Anliyorum seni. Bende 18 haftalik bebegimi kaybettigim icin daha halime kalmadan cok istedigim ilerdeki hamileligimin allah nasip ederse tabiiki korkusunu simdiden cekiyorum.Umutsuzluga kapilma inanmak en onemli olan. Insallah allahin izniyle kalp atislarinida duyacaksin.Canm Allah'ım izniyle biz 7.hftadayız maşallah. Ve riskli gebeliğim daha önce düşüklerim var BI Yüzden riskli gruptayım
Canım ben vajinusmustum evet ama şu an öyle bir problemim yok her kadın gibi o sandalyeye oturunca biraz geriliyorum okadar,hatta bugün hiç kasılmadım bile çok rahattı.daha önce problem yaşadığımı doktora söylemiştim başta belkide o Yüzden dedi doktor risk almamak için ama daha Ayrıntılı konuşamadık ya öyle yüzeysel bir konu geçmişti bakalım görelimYik cnm opu ztn munkun degil.. gamze transferi sormustu onun durumuna ozel anestezili olacakmis bana gerek yok dediler gerci bende spektulumu hic sevmiyorum ana asilamada fln takldi oyle kasilmamistim ama gel gorki kanamam olmustu biraz eger olursa kanama nolurki ?
Zor be canım bizimkiler hiç takılmaz öyle bekar kaynım var abim gibidir kayınvalidemde öyle sağolsunlar.hayta beraber bile akısveriş yaparız açiğa kapalıya yakılmazlar yanı yinede dıkkat ederim.bizim sitede fln beraber havuza fln girdiğimiz için yada arada denize kaçarız;-) şimdi farketimde eğleniyormusuz epeyYine gögüs ucu filan belli olur çekinirim bn ztn kayın pederim açıklığı hayatta sevmiyo tunik giyiyoz evin içindeuzun kollu boyu uzun dar olmayan
Bizim burda yani hollandada opu anestezi olmadan yapiyo. Opu oncesi sakinlestirici ilac ve agri kesici veriyolar. Opuda alttan igne vuruluyo birkacyere uyusturmak icin. Ama nasil agriyo. Uyusunca yumuryalar toplaniyo sende seyrediyosun toplanmalarini. Anestezi zararli oldugu icin burada kolay kolay yapmazlar. Hele transferde anestezi istersen cok sasirirlar sanirim:))Canım opu zaten anestesisz olmaz o bi defa olamaz yani operasyon geçiriyorsun resmen tranaferdede cok arkadas anestezi almadı ama benim gibi kendini kasan varsa anestezi öneriyorlar ben mesela spekülum denilen aleti taktiriniz kasıyorm KORKUYORM kanamam olabılıyordu BI Yüzden anestezi aldım cok şükür bin şükür cok rahat geçti
Ohhh ne gxl vallaZor be canım bizimkiler hiç takılmaz öyle bekar kaynım var abim gibidir kayınvalidemde öyle sağolsunlar.hayta beraber bile akısveriş yaparız açiğa kapalıya yakılmazlar yanı yinede dıkkat ederim.bizim sitede fln beraber havuza fln girdiğimiz için yada arada denize kaçarız;-) şimdi farketimde eğleniyormusuz epey
Yok eşimde kıskançtir ama o kadar değil herkes şaşar hatta araba bendedeir istediğimi giyerim.öncesinde çok kıskanc olan eşim evlendikten sonra cok değişti her konuda güveniyor ve kıskanclıkta bittiOhhh ne gxl vallabizde monoton ca yaşıyoruz eşim çok kıskanç her an üzerinde elinde biliy dolaşıyo
Ayyy inşş bu daha kötü olucaga benziyorYok eşimde kıskançtir ama o kadar değil herkes şaşar hatta araba bendedeir istediğimi giyerim.öncesinde çok kıskanc olan eşim evlendikten sonra cok değişti her konuda güveniyor ve kıskanclıkta bittimerak etme sizinde çocuk olunca değişir bizimkı cocuktan sonra iyice saldı kıskanclık isini
Takma canım ben yıllar önce daha sevgiliyken babaanneme yalvararak bir eşortman takımı qldırdım açik pembe iç çamaşirimin izi belli oluyormus kı olmuyordu giydirmedi bana bir kere bile giyemedim:-(Ayyy inşş bu daha kötü olucaga benziyorcıldırtıyodu bni şimdi daha çok yapar yoga yaparım artık
Niye yapıyorlar bu kıskançlığı çözemiyorum bn yaniTakma canım ben yıllar önce daha sevgiliyken babaanneme yalvararak bir eşortman takımı qldırdım açik pembe iç çamaşirimin izi belli oluyormus kı olmuyordu giydirmedi bana bir kere bile giyemedim:-(
Kaybetme korkusu sanırımNiye yapıyorlar bu kıskançlığı çözemiyorum bn yani
Ayy Tövbe evliyiz yani nere gidebiliriz ki :)Kaybetme korkusu sanırım
canm bendede kanama olmustu asılamada ve rahım fılmınde bende bunu söyldıgım ıcın anestezılı oldum transferı cunku o kanama spekülün takılırken oluyor kanama olması bence cok sagolıklı degıl nolursa olsn bu yuzden varsa böyle bı rısk bence mutlaka anestezı almalısın benım asılamamda rahım fılmımde kısaca spekulun takılan tum ıslemlerımde kanamam oldu spekulun bır damara denk gelıyor kanama oluyordu ama masallah cok sukur anestezı alına olmadı cunku kendımı kasmadımYik cnm opu ztn munkun degil.. gamze transferi sormustu onun durumuna ozel anestezili olacakmis bana gerek yok dediler gerci bende spektulumu hic sevmiyorum ana asilamada fln takldi oyle kasilmamistim ama gel gorki kanamam olmustu biraz eger olursa kanama nolurki ?
kızlar cok sacma olucak ama cok mrak edıyorm sızler tuvaletı klozettemı normal tuvalettemı gıdıyorsunuz ben klozet dısında gıtmedım az once mecburıyetten ısyerınde normal wc ye gıdınce cok kasıldım ve cıktım cıkalı karnımda bı bıcak saplanması oldu acaba bırsey olurmu cunku ıkı buklum oldm karnımda oldukca şiş zaten bebişlere bişi olmasından korktum olmaz dımı mutlaka vardır sureklı normal tuvalet kullanan
inşallah canm inşallah inan korkudan camasırıma pecete koydum sankı bısı olucak ezıldı bebısler gıbı gelıyor allah korusunBir şey olmamıştır inşallah canımm, korkma..doktorum özellikle söylemişti bana klozet ya da normal tuvalet ikisini de kullanabilirsin, hiçbir sakıncası yok demişti..
canm bak takıp ettıysen ben bastan ebrı yazıyorm benm hıc bı belırtm olmadı ne bel agrısı en kasık agrısı ne goğüs şişmesi ve suandada oyle aman aman rahatsız eden bır mıde bulantım yok sadece hafıf olucak gıbı oluyo cok su ıctıgım ıcın oluyo hemen cubuk yıyorm mesela onun dısında ılk 4 gun 10 gun hıc bı belırtm olmadı hatta hep yazdm kesın tutmadı bır belırtm yok dıyeGünaydınnnn.. ya bi ben miyim ağrım bi belirtim olmayınva kendini rahatsız hisseden? Transferin 4. Günü tutmuşsa tutmuştur di mi ?
Günaydınnnn.. ya bi ben miyim ağrım bi belirtim olmayınva kendini rahatsız hisseden? Transferin 4. Günü tutmuşsa tutmuştur di mi ?
Ne biliym korkuyorum negatifyen ama hep pozitif olalımm demi amaa :)inşallah canm inşallah inan korkudan camasırıma pecete koydum sankı bısı olucak ezıldı bebısler gıbı gelıyor allah korusun
canm bak takıp ettıysen ben bastan ebrı yazıyorm benm hıc bı belırtm olmadı ne bel agrısı en kasık agrısı ne goğüs şişmesi ve suandada oyle aman aman rahatsız eden bır mıde bulantım yok sadece hafıf olucak gıbı oluyo cok su ıctıgım ıcın oluyo hemen cubuk yıyorm mesela onun dısında ılk 4 gun 10 gun hıc bı belırtm olmadı hatta hep yazdm kesın tutmadı bır belırtm yok dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?