Buarada kizlar su criorn jeli saatli mi kullaniyosunz ben kafama gore bi sabah bi aksm kullaniyorum oyle demisti ama saatine dikkat etmiyorum hic
Canım spekülum dediğiniz şu alttan muayenede Kullandıkları alet mi,sen anestezi Oldumu olmadınmı anlamadım bencanm bendede kanama olmustu asılamada ve rahım fılmınde bende bunu söyldıgım ıcın anestezılı oldum transferı cunku o kanama spekülün takılırken oluyor kanama olması bence cok sagolıklı degıl nolursa olsn bu yuzden varsa böyle bı rısk bence mutlaka anestezı almalısın benım asılamamda rahım fılmımde kısaca spekulun takılan tum ıslemlerımde kanamam oldu spekulun bır damara denk gelıyor kanama oluyordu ama masallah cok sukur anestezı alına olmadı cunku kendımı kasmadım
Aa ne güzel rüyanda görmüşsün..transfer gününü 1. Gün mü sayuyoruz? Allahım inşallah koymuştur yoluna çok yıpratıcı bi süreç...Merak etme canım bende de belirti hiç yok ve 7. günümdeyim.ilk günlerde vardı biraz ağrım sancım ama onlarda geçti..Allah ım koymuştur bi yoluna inşallah..rüyalarıma giriyor sonuç artık, 7 gün içerisinde iki kere olumlu sonuç aldığıma dair rüya gördüm..:) hayırlısı..
5.gun embriyosumuydu cnm ozmn tutunmustur allahin izniyle:) ama belirti arama kuzum burda gecmis sayfalarida okudum yani kasik agrisi gogus agrisi ne belirti varsa yasamis ama negatifi almis da varsenin gibi hic belirti yasamayip pozitifi alanda yani bence hersey kisiye ozgu ya bu klup evet bisyleri konusmamiz icin guzl ama biyandan da anlamsiz yere geriyo cunku onda olani bunda olani bizde de ariyoruz sen rahat ol dua et bak ben opu sonrasi hic agri cekmedim 1 tane bile agri kesici icnedim aksm 11e kdr gezmelerdeydim ne anestezi sarsti sukur ne baska bisy ama nekdr korkarak gitmistim cunku surekli okuduklarimzdan etkileniyoruz valla nekdr az bilgi okdr huzurlusun:)[/QUOTE]5.gun OTE="pamukprenses187, post: 41314560, member: 506580"]Günaydınnnn.. ya bi ben miyim belirtim olmayınva kendini rahatsız hisseden? Transferin 4. Günü tutmuşsa tutmuştur di mi ?
evet o alet ben hep anestezı aldım opudada transferdedeCanım spekülum dediğiniz şu alttan muayenede Kullandıkları alet mi,sen anestezi Oldumu olmadınmı anlamadım ben
5.gun embriyosumuydu cnm ozmn tutunmustur allahin izniyle:) ama belirti arama kuzum burda gecmis sayfalarida okudum yani kasik agrisi gogus agrisi ne belirti varsa yasamis ama negatifi almis da varsenin gibi hic belirti yasamayip pozitifi alanda yani bence hersey kisiye ozgu ya bu klup evet bisyleri konusmamiz icin guzl ama biyandan da anlamsiz yere geriyo cunku onda olani bunda olani bizde de ariyoruz sen rahat ol dua et bak ben opu sonrasi hic agri cekmedim 1 tane bile agri kesici icnedim aksm 11e kdr gezmelerdeydim ne anestezi sarsti sukur ne baska bisy ama nekdr korkarak gitmistim cunku surekli okuduklarimzdan etkileniyoruz valla nekdr az bilgi okdr huzurlusun:)[/QUOTE]5.gun OTE="pamukprenses187, post: 41314560, member: 506580"]Günaydınnnn.. ya bi ben miyim belirtim olmayınva kendini rahatsız hisseden? Transferin 4. Günü tutmuşsa tutmuştur di mi ?
pozitif ol dıcem ama negqtıf gıden hıc pozıtıf olamayan bırı var karsındaNe biliym korkuyorum negatifyen ama hep pozitif olalımm demi amaa :)
Yok canım, transferden sonraki günü 1. gün kabul ediyorlar..12.gün test günüm benim.Aa ne güzel rüyanda görmüşsün..transfer gününü 1. Gün mü sayuyoruz? Allahım inşallah koymuştur yoluna çok yıpratıcı bi süreç...
çok yıpratıcı bi süreç herkes emeğinin karşılığını almak istiyor ondan bu panik... Ama senin bebiş tutmuş bak ne güzel artık hep pozitif olmalısın bebeğin sıkıca tutynsunpozitif ol dıcem ama negqtıf gıden hıc pozıtıf olamayan bırı var karsındaben hala her gune korkuyla kabusla uyanıyorm bak z önce normal wc ye gıttım dıye panık oldum sureklı klozete gıdıyordum mecburıyetten normale gıdınce heran kanamam olucak gıbı gelıyor allah etmesın yanı pimpirikte benden alası yoktur bu koca klupte
Canım spekülum dediğiniz şu alttan muayenede Kullandıkları alet mi,sen anestezi Oldumu olmadınmı anlamadım ben
Hımmm anladım cnm bana 10. Gün test dedi drum :) senin az kalmış cnm yaa...hadi inşallahh bir de siz banyoyu kaçıncı gün yaptınnız kokuşçam yaaaYok canım, transferden sonraki günü 1. gün kabul ediyorlar..12.gün test günüm benim.
Canım benim de hiç bişi yok bu durum korkutmuyor deil hani ne yapsam bilemedim yani artık dua ediyorum bugün duş alıp namazları ma baslicam olduysa oldu yapacak bişi yokGünaydınnnn.. ya bi ben miyim ağrım bi belirtim olmayınva kendini rahatsız hisseden? Transferin 4. Günü tutmuşsa tutmuştur di mi ?
olmuyor işte cnm olmuor pozıtıfı alana kadar en buyuk korku çok şükür pozitif alıyorsn bu sefer kese keseyi görüyorsun kalp atısı bak bende normal zamanda kalp atısını almadım daha bu yuzden panıgım bıtmıyor panık canm malesefçok yıpratıcı bi süreç herkes emeğinin karşılığını almak istiyor ondan bu panik... Ama senin bebiş tutmuş bak ne güzel artık hep pozitif olmalısın bebeğin sıkıca tutynsun
Hımmm anladım cnm bana 10. Gün test dedi drum :) senin az kalmış cnm yaa...hadi inşallahh bir de siz banyoyu kaçıncı gün yaptınnız kokuşçam yaaa
Benim transfer sonrası 3. Gün daha ilk gün baya ağrım oldu dün de bklm...belirti olmayabiliyomuş çok ...senin kaçıncı günün de banyo yapıcaksın?Canım benim de hiç bişi yok bu durum korkutmuyor deil hani ne yapsam bilemedim yani artık dua ediyorum bugün duş alıp namazları ma baslicam olduysa oldu yapacak bişi yok
Ben de yrn yola çıkıcam uuçakla dra sordum hiç bişi olmaz dedi ama... yoldan önce bi 5 dk ılık sudan geçeyim diyom ya rahat edemem napimmm bişi olmaz heraldeooo ben kokuştum bile.:)) salı transfer oldum ben, beşinci gün yaptım..doktorum ertesi gün ayakta ve ılık 10 dak. duş alabilirsin dedi ama ben korktum canım..:))
Hepsi ayrı bi panik... işte olumlu olup bol dua etmek gerek sanırım elden ne gelir ki?olmuyor işte cnm olmuor pozıtıfı alana kadar en buyuk korku çok şükür pozitif alıyorsn bu sefer kese keseyi görüyorsun kalp atısı bak bende normal zamanda kalp atısını almadım daha bu yuzden panıgım bıtmıyor panık canm malesef
Ayniyiz biz canım cumartesi 9 44 de aldım meleklerimiBenim transfer sonrası 3. Gün daha ilk gün baya ağrım oldu dün de bklm...belirti olmayabiliyomuş çok ...senin kaçıncı günün de banyo yapıcaksın?
Ben de yrn yola çıkıcam uuçakla dra sordum hiç bişi olmaz dedi ama... yoldan önce bi 5 dk ılık sudan geçeyim diyom ya rahat edemem napimmm bişi olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?