2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

ardm, post: 41284907, member: 318273"]ben tüp diye biliyordum..[/QUOTE]
Senmiydin asilamaya donen? Ay hatlar karisti

Catlatma igne saatin mi 6.30daydi ama bu sekilde olmazki cnm gecmis ztn ben dun 21.30da yap dedide 21.28den itibaren resmen hazirolda bekledim ya neden pes ettin hemen
Yok canım daha çatlatma ignesi daha vermediler daha bugun 9. Gün iğnemi olmadım daha

ben gonalf 137.5 vuruldum cnm ama tam 11 gun vuruldum kaçıncı gunundesın sen suan?? bak ıgnenın 7.gunu hala 10mm den buyuk yumurtam yoktu..
E ilac kullanmissin iste ertorun..
ben sekiz gun merional 450,dorduncu gunden itibaren yanindaorgalutran kullandim.bak benim de sekiz gunmus.en kisa benimkisi.noolucak simdi? :))

Arkadaslar 11. Gun degerim 536 cikti. Bana tek embriyo transfer edildi ama bu tek gebelik icin yuksek bir rakam degil mi. Acaba bolunup ikiz mi oldu ?
Alla alla şaşırdım şimdi canım doktorun bişey dedi mi.benim 9. Gün 74,5 bugün 11.gün 250 çıktı.doktorum Çoğul gebelik olabilir dedi ve cumaya çağırdı.benim değer 3 kat arttığı için öyle dedi bence.senin 9. Gün değerin kaçtı kaç kat arttı

Ben sadece bugun kan verdim. Oncesinde kan vermedim. Artik kan vermeyi dusunmuyorum. Cok kotu kan tutuyor beni. Direk keseyi gormeye gidicem haftaya.
Benim 5. Gun embriyosuydu acaba o yuzden mi boyle yuksek cikti.

Ben sadece bugun kan verdim. Oncesinde kan vermedim. Artik kan vermeyi dusunmuyorum. Cok kotu kan tutuyor beni. Direk keseyi gormeye gidicem haftaya.
Benim 5. Gun embriyosuydu acaba o yuzden mi boyle yuksek cikti.
Aaa tabiki etkiler sonuçta bizimkiler Hücre sayısını çoğaltırken senin ki tutunmaya Başlıyor dolayısıyla kanda hcg daha erken salınmaya başlar.şöyle düşün 3. Gün embriyosunda 11. Günken senin Değerler 13. Gün gibi düşünülmeli bence gerçi bilmiyorum Çoğul gebelik istiyor musun istemiyor musun Hayırlısı olsun ne zaman ilk randevun

Merhaba arkadaşlar, transferimin 4. günü bitmek üzere.:) kızlar, transfer gününden beri bacaklarım ağrıyor, özellikle ayak bileklerim ve kasıklarımda hafif bi ağrı var ve halsiz, bitkin, uykuluyum..kızlar tutunmadı mı acaba bebeğim, olumsuz düşünmeyeyim diyorum ama yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…