Masaaalllaaaaah diyorum sadece:)Kızlar 2. Testimin sonucunu da aldım..beta hcg 576,8 çıktı kızlar..doktor 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok testi dedi, sizce iyi bi sonuç mu.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masaaalllaaaaah diyorum sadece:)Kızlar 2. Testimin sonucunu da aldım..beta hcg 576,8 çıktı kızlar..doktor 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok testi dedi, sizce iyi bi sonuç mu.?
Cok guzel maşallah canım doktorun gerek duymadiysa gerek yoktur bizede dua et kaçıncı günün bu aradaKızlar 2. Testimin sonucunu da aldım..beta hcg 576,8 çıktı kızlar..doktor 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok testi dedi, sizce iyi bi sonuç mu.?
Yilmak yok,bir saati var mutlaka.tevekkule siginip devam etmek lazim...Ben kötü niyetli biri değilim özellikle insanlara ümitsizlik vermiyim diye bugünkü negatif sonucumu paylaşmayacaktım.ama benim ilk ikisi 3. Gün , bu seferki 5.gün embriyosuydu bu 3-5 çok önemli değil onun için yazmak istedim..
Tututu daglara taslara...ikizler yoldaaa...Cok guzel maşallah canım doktorun gerek duymadiysa gerek yoktur bizede dua et kaçıncı günün bu arada
7.gun....oy masallah..biz de mi yapsak ...inşallah canım çok sağol allahım dileyen herkese versin inşallah.
Cok guzel maşallah canım doktorun gerek duymadiysa gerek yoktur bizede dua et kaçıncı günün bu arada
Tututu daglara taslara...ikizler yoldaaa...
Hayirlisi hayatim...her zaman dediğim gibi, olumsuzluklarla karsilasana kadar ki Allah gostermesin, gecen zaman hayal kurma zamanidir...Öyle mi dersin arwenn.:) hep ikiz istedik eşimle, 2 tane de transfer edildi..ikisi mi tuttu acaba..kontrol 10 gün sonra, hayırlısı bakalım..
İkiz sanki masallahKızlar 2. Testimin sonucunu da aldım..beta hcg 576,8 çıktı kızlar..doktor 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok testi dedi, sizce iyi bi sonuç mu.?
Aradık bizim yapıcagımız hiç bişiy yok dedıler kontrol bile istemiyolarCanım sabahtan beri bu sekilde devam ediyosa bi hastaneyi ara istersen. Yorgunluktan bukadar şey olmaz. Yediğin bise mi dokundu acaba
Slm hoşgeldin cnm . Hiç üzülme bi zamanı var herseyin sabretmemiz gerekiyo sadece . Bnm bu 4. Denemem şimdi Hamileyim darısıda sana ve tüm isteyenlere inş cnm :)kızlar merhabalar
ben ağustosta başlayacağım tedaviye inşallah. Ne güzel haberler var. umarım ben de bir gün yazabilirim buraya
böyle güzel haberler. bu aralar moralim çok bozuk. bebek görsem duygulanıyorum. ya olmazsa diye içim içimi kemiriyor bazen. sizin kaçıncı denemeydi? paylaşabilir mi hamile olanlar?
kızlar merhabalar
ben ağustosta başlayacağım tedaviye inşallah. Ne güzel haberler var. umarım ben de bir gün yazabilirim buraya
böyle güzel haberler. bu aralar moralim çok bozuk. bebek görsem duygulanıyorum. ya olmazsa diye içim içimi kemiriyor bazen. sizin kaçıncı denemeydi? paylaşabilir mi hamile olanlar?
oo maşallah, hayırlı olsun. 4. denemeye kadar olmayınca, hiç ümidini yitirdiğin olmadı mı? ben ilkinde negatif sonuç alırsam diye endişeleniyorum. Rabbim kimseyi çok bekletmesin.Slm hoşgeldin cnm . Hiç üzülme bi zamanı var herseyin sabretmemiz gerekiyo sadece . Bnm bu 4. Denemem şimdi Hamileyim darısıda sana ve tüm isteyenlere inş cnm :)
çok sağol. inşallah.Şimdiden hayırlı olsun canım..bozma moralini, yüksek tut ki her şey güzel olsun..
bilmem ki sizin kaçıncı gün bugun testi ekleyim bakın böyle çıktı sabah su bile içmeden yapmıştım ilk idrar7.gun....oy masallah..biz de mi yapsak ...
senin kaçıncı denemeydi arkadaşım? hayırlı olsun senin de. bana da dua edersen sevinirim.Kızlar şimdi ben ne kadarlık hamileyim, nasıl hesaplanıyor bilen var mı.?
çok sevindim cnm inş saglıklı sekılde devam eder :) en sın adet tarihinden hesaplaKızlar şimdi ben ne kadarlık hamileyim, nasıl hesaplanıyor bilen var mı.?
Yitirdim ama kendimi motive etmeyide bildim cnm çok üzülmüştüm ama gelecek aya kdr toparladım kndımı hep kontrole bi Ümit'le gittim 4. De bebegim bna turunda bırakmadı inş da bırakmaz saglıklı sekılde Dünya'ya geliroo maşallah, hayırlı olsun. 4. denemeye kadar olmayınca, hiç ümidini yitirdiğin olmadı mı? ben ilkinde negatif sonuç alırsam diye endişeleniyorum. Rabbim kimseyi çok bekletmesin.
çok sağol. inşallah.