2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Pcolu degilim ama insulin direncim oldugu icinglifor muadili glukofaj kullaniyorum.dusugu de engelliyormus.yillardir kullanirim.gittigim her kadin dogum uzmani gebelikte ilk uc ay kullanmam gerektigini soyledi...

Peki kilon nasıl. Ben de kilo yok. Tatlıya da hiç düşkün değilim.

rabbim yardımcın olsun canım. Sımsıskı sarılsın sana bebeğin inşallah. tüm kalbimle diliyorum...

Ben hic genc sayilmam hatta yaslilar gurubuna bile girebilirim:)) 42 yasindayim. Hollanda dayim ben tedavimi burda yaptiyorum. Sigortam 43 yasina kadar tedaviyi karsiliyo o yuzden mecburum biranonce yaptirmaya. Birde bizim burda saat 10 dan sonra oruc aciliyo ve igneler gunde iki defa. Sen haziran kac gibi basliyacaksin allah izin ederse?

evet canım bende öyle okudum araştırdığım kadarıyla dış gebelikten korktum ama bakalım şuan strese girmek kötü etkilemekten başka bi işe yaramıyor sabır sabır Rabbim büyük inşallah verir mucizemi vermezsede buda benim sınavım hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun

Canım bütün dualarım seninle. 9 ay sonra evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah.
amin canım Allah razı olsun inşallah bu arada sende pco hastasısın dimi bizim seninle çok benziyo gidişatımız :) inşallah bebeklerimizide hayırla sağlıkla kucağımıza alırız

Kizlar ya embriyologa bugun ulasamadim embriyolar bolunebuldimi nasil gidiyo fire varmi hicbisy bilmiyorum biyandanda kendimi rahatlatmak istiyorum fre cok olsaydi bugun ararlardi heralde yarin 3.gunleri olck cunku allahim yaaa bebelerimden haber alamiyorum :)

Karindan baktigi icin gorunmuyodur. Doktorun senden cekindigi icin alttan bakmiyodur yoksa hicbir sakncasi yok. Normalde hamile kadinlarin cogu iliskiye giriyo ve birsey olmuyo. Ama allah gostermesin kanaman veya herhangi birsey olursa sonra vajinal ultrasyondan sonra sen o yuzden sanacaksin. Oda senin elinde degil anliyorum. Bebeginde gorunmemesi cok normal. Beklemekten baska care yok gibi.

Ararlardi mutlaka...endiselenme iyi bakiyorlardir..ama biz boyleyiz iste ben de transfer masasinda yatarken hala bi sorun yok di mi diye sormaya devam ediyordum...

amin canım Allah razı olsun inşallah bu arada sende pco hastasısın dimi bizim seninle çok benziyo gidişatımız :) inşallah bebeklerimizide hayırla sağlıkla kucağımıza alırız
Evet canım pcoluyum. Amin canım inşallah. Sen şeker ilacını kullanmaya devam ediyor musun?

Evet canım pcoluyum. Amin canım inşallah. Sen şeker ilacını kullanmaya devam ediyor musun?
bana hiç şeker ilacı falan vermediler canım hatta şöyle söyleyim bu zamana kadar hiç konusu bile geçmedi benim hormon testimde pco sıkıntı yaratmıyor sağlıklı insan nasılsa senin değerlerinde öyle demişti doktorum sadece bi ara prolaktinim yüksekti dostinex kullandım sonra tüp bebek tedavisine başladım zaten ya acaba bununla bi alakası varmıdır hamileliğimin bu riske girmesiyle

Slm arkadaşlar.bugün iğnemin ikinci günü ilk gün kan tahlillerini verdim.şimdi sonuçlara baktim da prolaktin 13.47çıkmış açıklama olarak normalden yüksek demişler.bu durumla karşılaşan oldumu aramızda kontrolüm cuma öğleden sonra

Aramaları lazım normalde ama sıkıntı oldgunu sanmıyorum. Transfere az kaldı, bebişi al grl artık rahatlarsın sende. Ben sakin sakin zaman geçiriyorum simdi, darısı başına hadi bakalım

Arkadaşlar acil sorum olcak estrofem günde iki alıncakmış ben hep tek aldım yanlış okuyup ne olur yaaa???
Benimde fitilim vardı unutmuşum hiç koymayı 2 hafta koymamıştım bi sorun olmadı fark ettiğim an başladım tabi koymaya şimdi hamileyim inş bi sorun olmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…