Ben mecburen ramazanda basliyacam. Cunku benim yas sorunum var. Ramazanda baslayinca igne vurulacagimiz icin oruc tutamayiz tabiiki. Ayrica iyi beslenmemiz gerekiyo. ben allah kismet ederse 25 gibi basliyacam tedaviye.Arkadaşlar ben de haziran ayında tup bebek dusunuyorum ankara genartla görüştük. Kan sonucu ve sperm verdik bekliyoruz sonucu. Ramazanda başlamak sıkıntı olur mu acaba..benim gibi bu ayda yaptıracak olan var mi?allahh hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin.
Guzelim sen karindan ultrasyon yapmissan kalp atislarini gormemen cok normal. Vajinal ultrasyondan kesinlikle gorursun. Ben eminim bebegin saglikla seninle allahin izniyle. Evet yasadiklarindan dolayi boyle dusunuyosun seni cok iyi anliyorum bunu anca yasayan bilir. Ama unutma her hamilelik cok farklidir. Belirtileri bile farkli olabiliyo.evet . . kafm cok karıstı ya sızde 6.haftada keseyı görmussunuz 7.haftada kese buyumus bebek gelısmemıs okudum okuıyalı benmde boylemı dıye dusunmeden edemıyorm ama bızımkı blast emrıyosu ıdı hemde cıft yanı sızınkı gıbı olmaz ınsallah sızınkı nrmal yolla ıdı sonucta cok korktum ya zaten pimpirikliyim
Yasin kac ben 32 çok genç sayilmam siz nerede başlayacaksınız..aslında ramazanda başlayacak olmak beni huzursuz ediyor ama en uygun zamanda şimdi gibi..aslında kararsızım..aksam yaptirirsak iğneleri tutarız belki orucumuzu..Guzelim sen karindan ultrasyon yapmissan kalp atislarini gormemen cok normal. Vajinal ultrasyondan kesinlikle gorursun. Ben eminim bebegin saglikla seninle allahin izniyle. Evet yasadiklarindan dolayi boyle dusunuyosun seni cok iyi anliyorum bunu anca yasayan bilir. Ama unutma her hamilelik cok farklidir. Belirtileri bile farkli olabiliyo.
sakin ol canım bi doktorunla görüştünmü ara söyle böyle bi durum var de panik yapmaArkadaşlar acil sorum olcak estrofem günde iki alıncakmış ben hep tek aldım yanlış okuyup ne olur yaaa???
Canım ben inanıyorum bebiş seninle. İki gün sonra güzel haberlerini alacağız inşallah.tek hayırla sağlıkla bana tutunsunda inatçı olsun Rabbim büyük ama dr da dedi %50 gibi bi artış var ama ilerliyor durma düşme yok şimdilik dedi
canım inşallah o kadar dua ediyorum ki dün çok ağlamıştım çok yıpranmıştım ama eşim varsa da gider böyle yapma dedi ve ağlasamda sonucun değişmeyeceğini sadece tevekkül etmem gerektiğini düşündüm Rabbimden hayırlısını diliyorum ama umudum var inşallah olumlu olur kan testim yarın 4 te ikiye katlarsa keseyi görene kadar normale dönmüş demektir inşallahhhhCanım ben inanıyorum bebiş seninle. İki gün sonra güzel haberlerini alacağız inşallah.
Allah hayırlı evlatlar versin, yavrundan seni ayırmasın insallah.. Konuş onunla bırakmasın seni, nekadar güzel günleriniz olacağını bilsin.buna sende inan stres cok önemliherkese merhaba kızlar dün doktorumla görüştüm kan değerlerimde yükselme var fakat çok yavaş ilerliyor bana iki gün içinde düşük yapacağımı söyledi ve hiç bir tedbir almadı başka bir doktora gittim ve hemen extra progestan takviyelerine başladık düşer de diyemem düşmez de diyemem zaman gösterecek dış gebelikte olabilir dedi hiç kalkmadan yatıyorum ve sizden dualarınızı bekliyorum bebeğim hala benimle ve bana sıkı sıkı tutunup mucize olmasını bekliyorum yarın kan testini tekrarlayacağız herşeyi Rabbime bıraktım tevekkül ettim kaderime ve dua ediyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu benimde mucizemi versin diye
düne kadar hiç umutlanmıyordum herşey bitmiş gibi davrandım ama sonra pişman oldum dediğin gibi sürekli konuşuyorum onunla ve rabbime yalvarıyorum evladımı benden almasın diyeAllah hayırlı evlatlar versin, yavrundan seni ayırmasın insallah.. Konuş onunla bırakmasın seni, nekadar güzel günleriniz olacağını bilsin.buna sende inan stres cok önemli
Senin de Dediğin gibi Tevekkül bugüne kadar bu bekleyişin bize öğrettiği en degerli şey oldu.. Allah yavrularımızla imtihan etmesin hiçbirimizidüne kadar hiç umutlanmıyordum herşey bitmiş gibi davrandım ama sonra pişman oldum dediğin gibi sürekli konuşuyorum onunla ve rabbime yalvarıyorum evladımı benden almasın diye
amin canım Rabbim evlatla imtihan vermesin kimseyeSenin de Dediğin gibi Tevekkül bugüne kadar bu bekleyişin bize öğrettiği en degerli şey oldu.. Allah yavrularımızla imtihan etmesin hiçbirimizi
Buduuuu Boşa üzülme Hayatım bebişin senle kalır o değerle düşmez hiç stres yapma dualarımdasınız :)herkese merhaba kızlar dün doktorumla görüştüm kan değerlerimde yükselme var fakat çok yavaş ilerliyor bana iki gün içinde düşük yapacağımı söyledi ve hiç bir tedbir almadı başka bir doktora gittim ve hemen extra progestan takviyelerine başladık düşer de diyemem düşmez de diyemem zaman gösterecek dış gebelikte olabilir dedi hiç kalkmadan yatıyorum ve sizden dualarınızı bekliyorum bebeğim hala benimle ve bana sıkı sıkı tutunup mucize olmasını bekliyorum yarın kan testini tekrarlayacağız herşeyi Rabbime bıraktım tevekkül ettim kaderime ve dua ediyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu benimde mucizemi versin diye
Allahin izniyle kat kat artsin degerin...herkese merhaba kızlar dün doktorumla görüştüm kan değerlerimde yükselme var fakat çok yavaş ilerliyor bana iki gün içinde düşük yapacağımı söyledi ve hiç bir tedbir almadı başka bir doktora gittim ve hemen extra progestan takviyelerine başladık düşer de diyemem düşmez de diyemem zaman gösterecek dış gebelikte olabilir dedi hiç kalkmadan yatıyorum ve sizden dualarınızı bekliyorum bebeğim hala benimle ve bana sıkı sıkı tutunup mucize olmasını bekliyorum yarın kan testini tekrarlayacağız herşeyi Rabbime bıraktım tevekkül ettim kaderime ve dua ediyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu benimde mucizemi versin diye
canm az önce burdakı doktorumu aradm bana dıyorkı normalde alttan vajınal baksam kesın olur evet ama ben sana bakmam alttan dıyo sımdı alttan bakarım bırkac gun sonra kanaman olur sonra benden bılırsın ben o rıskı alamam sen cok pimpiriklisin karından bakarım sadece dıyoGuzelim sen karindan ultrasyon yapmissan kalp atislarini gormemen cok normal. Vajinal ultrasyondan kesinlikle gorursun. Ben eminim bebegin saglikla seninle allahin izniyle. Evet yasadiklarindan dolayi boyle dusunuyosun seni cok iyi anliyorum bunu anca yasayan bilir. Ama unutma her hamilelik cok farklidir. Belirtileri bile farkli olabiliyo.
inşallahhh canıımm o kadar umut doluyorum ki bu güzel yazıları okuyuncaBuduuuu Boşa üzülme Hayatım bebişin senle kalır o değerle düşmez hiç stres yapma dualarımdasınız :)
bak sana bir örnekyine kadınlar klubünde bir arkadaş.ın yazısı
10.gün beta hcg :65
12.gün beta hcg :95
14.gün beta hcg :142
16.gün beta hcg :349
18.gün beta hcg :754
allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur bu değerler.....
Canım sen de pcolusun ya glifor benzeri bir şeker ilacı kullanıyor musun? Hamileykende devam ediyor musun kullanmaya.evet . . kafm cok karıstı ya sızde 6.haftada keseyı görmussunuz 7.haftada kese buyumus bebek gelısmemıs okudum okuıyalı benmde boylemı dıye dusunmeden edemıyorm ama bızımkı blast emrıyosu ıdı hemde cıft yanı sızınkı gıbı olmaz ınsallah sızınkı nrmal yolla ıdı sonucta cok korktum ya zaten pimpirikliyim
amin tatlımm amin inşallahhhAllahin izniyle kat kat artsin degerin...
Tatlım doktoruna sor ama bişi olacağını sanmam ne olur stres yapmaArkadaşlar acil sorum olcak estrofem günde iki alıncakmış ben hep tek aldım yanlış okuyup ne olur yaaa???
hayır hıc bana yazan olmadı benmde kafam karıstı bugun okudugumda burda yazısmaları gıtıtımde sorucam bana nden gerek duymadılar bılmıyormCanım sen de pcolusun ya glifor benzeri bir şeker ilacı kullanıyor musun? Hamileykende devam ediyor musun kullanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?