Pcolu degilim ama insulin direncim oldugu icinglifor muadili glukofaj kullaniyorum.dusugu de engelliyormus.yillardir kullanirim.gittigim her kadin dogum uzmani gebelikte ilk uc ay kullanmam gerektigini soyledi...
Kilon nasıl canım. Gerçi ben kilolu değilim ama yine de yazdılar.hayır hıc bana yazan olmadı benmde kafam karıstı bugun okudugumda burda yazısmaları gıtıtımde sorucam bana nden gerek duymadılar bılmıyorm
Insulin direnci olur da kilo olmaz miii...ustune bir de hipotiroid hastayim.kilo bende katmer katmerPeki kilon nasıl. Ben de kilo yok. Tatlıya da hiç düşkün değilim.
herkese merhaba kızlar dün doktorumla görüştüm kan değerlerimde yükselme var fakat çok yavaş ilerliyor bana iki gün içinde düşük yapacağımı söyledi ve hiç bir tedbir almadı başka bir doktora gittim ve hemen extra progestan takviyelerine başladık düşer de diyemem düşmez de diyemem zaman gösterecek dış gebelikte olabilir dedi hiç kalkmadan yatıyorum ve sizden dualarınızı bekliyorum bebeğim hala benimle ve bana sıkı sıkı tutunup mucize olmasını bekliyorum yarın kan testini tekrarlayacağız herşeyi Rabbime bıraktım tevekkül ettim kaderime ve dua ediyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu benimde mucizemi versin diye
Ben hic genc sayilmam hatta yaslilar gurubuna bile girebilirim:)) 42 yasindayim. Hollanda dayim ben tedavimi burda yaptiyorum. Sigortam 43 yasina kadar tedaviyi karsiliyo o yuzden mecburum biranonce yaptirmaya. Birde bizim burda saat 10 dan sonra oruc aciliyo ve igneler gunde iki defa. Sen haziran kac gibi basliyacaksin allah izin ederse?Yasin kac ben 32 çok genç sayilmam siz nerede başlayacaksınız..aslında ramazanda başlayacak olmak beni huzursuz ediyor ama en uygun zamanda şimdi gibi..aslında kararsızım..aksam yaptirirsak iğneleri tutarız belki orucumuzu..
Canım bütün dualarım seninle. 9 ay sonra evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah.inşallahhh canıımm o kadar umut doluyorum ki bu güzel yazıları okuyunca
evet canım bende öyle okudum araştırdığım kadarıyla dış gebelikten korktum ama bakalım şuan strese girmek kötü etkilemekten başka bi işe yaramıyor sabır sabır Rabbim büyük inşallah verir mucizemi vermezsede buda benim sınavım hakkımda hakkımızda hayırlısı olsunBuducum simdi bak,kimyasal gebelikte deger hic artmiyor dusuyor ve kanamayla sonuclaniyor.dis gebelikte ise kanama yok,deger iki kati olmasa da yavas yavas artiyor.benim sana onerim dr lar kesin dis gebelik diyene kadar tahlilini tekrarlaman.cunku sonradan iki kati artislar da izlenebiliyor ki senin de umarim oyle olacak.ben iki gunde bir bir haftadan faxla tekrarlamistim tahlili,degerim 2000 lere gelmisti...ancak ondan sonra ikna oldum dis gebelik olduguna...
amin canım Allah razı olsun inşallah bu arada sende pco hastasısın dimi bizim seninle çok benziyo gidişatımız :) inşallah bebeklerimizide hayırla sağlıkla kucağımıza alırızCanım bütün dualarım seninle. 9 ay sonra evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah.
amin tatlım Allah razı olsun hepinizdenrabbim yardımcın olsun canım. Sımsıskı sarılsın sana bebeğin inşallah. tüm kalbimle diliyorum...
Canım insulin direnci ile kilonun alakası yok birçok pco hastası war zayıf bende onlardan biriyim yani allahım hepimize hayırlı evlat wersin Rabbim Her isteyenePeki kilon nasıl. Ben de kilo yok. Tatlıya da hiç düşkün değilim.
Karindan baktigi icin gorunmuyodur. Doktorun senden cekindigi icin alttan bakmiyodur yoksa hicbir sakncasi yok. Normalde hamile kadinlarin cogu iliskiye giriyo ve birsey olmuyo. Ama allah gostermesin kanaman veya herhangi birsey olursa sonra vajinal ultrasyondan sonra sen o yuzden sanacaksin. Oda senin elinde degil anliyorum. Bebeginde gorunmemesi cok normal. Beklemekten baska care yok gibi.canm az önce burdakı doktorumu aradm bana dıyorkı normalde alttan vajınal baksam kesın olur evet ama ben sana bakmam alttan dıyo sımdı alttan bakarım bırkac gun sonra kanaman olur sonra benden bılırsın ben o rıskı alamam sen cok pimpiriklisin karından bakarım sadece dıyokese var ama ıcınde bebek yok henuz dıyor varsada gorunmuyor dedı ya cok korkuyorm kese var ıse ıcı dolumu bosmu bu damı kalp atısından sonra bellı olucak yoks KALP ATISINDAN önce kesenın ıcının dolumu bosmu olup olmadıgını anlarlarmıydı
Ararlardi mutlaka...endiselenme iyi bakiyorlardir..ama biz boyleyiz iste ben de transfer masasinda yatarken hala bi sorun yok di mi diye sormaya devam ediyordum...Kizlar ya embriyologa bugun ulasamadim embriyolar bolunebuldimi nasil gidiyo fire varmi hicbisy bilmiyorum biyandanda kendimi rahatlatmak istiyorum fre cok olsaydi bugun ararlardi heralde yarin 3.gunleri olck cunku allahim yaaa bebelerimden haber alamiyorum :)
Amin canım.Canım insulin direnci ile kilonun alakası yok birçok pco hastası war zayıf bende onlardan biriyim yani allahım hepimize hayırlı evlat wersin Rabbim Her isteyene
Evet canım pcoluyum. Amin canım inşallah. Sen şeker ilacını kullanmaya devam ediyor musun?amin canım Allah razı olsun inşallah bu arada sende pco hastasısın dimi bizim seninle çok benziyo gidişatımız :) inşallah bebeklerimizide hayırla sağlıkla kucağımıza alırız
bana hiç şeker ilacı falan vermediler canım hatta şöyle söyleyim bu zamana kadar hiç konusu bile geçmedi benim hormon testimde pco sıkıntı yaratmıyor sağlıklı insan nasılsa senin değerlerinde öyle demişti doktorum sadece bi ara prolaktinim yüksekti dostinex kullandım sonra tüp bebek tedavisine başladım zaten ya acaba bununla bi alakası varmıdır hamileliğimin bu riske girmesiyleEvet canım pcoluyum. Amin canım inşallah. Sen şeker ilacını kullanmaya devam ediyor musun?
Aramaları lazım normalde ama sıkıntı oldgunu sanmıyorum. Transfere az kaldı, bebişi al grl artık rahatlarsın sende. Ben sakin sakin zaman geçiriyorum simdi, darısı başına hadi bakalımKizlar ya embriyologa bugun ulasamadim embriyolar bolunebuldimi nasil gidiyo fire varmi hicbisy bilmiyorum biyandanda kendimi rahatlatmak istiyorum fre cok olsaydi bugun ararlardi heralde yarin 3.gunleri olck cunku allahim yaaa bebelerimden haber alamiyorum :)
Arwenn sen nasılsın. Ilk iş günü nasıldıArarlardi mutlaka...endiselenme iyi bakiyorlardir..ama biz boyleyiz iste ben de transfer masasinda yatarken hala bi sorun yok di mi diye sormaya devam ediyordum...
Benimde fitilim vardı unutmuşum hiç koymayı 2 hafta koymamıştım bi sorun olmadı fark ettiğim an başladım tabi koymaya şimdi hamileyim inş bi sorun olmazsa :)Arkadaşlar acil sorum olcak estrofem günde iki alıncakmış ben hep tek aldım yanlış okuyup ne olur yaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?