2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canm Allah'ım izniyle biz 7.hftadayız maşallah. Ve riskli gebeliğim daha önce düşüklerim var BI Yüzden riskli gruptayım

Destek olmak icin yazdigini biliyorum canim.biraz icim burkuldu normallestirmeye calisirken mucize olarak nitelendirilmesi...ama ornek gostrmek icin soyledigini biliyorum.insallah birlikte gorelim biricigimin tutunmasini,arkasindan da seninkileri...

Destek olmak icin yazdigini biliyorum canim.biraz icim burkuldu normallestirmeye calisirken mucize olarak nitelendirilmesi...ama ornek gostrmek icin soyledigini biliyorum.insallah birlikte gorelim biricigimin tutunmasini,arkasindan da seninkileri...
yok cnm benım ben hanı burda bazı arkdaslar 4 5 yumurta var dıye tedaviden vazgectı ya hanı bakın vazgeçmemek gerek rabbım yeterkı olacak desın neguzelde bolundu buyudu annesine transfer edıldı demek ıstedım.. ztn 20tanede olsa 10 tanede olsa konulacak olan ya 1 maksımum 2 nedırkı ınsallah hepımızı güzel günler beklıyo ınanıyorum

ve bugun karar verdım transferım olursa eger negatıfı görene kdr benım ıcın hersey pozıtıftır.. cunku dun embriyoloğumda dedı bu ısı en cok etkıleyen seylerdn bırıde annenın stressız olması sen olumlu dusun olumlu bak dedı cok haklı

Senle aynı gün müydü transferimiz cnm cumartesi benim de iki kondu nasılsın benim hafif karın ağrısı var

Geçtiğimiz salı günü yapıldı canım benim transfer..senden bi fırt öndeyim yani.:)))).
canım ilk günler vardı kasıklarımda ağrı falan,şimdi halsizim sadece başka da bi şeyim yok bacım valla..sadece bugün iğne yapan hemşirenin eli çok ağırmış, sağ bacağım komple ağrıyor.:)))

Canım Dr ne dedi peki, en Geç nezman duyman gerekliymiş. Korkma lütfen, inan yavrunun senle olduguna. Ufak bi aksilik yaşanıyordur insallah ve bu son olsun, sorunsuz sekilde hamileliğine devam et insallah
Canm Benm gittiğim merkez beni kalp atışına YARIN yani 9haziran Salı çağırdı hatta pazarteside gelebilirsin salıda dedi eğer görülmeyecek olsaydı klinik neden Çağırsın klinik bana uzak 70.80km Arasında diye ben burda baka bi hastaneye gittim kendi merkezime gitmedim önce burda görüp rahatlayıp sonra merkeze gitmeyi düşündüm zaten merkez kliniğim bana Salı yada pazartesi gel demese ben bugun gitmezdim

ınsallah rabbım ıkısıde tutunmuştur sağlıklı bı sekılde:) neguzel 6.gune gelmıssın kalmış 4 gun ben heralde 8 yada 9 günde yaparım kan testını gıbı gelıyo

Cumartesi günü ben de yapıcam test, eczanelerin önünden geçerken test almamak için zor tutuyorum kendimi.:)

geçen hafta cumartesi başladık tedaviye canım,çarşamba günü opu olacak sanırım,sen benden biraz daha öndesin öyle olunca..Allah yardımcın olsun canım doktorun kim benimki aynur hanım
gamze cnm buarada ben senın anestezını sordum hemsıreye benım anestezısız olcakmıs geneldede anestezı kullanmıyolarmıs ama bı ısım soyledı gamzemı demıstı hatırlayamadım suan ondan mı bahsedıyosun dedı onun muayenesıde zorlu gectıgı ıcın onda anestezı kullanılck dedı vajınusmusmu vardı sende?

Hehe 4 _5 yumurtada vazgecen oldugunu bilmiyordum ki...denk gelmemisim demek ki..ama bilseydim de vazgecmezdim.insanin kirkina dogru bir yumurta sansi bile olmayabilir...
neyse valla heveslrbekleyen ve ben olumsuz sonucu gorene kadar pozitif olmaya kararliyiz...onu da o zaman dusunur uzuluruz....simdiden bebrklerimizi huzursuz etmeye gerek yok.ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama,surekli korku,endise,gerilimle dolu seseri bir mayin gibi dolasacagima hamileyim ben diye dusunup hayaller planlar yaparak dolasmayi tercih edicem...

Hımmm bende de var adet ağrısı gbi bklm hayrolsun inşallah tutunur bebiilerrr ya

Canım opu zaten anestesisz olmaz o bi defa olamaz yani operasyon geçiriyorsun resmen tranaferdede cok arkadas anestezi almadı ama benim gibi kendini kasan varsa anestezi öneriyorlar ben mesela spekülum denilen aleti taktiriniz kasıyorm KORKUYORM kanamam olabılıyordu BI Yüzden anestezi aldım cok şükür bin şükür cok rahat geçti

Yik cnm opu ztn munkun degil.. gamze transferi sormustu onun durumuna ozel anestezili olacakmis bana gerek yok dediler gerci bende spektulumu hic sevmiyorum ana asilamada fln takldi oyle kasilmamistim ama gel gorki kanamam olmustu biraz eger olursa kanama nolurki ?

Bisii olmaz merak etme.bugun ben de zorlandilar.rahim agzi gerideymis.daha once boyle bisii dememislerdi ama gerek sondadan gerek digerinden tahris kaynakli lekelenme olabilirmis.obur turlu kanamayi anlarsin zaten...

Bacım öldürdü bni yok yani böyle bi agrı 9 ay cekicem bunları galiba jel falan varmı önerdiğin
Malesef canım.gebelikte gögüslerle fazla oynamamak lazım.erken doğum sebebi bosver ben hamile kaldıgım an sporcu atletlerinden kullanmaya basladım çünkü iç çamaşiri rahatsiz ediyordu

Malesef canım.gebelikte gögüslerle fazla oynamamak lazım.erken doğum sebebi bosver ben hamile kaldıgım an sporcu atletlerinden kullanmaya basladım çünkü iç çamaşiri rahatsiz ediyordu
Bn Kayın validem lerle beraber oturuyorum mümkün degıl öyle giyinmem evin içinde ama çok acıyo yarın bi bebek yagı alcam belki hafifletir.
Üstüne bide gribim cok kötü oldum

Bn Kayın validem lerle beraber oturuyorum mümkün degıl öyle giyinmem evin içinde ama çok acıyo yarın bi bebek yagı alcam belki hafifletir.
Üstüne bide gribim cok kötü oldum
Bende hanileyken beraberdim şuanda yan dairesindeyim kv denin.öyle dolasmıyordum canım iç çamaşiri yerine giyiyordum sporcu atletini;-)

Bende hanileyken beraberdim şuanda yan dairesindeyim kv denin.öyle dolasmıyordum canım iç çamaşiri yerine giyiyordum sporcu atletini;-)
Yine gögüs ucu filan belli olur çekinirim bn ztn kayın pederim açıklığı hayatta sevmiyo tunik giyiyoz evin içinde uzun kollu boyu uzun dar olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…