2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben mecburen ramazanda basliyacam. Cunku benim yas sorunum var. Ramazanda baslayinca igne vurulacagimiz icin oruc tutamayiz tabiiki. Ayrica iyi beslenmemiz gerekiyo. ben allah kismet ederse 25 gibi basliyacam tedaviye.

Guzelim sen karindan ultrasyon yapmissan kalp atislarini gormemen cok normal. Vajinal ultrasyondan kesinlikle gorursun. Ben eminim bebegin saglikla seninle allahin izniyle. Evet yasadiklarindan dolayi boyle dusunuyosun seni cok iyi anliyorum bunu anca yasayan bilir. Ama unutma her hamilelik cok farklidir. Belirtileri bile farkli olabiliyo.

Arkadaşlar acil sorum olcak estrofem günde iki alıncakmış ben hep tek aldım yanlış okuyup ne olur yaaa???

Yasin kac ben 32 çok genç sayilmam siz nerede başlayacaksınız..aslında ramazanda başlayacak olmak beni huzursuz ediyor ama en uygun zamanda şimdi gibi..aslında kararsızım..aksam yaptirirsak iğneleri tutarız belki orucumuzu..

tek hayırla sağlıkla bana tutunsunda inatçı olsun Rabbim büyük ama dr da dedi %50 gibi bi artış var ama ilerliyor durma düşme yok şimdilik dedi
Canım ben inanıyorum bebiş seninle. İki gün sonra güzel haberlerini alacağız inşallah.

Canım ben inanıyorum bebiş seninle. İki gün sonra güzel haberlerini alacağız inşallah.
canım inşallah o kadar dua ediyorum ki dün çok ağlamıştım çok yıpranmıştım ama eşim varsa da gider böyle yapma dedi ve ağlasamda sonucun değişmeyeceğini sadece tevekkül etmem gerektiğini düşündüm Rabbimden hayırlısını diliyorum ama umudum var inşallah olumlu olur kan testim yarın 4 te ikiye katlarsa keseyi görene kadar normale dönmüş demektir inşallahhhh

Allah hayırlı evlatlar versin, yavrundan seni ayırmasın insallah.. Konuş onunla bırakmasın seni, nekadar güzel günleriniz olacağını bilsin.buna sende inan stres cok önemli

Allah hayırlı evlatlar versin, yavrundan seni ayırmasın insallah.. Konuş onunla bırakmasın seni, nekadar güzel günleriniz olacağını bilsin.buna sende inan stres cok önemli
düne kadar hiç umutlanmıyordum herşey bitmiş gibi davrandım ama sonra pişman oldum dediğin gibi sürekli konuşuyorum onunla ve rabbime yalvarıyorum evladımı benden almasın diye

düne kadar hiç umutlanmıyordum herşey bitmiş gibi davrandım ama sonra pişman oldum dediğin gibi sürekli konuşuyorum onunla ve rabbime yalvarıyorum evladımı benden almasın diye
Senin de Dediğin gibi Tevekkül bugüne kadar bu bekleyişin bize öğrettiği en degerli şey oldu.. Allah yavrularımızla imtihan etmesin hiçbirimizi

Buduuuu Boşa üzülme Hayatım bebişin senle kalır o değerle düşmez hiç stres yapma dualarımdasınız :)

Allahin izniyle kat kat artsin degerin...

canm az önce burdakı doktorumu aradm bana dıyorkı normalde alttan vajınal baksam kesın olur evet ama ben sana bakmam alttan dıyo sımdı alttan bakarım bırkac gun sonra kanaman olur sonra benden bılırsın ben o rıskı alamam sen cok pimpiriklisin karından bakarım sadece dıyo kese var ama ıcınde bebek yok henuz dıyor varsada gorunmuyor dedı ya cok korkuyorm kese var ıse ıcı dolumu bosmu bu damı kalp atısından sonra bellı olucak yoks KALP ATISINDAN önce kesenın ıcının dolumu bosmu olup olmadıgını anlarlarmıydı

Ben daha önceki dis gebeligimde hic ikiye katlamamasina karsin hcg 2000 lere cikana kadar tekrarlamistim tahlili...hemen pes etmeyinsonradan duzeldigi de cok oluyor...

Canım sen de pcolusun ya glifor benzeri bir şeker ilacı kullanıyor musun? Hamileykende devam ediyor musun kullanmaya.

Canım sen de pcolusun ya glifor benzeri bir şeker ilacı kullanıyor musun? Hamileykende devam ediyor musun kullanmaya.
hayır hıc bana yazan olmadı benmde kafam karıstı bugun okudugumda burda yazısmaları gıtıtımde sorucam bana nden gerek duymadılar bılmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…