriyolarından haber alcaksın, transfer gününü soylıcekler, transferden sonra 10.gün de pozitifi alıcam insallah:)Amin inşallah. Sonucun belirsiz olması sıkıcı. 7 tane döllendi ama kaç tanesi dayanacak. Kaç tanesi transfer olur. Ne zaman sonuö alınır. Daha yokun başındayız galiba
Bn hollandadayım cnm burda tek merkez var başka yok devlet kurumu oda özel kurum yok mecbur burda yaptırdık eger 4. Tutmasaydı bn ist gitmek orda başlmak istiyodummaşallah canım sabrına hayran kaldım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hep aynı hastanedemi yaptırdın dört tedaviyi de?
Oooo süper Darısı başımıza inşallah...kız ikiz olmasın değer baya iyiKızlar 2. Testimin sonucunu da aldım..beta hcg 576,8 çıktı kızlar..doktor 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok testi dedi, sizce iyi bi sonuç mu.?
Amiiiiiiiiin. Toplama işlemi sıkıntılı geçmedi bende. Ağrı kesici vermişti 3 tane günde. Ama kullanmadım. Annemler çok endişe etmişti onları götürmedim. Ama kadın sesimş duydu şok. Yumurta toplandıktan sonra yarım saat dinlendimEmbriyoların gidişâtına göre ya 3. Gün ya 5.gün transferin olur. Transfer cok kolay bi işlem. Yumurta toplatma işi bu olayın en zor kısmı bence. Artık keyifli bölüme geçtin yani. Simdi embriyolarından haber alcaksın, transfer gününü soylıcekler, transferden sonra 10.gün de pozitifi alıcam insallah:)
Oooo süper Darısı başımıza inşallah...kız ikiz olmasın değer baya iyi
Oooo süper Darısı başımıza inşallah...kız ikiz olmasın değer baya iyi
Ayyy ne güzel Allah verdi cnm sana inşallah bize de verecek inanıyırum bu topik şenlenecek çevremde de hep herkes hamileEvet canım 5. gün blastokist transferiydi benim..dediğin gibi 4 hafta 2 günlük oluyor..bir aylık hamilemiyim ben şimdi.:) inanması çok güç, az önce uyudum, uyandığımda rüya görüyorum sandım.
Benim bugün transferden sonraki 7. Gün pazartesi test yapıcam sen transfer gününü de mi saydın normalde 10. Gün test dedi drCanım senin test gününde bu günlerdeydi sanırım, yakındık sanki seninle..
Cnm belirtin var mı? Ben de az karın ağrısı sadeceCanım senin test gününde bu günlerdeydi sanırım, yakındık sanki seninle..
inşallah ya biz de verelim güzel haberler en kısa zamanda. benim de arkadaşlarım ikinciye hamile maşallah millet patır patır hamile kalıyor. ne büyük nimet bir bilseler! bir de ufak tefek şeylerden şikayet ediyorlar. çocukları için de öyle o kadar şikayetçiler ki... bu kadar şikayet edeceksen niye doğurdun dimi? her anı şükür vesilesi halbuki.Ayyy ne güzel Allah verdi cnm sana inşallah bize de verecek inanıyırum bu topik şenlenecek çevremde de hep herkes hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?