2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Hayır cnm olumsuz Düşünme bilakis bu bahsettiklerin genelde hamile kalan bazı arkadaşların yakınmaları arasındaydı tuttu seninkiler anlayacağın

cogul gebelik pek istemiyorum canim. Bir tane olsun bizim olsun. Hastaneyi pazartesi gunu aricam.
. Ayni belirtiler bende de vardi

Kızlar nasılsınız ben bi süredir yoğunluktan giremiyorum pozitif Alanları tebrik ederim bugün adet oldum pazartesi kontrol var ve ilaçlara baslıyıcam ama korkusu şimdiden Aldı ben 12 gün nasıl bekliyicem bilmiyorum dua edin nolur

Hayır cnm olumsuz Düşünme bilakis bu bahsettiklerin genelde hamile kalan bazı arkadaşların yakınmaları arasındaydı tuttu seninkiler anlayacağın

İnşallah canım ya, Rabbim bana da nasip etmiştir..
O kadar zor şeyler yaşıyoruz ki; ilaçlar, iğneler, sürekli kontroller, ağrılar ve daha fazlası psikolojik süreç..insan ne yapacağını şaşırıyor kızçeler yaa.:)))

Arkadasim üzulüp stres etmek yerine mutlu olman gerekiyor nedenmi cunku kendinde soyluyorsun ilac bile vermedi diyorsun ilaç almadan yumurta gelisiyor olmasi zaten rezervinin iyi oldugunu gosterir kaldiki ilac almadan devam ettigine sevinmen gerek cunku cok yuksek dozda ilac kullandigi halde yumurtalari gelismeyen ya da bir bilemedin iki tane gelisenler var bence takilma hic bunlara allahim yeterki yazsin bir taneylede olur hiic merak etme..

Canım Gonaf 150 merionel kullandım ama yumurta için biestron vermedi rezerv iyi dedi ama bugün 9.gun inşallah diyorum ama umutlu değilim

Hayırlı olsun canım, Rabbim izin verir de inşallah tutunur bebişlerin sana..benim de aynı iki tane 5. gün transferi yapıldı..4.günüm bitti.:)
Belirti daha olmaz heralde ama gaz car baya arada bel ağrısı da oluyo..inşallah bebeklerimize kavuşuruz çok yıpratıcı bir süreç

Kizlar iyi geceler 1,5senelik evliyim sebepsiz infertilite oldugum icin bu ay Aytug Kolonkayada tup bebek yaptiracagiz insAllah. Bat 9haziran. Rabbim hepimize yardimci olsun yuvalarimiz hayirli evlatlar ile dolsun
Hayirli olsun. Hersey diledigin gibi olur insallah.
Hanimlar hanimlar tek yumusim de dollenmis...pazartesi transferim var saat ikide.kalitesini de transfer oncesi soyliyceklermis...
Yardim hadi hayirli sonuclar bekliyoruz...
Cok sukur. Sevindim.. hayirlisiyla tutunacak sana insallah.
Bes yumurta gayet iyi. Bence gayet iyi gidiyo.
Selam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((
Insallah birdahaki sefere. Bak bu hafta dorduncude pozitifi yakalayanlar var. Allahim ne zaman kismet etmisse o zaman gelecek insallah.
canım senin içinde üzüldüm

benimde negatif
Insallah birsonraki seferde pozitif gelecek.

göztepe medicakparkta canım,acı olduğu için değil ben o koltuğa oturunca biraz geriliyorum da doktor öyle daha sağlıklı olur dedi.işlem 5 dklık birşeymiş zaten ama transfer yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi nasıl oldu sıkışık mı olmak gerekiyor...

Aa gamze cnm medikal park gozteoe mi bende orda tedavi goruyorum sabah 9da opum vsr pazar gunune denk geldi sansa naoalim insallah bir aksilik yasanmaz senin transfer zamanin mi gekdi bahsedermisin biraz tedavinin hangi asamasindasin

Aa gamze cnm medikal park gozteoe mi bende orda tedavi goruyorum sabah 9da opum vsr pazar gunune denk geldi sansa naoalim insallah bir aksilik yasanmaz senin transfer zamanin mi gekdi bahsedermisin biraz tedavinin hangi asamasindasin

geçen hafta cumartesi başladık tedaviye canım,çarşamba günü opu olacak sanırım,sen benden biraz daha öndesin öyle olunca..Allah yardımcın olsun canım doktorun kim benimki aynur hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…