Canım benim seni çok merak ettim ama sormak istemedim inşallah iyi düşün iyi olsun senin için de özel dua edicem tatlım hep iyi düşün olur muamin tatlımm amin inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim seni çok merak ettim ama sormak istemedim inşallah iyi düşün iyi olsun senin için de özel dua edicem tatlım hep iyi düşün olur muamin tatlımm amin inşallahhh
Canım sen de pcolusun ya glifor benzeri bir şeker ilacı kullanıyor musun? Hamileykende devam ediyor musun kullanmaya.
Canisi gerek olsa werirdi sen içini çürütme ama sor bence de sakin olmaya çalış biraz bu kadar stres sanada bebeğin de zararhayır hıc bana yazan olmadı benmde kafam karıstı bugun okudugumda burda yazısmaları gıtıtımde sorucam bana nden gerek duymadılar bılmıyorm
Allah razı olsun canım duaların kabul olunan dualardan olsun inşallahCanım benim seni çok merak ettim ama sormak istemedim inşallah iyi düşün iyi olsun senin için de özel dua edicem tatlım hep iyi düşün olur mu
canm ınsallah degerlerın normale döner sana dua ettm sımdı kendımı yerıne koydum okdar zor bı durumkı ben cok yasadım kımyasal gebelıgı bnada doktor adet gıbı atarsın merak etme derdı ve oyle olurdu kese olusmadan olusan gebelık kımyasal oluyor ve ben 2 defa kımyasal gebelık yasadım degerım katlanmadıgı ıcın sonlanan gebelık cok kotu oluyor ınsan ben senı cok ıyı anlıyorm allahım yardımcın olsn dularımız senınle. . .senın emrıyon kalıtesı neydı ve kacıncı gun emrıyosuydu yanı neden kımyasal olma rıskı oldu aacabacanım inşallah o kadar dua ediyorum ki dün çok ağlamıştım çok yıpranmıştım ama eşim varsa da gider böyle yapma dedi ve ağlasamda sonucun değişmeyeceğini sadece tevekkül etmem gerektiğini düşündüm Rabbimden hayırlısını diliyorum ama umudum var inşallah olumlu olur kan testim yarın 4 te ikiye katlarsa keseyi görene kadar normale dönmüş demektir inşallahhhh
Ewet bana da aynısını dedi doktorum pkoluyum ama iyi derece olanı dedi doktorum yinede werdi ilaç her doktorun tedavisi başka oluyor malumPcolu degilim ama insulin direncim oldugu icinglifor muadili glukofaj kullaniyorum.dusugu de engelliyormus.yillardir kullanirim.gittigim her kadin dogum uzmani gebelikte ilk uc ay kullanmam gerektigini soyledi...
suan zten yeterınce streslıyım kese görüldü ama içi boşmu dolumu kalpı ne zaman atacak bekle bekle kendımı yedım bıtırdm aslında akşam ısten cıkıncadaı bı gıdıp baktırsamCanisi gerek olsa werirdi sen içini çürütme ama sor bence de sakin olmaya çalış biraz bu kadar stres sanada bebeğin de zarar
Canım için rahat edecekse git baktır en olmadı kan wer ama bana sorarsan mutlaka sakin olmaya çalış canım benim bak keseler nasıl olduysa bebek de öyle olacak korkma sadece dua et tatlım Kıyamam yaasuan zten yeterınce streslıyım kese görüldü ama içi boşmu dolumu kalpı ne zaman atacak bekle bekle kendımı yedım bıtırdm aslında akşam ısten cıkıncadaı bı gıdıp baktırsam
canım embriyolarım 3. gün ve ikisi kaliteli biri orta kalite demişti kimyasaldan ziyade dış gebelikte olabilir dedi bilmiyorum çok kafam karışık ama umutluyum kanamam yok çok şükür beni umutlandıran o senin kimyasal gebelikte değerlerin nasıl ilerlemişti canım hatırlıyormusun benim değerlerim şöyle bakcanm ınsallah degerlerın normale döner sana dua ettm sımdı kendımı yerıne koydum okdar zor bı durumkı ben cok yasadım kımyasal gebelıgı bnada doktor adet gıbı atarsın merak etme derdı ve oyle olurdu kese olusmadan olusan gebelık kımyasal oluyor ve ben 2 defa kımyasal gebelık yasadım degerım katlanmadıgı ıcın sonlanan gebelık cok kotu oluyor ınsan ben senı cok ıyı anlıyorm allahım yardımcın olsn dularımız senınle. . .senın emrıyon kalıtesı neydı ve kacıncı gun emrıyosuydu yanı neden kımyasal olma rıskı oldu aacaba
kan verınce kese dolumu bosmu bellı oluyomu ılk defa duydum ben en son kanı 25 mayısta vermıstım katlamam guzeldı transferın 10.gunu verdım tekrar vermedm isteyende olmadıCanım için rahat edecekse git baktır en olmadı kan wer ama bana sorarsan mutlaka sakin olmaya çalış canım benim bak keseler nasıl olduysa bebek de öyle olacak korkma sadece dua et tatlım Kıyamam yaa
canm benım en az 1 sene olmustur hıc hatırlamıyorm ama benmkı mesela 80 küsürdü sanırım bırısı bir gün durup dier gune az artmıstı ama senınkınden azdı sonra tekrarında hıc artmadı yerınde saydı zaten doktormda kendılıgınden duser bırkac gune demıstı benım yerınde saydı degerım ama senın katlamıs masallahcanım embriyolarım 3. gün ve ikisi kaliteli biri orta kalite demişti kimyasaldan ziyade dış gebelikte olabilir dedi bilmiyorum çok kafam karışık ama umutluyum kanamam yok çok şükür beni umutlandıran o senin kimyasal gebelikte değerlerin nasıl ilerlemişti canım hatırlıyormusun benim değerlerim şöyle bak
8. gün 87
10. gün 160
12. gün 242
bu durumda düşük yaparsın diyemem ama düşmezde diyemem dedi
merhaba canm benden fazla korkmuyorsundur emın ol ben yaptırdıysam bu tedavıyı yaptıramıcek kımse yoktur ben ıgne vurulurken dusup bayılan bırıydım korkudan tansıyonum duser bembeyaz olurdum ama ne ıgneler yedm hıc umursamadan hıc korkma canm ayrıca tup bebek tedavısınde ben her ıslemde anestezı aldm opuda zaten verıyorlar transferde de ben ekstra ucret odedım aldım yanı sıkıntı yapma atlatırsın yeterkı maddı gucun olsnselam arkadaşlar ben doktora gittim ve bize normal yolla gebelik olmaz tüp bebek yaptırcaksınız dediler ama bende korku var bu süreçten korkuyorum canım yanarmı diye.bide ben 1 defa vajınal muayene olabildim onda bile canım acıyor tüp bebek yaptırcaksınız denilen günden beri uykularım kaçıyor nasıl olcak ne yapcam diye bu onuda biraz bilgi verebilirmisiniz yaptıranlar arkadaşla
maddiyat kredi falan bi şekilde halledicez canım işte yeterki nasip olsun.allah ım nşallah bende senin gibi atlatıp huzura kavusurummerhaba canm benden fazla korkmuyorsundur emın ol ben yaptırdıysam bu tedavıyı yaptıramıcek kımse yoktur ben ıgne vurulurken dusup bayılan bırıydım korkudan tansıyonum duser bembeyaz olurdum ama ne ıgneler yedm hıc umursamadan hıc korkma canm ayrıca tup bebek tedavısınde ben her ıslemde anestezı aldm opuda zaten verıyorlar transferde de ben ekstra ucret odedım aldım yanı sıkıntı yapma atlatırsın yeterkı maddı gucun olsn
işte tüp bebeği yapan doktor iki güne düşer kendiliğinden dedi bende başka bi doktora gittim ve adam böyle bişey kimse söyleyemez sana daha bişey belli değil tamam yavaş ilerliyor ama %50 de artış olmuş dedi düşer demekte düşmez demekte yanlış olur bekleyip görcez dedi ve lavabo dışında kalkma yat dedi bende değer ikiye katlanmadı ama çokta düşük değil diye umutlanıyorum ne bileyim iştecanm benım en az 1 sene olmustur hıc hatırlamıyorm ama benmkı mesela 80 küsürdü sanırım bırısı bir gün durup dier gune az artmıstı ama senınkınden azdı sonra tekrarında hıc artmadı yerınde saydı zaten doktormda kendılıgınden duser bırkac gune demıstı benım yerınde saydı degerım ama senın katlamıs masallah
Canım öncelikle hoş geldin ama korkma çünkü korktuğun gibi bişi olmicak hayatta en korktuğu şey iğne olan biri olarak zevkle wurdum ignelerimi yeterki sonuç güzel olsun takılma zorluğu na bi türlü oluyor sonuç odaklı olselam arkadaşlar ben doktora gittim ve bize normal yolla gebelik olmaz tüp bebek yaptırcaksınız dediler ama bende korku var bu süreçten korkuyorum canım yanarmı diye.bide ben 1 defa vajınal muayene olabildim onda bile canım acıyor tüp bebek yaptırcaksınız denilen günden beri uykularım kaçıyor nasıl olcak ne yapcam diye bu onuda biraz bilgi verebilirmisiniz yaptıranlar arkadaşla
Yok tatlım dolu boş değil değer nasıl diye sağlıklı artma warsa hiç korkma hesabıkan verınce kese dolumu bosmu bellı oluyomu ılk defa duydum ben en son kanı 25 mayısta vermıstım katlamam guzeldı transferın 10.gunu verdım tekrar vermedm isteyende olmadı
Hayır lütfen korkmana sebeb olmak istemem sakın haaaaaaa ben kimseyle paylaşamıyorum. Yaşadıklarımı ondan yazdim buraya dua et insallah hiç bisicik olmaz nezman gidiosun bida ultrasonaevet . . kafm cok karıstı ya sızde 6.haftada keseyı görmussunuz 7.haftada kese buyumus bebek gelısmemıs okudum okuıyalı benmde boylemı dıye dusunmeden edemıyorm ama bızımkı blast emrıyosu ıdı hemde cıft yanı sızınkı gıbı olmaz ınsallah sızınkı nrmal yolla ıdı sonucta cok korktum ya zaten pimpirikliyim
işte tüp bebeği yapan doktor iki güne düşer kendiliğinden dedi bende başka bi doktora gittim ve adam böyle bişey kimse söyleyemez sana daha bişey belli değil tamam yavaş ilerliyor ama %50 de artış olmuş dedi düşer demekte düşmez demekte yanlış olur bekleyip görcez dedi ve lavabo dışında kalkma yat dedi bende değer ikiye katlanmadı ama çokta düşük değil diye umutlanıyorum ne bileyim işte