2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Bu arada uzun zamandır giremedim arkadaşlar Sak'ın pozitifi aldı kaçtı demeyin. Hepinizin yazdıklarını toplu okuyorum,Allah transfer bekleyenlere hayırlı transfer,test günü bekleyenlere bol pozitifliği günler,tedaviye yeni başlayanlara da bol kaliteli yumoşlar nasip etsin.hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum inanın

hayir cnm kotu dusunme iyi dusin iyi olsun ltfn negatufleri at ustunden ben dun basima geleni yazmistim bolmiyorum okidunmi korkma sakin benim de bugun tam 5 haftam ben dun de buginde keseyi gorduk ama bizde duymadil kalp sesi falan ya haftaya yada obur haftaya bebegin iyi endiselenme korkma oku surekli allaha emanet olsunlar

Kızlar bir şey sorucam, transferden sonra verilen iğneler ilaçlar adet olmamızı engelliyor mu ?
Bni bildiğim kadroyla engelliyor doktor bnm ilaçlar devam etmemi söyle bn şimdi vitamin alıyorum fıtıl kullanıyırum birde progynon kullanıyırum .

Tesekkur ederim.simdi daha iyi hissettim.senin dondurulmus kalmadi mi hic?
progestan bende de oyle oldu..bi de her gun vurulucak.kendime yapmaya da izin vermediler.estrofem de gunde uc tane.sana da vermisler miydi estrofem?

merhaba kızlar bugun adet oldum.. persembe cuma beklıyordum erken geldı panık oldum. yarın sabah konyaya yolculuk var dualarınıza ıhtıyacım var

anlıyorum canım daha erken duyarsın inşallah kalp atıslarını

Tesekkur ederim.simdi daha iyi hissettim.senin dondurulmus kalmadi mi hic?
progestan bende de oyle oldu..bi de her gun vurulucak.kendime yapmaya da izin vermediler.estrofem de gunde uc tane.sana da vermisler miydi estrofem?
Dondurulmuş yok yine maalesef.. Insallah ihtiyac olmaz. Ben estrofem yerine bi bant kullanıyorum. climara forte ismi.

Tek yumurrta olan bir tek ben miyim ki??
ya cnm benı yanlış mı anladınkı uzuldum bak sımdı gordumde.. ben hanı yumurta sayısına nekdr takılı kalmamamız gerektıgını sende gorduk 1 tane ama maşallah dollendı buyudu ve annesının gobusune kondu bıle demek ıstedım yanı rabbımm yeterkı ol desın

Önü arkası yok, biz bu işe beraber başladık beraber bitiricez pozitiflerle
ınsallah cnm ınsallah burd hepımız pes pese pozıtıflerı söyler bırlkte sevınırız arwen bnı yanlış anladı sanırım yoldaydım yazdım oyle hızlı hızlı ama umarım kırmamışımdır uzuldum sımdı halbukı cok ıyı bıssy demek ıstemıstım

cnm ya daha sımdı esımle konusuyoduk karar verdınmı dıye bana soruyodu o cıft ıstıyo ıkızde olsa sevınırım dıyo ama ben ıkız olursa bıraz korkacam gıbı gelıyo bıyanımda ıstıyo hem enteresan bırsey ıkız büyütmek hemde bırkerede kurtarmış olurum doktor da gercı ne der bılmıyorum belkı bı sekılde ıkna edılebılır ama bılmıyorum yaa ınan bıturlu netlesmıyo kafamda enıyısı dıyorumkı daha cok erken sonuçta bugun sadece döllenme haberı aldık sukur bakalım nasıl ılerlıcekler kactanesı kalacak hatta kalacakmı hersey belırsız sonuçta hersey olabılır oyuzdnde cok düşünmüyorum suan 4.gunu görürsek o gun daha cıddı dusunucem:) ama sımdıden ıkız gebelıklerı okumuyo degılm hanı yapılabılır bıseymı dıye:) sen ne dusunuyosun

Yanlış anlaşılacak bise yok canım. Arwennin de yanlıs anladıgını sanmıyorum. Sıkıntı yapcak bise yok.

Kısmet canım..biz doktora o kadar ısrar ettik 2 tane transfer yapıverin diye, yasalar kanunlar dedi.:)) neyse tamam dedik, hayırlısı olsun, bi tane de olur dedik..transfer günü geldi, beni alacaklar artık transfer için, o ara embriyolog geldi 5. gün embriyosu transferi yapıcaz ama 2. kalite olduğu için iki tane transfer yapıcaz dedi..bi taraftan sevindik bi taraftan üzüldük..Şimdi 6. günü bitirdim, inşallah tutunmuştur bebişlerim, Allah ım ne nasip etmişse o olur inşallahh..

Guzelim anladigim kadariyla bes haftalik hamilesin. Turkiyede nasil goruluyo bilmiyorum ama bizim burda ilk 7 haftalikken ultrasyondan bakiliyo cunku anca o zaman kalp atislarini gorebiliyosun. Ben hamileyken kanamam oldugu icin altinci hafta ultrasyondan bakmisladi kese bile gorunmemisti. Yedinci hafta kese ve kalbin atma hareketlerini gormustum.Sen kac haftalik hamilesin?

Senle aynı gün müydü transferimiz cnm cumartesi benim de iki kondu nasılsın benim hafif karın ağrısı var

Evet Canm Okudum ve cok korktum ben zaten defalarca düşük yasayan biri olarak etkileniyorum Allah etmesin zor okudum sonunda güzel haberle rahatladım Allah'ım sanada bi daha yaşatmasın .yanlış hatırlamıyorsam aramıZda en az 1hafta var yani sen hafaya kalp atışına gidiceksen Benm bu hafta kalp atışını almam Lazım BİLMİYORM kaç kişiye sorduysam ÇOĞU 6.hafta 7.hafta arası hep duyulmuş transferin 20.gününden sonra duyuluyor hem alttan hem karından bılmıyorm BI gariplik olmaz insallah

ınsallah rabbım ıkısıde tutunmuştur sağlıklı bı sekılde:) neguzel 6.gune gelmıssın kalmış 4 gun ben heralde 8 yada 9 günde yaparım kan testını gıbı gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…