• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben de yrn yola çıkıcam uuçakla dra sordum hiç bişi olmaz dedi ama... yoldan önce bi 5 dk ılık sudan geçeyim diyom ya rahat edemem napimmm bişi olmaz heralde
Ben sadece sudan gecicem şampuan kullanmayı düşünmüyorum transfer için nasıl makyaj deodorant parfüm yasaksa içimden bi ses ole dio gircem çıkıcam o kadar :KK48::KK48::KK48:

Ayniyiz biz canım cumartesi 9 44 de aldım meleklerimi :KK66: yapıcam bugün banyo çok sıkıldım hem ertesi gün duş alinio gerek yok beklemeye bana göre ilk zamanlar ağrım wardi şimdi sadece çok Afedersin tuwaltim gelince kasiklarima baskı yapio onun dışında hiç bişim yok annem yumurta yedirdi 9 da ole işte :KK48::KK48:
Aynı gün hatta aynı dakikalar ben yrnı beklicem yrn ılık kısa bi duş..

ooo ben kokuştum bile.:)) salı transfer oldum ben, beşinci gün yaptım..doktorum ertesi gün ayakta ve ılık 10 dak. duş alabilirsin dedi ama ben korktum canım..:))
CANM yanlıs hatılamıyrosam ger sayfada ruyada pozıtıf godum yazmıstın sendın yazan dimi maşallah cnm bende 2 defa ruyamda pozıtıf görmustum hayra yoralım hayır olsın ınsallah

Ben sadece sudan gecicem şampuan kullanmayı düşünmüyorum transfer için nasıl makyaj deodorant parfüm yasaksa içimden bi ses ole dio gircem çıkıcam o kadar :KK48::KK48::KK48:
aynn kızlar ben hala ne parfüm ne kolonya kullanıyorm hatta ıc camasırımda vernel kokusu var dıye tekrar vernelsız yıkadım kımysal dan uzak durun bır süre

CANM yanlıs hatılamıyrosam ger sayfada ruyada pozıtıf godum yazmıstın sendın yazan dimi maşallah cnm bende 2 defa ruyamda pozıtıf görmustum hayra yoralım hayır olsın ınsallah

Evet canım ben gördüm, rüyamın birinde tuttu bebişlerim diye bağırıyordum, ikincisinde de dün geceydi test sonucumda beta hcg sonucum 300 çıkmıştı o kadar mutluydum ki.:( kafama çok takıyorum rüyalarıma giriyor artık..
rüyada gördükten sonra senin sonucun ne olmuştu canım.?

Evet canım ben gördüm, rüyamın birinde tuttu bebişlerim diye bağırıyordum, ikincisinde de dün geceydi test sonucumda beta hcg sonucum 300 çıkmıştı o kadar mutluydum ki.:KK43: kafama çok takıyorum rüyalarıma giriyor artık..
rüyada gördükten sonra senin sonucun ne olmuştu canım.?
pozitif canm benm ilk pozıtıfım uzun zman sonra zaten ılk efada ruyamda gordm hatta benm ruyamda kayınvalıem dua okuyordu devamlı gercektede okur cok sukur bın sukur ben beta sonucu gormemıstım ama ıdrar testım pozıtıftı sanım hatta benı tam 2 kısı aradı o hafta ıkısıde farklı ve tedavımı bılmeyen ınsanlar onlarda benı arayıp ruyalarında hamıle gorduklerını yoksa bırsey varda demıyormun dedıler cok sukur bın sukur allahım ısteyen herkese versın

Bence banyo ile alakali hiç bişi yok çünkü neden banyo yapılmasın ki sadece gönlüm rahat olsun die bekledim 3 gün yoksa çoğu insan ertesi gün alio we hamile 12 gün banyo yapmayan we olmayan war inanıyorum ki Rabbim werecekse olacak zaten ondan geçen çok kastım kendimi bu defa kendime eziyet etmicem :110:

Kızlar ben de polikistik over oldugu için glifor kullanıyordum ve hamile oldugum halde doktor kesmemi istemiyor. İlaç sonuçta bebeğe bir zararı olur diye çok korkuyorum :(

pozitif canm benm ilk pozıtıfım uzun zman sonra zaten ılk efada ruyamda gordm hatta benm ruyamda kayınvalıem dua okuyordu devamlı gercektede okur cok sukur bın sukur ben beta sonucu gormemıstım ama ıdrar testım pozıtıftı sanım hatta benı tam 2 kısı aradı o hafta ıkısıde farklı ve tedavımı bılmeyen ınsanlar onlarda benı arayıp ruyalarında hamıle gorduklerını yoksa bırsey varda demıyormun dedıler cok sukur bın sukur allahım ısteyen herkese versın

Aminn inşallah canım, ben de görürüm pozitifi..Allah ım hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Kızlar ben de polikistik over oldugu için glifor kullanıyordum ve hamile oldugum halde doktor kesmemi istemiyor. İlaç sonuçta bebeğe bir zararı olur diye çok korkuyorum :KK43:
Canım hiç korkma benim doktorum hamile olduğum zaman da ilk 3 ay kullanacagimi çünkü polikistik de wucut ta olan insülin direnci bebeği istemiyor diye yani düşük yapmamak adına ;)

Canım hiç korkma benim doktorum hamile olduğum zaman da ilk 3 ay kullanacagimi çünkü polikistik de wucut ta olan insülin direnci bebeği istemiyor diye yani düşük yapmamak adına :KK66:
bende pco luyum bana hıc demedıelr böyle bırsey o_O

Aminn inşallah canım, ben de görürüm pozitifi..Allah ım hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah..
amin canm cumlemızın bende keseyı gördm ama hala kalp atısını göremedım onun huzursuzlugu var ustumde normalde görmem lazımdı ama ben alttan vajınal baktırmadım karından gec görunebılırmıs bakalım kısmet ınsallah o pıt pıt kalp atıslarınıda görurum bıran evvel:)

Kızlar ben tekrar aranıza geldim 3 tane aşılama sonucum negatifti haziran için tüp bebek e hazırlanırken kendilinden hamile kaldım mayısta ve malesef boş gebelik cikti şimdi doktordan tekrar randevu aldım acaba kendilinden kalmissin diye bekletir mı çok korkuyorum ben 3 sene sonra kendilimden oldu bukadardaha bekleyemem:KK17:

Evet Canm Okudum ve cok korktum ben zaten defalarca düşük yasayan biri olarak etkileniyorum Allah etmesin zor okudum sonunda güzel haberle rahatladım Allah'ım sanada bi daha yaşatmasın .yanlış hatırlamıyorsam aramıZda en az 1hafta var yani sen hafaya kalp atışına gidiceksen Benm bu hafta kalp atışını almam Lazım BİLMİYORM kaç kişiye sorduysam ÇOĞU 6.hafta 7.hafta arası hep duyulmuş transferin 20.gününden sonra duyuluyor hem alttan hem karından bılmıyorm BI gariplik olmaz insallah
Hayir hayir korkma bazen dinletmiyolarmis hemen az dha zaman gecsin die bekliolarmis

Back