- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Yok yok olumsuzu çağirmaAma bnm 4. Transferim haliyle olumsuz düşünüyorum
benim donmuşlar hariç 5. denemem cnmİnş cnm senin kaçıncı denemen ?
güzel haberlerini bekliyoruz canım cumartesiye şurda ne kaldı....dua edelimA
Amin cümlemizin ama cok KORKUYORM insallah boş olmaz bende büyük ihtimal Cumartesi hem kese hem kalp atışı duymayı umut EDİYORM Hayırlısı Rabbim sevincimi yarım bırakmaz inşallah
çok ilginç bir durum hep kilo alıp vermede duymaya alıştık yani...acaba hormonel mi??? ilaçlara dolayısıyle olabilir miBn 50 kiloyum çok çirkin duruyo midem bulandı resmen daha belkide hamile bile degilim bu nasıl oldu
Öff canım valla hiç iyi degılım şu cuma gelseydiYok yok olumsuzu çağirma
Transferden sonra oldu aslında oda dogru hergün ilaç fitil oluyo mahvetti Vücuduçok ilginç bir durum hep kilo alıp vermede duymaya alıştık yani...acaba hormonel mi??? ilaçlara dolayısıyle olabilir mi
Bnmde 4. Bu cnm kac yaşındasınbenim donmuşlar hariç 5. denemem cnm
Ilaclar ilaçlar. ..beebek olunca bebegimin eseri deriz...Transferden sonra oldu aslında oda dogru hergün ilaç fitil oluyo mahvetti Vücudu
Olsunlarda bn razıyım cok yıprandım bn bu sürecteIlaclar ilaçlar. ..beebek olunca bebegimin eseri deriz...
ben 29 yaşındayım canım...seninde olmuş baya, inşallah bu son olur rabbim hayırlısını versin diyorum hepimiz için en doğrusunu rabbim biliyorçektiklerimizi görüyor, 4 denemede tutunmaların oldu mu peki???sıkıntınız neydiBnmde 4. Bu cnm kac yaşındasın
Bn 22 yaşındayım 1.5 Yıldır tedaviyle uğraşıyoruz sorun belirlendi tedavi araştırıldı benim vücudumu takibe aldılar ooo çok sey oldu .ben 29 yaşındayım canım...seninde olmuş baya, inşallah bu son olur rabbim hayırlısını versin diyorum hepimiz için en doğrusunu rabbim biliyorçektiklerimizi görüyor, 4 denemede tutunmaların oldu mu peki???sıkıntınız neydi
Bn 22 yaşındayım 1.5 Yıldır tedaviyle uğraşıyoruz sorun belirlendi tedavi araştırıldı benim vücudumu takibe aldılar ooo çok sey oldu .
1. Transferim tutundu 12. Gün hcg degeri 156 çıktı 14. Gün 98 oldu çocuk özürlü denildi sonra tutunamadı ztn . 2 ve 3 de hiç tutunamadı . Problem eşimde sperm hareketsizliği azlığı var . Bizimle tedaviye başlayanlar hep hamile belkide bi sorun var bilmiyolar
Çok gecmiş olsun olmaz denilen oluyor inş olur rabbim bi anda verir kucagına beklenmedik bi anda içini ferah tut bi Sınavdan geçiyoruz bizler . Çok zor seni çok iyi anlıyorum .geçmişler olsun canım yaşın daha gençmiş yılmak yok sperm buluuyorsa yola devam,sorun belirlendi derken tüp bebek başlama aşamasından mı bahsediyorsun yoksa farklı bir sorun mu oldu???mesela benim immünolojik sıkıntım olduğu ve vücuduun bebeğe zarar verdiği çok belliydi aslında...ancak tedavisi olmadığından denemeden başka çaremiz yoktu,ilki pozitifti kalp atımını dahi duymuştum (şuan bu aşamaya çok hasretim ve bir daha asla duyamayabilirim), kaybettik attı vücut,ikinci iki testtede pozitifti kese oluşmadı yani kimyasal, 3. de ilk test pozitif ikinci testte direk düşük değer buda kimyasal, son denemede direk negatifi gördük...çok düzenli birşekilde prognozum geriledi..sanki biz denedikçe vücudumda bir şey oluyor negatif bişeyler artıyor ve her seferinde kötüye gidiyodu..
Canımcım doktor değiştirdim 2 deneme farklı doktorda oldum ama tıpış tıpış eski doktoruma geri döndüm, çok güveniyorum doktorum çok iyi, benim eşimde doktor anlıyor ,biliyor, herşeyiyle iyi bir araştırma yaptık eni konu düşündük, bu Tedaviyi Türkiye'de ilk yapan hekim diyebilirim, başkası olsa benim Tanımı koymaz boşyere deneyip dururdu, bu benim son tedavi şansım bu arada bu olmazsa başka denememiz olamayacak maalesef, sana gelince eşinin ailesine çok kızdım, sende sorun olsa ne olacakki evlendikten sonra tüm sorunlar ortak olur senin Yada eşinin Rahatsızlığı ikinizinde sorunu olur...senin yapacağın bişey yok kulaklarını tıka denemeye devam...bende ailem en yakın arkadaşlarım dahil kimseyle paylaşmadım,Yalnızlık bazen daha iyi, takma kafana canım sen tedavine odaklanÇok gecmiş olsun olmaz denilen oluyor inş olur rabbim bi anda verir kucagına beklenmedik bi anda içini ferah tut bi Sınavdan geçiyoruz bizler . Çok zor seni çok iyi anlıyorum .
Bn hollandadayım burda Tedaviyi tam anlamıyla konumlandırmak isim vermek uzun sürdü beler yapılacağı KONUŞULDU her hafta . Bn herseyi şu şekilde sanıyodumigneleri vurucam ilaçları içicem sonra transfer olucak hamile kalıcam sanıyodum teker teker hayallerim suya düştü hiç bi desteğim yok ailem yanımda degıl esimin ailesi biliyo onlarda tam tersi destek olucagına niye tutmuyo bnce sende sorun var saba iyi baksın doktorlar vs vs laflar duyuyorum . 22 yaşındayım ama en az 10 yaş yaşlandım bn . Sen doktorunu değiştirsen cnm belki sonuç iyi olur
Bu denemenden sonra niye sansın yok ?Canımcım doktor değiştirdim 2 deneme farklı doktorda oldum ama tıpış tıpış eski doktoruma geri döndüm, çok güveniyorum doktorum çok iyi, benim eşimde doktor anlıyor ,biliyor, herşeyiyle iyi bir araştırma yaptık eni konu düşündük, bu Tedaviyi Türkiye'de ilk yapan hekim diyebilirim, başkası olsa benim Tanımı koymaz boşyere deneyip dururdu, bu benim son tedavi şansım bu arada bu olmazsa başka denememiz olamayacak maalesef, sana gelince eşinin ailesine çok kızdım, sende sorun olsa ne olacakki evlendikten sonra tüm sorunlar ortak olur senin Yada eşinin Rahatsızlığı ikinizinde sorunu olur...senin yapacağın bişey yok kulaklarını tıka denemeye devam...bende ailem en yakın arkadaşlarım dahil kimseyle paylaşmadım,Yalnızlık bazen daha iyi, takma kafana canım sen tedavine odaklan
Sohbetinize ortak oldum ama söylemeden edemicem.. Çok şükür benim insanlarla bi sıkıntım olmadı bugüne kadar. Eşimin ailesinden bi kötü söz duymadım. Yaşında cok kücük kardesim takılma lütfen Söylenenlere, bu senin hayatın, seni bu strese o insanların sokmasına izin verme. Yavrun için siper ol, duyma, görme.. Insan yaşamadan bilemiyo bizim bu halimizi.. Belki bizde bilmeden başka insanların yaralarına değecek laflar ediyoruzdur.. Ben artık cok dikkat ediyorum ağzımdan çıkanı on kere düsünüyorum. Herkes biseler soyluyo.. Kaç senelik evlisiniz hadi artık sonra gidip tüp Peşinde dolandırsanız görürüm sizi diyenler cok... Sanki tek sıkıntı yaşla ilgili oluyor!! Insanlar cahil ve daha kötüsü acımasız. Bu da bizim imtihanımız sen kendini hic Sıkma. Allah yardımcın olsun, hepimizin dualarını kabul etsin. Yavrularımıza kavuşunca tüm bu kötü Zaman'ları unutucaz insallah oyle düsün lütfenBu denemenden sonra niye sansın yok ?
Çok zor kulak tıkamak beraber kalıyoruz ist tedavi Olmayı çok istrdim hep ters tepkiler aldım burda boşa yani 4. Deneme bu .
Çok zor geçiyor bnm için beraber oturuyorum bn ailem yanımda degıl onları bu yıl göremicem her kafadan bi ses çıkıyor yıprandım çöktüm onlar bnu görmüyo hiç bi zmn görmeyecek . Çocuk konusundada hep kndı kendının arkadası oldum kndımı motive etti Özge olucak olur Herşeyını zmnı vr dedım ama inan etraftan duyma laflar çok yordu bni yaşım küçük ama kaldıramıyırum sorunumu ailem de bilmiyo anlatıcak kimsem yok artık buraya kayıt olmak istedıgımi söyledim eşime ve oda bi şans eseri kbl etti burda yazıyorum herseyi mı birazda olsa rahatlıyorum rabbim bizim arkamızdan konuşuları yavrularımızı vererek sustursunSohbetinize ortak oldum ama söylemeden edemicem.. Çok şükür benim insanlarla bi sıkıntım olmadı bugüne kadar. Eşimin ailesinden bi kötü söz duymadım. Yaşında cok kücük kardesim takılma lütfen Söylenenlere, bu senin hayatın, seni bu strese o insanların sokmasına izin verme. Yavrun için siper ol, duyma, görme.. Insan yaşamadan bilemiyo bizim bu halimizi.. Belki bizde bilmeden başka insanların yaralarına değecek laflar ediyoruzdur.. Ben artık cok dikkat ediyorum ağzımdan çıkanı on kere düsünüyorum. Herkes biseler soyluyo.. Kaç senelik evlisiniz hadi artık sonra gidip tüp Peşinde dolandırsanız görürüm sizi diyenler cok... Sanki tek sıkıntı yaşla ilgili oluyor!! Insanlar cahil ve daha kötüsü acımasız. Bu da bizim imtihanımız sen kendini hic Sıkma. Allah yardımcın olsun, hepimizin dualarını kabul etsin. Yavrularımıza kavuşunca tüm bu kötü Zaman'ları unutucaz insallah oyle düsün lütfen
Yo cnm iyikide yazmissin..ogrenmis olduk.belki bendede bu farklilik yapiyor..ben bidaha yemem yani tedavide..Kızlaar incir konusunu ben yazmıştım.. Açıklamak istedim. Ben tedaviye başlamadan önce günde 2-3 tane incir yiyordum faydası olur diye ama o ay yumurtalıklarımda kist oluştu ilk defaa.. O yüzden ben kendi açımdan yazdım.. Tedavi boyunca yememeye özen gösterdim. Beni bu şekilde etkiledi, kür de yapmamıştım sadece kuru incir yedim.. Herkes de farklı tepkiler verebilir.. Kafanızı karıştırmak istemezdimm
Haklısın canım yaşadığın durum baya zor.. Sen şuan tedavidesin, kuyruğuna geldin artık, hamile oldugunu düşün, ona inan, vücudunu zorla. Ben bi önceki tedavimde moralimi cok bozdum cok agladım negatif olacak diye ama pozitif oldu sonuc ve sonra cok üzüldüm. Ben yaptım sen kendine ve çocuğuna bunu yapma. Iyi düsün iyi olsun, tez zamanda güzel haberler Al, herkese cevabın evladın olsun kardesimÇok zor geçiyor bnm için beraber oturuyorum bn ailem yanımda degıl onları bu yıl göremicem her kafadan bi ses çıkıyor yıprandım çöktüm onlar bnu görmüyo hiç bi zmn görmeyecek . Çocuk konusundada hep kndı kendının arkadası oldum kndımı motive etti Özge olucak olur Herşeyını zmnı vr dedım ama inan etraftan duyma laflar çok yordu bni yaşım küçük ama kaldıramıyırum sorunumu ailem de bilmiyo anlatıcak kimsem yok artık buraya kayıt olmak istedıgımi söyledim eşime ve oda bi şans eseri kbl etti burda yazıyorum herseyi mı birazda olsa rahatlıyorum rabbim bizim arkamızdan konuşuları yavrularımızı vererek sustursun
Selam yardm, senin bugun kontrol var mıydıYo cnm iyikide yazmissin..ogrenmis olduk.belki bendede bu farklilik yapiyor..ben bidaha yemem yani tedavide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?