2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

h
Hayırlı olsun inşallah ilk ve son denemen olur mutlu haberle.

maşallah canım sabrına hayran kaldım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hep aynı hastanedemi yaptırdın dört tedaviyi de?

[QUOTE="reyyan87, post: 41374523, member: 3382632.ilmem ki sizin kaçıncı gün bugun testi ekleyim bakın böyle çıktı sabah su bile içmeden yapmıştım ilk idrar[/QUOTE]

Ooooo o ne oyle cok net ya gayet gozukuyor yani 2.cizgi senin tekmiydi ciftmiydi cnm? Uff daha 1.gun insan cok meraklaniyo yaa biyandan da korkuyorum negatifse diye oyuzdn erken yapmak da istemiyorum

Tahminim 4+2.. Yumurta toplama Gününe göre nette hesap yapıyor. Bi bak gününü yaz. Bizi de haberdar et keyiflenelim

Evet canım 5. gün blastokist transferiydi benim..dediğin gibi 4 hafta 2 günlük oluyor..bir aylık hamilemiyim ben şimdi.:) inanması çok güç, az önce uyudum, uyandığımda rüya görüyorum sandım.

h

Hayırlı olsun inşallah ilk ve son denemen olur mutlu haberle.
Amin inşallah. Sonucun belirsiz olması sıkıcı. 7 tane döllendi ama kaç tanesi dayanacak. Kaç tanesi transfer olur. Ne zaman sonuö alınır. Daha yokun başındayız galiba

Evet canım 5. gün blastokist transferiydi benim..dediğin gibi 4 hafta 2 günlük oluyor..bir aylık hamilemiyim ben şimdi.:) inanması çok güç, az önce uyudum, uyandığımda rüya görüyorum sandım.
Ahhhh ahhhh... Iliklerimize işledi negatif cevaplar ondan insan inanamıyor dimi... Sen kendini iyice moda sok canım, bayaa hamilesin olumsuz günler bitti, yavrun yada yavruların seninle artık:) (bence ikizler ama nolur nolmaz seni etkilemek istemem)

Amin inşallah. Sonucun belirsiz olması sıkıcı. 7 tane döllendi ama kaç tanesi dayanacak. Kaç tanesi transfer olur. Ne zaman sonuö alınır. Daha yokun başındayız galiba
Embriyoların gidişâtına göre ya 3. Gün ya 5.gün transferin olur. Transfer cok kolay bi işlem. Yumurta toplatma işi bu olayın en zor kısmı bence. Artık keyifli bölüme geçtin yani. Simdi embriyolarından haber alcaksın, transfer gününü soylıcekler, transferden sonra 10.gün de pozitifi alıcam insallah:)

maşallah canım sabrına hayran kaldım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hep aynı hastanedemi yaptırdın dört tedaviyi de?
Bn hollandadayım cnm burda tek merkez var başka yok devlet kurumu oda özel kurum yok mecbur burda yaptırdık eger 4. Tutmasaydı bn ist gitmek orda başlmak istiyodum

Amiiiiiiiiin. Toplama işlemi sıkıntılı geçmedi bende. Ağrı kesici vermişti 3 tane günde. Ama kullanmadım. Annemler çok endişe etmişti onları götürmedim. Ama kadın sesimş duydu şok. Yumurta toplandıktan sonra yarım saat dinlendim

Ayyy ne güzel Allah verdi cnm sana inşallah bize de verecek inanıyırum bu topik şenlenecek çevremde de hep herkes hamile

Ayyy ne güzel Allah verdi cnm sana inşallah bize de verecek inanıyırum bu topik şenlenecek çevremde de hep herkes hamile
inşallah ya biz de verelim güzel haberler en kısa zamanda. benim de arkadaşlarım ikinciye hamile maşallah millet patır patır hamile kalıyor. ne büyük nimet bir bilseler! bir de ufak tefek şeylerden şikayet ediyorlar. çocukları için de öyle o kadar şikayetçiler ki... bu kadar şikayet edeceksen niye doğurdun dimi? her anı şükür vesilesi halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…