• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar hiç transferden 3-4 gün sonra bi damla açık pembe kahve lekesi gelen var mı? Yerleşme kanaması mıdır ki bi umut

Iyiyim bende.. Bu ara müsaitim evde zamciriyorum yemegimi yaptım bende oturuyorum. Biraz gaz sıkıntısı oldu bende. Haricinde kendimi iyi hissediyorum. Kitap film zaman geçiriyorum
Ne guzk yaaa bebeginiz artik en guvenli yerde annesinin karninda insallaj cok sabirsizlaniyorum bende cabucak cuma gelsin hayirlisiyla :)

Merhaba. ..rahat bir gün gecirdim.ben bazen oturup kalkarken zorlaniyorum biraz baski oluyor...bunun disinda cok iyiyim.yemek yapiyorum.her gun okuldan gelince uyurdum,bugun cok enerjigim...

Sen nasilsin?

Cnm artik anne olcaksin ya cok calisman gerekecek onun enerjisi simdiden gelmis demekki:)) sen yinede cok yorma kebdini firsat buldugun her an uzan dinlen gerci bu konuda hangisi dogru ben cozemedim yatmak mi yoksa sert ani hareketler disinda hic yokmis gibi davranmak mi

dinletme ayrı canm zaten onu dinletmıyorlar ama ekranda kalp atısı ızlenıyor madem bugunler ızlenmıcek klınık neden bana pazartesı yada salı gel dedı ısrarla calıstıgım ıcın gıdemedım ben cok uzaktayım
Eee ona bakarsan bana da gostermedo kese gosterdi okadar ayy korkutma beni ya bisey duyuca gorucez insallah

Kızlar hiç transferden 3-4 gün sonra bi damla açık pembe kahve lekesi gelen var mı? Yerleşme kanaması mıdır ki bi umut
Benim dün de oldu bugün de çok korktum doktorum gayet rahat olabilir dedi jel kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama inşallah dediğin gibi yerleşme kanaması olmuştur canım ;)

selam arkadaşlar ben doktora gittim ve bize normal yolla gebelik olmaz tüp bebek yaptırcaksınız dediler ama bende korku var bu süreçten korkuyorum canım yanarmı diye.bide ben 1 defa vajınal muayene olabildim onda bile canım acıyor tüp bebek yaptırcaksınız denilen günden beri uykularım kaçıyor nasıl olcak ne yapcam diye bu onuda biraz bilgi verebilirmisiniz yaptıranlar arkadaşla
Canm meraba hic dusundugun gibi korkulacak pek bisey yok yaptirdiktan sonra dicenki bosuna bu kadae kafaya takmisim

Ne guzk yaaa bebeginiz artik en guvenli yerde annesinin karninda insallaj cok sabirsizlaniyorum bende cabucak cuma gelsin hayirlisiyla :)
Canım senin 5.gün embriyosu olacak, şansın cok yüksek olacak.. Zaten sıkıntı olsaydı senin yavrularda bugün seni ararlardı, yarın transfere gelin diye. Hadi senin de bekleyişin bitsin sonra hepberaber test günü bekleyelim

Ay ne marifet erkek doğurmak.. Sen takılma canım bak biz nelerle imtihan edildik ne zorlu süreçler yaşadık, cinsiyet bizim icin önemli olabilir mi evlat olsun saglıklı olsun. Gösterseydin kız icin aldıgın tulumu da. O babaanne olarak cinsiyet ayrımı yapabilir ama sen annesin
Bebrgimin sadece sağlığı önemli bnm için başka bişiy degıl

Canım senin 5.rabbimbriyosu olacak, şansın cok yüksek olacak.. Zaten sıkıntı olsaydı senin yavrularda bugün seni ararlardı, yarın transfere gelin diye. Hadi senin de bekleyişin bitsin sonra hepberaber test günü bekleyelim
Insallah cnm ama su bi gerck bunlarin hepsi birer sebep vesile.. yoksa rabbim ol demedikten sonra hersy dort dortluk olsada nafile insallah diyorum kaderimize yazilmislardir bebeklerimz ve pozitifi goruruz beklemeden

Ya kizlar bu ilaclar ne yapiyo bize boyke.. ben gogus acisi nedir bilmezdim.. resmen curuk gibiler cok aciyo.. birde bu jel benden geri geliyor galiba yaa neyi yanlis yapiyo olabilirim kullananlar bilgi verebilirmj

Ya kizlar bu ilaclar ne yapiyo bize boyke.. ben gogus acisi nedir bilmezdim.. resmen curuk gibiler cok aciyo.. birde bu jel benden geri geliyor galiba yaa neyi yanlis yapiyo olabilirim kullananlar bilgi verebilirmj
Bende gögüs agrısı olmuyo, öncekilerde de olmadı ama bicok kişiye cok ciddi agrı Sancı yapıyor. Jeli en dibe kadar itip soluyorum ben. Sonrada yatar pozisyonda bikac dk. Bisiklet cevirir gibi bacalarımı hareke ettiriyorum. Kendimce bi Yöntem. Bende de akıyor bi kısmı ama cok degil

Ben jel degilde fitil kullanmistim ve ondada kremsi birseyler geliyodu arara. Bemde supheye dusmustum olaclar yaramiyomu diye fakat herkezde oluyo o sanirim.

Back