2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar sımdı embrıyologum aradı bıraz fazla gec olmuş olsada napalım arasında:)) bebeklerım sukur ıyılermıs ama tabı hepsı cok ıyı kalıtede dıyemem dedı 5 6 tanesı gayet ıyı gozukuyomus dıgerlerıde yasamaya devam edıyolar tabı ama bıraz daha arkadan gelıyolar dedı.. yarın arıcaklarmıs transfer saatını netlestırmek ıcın

Ya kizlar bu ilaclar ne yapiyo bize boyke.. ben gogus acisi nedir bilmezdim.. resmen curuk gibiler cok aciyo.. birde bu jel benden geri geliyor galiba yaa neyi yanlis yapiyo olabilirim kullananlar bilgi verebilirmj

ahh o jel ahh.:)) ilk iki gün zor yaptım hatta yapamadım, doktora yapamıyorum dedim, o zaman iğneyi iki taneye çıkarmak gerek dedi.. üçüncü gün hiç zorlanmadım, geri de gelmiyor canım ben de..sadece idrarda beyaz parça parça geliyor biraz. Ben jelden hemen sonra kalkıp yürüyorum..

bende buaksm bırde oyle deneyeyım sktıktan sonra kalkıp hareket edeyım gene edıyordum ama bı 10 dakıka bekliyordum once.. buarada wcde de gelıyo farkedıyorum benım ıcerısı kabul etmıyor sanırım acaba transfer sonrası da bunu mu kullanacam yoksa ıgne mı gercı 2 kutu bu jelden verdıgıne gore bunla dvm edecem heralde neysekı buara ıslerım cok yoğun bazen bu süreçte bıle olduğumu unutuyorum ıste sonra bı hatırlıyorum aaa benım embrıyolarım var cuma ınsallah hayırlı ve buyuk gun dıye:)

Kızlar bnm çok Hoşuma gitti sizinkide paylaşıyorum transferi olanlar hamileler transferi olucaklar bunu yapın En içten bi dua

Hamilelerin okuyacağı dualar

Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü ‘nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım

Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

Amin...ALLAHIM

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

hamile bayanlar, ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah-ü teala doğacak çocuk da bu esma-i ilahi ile güzel ve sağlıklı olur.

Evet, transferden sonra da jele devam malesef.:)) senin cuma transfer, benim cumartesi test günüm..ayyy çokkk heyecanlııı.:))))

4.gün mü olucak transfer yada yarın mı?

Herkese merhaba arkadaslar.topigin ilk zamanlarinda surekli takipteydim fakat uzun zamandır topigi okuyamamistim.cok guzel haberler almisiz
Tum hamile arkadaslarimi tebrik ediyor saglikli sihhatli bebislerinizi kucaginiza almanizi diliyorum. Aksamdan beri biraz gecmisi okuyup sevincinizi paylaşıyorum. Ve bana umut oldugunuz icin hepinize teşekkür ediyorum. Bana gelince ilk tup bebek denememin tedavisine devam ediyorum.henuz igneleri vuruyorum.bizim sorunumuz morfoloji ve ileri hizdi.tedaviye başlayınca gorduk ki yumurta rezervim fazla değil ve yarisi buyumekte zorlanıyor. Yarin kontrolum var.insallah bende bu topikten size güzel haberler veririm. Rabbim bu yoldaki tüm arkadaslarimin yar ve yardimcisi olsun.

Asil ben sana yazamadim ya kusurabkama son gunkerde cok kosturmacam var diyorum ya bazen inanki embriyoymus transfermis heosi aklimdan cikiyo nasil oldu kizin?
Sabah 5 te 39,2 ateşle güne basladık zaten2 de yatmiştik antibiyotık ateş dülürücü derken akşam 7 den beri atesi yok 9 da yattı uyuyor.bakalım kalkmazsa gece

Transferin mi var CNm yarın
Yok cnm cumaya insallah rabbim nasip ederse hayirli bir gun hayirlara vesile olur insallah:) bitek saricicek kafami karistirdi net bisyde ogrenemedim su spektulum biraz kanama yaparsa bu transfer icin olumsuzluk oluştururmu cunku o aket 2 kez takildi ikisindede damla gibide olsa sonradn bikac damla kanamam oldu

tugceserpost: 41326809 .!.:
Sabah 5 te 39,2 ateşle güne basladık zaten2 de yatmiştik antibiyotık ateş dülürücü derken akşam 7 den beri atesi yok 9 da yattı uyuyor.bakalım kalkmazsa gece
Aman cnm gecmis oksun atesi baya yukselmis neyseki simdi iyi cocuk am bunlar hastalana hastalana buyucek derler

Hayır hiçbir sorun olmaz canım.olsa vile girişte kanama olur oda hiö etkilemez sınucta rahime birakılıyor embiriyo.oraya o minik hortum gidene kadar hiö kanama olmuyor mu sizce bence yüzfe yüz oluyor ama içeride oldugu için haberimiz bile olmuyor o an

Aman cnm gecmis oksun atesi baya yukselmis neyseki simdi iyi cocuk am bunlar hastalana hastalana buyucek derler
Öyle canım ama kızımın kalp problemi oldugu için sıkıntı diş doktoruna gittiğinde bile söylememiz gereklıymıs kalp hastalıgunı bide böbrek hastalıgıda var ateş onlardada sıkıntı yaratır diye kotkuyoruz işte.temmuz da kontrolunuz var inşallah doktorunuz rahatlatucak bizi.zor canım cocuk büyütmek çok zor kalbim ağzimda atıyor resmen bişey olucak diye hasta oldugunda gül gibi soluyor

Benim de her konuya bi yazacağım şey var valla..:) tecrübelendim ya illa yazıcam yoksa rahat edemem.:)))) canım kendini sıktığın an spekulumu zor takıyorlar o da kanamaya sebep oluyor sanırım..ben ilk muayenede ve transferde kendimi sıkmışım, doktor zorlandı epey..kanaman olabilir dedi her ikisinde de ama maşallah bende bi damla bile kan gelmedi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…