cnm senın test gunun nezmn az kalmadı mı?? merak edıyorummmmm:)Öyle miymiş inşallah leke de gördüm zaten umutluyum rabbim yardım etsin
Ya kizlar bu ilaclar ne yapiyo bize boyke.. ben gogus acisi nedir bilmezdim.. resmen curuk gibiler cok aciyo.. birde bu jel benden geri geliyor galiba yaa neyi yanlis yapiyo olabilirim kullananlar bilgi verebilirmj
bende buaksm bırde oyle deneyeyım sktıktan sonra kalkıp hareket edeyım gene edıyordum ama bı 10 dakıka bekliyordum once.. buarada wcde de gelıyo farkedıyorum benım ıcerısı kabul etmıyor sanırımahh o jel ahh.:)) ilk iki gün zor yaptım hatta yapamadım, doktora yapamıyorum dedim, o zaman iğneyi iki taneye çıkarmak gerek dedi.. üçüncü gün hiç zorlanmadım, geri de gelmiyor canım ben de..sadece idrarda beyaz parça parça geliyor biraz. Ben jelden hemen sonra kalkıp yürüyorum..
bende buaksm bırde oyle deneyeyım sktıktan sonra kalkıp hareket edeyım gene edıyordum ama bı 10 dakıka bekliyordum once.. buarada wcde de gelıyo farkedıyorum benım ıcerısı kabul etmıyor sanırımacaba transfer sonrası da bunu mu kullanacam yoksa ıgne mı gercı 2 kutu bu jelden verdıgıne gore bunla dvm edecem heralde neysekı buara ıslerım cok yoğun bazen bu süreçte bıle olduğumu unutuyorum ıste sonra bı hatırlıyorum aaa benım embrıyolarım var cuma ınsallah hayırlı ve buyuk gun dıye:)
4.gün mü olucak transfer yada yarın mı?kızlar sımdı embrıyologum aradı bıraz fazla gec olmuş olsada napalım arasında:)) bebeklerım sukur ıyılermıs ama tabı hepsı cok ıyı kalıtede dıyemem dedı 5 6 tanesı gayet ıyı gozukuyomus dıgerlerıde yasamaya devam edıyolar tabı ama bıraz daha arkadan gelıyolar dedı.. yarın arıcaklarmıs transfer saatını netlestırmek ıcın
Yok cnm cuma olckmis insallah sadece ben cuma gunu 2den sonra olsa sorun olur mu dedigimde yarin arar netlestiririz ama sorun olmaz dedi oyle yani:)tugceserdar .!.:4.gün mü olucak transfer yada yarın mı?
Cok guzk yaa hicbisy kalmamis neguzl insallah burda mutluluk ruzgarlari essin:)Evet, transferden sonra da jele devam malesef.:)) senin cuma transfer, benim cumartesi test günüm..ayyy çokkk heyecanlııı.:))))
Daha bi hafta var pazartesi salı yapcamcnm senın test gunun nezmn az kalmadı mı?? merak edıyorummmmm:)
Transferin mi var CNm yarınYok cnm cuma olckmis insallah sadece ben cuma gunu 2den sonra olsa sorun olur mu dedigimde yarin arar netlestiririz ama sorun olmaz dedi oyle yani:)
işten dolayı mı canım?rnimde kız hasta pek yazanadım sanadYok cnm cuma olckmis insallah sadece ben cuma gunu 2den sonra olsa sorun olur mu dedigimde yarin arar netlestiririz ama sorun olmaz dedi oyle yani:)
Asil ben sana yazamadim ya kusurabkama son gunkerde cok kosturmacam var diyorum ya bazen inanki embriyoymus transfermis heosi aklimdan cikiyo nasil oldu kizin?işten dolayı mı canım?rnimde kız hasta pek yazanadım sanad
Sabah 5 te 39,2 ateşle güne basladık zaten2 de yatmiştik antibiyotık ateş dülürücü derken akşam 7 den beri atesi yok 9 da yattı uyuyor.bakalım kalkmazsa geceAsil ben sana yazamadim ya kusurabkama son gunkerde cok kosturmacam var diyorum ya bazen inanki embriyoymus transfermis heosi aklimdan cikiyo nasil oldu kizin?
Yok cnm cumaya insallah rabbim nasip ederse hayirli bir gun hayirlara vesile olur insallah:) bitek saricicek kafami karistirdi net bisyde ogrenemedim su spektulum biraz kanama yaparsa bu transfer icin olumsuzluk oluştururmu cunku o aket 2 kez takildi ikisindede damla gibide olsa sonradn bikac damla kanamam olduTransferin mi var CNm yarın
Aman cnm gecmis oksun atesi baya yukselmis neyseki simdi iyi cocuk am bunlar hastalana hastalana buyucek derlertugceserpost: 41326809 .!.:Sabah 5 te 39,2 ateşle güne basladık zaten2 de yatmiştik antibiyotık ateş dülürücü derken akşam 7 den beri atesi yok 9 da yattı uyuyor.bakalım kalkmazsa gece
Hayır hiçbir sorun olmaz canım.olsa vile girişte kanama olur oda hiö etkilemez sınucta rahime birakılıyor embiriyo.oraya o minik hortum gidene kadar hiö kanama olmuyor mu sizce bence yüzfe yüz oluyor ama içeride oldugu için haberimiz bile olmuyor o anYok cnm cumaya insallah rabbim nasip ederse hayirli bir gun hayirlara vesile olur insallah:) bitek saricicek kafami karistirdi net bisyde ogrenemedim su spektulum biraz kanama yaparsa bu transfer icin olumsuzluk oluştururmu cunku o aket 2 kez takildi ikisindede damla gibide olsa sonradn bikac damla kanamam oldu
Öyle canım ama kızımın kalp problemi oldugu için sıkıntı diş doktoruna gittiğinde bile söylememiz gereklıymıs kalp hastalıgunı bide böbrek hastalıgıda var ateş onlardada sıkıntı yaratır diye kotkuyoruz işte.temmuz da kontrolunuz var inşallah doktorunuz rahatlatucak bizi.zor canım cocuk büyütmek çok zor kalbim ağzimda atıyor resmen bişey olucak diye hasta oldugunda gül gibi soluyorAman cnm gecmis oksun atesi baya yukselmis neyseki simdi iyi cocuk am bunlar hastalana hastalana buyucek derler
Yok cnm cumaya insallah rabbim nasip ederse hayirli bir gun hayirlara vesile olur insallah:) bitek saricicek kafami karistirdi net bisyde ogrenemedim su spektulum biraz kanama yaparsa bu transfer icin olumsuzluk oluştururmu cunku o aket 2 kez takildi ikisindede damla gibide olsa sonradn bikac damla kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?