hayir cnm kotu dusunme iyi dusin iyi olsun ltfn negatufleri at ustunden ben dun basima geleni yazmistim bolmiyorum okidunmi korkma sakin benim de bugun tam 5 haftam ben dun de buginde keseyi gorduk ama bizde duymadil kalp sesi falan ya haftaya yada obur haftaya bebegin iyi endiselenme korkma oku surekli allaha emanet olsunlarkızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
Bni bildiğim kadroyla engelliyor doktor bnm ilaçlar devam etmemi söyle bn şimdi vitamin alıyorum fıtıl kullanıyırum birde progynon kullanıyırum .Kızlar bir şey sorucam, transferden sonra verilen iğneler ilaçlar adet olmamızı engelliyor mu ?
Tesekkur ederim.simdi daha iyi hissettim.senin dondurulmus kalmadi mi hic?Sen tek olurmusun.. Transfer olacak embriyo bulunamadığı icin tedavisi iptal olan arkadaslar oldu burda kaç kez.. Belinda tek yumurtan döllendi diye mucize diyo sanırım. Benim 7taneden 2 tanesi düzgün cıktı. Bunlar gereksiz Ayrıntılar, bu yavruların gönlü varsa Allah bze nasip ettiyse hamile kalıcaz insallah..
Her zaman cnm inş dualarımdasınız hep :)Insallah canım.. Ben senin bekleyişinin sonuna denk geldim ama sen benim hep yanımda olcaksın bekleyişimde, şanslıyım:)
anlıyorum canım daha erken duyarsın inşallah kalp atıslarınıSarisekerannesi cım canm inşallah sonuda güzel olur teşekkür ederim ama ben hala kalp atısını duyamadım ve içim hal rahat degil daha önce yasadıgım düşüklerdendi elhamlı olmam benm kadar düşük ysayan herkes bukdar elhamlı ve panık olur benden ıcın cok panıktın cok elhamlıydın bak sorun olmadı dıyen arkdaslarım oldu allahım kımseye yasatmasn ama daha önce cok üzüldüm kürtaj yaptırmadan bagıra bagıra düşük yaptım yerımde kım olsa benm gıbı elhamlı olur bence
Dondurulmuş yok yine maalesef.. Insallah ihtiyac olmaz. Ben estrofem yerine bi bant kullanıyorum. climara forte ismi.Tesekkur ederim.simdi daha iyi hissettim.senin dondurulmus kalmadi mi hic?
progestan bende de oyle oldu..bi de her gun vurulucak.kendime yapmaya da izin vermediler.estrofem de gunde uc tane.sana da vermisler miydi estrofem?
ya cnm benı yanlış mı anladınkı uzuldum bak sımdı gordumde..Tek yumurrta olan bir tek ben miyim ki??
ınsallah cnm ınsallah burd hepımız pes pese pozıtıflerı söyler bırlkte sevınırız arwen bnı yanlış anladı sanırım yoldaydım yazdım oyle hızlı hızlı ama umarım kırmamışımdır uzuldum sımdı halbukı cok ıyı bıssy demek ıstemıstımÖnü arkası yok, biz bu işe beraber başladık beraber bitiricez pozitiflerle
cnm ya daha sımdı esımle konusuyoduk karar verdınmı dıye bana soruyodu o cıft ıstıyo ıkızde olsa sevınırım dıyo ama ben ıkız olursa bıraz korkacam gıbı gelıyo bıyanımda ıstıyo hem enteresan bırsey ıkız büyütmek hemde bırkerede kurtarmış olurum doktor da gercı ne der bılmıyorum belkı bı sekılde ıkna edılebılır ama bılmıyorum yaa ınan bıturlu netlesmıyo kafamda enıyısı dıyorumkı daha cok erken sonuçta bugun sadece döllenme haberı aldık sukur bakalım nasıl ılerlıcekler kactanesı kalacak hatta kalacakmı hersey belırsız sonuçta hersey olabılır oyuzdnde cok düşünmüyorum suan 4.gunu görürsek o gun daha cıddı dusunucem:) ama sımdıden ıkız gebelıklerı okumuyo degılm hanı yapılabılır bıseymı dıye:) sen ne dusunuyosuncuma günü sen,pazarteside ben inşallah arkandan gelicem canım..bugün kontrolüm vardı ilk kez heycanlandımhayırlısıyla bu sürecide olumlu şekilde atlatırız inşallah.canım kaç embriyo koyulacak konuştunuz mu,biz iki tane koydursak diyoruz ama doktor ne der bir fikrim yok.
Yanlış anlaşılacak bise yok canım. Arwennin de yanlıs anladıgını sanmıyorum. Sıkıntı yapcak bise yok.ınsallah cnm ınsallah burd hepımız pes pese pozıtıflerı söyler bırlkte sevınırız arwen bnı yanlış anladı sanırım yoldaydım yazdım oyle hızlı hızlı ama umarım kırmamışımdır uzuldum sımdı halbukı cok ıyı bıssy demek ıstemıstım
cnm ya daha sımdı esımle konusuyoduk karar verdınmı dıye bana soruyodu o cıft ıstıyo ıkızde olsa sevınırım dıyo ama ben ıkız olursa bıraz korkacam gıbı gelıyo bıyanımda ıstıyo hem enteresan bırsey ıkız büyütmek hemde bırkerede kurtarmış olurum doktor da gercı ne der bılmıyorum belkı bı sekılde ıkna edılebılır ama bılmıyorum yaa ınan bıturlu netlesmıyo kafamda enıyısı dıyorumkı daha cok erken sonuçta bugun sadece döllenme haberı aldık sukur bakalım nasıl ılerlıcekler kactanesı kalacak hatta kalacakmı hersey belırsız sonuçta hersey olabılır oyuzdnde cok düşünmüyorum suan 4.gunu görürsek o gun daha cıddı dusunucem:) ama sımdıden ıkız gebelıklerı okumuyo degılm hanı yapılabılır bıseymı dıye:) sen ne dusunuyosun
Guzelim anladigim kadariyla bes haftalik hamilesin. Turkiyede nasil goruluyo bilmiyorum ama bizim burda ilk 7 haftalikken ultrasyondan bakiliyo cunku anca o zaman kalp atislarini gorebiliyosun. Ben hamileyken kanamam oldugu icin altinci hafta ultrasyondan bakmisladi kese bile gorunmemisti. Yedinci hafta kese ve kalbin atma hareketlerini gormustum.Sen kac haftalik hamilesin?kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm ben
Senle aynı gün müydü transferimiz cnm cumartesi benim de iki kondu nasılsın benim hafif karın ağrısı varKısmet canım..biz doktora o kadar ısrar ettik 2 tane transfer yapıverin diye, yasalar kanunlar dedi.:)) neyse tamam dedik, hayırlısı olsun, bi tane de olur dedik..transfer günü geldi, beni alacaklar artık transfer için, o ara embriyolog geldi 5. gün embriyosu transferi yapıcaz ama 2. kalite olduğu için iki tane transfer yapıcaz dedi..bi taraftan sevindik bi taraftan üzüldük..Şimdi 6. günü bitirdim, inşallah tutunmuştur bebişlerim, Allah ım ne nasip etmişse o olur inşallahh..
Evet Canm Okudum ve cok korktum ben zaten defalarca düşük yasayan biri olarak etkileniyorum Allah etmesin zor okudum sonunda güzel haberle rahatladım Allah'ım sanada bi daha yaşatmasın .yanlış hatırlamıyorsam aramıZda en az 1hafta var yani sen hafaya kalp atışına gidiceksen Benm bu hafta kalp atışını almam Lazım BİLMİYORM kaç kişiye sorduysam ÇOĞU 6.hafta 7.hafta arası hep duyulmuş transferin 20.gününden sonra duyuluyor hem alttan hem karından bılmıyorm BI gariplik olmaz insallahhayir cnm kotu dusunme iyi dusin iyi olsun ltfn negatufleri at ustunden ben dun basima geleni yazmistim bolmiyorum okidunmi korkma sakin benim de bugun tam 5 haftam ben dun de buginde keseyi gorduk ama bizde duymadil kalp sesi falan ya haftaya yada obur haftaya bebegin iyi endiselenme korkma oku surekli allaha emanet olsunlar
ınsallah rabbım ıkısıde tutunmuştur sağlıklı bı sekılde:) neguzel 6.gune gelmıssın kalmış 4 gun ben heralde 8 yada 9 günde yaparım kan testını gıbı gelıyoKısmet canım..biz doktora o kadar ısrar ettik 2 tane transfer yapıverin diye, yasalar kanunlar dedi.:)) neyse tamam dedik, hayırlısı olsun, bi tane de olur dedik..transfer günü geldi, beni alacaklar artık transfer için, o ara embriyolog geldi 5. gün embriyosu transferi yapıcaz ama 2. kalite olduğu için iki tane transfer yapıcaz dedi..bi taraftan sevindik bi taraftan üzüldük..Şimdi 6. günü bitirdim, inşallah tutunmuştur bebişlerim, Allah ım ne nasip etmişse o olur inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?