Hayır cnm olumsuz Düşünme bilakis bu bahsettiklerin genelde hamile kalan bazı arkadaşların yakınmaları arasındaydı tuttu seninkiler anlayacağınMerhaba arkadaşlar, transferimin 4. günü bitmek üzere.:) kızlar, transfer gününden beri bacaklarım ağrıyor, özellikle ayak bileklerim ve kasıklarımda hafif bi ağrı var ve halsiz, bitkin, uykuluyum..kızlar tutunmadı mı acaba bebeğim, olumsuz düşünmeyeyim diyorum ama yapamıyorum.
cogul gebelik pek istemiyorum canim. Bir tane olsun bizim olsun. Hastaneyi pazartesi gunu aricam.Aaa tabiki etkiler sonuçta bizimkiler Hücre sayısını çoğaltırken senin ki tutunmaya Başlıyor dolayısıyla kanda hcg daha erken salınmaya başlar.şöyle düşün 3. Gün embriyosunda 11. Günken senin Değerler 13. Gün gibi düşünülmeli bence gerçi bilmiyorum Çoğul gebelik istiyor musun istemiyor musun Hayırlısı olsun ne zaman ilk randevun
. Ayni belirtiler bende de vardiMerhaba arkadaşlar, transferimin 4. günü bitmek üzere.:) kızlar, transfer gününden beri bacaklarım ağrıyor, özellikle ayak bileklerim ve kasıklarımda hafif bi ağrı var ve halsiz, bitkin, uykuluyum..kızlar tutunmadı mı acaba bebeğim, olumsuz düşünmeyeyim diyorum ama yapamıyorum.
Canım benim de bugun oldu transfer ayy napiosun ben otelde eşimle tatil havasındaBen önceden başladım bugün transferim oldu
Evde yatıyorum genelde bi yemek ve wc için kalkıyorum ama sıkıcı şimdiden.. iki tane 5. Gün kondu bklm inşallah tytarCanım benim de bugun oldu transfer ayy napiosun ben otelde eşimle tatil havasında
Hayır cnm olumsuz Düşünme bilakis bu bahsettiklerin genelde hamile kalan bazı arkadaşların yakınmaları arasındaydı tuttu seninkiler anlayacağın
Arkadasim üzulüp stres etmek yerine mutlu olman gerekiyor nedenmi cunku kendinde soyluyorsun ilac bile vermedi diyorsun ilaç almadan yumurta gelisiyor olmasi zaten rezervinin iyi oldugunu gosterir kaldiki ilac almadan devam ettigine sevinmen gerek cunku cok yuksek dozda ilac kullandigi halde yumurtalari gelismeyen ya da bir bilemedin iki tane gelisenler var bence takilma hic bunlara allahim yeterki yazsin bir taneylede olur hiic merak etme..Ben bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim yikildim
Evde yatıyorum genelde bi yemek ve wc için kalkıyorum ama sıkıcı şimdiden.. iki tane 5. Gün kondu bklm inşallah tytar
Canım Gonaf 150 merionel kullandım ama yumurta için biestron vermedi rezerv iyi dedi ama bugün 9.gun inşallah diyorum ama umutlu değilimArkadasim üzulüp stres etmek yerine mutlu olman gerekiyor nedenmi cunku kendinde soyluyorsun ilac bile vermedi diyorsun ilaç almadan yumurta gelisiyor olmasi zaten rezervinin iyi oldugunu gosterir kaldiki ilac almadan devam ettigine sevinmen gerek cunku cok yuksek dozda ilac kullandigi halde yumurtalari gelismeyen ya da bir bilemedin iki tane gelisenler var bence takilma hic bunlara allahim yeterki yazsin bir taneylede olur hiic merak etme..
Belirti daha olmaz heralde ama gaz car baya arada bel ağrısı da oluyo..inşallah bebeklerimize kavuşuruz çok yıpratıcı bir süreçHayırlı olsun canım, Rabbim izin verir de inşallah tutunur bebişlerin sana..benim de aynı iki tane 5. gün transferi yapıldı..4.günüm bitti.:)
Belirti daha olmaz heralde ama gaz car baya arada bel ağrısı da oluyo..inşallah bebeklerimize kavuşuruz çok yıpratıcı bir süreç
Hayirli olsun. Hersey diledigin gibi olur insallah.Kizlar iyi geceler 1,5senelik evliyim sebepsiz infertilite oldugum icin bu ay Aytug Kolonkayada tup bebek yaptiracagiz insAllah. Bat 9haziran. Rabbim hepimize yardimci olsun yuvalarimiz hayirli evlatlar ile dolsun
Cok sukur. Sevindim.. hayirlisiyla tutunacak sana insallah.Hanimlar hanimlar tek yumusim de dollenmis...pazartesi transferim var saat ikide.kalitesini de transfer oncesi soyliyceklermis...
Yardim hadi hayirli sonuclar bekliyoruz...
Bes yumurta gayet iyi. Bence gayet iyi gidiyo.Ben bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim yikildim
Insallah birdahaki sefere. Bak bu hafta dorduncude pozitifi yakalayanlar var. Allahim ne zaman kismet etmisse o zaman gelecek insallah.Selam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((
Insallah birsonraki seferde pozitif gelecek.canım senin içinde üzüldüm
benimde negatif
Merhaba canım, transfer o kadar kısa ve acısız bi işlemmiş ki ben boşuna korku yaşamışım diyorum:) bence anesteziyi unut, vücuduna yazık..tedavin nerde devam ediyor canım, transfer sırasında pek anestezi uygulamıyorlar da...
Çok ilginç ilk defa transferde anestezi duydum neden veriyorlar peki???
Aa gamze cnm medikal park gozteoe mi bende orda tedavi goruyorum sabah 9da opum vsr pazar gunune denk geldi sansa naoalim insallah bir aksilik yasanmaz senin transfer zamanin mi gekdi bahsedermisin biraz tedavinin hangi asamasindasingöztepe medicakparkta canım,acı olduğu için değil ben o koltuğa oturunca biraz geriliyorum da doktor öyle daha sağlıklı olur dedi.işlem 5 dklık birşeymiş zaten ama transfer yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi nasıl oldu sıkışık mı olmak gerekiyor...
Çok üzüldüm cnm inş 4. Bnde oldugu gibi son olur ve sana tutunurSelam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((
Aa gamze cnm medikal park gozteoe mi bende orda tedavi goruyorum sabah 9da opum vsr pazar gunune denk geldi sansa naoalim insallah bir aksilik yasanmaz senin transfer zamanin mi gekdi bahsedermisin biraz tedavinin hangi asamasindasin
Çok üzüldüm gercekten inş bundan sonraki saglıklı hayırlı sekılde sana tutunurcanım senin içinde üzüldüm
benimde negatif
Transfer öncesinden başla CNm ve hiç bırakmadan yeananslarım hazır kızlartransfer oncesınden mı başlasam acaba yoksa transfer sonrasını mı
Benimkide nur hanim bakalim yarin guzk gecsinde bi stres oldum..geçen hafta cumartesi başladık tedaviye canım,çarşamba günü opu olacak sanırım,sen benden biraz daha öndesin öyle olunca..Allah yardımcın olsun canım doktorun kim benimki aynur hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?