2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Yilmak yok,bir saati var mutlaka.tevekkule siginip devam etmek lazim...

Cok guzel maşallah canım doktorun gerek duymadiysa gerek yoktur bizede dua et kaçıncı günün bu arada

Canım 5.gün embriyosuydu 2 taneydi..11.günümdü bugün de..dualarla bu günlere geldik canım, etmem mi hiç dua..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Allah yardımcımız olsun.

Öyle mi dersin arwenn.:) hep ikiz istedik eşimle, 2 tane de transfer edildi..ikisi mi tuttu acaba..kontrol 10 gün sonra, hayırlısı bakalım..
Hayirlisi hayatim...her zaman dediğim gibi, olumsuzluklarla karsilasana kadar ki Allah gostermesin, gecen zaman hayal kurma zamanidir...

kızlar merhabalar
ben ağustosta başlayacağım tedaviye inşallah. Ne güzel haberler var. umarım ben de bir gün yazabilirim buraya
böyle güzel haberler. bu aralar moralim çok bozuk. bebek görsem duygulanıyorum. ya olmazsa diye içim içimi kemiriyor bazen. sizin kaçıncı denemeydi? paylaşabilir mi hamile olanlar?

Slm hoşgeldin cnm . Hiç üzülme bi zamanı var herseyin sabretmemiz gerekiyo sadece . Bnm bu 4. Denemem şimdi Hamileyim darısıda sana ve tüm isteyenlere inş cnm :)

Şimdiden hayırlı olsun canım..bozma moralini, yüksek tut ki her şey güzel olsun..

Slm hoşgeldin cnm . Hiç üzülme bi zamanı var herseyin sabretmemiz gerekiyo sadece . Bnm bu 4. Denemem şimdi Hamileyim darısıda sana ve tüm isteyenlere inş cnm :)
oo maşallah, hayırlı olsun. 4. denemeye kadar olmayınca, hiç ümidini yitirdiğin olmadı mı? ben ilkinde negatif sonuç alırsam diye endişeleniyorum. Rabbim kimseyi çok bekletmesin.

Şimdiden hayırlı olsun canım..bozma moralini, yüksek tut ki her şey güzel olsun..
çok sağol. inşallah.

oo maşallah, hayırlı olsun. 4. denemeye kadar olmayınca, hiç ümidini yitirdiğin olmadı mı? ben ilkinde negatif sonuç alırsam diye endişeleniyorum. Rabbim kimseyi çok bekletmesin.

çok sağol. inşallah.
Yitirdim ama kendimi motive etmeyide bildim cnm çok üzülmüştüm ama gelecek aya kdr toparladım kndımı hep kontrole bi Ümit'le gittim 4. De bebegim bna turunda bırakmadı inş da bırakmaz saglıklı sekılde Dünya'ya gelir

Kızlar merhaba bende tp bebek yolunda ilerleyenlerdemim. 31 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Tüp bebekte ilk denememiz. 12 haziranda yumurtalar toplandı. 15 yumurtadan 12 olgun bunlardan da 7 tanesi döllenmiş. Embriyoloğum pazetesi karar verecekmiş transfergününe. Pazartesi salı çarşamba günlerinden biri olacak dedi. Anladığım kaderıyla3,4,5. Gün mü diye kararı bugün ve yarın ki duruma bakarak söyleyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…