Asilamaydi bimi cnmSelam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((
Insallah insallah.. Belinda da peşimizden takip ediyo. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Sonuc alana kadar lutfen pozitifligimizi kaybetmeyelimBen de senin icin sevindim.pozitifleri gorelim de yine birlikte olerleyelim insallah..
canım senin içinde üzüldümSelam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((
ben tüp diye biliyordum..Asilamaydi bimi cnmbunda da vardir bi hayir ne denirki uzuldum
Canm liste var ama ben telefondan düzenleyenedşm transferden bu yama pc girmedim pazartesi işe başlıyorum pc den düzenlerimBuarada @Arwen22 sana katiliyorum aslnda bir listemiz olsa nerede kacinci deneme sonuc seklinde..
Yok canım daha çatlatma ignesi daha vermediler daha bugun 9. Gün iğnemi olmadım dahaCatlatma igne saatin mi 6.30daydi ama bu sekilde olmazki cnm gecmis ztn ben dun 21.30da yap dedide 21.28den itibaren resmen hazirolda bekledim ya neden pes ettin hemen
Uzuldum...Selam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((
E ilac kullanmissin iste ertorun..ben gonalf 137.5 vuruldum cnm ama tam 11 gun vuruldum kaçıncı gunundesın sen suan?? bak ıgnenın 7.gunu hala 10mm den buyuk yumurtam yoktu..
Son negatifleriniz olur insallah...canım senin içinde üzüldüm
benimde negatif
canım Allahım sabır versin son negatifin olur inşallah dualarım sizinle tez zamanda gönlünüzn muradına kavuşun inşallahcanım senin içinde üzüldüm
benimde negatif
Senmiydin asilamaya donen? Ay hatlar karisti[/QUOTE]ardm, post: 41284907, member: 318273"]ben tüp diye biliyordum..
Alla alla şaşırdım şimdi canım doktorun bişey dedi mi.benim 9. Gün 74,5 bugün 11.gün 250 çıktı.doktorum Çoğul gebelik olabilir dedi ve cumaya çağırdı.benim değer 3 kat arttığı için öyle dedi bence.senin 9. Gün değerin kaçtı kaç kat arttıArkadaslar 11. Gun degerim 536 cikti. Bana tek embriyo transfer edildi ama bu tek gebelik icin yuksek bir rakam degil mi. Acaba bolunup ikiz mi oldu ?
Ben sadece bugun kan verdim. Oncesinde kan vermedim. Artik kan vermeyi dusunmuyorum. Cok kotu kan tutuyor beni. Direk keseyi gormeye gidicem haftaya.Alla alla şaşırdım şimdi canım doktorun bişey dedi mi.benim 9. Gün 74,5 bugün 11.gün 250 çıktı.doktorum Çoğul gebelik olabilir dedi ve cumaya çağırdı.benim değer 3 kat arttığı için öyle dedi bence.senin 9. Gün değerin kaçtı kaç kat arttı
Ben önceden başladım bugün transferim olduananslarım hazır kızlartransfer oncesınden mı başlasam acaba yoksa transfer sonrasını mı
Aaa tabiki etkiler sonuçta bizimkiler Hücre sayısını çoğaltırken senin ki tutunmaya Başlıyor dolayısıyla kanda hcg daha erken salınmaya başlar.şöyle düşün 3. Gün embriyosunda 11. Günken senin Değerler 13. Gün gibi düşünülmeli bence gerçi bilmiyorum Çoğul gebelik istiyor musun istemiyor musun Hayırlısı olsun ne zaman ilk randevunBen sadece bugun kan verdim. Oncesinde kan vermedim. Artik kan vermeyi dusunmuyorum. Cok kotu kan tutuyor beni. Direk keseyi gormeye gidicem haftaya.
Benim 5. Gun embriyosuydu acaba o yuzden mi boyle yuksek cikti.
hayırlı olsun cnm aldın bebegını demek tek mı cıft mı oldu transfer ve kaçıncı gundu cok soru sordum dımı:)Ben önceden başladım bugün transferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?