2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Peki o risk olmasaydı yaptırırmıydın yani Haziran deselerdi,bende düşünüyorumki zaten biz tedavi Görüyoz ben mesala 3 Yıldır nerdeyse oldu şimdide tüp bebek dediler son gittimde Mayıs'da yapılcak testler var haziranda denk geliyor yani bilerek oruca denk getirmiyozki nebilim ya canım sıkkın kafama ağrılar giriyor valla bunun stresinden bebek flan unuttum oruçu düşünüyorum. ..

canm bence daha da hayırlı olur tedavı surecımız mubarek 3aylara gırdık ıgneler ne olsa aksam yapılıyor dedıgın gıbı yumurta toplama ve trasferde oruc tutmayıp sonra yerıne tutarız bende aynı seyı dusunup durdum alah yardımcımız olsun

Aralıkta benimde 2 tane yumurtam oluştu bir tanesi döllendi o da kalitesi düşük olduğu için tutmadı. 2 aydır dhea kullanıyorum. haziran ayında yeniden tedavim var inşalllah güzel sonuçlar alırız
inşallah canım tedavın sımdıden hayırlı olsn ınsallah bu sefer bol bol yumurtan ckar ve kalıtelı emrıyoların olur ve bebegın sana sımsıkı tutunur mubarek 3 aylardayız bencealah emeklerımızı yemez

dün gece gözyaşları içinde secdede dua ettım sadece kendım ıcn degıl burda bebek ısteyen herkes ıcın dua ettım alahım suan ellerını acmıs senden medet uman bebek hasretıyle yanan herkesıN YÜZÜNÜ güldür allahım dedikçe ağladım ve ben inanıyorm allahım gözyasları ıcınde ettıgım dualrı hep kabul ettı yıne edecek allahın ıznıyle

Canım zaten risk dediğim haziranda bitiyordu yani haziran reglisi ile başlayacaktım ama başlayamıyorum hani ibadetime engel olurumda sonra tutmazsa ona bağlarım diye çok korkuyorum o yüzden o aydan sonra yapacağım transferi 3 regli dönemi değilde 4 regli dönemi beklemiş oluyorum ama bu kişisel birşey kimileri izin günlerin o güne denk kalıyor o yüzden göreceli birşey bunu iyi bilen birine danışmak lazım ama ben bekleyeceğim hakkımda hayırlısı olur inş hergün rüyalar görmekten çok yoruldum

Amin canım inşallah

Kızlar opu bitti. 11 yumurta toplandı. Bugün mikro enjeksiyon olacak yarın kaç tane döllenecek belli olacak inşallah hepsi döllenir. Ve tutar...

kızlar allah ızın verirse tedavim yarım kalmazsa yıne benmkıde ramazana denk gelır ama bnm opu yada transfere kalmam dahı bana hayal gıbı gelıyor malum yumurtam gelısmeyebılır eger gelısırse ben ramaza ayında daha hayırlı olacagını dsunuyorm yınede allah bılır ama mubarek aylarda olması bence cok guzel sızlerınde kafası karısmasın opu yada transferde zaten oruc tutamazsınız ve gunah olacagını sanmam allah yardım eder inşallah

İnşallah herşey yolund giderse bende öyle yapcam

inşallah canım bende öyle dua ediyorum. Benim tedavi ile elde ettiğim bir kızım var. yaşım geçmeden bir kardeşi olsun tek kalmasın istiyorum. Rabbim öncelikle ilk isteyenlere sonrada bana nasip etsin inşallah.

inşallah canım bende öyle dua ediyorum. Benim tedavi ile elde ettiğim bir kızım var. yaşım geçmeden bir kardeşi olsun tek kalmasın istiyorum. Rabbim öncelikle ilk isteyenlere sonrada bana nasip etsin inşallah.
amin canm inşallah hayırlısıyla mubarek ayların yüzü hürmetine allahım isteyen herkese versin benm bıraz korkularım var yaz ayında tutmaz gıbı ama bılmıyorm sızler hıc duydunuzmu yazın tüp bebegın tutmama olasılıgını sordum doktoruma oyle bırsey olmaz dedı

moralim çok bozuk sinirden 1 saatdir aglıyorm daha önceki gittiğim klinik eşimi arayıp şikayet etmiş ben sürekli arıyormusum sürekli tehdit ediyormusum sizi karalarım diyormusum da vs vs vs ben en son kliniği bundan 15gun önce lekem geldıgınde aradm tekrarda hıc aramadım bırde bugun gökhan beye whatsaptan yazdım ınofolık yada folık asıt baslayayımmı dıye ama esımı arayıp farklı anlatmıslar esımde agresef karakterlı oldugumu bıldıgınden dolayı yapar benmkı gıbısınden doktora karsı benı hıc korumamıs ya bunlar benım psıkolojımı bırakmadılar olumsuz tedavıme ragmen onlara gıtmeyı dusundum ama ellerınden gelenı ypıyorlar gelmemem ıcın adanada gıdebılıcegım baska yerde yok bır turan cetın var bır ankada var ankada suan bana boyle yapan yer turan cetınde abdullah bey cok ılgılı ama korkuyorm aynı seylerı yasarım dıye yıne bu merkez durumumu bılıyor aynı hatayı yapmaz dıye umut etmıstım ama ben boyle bırsey görmedım hastayı zorla moralını bozan gelmemesı ıcın ugrasa ben boyle b yer gormedım benm moralımı bozdular suan sınırden aglıyorm ve tedavıye hıcbıryerde baslamayacagım sanırım bunlar bende sınır stres bırakmadılar ben adet olup tedavı baslayayım dıye gun sayarken su olanlara bak çok kötu moralım bozuldu cok kötuyum

Canım benim sen hiç üzme kendini strese girme oldu mu daha profesyonel bir merkezle herşey yoluna girecek inşallah bötle düşün

Hadi hayırlı olsun :) srn çok yıprandın istersen bir ikş ay kafanı dinle
ben bu sınırle bunların yaptıgını hazmedıp kafa dınleyemem benm adet olacagım gunu nasıl bekledıgımı az cok bılıyorsn kımsenın bunu yapmaya hakkı yoktu benm esıme benı karalamaya sıkayet etmeye hıbı klınıgın hakkı yok kaldıkı aramdım ama aramıs sorular sormus olsam dahı ARAYABILIRIM kımı araacakmısım!!! BENM psıkolojımın bozuk olup olmadıgı bu benı ılgılendırır klınıgı degıl onca ınsan var gergın bu sürecte ınsan nasıl oluyor kaldıkı basarısız yarım kalan bır tedavı sonrası nasl olmam gerwekıyormus GULE OYNAYA TEF ÇALA ÇALA mı beklıcektım o klınıkte doktora yalan yanlıs bılgı verıp dolduranın allah belasını versın doktor ıle ben toplamda 2 defa konustum yanı doktor benm toplam 2 defa konusmma göre bunu soyleyemez kesınlıkle bırılerı var kıskırtan gunahını almak ıstemıyorm kımsenın ama sonuc ortada suan bu durumda olmama sebeb herkımse allhım gerekenı yapar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…