cnm uzuldum yaa hepımız ıcın bırgun vaktı gelecek ınsallah ve ınsallah o vakıt yakındır da bızde burda hamıleyım dıye bagrırızBen kötü niyetli biri değilim özellikle insanlara ümitsizlik vermiyim diye bugünkü negatif sonucumu paylaşmayacaktım.ama benim ilk ikisi 3. Gün , bu seferki 5.gün embriyosuydu bu 3-5 çok önemli değil onun için yazmak istedim..
hu huuuuuuuuuuuuu ıste bu habere cok sevındımmmmmmmmmm:)) hayırlı olsun cnm ınsallah kat kat katlanırdaa bebısın ya da bebıslerın guclu guclu büyürler cok sevındım yaCanım, bi tıp merkezinde yaptırdık > 10 (pozitif) yazıyor..güvenemedim bi de idrar testi yaptım, ona da güvenemedim başka hastaneye yine kan verdim..akşam üzeri 5 te alıcam o sonucu da..inşallah güzel çıkar..
çok sevindim senin adına bol bol dua et Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar canlarımm..pozitifi gördüm şükürler olsunn...kanda da baktırdık,Rabbim e şükürler olsun, inşallah devamı da gelir..
hu huuuuuuuuuuuuu ıste bu habere cok sevındımmmmmmmmmm:)) hayırlı olsun cnm ınsallah kat kat katlanırdaa bebısın ya da bebıslerın guclu guclu büyürler cok sevındım ya
oyyy maaşallahVar canım 9 tane daha var dondurulmushep sabir canın
öyle inşallah baslar bıranoncr kanamam ben adet olana kadar öldüm kasık ağrisindanoyyy maaşallahinşallah hepimizinki tutar bu defa ama benim bu 3 de tutmazsa sıfırdan başlayacağım geçen hafta oturduğum yerden kalkmıyordum şimdide düşse de kanamam başlasa diye bekliyorum sandalyelerden aşşağı zıplıyorum hayat ne garip yaa tövbe tövbee
hayırlı olsun canım7. gun sabah idrar testi pozitif çıktı kanda ne çıkacak acaba dualrda bulusalım arkadaşlar...
kan önemli inş kanda çıkar çok sağol canım.öyle inşallah baslar bıranoncr kanamam ben adet olana kadar öldüm kasık ağrisindan
hayırlı olsun canım
Aldım geldim canım,çok stresli bir Gündü benim için çok gerildim saatlerce sıkışık Olmayı bekledim serum verdiler o halde de sıkışmadım bi türlüsonunda Öğlen gibi aldım bebişlerimi.şimdi de oturuyorum evde yatmadım bir sıkıntı olmaz dimi oturmaktan?yatacağım bir ortam yok çünküCnm naptin merak ettim aldin mi bebisleri
hakkında hayırlısı olsun çok sevindim inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerlersinkan önemli inş kanda çıkar çok sağol canım.
inşallah canım çok sağol allahım dileyen herkese versin inşallah.hakkında hayırlısı olsun çok sevindim inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerlersin
Canım teşekkür ederim derdimi paylaştığın için.inş.Allah herkesin hayırlısıyla yüzünü güldürsün..cnm uzuldum yaa hepımız ıcın bırgun vaktı gelecek ınsallah ve ınsallah o vakıt yakındır da bızde burda hamıleyım dıye bagrırız
Merhaba umarım benim mesajım senide kötü etkilemiştir.hiç takılma 3 e 5 e insallah tutunur senin bebişin/lerin.şimdi kaç tane transfer ettiler kalanları dondurdularmı ? İlk gün özellikle yatabilirsen iyi olur ama hiç yatmayıp hamile kalanlarda var tabiii..Aldım geldim canım,çok stresli bir Gündü benim için çok gerildim saatlerce sıkışık Olmayı bekledim serum verdiler o halde de sıkışmadım bi türlüsonunda Öğlen gibi aldım bebişlerimi.şimdi de oturuyorum evde yatmadım bir sıkıntı olmaz dimi oturmaktan?yatacağım bir ortam yok çünkü
Merhaba umarım benim mesajım senide kötü etkilemiştir.hiç takılma 3 e 5 e insallah tutunur senin bebişin/lerin.şimdi kaç tane transfer ettiler kalanları dondurdularmı ? İlk gün özellikle yatabilirsen iyi olur ama hiç yatmayıp hamile kalanlarda var tabiii..
Kim olduğunu bilmiyorum ama oluduğum msjlar olumsuz etkiledi beni açıkcası.bugünkü gerginliğim de biraz ondan.çok şükür bugünümde atlattık inşallah olumlu geçer..Merhaba umarım benim mesajım senide kötü etkilemiştir.hiç takılma 3 e 5 e insallah tutunur senin bebişin/lerin.şimdi kaç tane transfer ettiler kalanları dondurdularmı ? İlk gün özellikle yatabilirsen iyi olur ama hiç yatmayıp hamile kalanlarda var tabiii..
Çok kötürüm gerçekten hala geçmedi mide bulandı öksürük başladıAğlama lütfen. Ağladıkça kendini daha da kasarsın. Dünkü yorgunluktan ağrıyordur. Uzan biraz derin nefesler al huzurlu ol. Vücudunu gevşet. Iyi gelicek görüceksin. Agrılı yerine odaklanma.
Sen delimisin:) süper sonuc. Ikizler geliyor galiba. Cok güzel haber oldu bu ya yaşasınKızlar 2. Testimin sonucunu da aldım..beta hcg 576,8 çıktı kızlar..doktor 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok testi dedi, sizce iyi bi sonuç mu.?
Canım sabahtan beri bu sekilde devam ediyosa bi hastaneyi ara istersen. Yorgunluktan bukadar şey olmaz. Yediğin bise mi dokundu acabaÇok kötürüm gerçekten hala geçmedi mide bulandı öksürük başladı
Sukurler olsun,devami da grlsin insallah...Kızlar canlarımm..pozitifi gördüm şükürler olsunn...kanda da baktırdık,Rabbim e şükürler olsun, inşallah devamı da gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?