• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Hayir hayir korkma bazen dinletmiyolarmis hemen az dha zaman gecsin die bekliolarmis
dinletme ayrı canm zaten onu dinletmıyorlar ama ekranda kalp atısı ızlenıyor madem bugunler ızlenmıcek klınık neden bana pazartesı yada salı gel dedı ısrarla calıstıgım ıcın gıdemedım ben cok uzaktayım

Kızlar ben tekrar aranıza geldim 3 tane aşılama sonucum negatifti haziran için tüp bebek e hazırlanırken kendilinden hamile kaldım mayısta ve malesef boş gebelik cikti şimdi doktordan tekrar randevu aldım acaba kendilinden kalmissin diye bekletir mı çok korkuyorum ben 3 sene sonra kendilimden oldu bukadardaha bekleyemem:KK17:
gecmıs olsn cnm allah yasatmasın bırdaha allah göstermesın eger gecen aylarda rahım fılmı cektırdıysen ondan sonrakı ay kendılıgınden hamıle kalınıyor ama senın boş gbelıgın belırtısı neydı kese goruldu ama kalp atısımı olmadı suan bende keseyı gördm ama kalp atıslarını beklıyormda

herkese merhaba kızlar dün doktorumla görüştüm kan değerlerimde yükselme var fakat çok yavaş ilerliyor bana iki gün içinde düşük yapacağımı söyledi ve hiç bir tedbir almadı başka bir doktora gittim ve hemen extra progestan takviyelerine başladık düşer de diyemem düşmez de diyemem zaman gösterecek dış gebelikte olabilir dedi hiç kalkmadan yatıyorum ve sizden dualarınızı bekliyorum bebeğim hala benimle ve bana sıkı sıkı tutunup mucize olmasını bekliyorum yarın kan testini tekrarlayacağız herşeyi Rabbime bıraktım tevekkül ettim kaderime ve dua ediyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu benimde mucizemi versin diyeHoppa

herkese merhaba kızlar dün doktorumla görüştüm kan değerlerimde yükselme var fakat çok yavaş ilerliyor bana iki gün içinde düşük yapacağımı söyledi ve hiç bir tedbir almadı başka bir doktora gittim ve hemen extra progestan takviyelerine başladık düşer de diyemem düşmez de diyemem zaman gösterecek dış gebelikte olabilir dedi hiç kalkmadan yatıyorum ve sizden dualarınızı bekliyorum bebeğim hala benimle ve bana sıkı sıkı tutunup mucize olmasını bekliyorum yarın kan testini tekrarlayacağız herşeyi Rabbime bıraktım tevekkül ettim kaderime ve dua ediyorum Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu benimde mucizemi versin diyeHoppa
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah dualarını kabul etsin ve bebeğin seni bırakmasın.Ama bana sorarsan en son senin 200lü bişeydi sanırım o değerle kolay kolay düşmez.Allahın izniyle testin 2 ye katlıcak bak göreceksin.Hepimiz bol bol dua edelim.

Arkadaşlar ben de haziran ayında tup bebek dusunuyorum ankara genartla görüştük. Kan sonucu ve sperm verdik bekliyoruz sonucu. Ramazanda başlamak sıkıntı olur mu acaba..benim gibi bu ayda yaptıracak olan var mi?allahh hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin.

gecmıs olsn cnm allah yasatmasın bırdaha allah göstermesın eger gecen aylarda rahım fılmı cektırdıysen ondan sonrakı ay kendılıgınden hamıle kalınıyor ama senın boş gbelıgın belırtısı neydı kese goruldu ama kalp atısımı olmadı suan bende keseyı gördm ama kalp atıslarını beklıyormda
Canım boşu boşuna evham yapıp bebeğini üzme.Ultrasonu vajinal baktırmamışsın.Benim doktorum karından yapılan ultrasonda kalp atışı 8.haftadan sonra duyulur dedi.vajinal ultrasonun da hiçbir zararı yokmuş o yüzden bence bu kadar evham yapacağına o şekilde baktırsan nasıl olur. Ama dediğim gibi 8.haftadan önce duymaman çok normal

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah dualarını kabul etsin ve bebeğin seni bırakmasın.Ama bana sorarsan en son senin 200lü bişeydi sanırım o değerle kolay kolay düşmez.Allahın izniyle testin 2 ye katlıcak bak göreceksin.Hepimiz bol bol dua edelim.
canım Allah razı olsun ilk sen demiştin bana gör bak hamilesin diye inşallah buda içine doğru doğar en son değerim 242 ye yükseldi kanama vs yok çok şükür rabbime ama doktorlarda ilerlemeye göre çok olumlu konuşmuyor gerçi olumsuz da değiller ama böyle ilerleyip sonra ikiye katlamaya başlayan varmıdır çok merak içindeyim bi mucize rabbimden çok zor imtihan daha beterini yaşatmasın Allahım kimseye

Kese yi 6 haftada gördüm ama 7 haftada gittiğimde kese büyümüş ama bebek gelişmemiş zaten kalbini duymadik hiç sakın kendinle kıyaslama canım allahım sağlıklı bi gebelik nasip etsin ben rahim filmi çektirdim 1 yıl oldu sonuca göre ameliyat oldum şuanda hiç bi sorun yok hayırlısı

canım Allah razı olsun ilk sen demiştin bana gör bak hamilesin diye inşallah buda içine doğru doğar en son değerim 242 ye yükseldi kanama vs yok çok şükür rabbime ama doktorlarda ilerlemeye göre çok olumlu konuşmuyor gerçi olumsuz da değiller ama böyle ilerleyip sonra ikiye katlamaya başlayan varmıdır çok merak içindeyim bi mucize rabbimden çok zor imtihan daha beterini yaşatmasın Allahım kimseye
Canım ben sanki beta hcg değerlerini araaştırırken gördüm böyle durumlar. Ama inan bana bence çok vahim bir durum yok ortada çünkü doktorlar %70 ila iki kat arası artması normal diyor. ee senin 2.testin 160 tı snaırım %70i 272 eder senin değerse bundan çok az düşük . Yani ben umutluyum, bak gör annesi senin bebiş çok inatçı olacak

Bence banyo ile alakali hiç bişi yok çünkü neden banyo yapılmasın ki sadece gönlüm rahat olsun die bekledim 3 gün yoksa çoğu insan ertesi gün alio we hamile 12 gün banyo yapmayan we olmayan war inanıyorum ki Rabbim werecekse olacak zaten ondan geçen çok kastım kendimi bu defa kendime eziyet etmicem :110:
Ben ilk tedavimde doktorum banyoyla ilgili hicbirsey soylemedi ve bende hic duymamistim banyo yapilmayacagini. Bende transver gunu eve gelir gelmez yapmistim banyomu. Sonucta pozitif olmustu. Gerci simdi siz hep oyle soyleyince allahim ne yapmisim diyorum birdakinde iki gun falan beklerim ama fazla beklemeye gerek yok sanirim. Iki gunude iste dedigin gibi gonlumun rahat olmasi icin. O kadar zorki yasadiklarimiz herseye inanmak zorundayiz.
Kızlar ben de polikistik over oldugu için glifor kullanıyordum ve hamile oldugum halde doktor kesmemi istemiyor. İlaç sonuçta bebeğe bir zararı olur diye çok korkuyorum :KK43:
Bebege zararli olsaydi doktorun vermezdi. Sanirim kullanmazsan zararli olabilir. Icini rahat tut bence.

Canım boşu boşuna evham yapıp bebeğini üzme.Ultrasonu vajinal baktırmamışsın.Benim doktorum karından yapılan ultrasonda kalp atışı 8.haftadan sonra duyulur dedi.vajinal ultrasonun da hiçbir zararı yokmuş o yüzden bence bu kadar evham yapacağına o şekilde baktırsan nasıl olur. Ama dediğim gibi 8.haftadan önce duymaman çok normal
Aynen ben 7 haftamda gittim ama vajinal baktı zaten ertesi günde kanamalarim başladı hiç kimsenin başına vermesin Rabbim herkesle kendinizi kıyaslamayın herkesin sağlıklı geçer insallah

bak sana bir örnek :anneadayı:yine kadınlar klubünde bir arkadaş.ın yazısı
10.gün beta hcg :65

12.gün beta hcg :95

14.gün beta hcg :142

16.gün beta hcg :349

18.gün beta hcg :754

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur bu değerler.....

Tup bebekle mi hamile kaldın cnm
evet . . kafm cok karıstı ya sızde 6.haftada keseyı görmussunuz 7.haftada kese buyumus bebek gelısmemıs okudum okuıyalı benmde boylemı dıye dusunmeden edemıyorm ama bızımkı blast emrıyosu ıdı hemde cıft yanı sızınkı gıbı olmaz ınsallah sızınkı nrmal yolla ıdı sonucta cok korktum ya zaten pimpirikliyim o_O

canım seni merak ettim dünden beri konuşmuştuk ben de daha önce arzu hanımda tedavi olmuştum. en iyisini yapmışın başka doktora görünmekle arzu hanım neden hiçbir tedbir almadı şaşırdım doğrusu. inşllah sıkı sıkı tutunur bebeğin seni rabbim korktuğuna uğratmasın

Allahim insallah butun gucuyle tutunur sana ve senle kalir. Dualarim seninle. Allahtan hayirlisini istiyelimki bizim icin hayirli olan olsun.

Canım ben sanki beta hcg değerlerini araaştırırken gördüm böyle durumlar. Ama inan bana bence çok vahim bir durum yok ortada çünkü doktorlar %70 ila iki kat arası artması normal diyor. ee senin 2.testin 160 tı snaırım %70i 272 eder senin değerse bundan çok az düşük . Yani ben umutluyum, bak gör annesi senin bebiş çok inatçı olacak
tek hayırla sağlıkla bana tutunsunda inatçı olsun Rabbim büyük ama dr da dedi %50 gibi bi artış var ama ilerliyor durma düşme yok şimdilik dedi

canım seni merak ettim dünden beri konuşmuştuk ben de daha önce arzu hanımda tedavi olmuştum. en iyisini yapmışın başka doktora görünmekle arzu hanım neden hiçbir tedbir almadı şaşırdım doğrusu. inşllah sıkı sıkı tutunur bebeğin seni rabbim korktuğuna uğratmasın
amin canım ya zaten başta da çok güvenmiyordum ama Allaha sığınıp gttim başka merkez içimize sinmemişti bilmiyorum kendi halime bıraktı resmen iki gün içinde düşer zaten dedi o kadar kötü oldum ki tokat gibi geldi sözleri kurtaramamıyız dedim jel kullanıyosun daha bişey yapamam dedi çok korkuyorum ama sürekli konuşuyorum onunla anneni bırakma diye yalvarıyorum resmen Allahıma sığındım olmazsa da herşeyi yaptım elimden gelen kaderim derim başkada bişey yapamam

Allahim insallah butun gucuyle tutunur sana ve senle kalir. Dualarim seninle. Allahtan hayirlisini istiyelimki bizim icin hayirli olan olsun.
amin canım Allah razı olsun destek olan herkesten hepinizden Rabbim sizlere yaşatmasın böyle kötü durumları

Back