- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Benimde fitilim vardı unutmuşum hiç koymayı 2 hafta koymamıştım bi sorun olmadı fark ettiğim an başladım tabi koymaya şimdi hamileyim inş bi sorun olmazsa :)
Bi sorun olmuyo cnm bn şimdi hanileyim aksatmıyorum :)Druma sordum bişi olmaz bundan sonra ikş tane al dedi hiç almayıp da hamile olan var dedi
Merhaba. ..rahat bir gün gecirdim.ben bazen oturup kalkarken zorlaniyorum biraz baski oluyor...bunun disinda cok iyiyim.yemek yapiyorum.her gun okuldan gelince uyurdum,bugun cok enerjigim...Arwenn sen nasılsın. Ilk iş günü nasıldı
Darısı başıma darısı başımaa :) ağlama krizine grdim bugün şimdi ise gayet iyiyim bi zor zamanlarBi sorun olmuyo cnm bn şimdi hanileyim aksatmıyorum :)
Çok zor zamanlar tabiri CNN ama burda birbirimize destek olmak için varız hepimizde :) üzülme korkma eger bi sorun olsaydı bnde olurdu cnnm . İnşşşşşş darısı hepinizin başına inşşşşşş saglıklı hayırlı sekildeDarısı başıma darısı başımaa :) ağlama krizine grdim bugün şimdi ise gayet iyiyim bi zor zamanlar
Iyiyim bende.. Bu ara müsaitim evde zaman geciriyorum yemegimi yaptım bende oturuyorum. Biraz gaz sıkıntısı oldu bende. Haricinde kendimi iyi hissediyorum. Kitap film zaman geçiriyorumMerhaba. ..rahat bir gün gecirdim.ben bazen oturup kalkarken zorlaniyorum biraz baski oluyor...bunun disinda cok iyiyim.yemek yapiyorum.her gun okuldan gelince uyurdum,bugun cok enerjigim...
Sen nasilsin?
Vajinal muayeneden bende cok korkardim eskiden ama bu isin icine girince alisiyorsun. Basta zor geliyo ama. Sonucta biz kadiniz tup bebek olmasa bile rahimle ilgili butun muayenelerde mecburuz. Cok zor bir asama ama evlat sevgisi cok yuce. Ustesinden gelirsin.selam arkadaşlar ben doktora gittim ve bize normal yolla gebelik olmaz tüp bebek yaptırcaksınız dediler ama bende korku var bu süreçten korkuyorum canım yanarmı diye.bide ben 1 defa vajınal muayene olabildim onda bile canım acıyor tüp bebek yaptırcaksınız denilen günden beri uykularım kaçıyor nasıl olcak ne yapcam diye bu onuda biraz bilgi verebilirmisiniz yaptıranlar arkadaşla
bn bugun çok heveslendim bebek tulumu aldım ıkı tane hem kız hem erkek için hangi olursa o giyer diye önce erkek için olanını Gösterim dedim çıkardım çantadan bağırmaya basladı bizi Rüyasında görmüş nerden biliyomuşum bn erkek olucagına bizim ztn oglumuz olmazmış kız olmuş onun Rüyasında neler saydı bna ne kdr aglattı bni oysa bn iki tane almıştım çevremdeki herkes mi anlayışsız olur ?
Kayın validem kadın bni hasta edicek ya gercekten psikolojimi bozdu iyice bari şu süreçte üstüme gelmeseKim o canim, sopa alip geleyim...
23 haziranda gibi..dedim ya kararsiz gibiyim halaBen hic genc sayilmam hatta yaslilar gurubuna bile girebilirim:)) 42 yasindayim. Hollanda dayim ben tedavimi burda yaptiyorum. Sigortam 43 yasina kadar tedaviyi karsiliyo o yuzden mecburum biranonce yaptirmaya. Birde bizim burda saat 10 dan sonra oruc aciliyo ve igneler gunde iki defa. Sen haziran kac gibi basliyacaksin allah izin ederse?
Ben de aynilarini yapiyorum..bi de hamile kiyafetlerine bakiyorum..ne yapayim en azindan zaman geciyor..Iyiyim bende.. Bu ara müsaitim evde zaman geciriyorum yemegimi yaptım bende oturuyorum. Biraz gaz sıkıntısı oldu bende. Haricinde kendimi iyi hissediyorum. Kitap film zaman geçiriyorum
Ay kiyamam... ben benimkilere dedim ki,sizin goreviniz sadece besin ustune bes katmak..okuyun,kılın dua edin ...sen de oyle soylesen...Kayın validem kadın bni hasta edicek ya gercekten psikolojimi bozdu iyice bari şu süreçte üstüme gelmese
Taş kafalar işteAyy Tövbe evliyiz yani nere gidebiliriz ki :)
Ne kadar...... beni bile deli etti niye sadece ona has bi yücelik mi oğlan doğurmak ayyy nefretbn bugun çok heveslendim bebek tulumu aldım ıkı tane hem kız hem erkek için hangi olursa o giyer diye önce erkek için olanını Gösterim dedim çıkardım çantadan bağırmaya basladı bizi Rüyasında görmüş nerden biliyomuşum bn erkek olucagına bizim ztn oglumuz olmazmış kız olmuş onun Rüyasında neler saydı bna ne kdr aglattı bni oysa bn iki tane almıştım çevremdeki herkes mi anlayışsız olur ?
Anlamaz ki asla çok ters bi kadın sinir oluyorum herseyime karışmasından onu ilgilendirmiyor ki bnm çocugum hep bnm düşündüğüm şeylerin tam tersini söyledi bna hiç arkamda destekçim olmadı .Ay kiyamam... ben benimkilere dedim ki,sizin goreviniz sadece besin ustune bes katmak..okuyun,kılın dua edin ...sen de oyle soylesen...
Bnm annemin 4 kızı var ya oglumuz yok bizim erkek kardeşim yok onu laf vuruyo bnaNe kadar...... beni bile deli etti niye sadece ona has bi yücelik mi oğlan doğurmak ayyy nefret
Ay ne marifet erkek doğurmak.. Sen takılma canım bak biz nelerle imtihan edildik ne zorlu süreçler yaşadık, cinsiyet bizim icin önemli olabilir mi evlat olsun saglıklı olsun. Gösterseydin kız icin aldıgın tulumu da. O babaanne olarak cinsiyet ayrımı yapabilir ama sen annesinBnm annemin 4 kızı var ya oglumuz yok bizim erkek kardeşim yok onu laf vuruyo bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?