2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Darısı başıma darısı başımaa :) ağlama krizine grdim bugün şimdi ise gayet iyiyim bi zor zamanlar
Çok zor zamanlar tabiri CNN ama burda birbirimize destek olmak için varız hepimizde :) üzülme korkma eger bi sorun olsaydı bnde olurdu cnnm . İnşşşşşş darısı hepinizin başına inşşşşşş saglıklı hayırlı sekilde

bn bugun çok heveslendim bebek tulumu aldım ıkı tane hem kız hem erkek için hangi olursa o giyer diye önce erkek için olanını Gösterim dedim çıkardım çantadan bağırmaya basladı bizi Rüyasında görmüş nerden biliyomuşum bn erkek olucagına bizim ztn oglumuz olmazmış kız olmuş onun Rüyasında neler saydı bna ne kdr aglattı bni oysa bn iki tane almıştım çevremdeki herkes mi anlayışsız olur ?

Merhaba. ..rahat bir gün gecirdim.ben bazen oturup kalkarken zorlaniyorum biraz baski oluyor...bunun disinda cok iyiyim.yemek yapiyorum.her gun okuldan gelince uyurdum,bugun cok enerjigim...

Sen nasilsin?
Iyiyim bende.. Bu ara müsaitim evde zaman geciriyorum yemegimi yaptım bende oturuyorum. Biraz gaz sıkıntısı oldu bende. Haricinde kendimi iyi hissediyorum. Kitap film zaman geçiriyorum

Vajinal muayeneden bende cok korkardim eskiden ama bu isin icine girince alisiyorsun. Basta zor geliyo ama. Sonucta biz kadiniz tup bebek olmasa bile rahimle ilgili butun muayenelerde mecburuz. Cok zor bir asama ama evlat sevgisi cok yuce. Ustesinden gelirsin.

Kim o canim, sopa alip geleyim...

23 haziranda gibi..dedim ya kararsiz gibiyim hala

Iyiyim bende.. Bu ara müsaitim evde zaman geciriyorum yemegimi yaptım bende oturuyorum. Biraz gaz sıkıntısı oldu bende. Haricinde kendimi iyi hissediyorum. Kitap film zaman geçiriyorum
Ben de aynilarini yapiyorum..bi de hamile kiyafetlerine bakiyorum..ne yapayim en azindan zaman geciyor..

Kayın validem kadın bni hasta edicek ya gercekten psikolojimi bozdu iyice bari şu süreçte üstüme gelmese
Ay kiyamam... ben benimkilere dedim ki,sizin goreviniz sadece besin ustune bes katmak..okuyun,kılın dua edin ...sen de oyle soylesen...

Ne kadar...... beni bile deli etti niye sadece ona has bi yücelik mi oğlan doğurmak ayyy nefret

Ay kiyamam... ben benimkilere dedim ki,sizin goreviniz sadece besin ustune bes katmak..okuyun,kılın dua edin ...sen de oyle soylesen...
Anlamaz ki asla çok ters bi kadın sinir oluyorum herseyime karışmasından onu ilgilendirmiyor ki bnm çocugum hep bnm düşündüğüm şeylerin tam tersini söyledi bna hiç arkamda destekçim olmadı .

Bak burda biiir suru destekcin var...sana anne de oluruz.abla da oluruz,kardes de oluruz...onun soyledikleri bir kulagindan girsin,digerinden ciksin.gel buraya rahatla sen canim...

Bnm annemin 4 kızı var ya oglumuz yok bizim erkek kardeşim yok onu laf vuruyo bna
Ay ne marifet erkek doğurmak.. Sen takılma canım bak biz nelerle imtihan edildik ne zorlu süreçler yaşadık, cinsiyet bizim icin önemli olabilir mi evlat olsun saglıklı olsun. Gösterseydin kız icin aldıgın tulumu da. O babaanne olarak cinsiyet ayrımı yapabilir ama sen annesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…