- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
hergün haber veren bi yerde duymadım ben memorialdede biz arıyorduk bu benim ikinci merkezim oldugu için.ikisindede ilk gün ben aradım sonrasında da bir kere onlar son defada doktorumla konustum.bencede.. dıyorum ya hastanenın herseyınden memnun kaldım bırtek bu haber verme olaylarını becerememısler bı düzene sokamamışlar yanı gerılmıyorum ya aksıne cok rahatım ama yarından sonra bende olacakları ıcın sanırım bukdr rahat edemıcem.. 3gun gecmıs bıle 18ıne kdr beklıcekmısın test ıcın:)
yapıyorlarsa 2 yap benim kızımda 2 transfer edildi tek kızım tuttu oda beta 28 çıktı.buarada kızlar eger yarın bıze 5den fazla embrıyo var derlerse 1 tane transfer ettırmeyı düşünüyoruz sızce yanlış mı edıyorum esımle dun artık cıddı cıddı konuştuk sırf pozıtıfı görmek ıcın 2 tane koydurmak ıstıyosan tek olsun dedı o da cesaretlendırmeyınce ıyıce vazgectım ama 5ten az kalmışsa 2 tane yıne düşünüyorum nolur nolmaz dıe
9.gün yaptırdık biz hep kızımdada geçen aydakındede.o zamana belli olmus oluyorCanım benim zaten 3.gün embriyosu. Normalde tüm hastaneler 12.güne test veriyo. Benimki 10.güne verdi. Daha da erken belli olur mu ki sanmıyorum. Cıkıcagını bilsem daha erken de yaparım ama cıkmaz:)
Senin de 3.gün embriyosu mu. Bana 10.gün test günü verdiler 3.gün embriyosu olmasına ragmen
Yaaaa hosmn senindemi 2 tugce sende 2 uff ama 2tane tutarsada yusuf yusuf gunler baslar:) ay bilemedim yaa simdi doktora sorsam o kesin tek olsun der heveslebekleyen seninde mi ciftti?
Yaaaa hosmn senindemi 2 tugce sende 2 uff ama 2tane tutarsada yusuf yusuf gunler baslar:) ay bilemedim yaa simdi doktora sorsam o kesin tek olsun der heveslebekleyen seninde mi ciftti?
Ben buaksm bu konuyu birdaha masaya yatirayim eniyisi saat 2 gibide ferhat beyi aricmcanım aynur hanım olabileceğini söyledi sonuçlara göre ferhat bey de aynısını söyledi,ben 2 düşünüyorum şahsen tabi durumlar ne gösterecek bilemiyorum
Vay arkadas:) neguzek cesursunz bana da belki son anda bi cesaret gelie:)[/QUOTE][QUOTE="hosmn, post: 41343629, member: 67Canım, benim tek embriyo konuşuldu hep, son anda iki taneye karar verildi..biz eşimle hep iki tane istedik ama doktor hem yaşım dolayısıyla hem de ilk denemem olduğu için olmaz diyordu..emriyolar ikinci kalite olduğu için iki tane yerleştirdiler..-körün istediği bi göz Allah verdi iki göz.- :)) Allah ım inşallah
nasip eder de ikisi de tutar, ben göze alıyorum
iki taneyi.
canım aynur hanım olabileceğini söyledi sonuçlara göre ferhat bey de aynısını söyledi,ben 2 düşünüyorum şahsen tabi durumlar ne gösterecek bilemiyorum
Senin De mi 3.gün embriyosuydu. Valla yaptırırım hemen test 9,günde:)hergün haber veren bi yerde duymadım ben memorialdede biz arıyorduk bu benim ikinci merkezim oldugu için.ikisindede ilk gün ben aradım sonrasında da bir kere onlar son defada doktorumla konustum.
yapıyorlarsa 2 yap benim kızımda 2 transfer edildi tek kızım tuttu oda beta 28 çıktı.
9.gün yaptırdık biz hep kızımdada geçen aydakındede.o zamana belli olmus oluyor
Bana da cift kondu. Ama ben ikiz olsun cok isterim. Bi arkadasım 2tane koydurdu sonra ikisi de tutunca cok üzüldü panikledi. Cok kızdım ona ozamanda. Eger ikiz tutma ihtimalinde üzüleceksen lütfen tek koydur. Ama ben kendi adıma cok isterimYaaaa hosmn senindemi 2 tugce sende 2 uff ama 2tane tutarsada yusuf yusuf gunler baslar:) ay bilemedim yaa simdi doktora sorsam o kesin tek olsun der heveslebekleyen seninde mi ciftti?
Canım bence git biran önce. Yaşadıkların hic kolay degil ama git Dr a. Insallah kalp atışlarını duy yavrularının. Korkuyosun gitmeye biliyorum ama bunun bi yararı yok, git güzel haberler alacagına inankızlar ben çok kötüyüm dün gece en az 5 defa şiddetli kramplar girdi karnıma bacagıma internetten baktıgımda ilk 3 ay ıcınde karna gıren krap daha önce dusugunuz varsa dusuge ısare dıyor cok korkuyorm bugun doktora gıtmeyı dusunuyorm ama her an hersey duyabılırım doktordan dün ck kötu bır gece gecırdım a sinirlerim cok bozuldu kramplarda bundan dolayı oldu sanırım derdım anlatılmayacak kadar buyuk ama buna sukur tek ıstedıgım allahım bebeklerımı korusun hamılelık takvımınde bugun luk bılgılerde sınırlerımın bugunler bozuk olabılıcegı soyluyor aynı falım gıbı aynen bıldı cok gergnım ama kaldıramayacagm okdar sıkıntı yasıyorm allahım yardımcım olsun cok korkuyorm doktordan hersey duyabılırım kendımı hazırlamaya calısıyorm her olasılıga ama allah etmesın bebeklerden bırıne bırsey olmus olsun benı bu hale getırenlerı asla affetmıcem !!!!!!
kızlar sımdı embrıyologum aradı.. hatta sıtem ettı 2 gundur bebeklerını merak etmıyomusun dıye:) dedım sabırı da ogrenıyorum neyse suan 5 6 tanesı cok ıyı durumdaymış gecen dedıgı gıbı ılerıde ve gayet ıyı gıdıyolarmıs morula evresındelermıs bugun yarına da ınsallah blastokıs herneyse ama dıger 4 uunun gelısımı ıyıce yavaşlamış yıne takıptelermıs ama durumları ıyı degılmısyarına da ınsallah böyle dvm eder dedı 5 6 tane ıcın... transfer saatım 14.30
ve gelelim can alıcı noktaya tek mı cıft mı sordum o da tek embrıyo ıle sansımn %40 cıft ıle %60 olacağından bahsettı cıft transferde cıft tutma olasılığı %20 gıbı bırsey dedı ama o kısmı tam anlamadım tabı cıft olsada negatıfte olabılır dedı ama sansı arttırdığı bı gerck dedı sızın kararınz o dedı ben ıkız olursada kabulüm dersenız ıkı embrıyo transfer ederız dedı uff cok heycanlandım ya yarına başka kayıp olmasa barı
Tedirgin olmana hic gerek yok.. Dua edelim kaliteli gelişsinler ve sana tutunsunlarayy çok sevindim canım İnşallah hayırlısıyla transferin olur tutunurlar.bende aradım ferhat beyi 16 yumurtadan 10 u kaliteliymiş 5i döllenmiş,şu an 5 embriyomuz var çok şükür,diğer döllenenlerde henüz bir hareket yokmuş sonradan olursa bilmiyorum dedi.bu iyi birşey değil mi 5 embriyo?acaba ilerliyecekler mi ya çok tedirginim
5.gün canım ama 7 .günde eğer ki tutuyorsa tutunmaya baslıyormua ve kanda hcg salgılanmaya baslıyormus 9.günde zaten belli olurSenin De mi 3.gün embriyosuydu. Valla yaptırırım hemen test 9,günde:)
Insallah hayirli haberlerle gelirsin doktordan. Sorunun kimle nedir diye bilmiyorum ama mumkun oldugunca kendini ve bebeklerini dusun. Insanin insana yaptigi kotulukler bitmiyo. Herkezi allaha sal birak.kızlar ben çok kötüyüm dün gece en az 5 defa şiddetli kramplar girdi karnıma bacagıma internetten baktıgımda ilk 3 ay ıcınde karna gıren krap daha önce dusugunuz varsa dusuge ısare dıyor cok korkuyorm bugun doktora gıtmeyı dusunuyorm ama her an hersey duyabılırım doktordan dün ck kötu bır gece gecırdım a sinirlerim cok bozuldu kramplarda bundan dolayı oldu sanırım derdım anlatılmayacak kadar buyuk ama buna sukur tek ıstedıgım allahım bebeklerımı korusun hamılelık takvımınde bugun luk bılgılerde sınırlerımın bugunler bozuk olabılıcegı soyluyor aynı falım gıbı aynen bıldı cok gergnım ama kaldıramayacagm okdar sıkıntı yasıyorm allahım yardımcım olsun cok korkuyorm doktordan hersey duyabılırım kendımı hazırlamaya calısıyorm her olasılıga ama allah etmesın bebeklerden bırıne bırsey olmus olsun benı bu hale getırenlerı asla affetmıcem !!!!!!
bebegin sana kuvvetli bir sekilde tutunur insallah..Kizlar transferim oldu cok sukur. Dualarinizda beni de unutmayin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?