Iyi yapıyorsun cnm. Ben de senin gibiyim eşimden başka kimse bilmiyor Tedaviyi ki bu 4. Bi de kürtaj oldum üstelik doktoruma ve hemşiresine de söyledik sizden başka kimse bilmiyor lütfen sizde belirtmeyin bunu diye.dediğin gibi aslında insanlar iyi niyetle destek olmaya çalışıyorlar ama daha çok Kırıyorlar.derdi çekmeyen bilemez.ben çocuk bile istemediğimi söylüyorum hep.çünkü bu işin sonu yok sorusu çok.bu yükü tek başına çekmek çok zor ama ben başka çare bulamıyorum.kendimle savaşmak Başkalarıyla uğraşmaktan onlara kırılmayan daha iyi sanırım.hem ne kadar hiçbirimiz birbirimizi tanımasak da destek olup sevincimizi paylaşıyor,acımıza ortak olmuyo muyuz burda.bu benim yalnızlığımı kalabalıklaştırıyorEvet birde bu var bazen mesela bebegin olmamasini umursamiyorum olur nasilsa diye
dusunuyorum pat bi arkdasim ee hala bi tedaviye gecmedin mi neden ihmal ediyosun pat baska biri ya neden olmuyo yaa ben senden fazla kafaya takiyorum (goya bana sevgisini gosteriyo daha incitiyo haberi yok) yani bebek istedigimi bile soyledigime pisman olmusken bybsurecte kimbilir nelere kirilirim allah bilir insanlarda can yakmak icinndemiyodur ama hassas oluyoruz ve bunu herkes anlayamiyo anlamsiz kirginliklar yasamamis oluyorum boylece
Sordum sordum:))valla ben bu konuda acik agizliyim.kimmse umrumda degil.olsunlar da tup bunlar tuupp diye bagirabilirim de :)) yasim geregi sanirim...bunlari hic dusunmeyin.evlatlik da alabilirim.bunu da herkes bilebilir.nasil ve ne sekilde oldugu benim anne,esimin baba oldugu sonucunu degistiremez...heoimizin amaci bu degil mi...bosverin,dusunmeye bile değmez :))Aaa bana da sormussun ama o ara ben gaza gelip anlativermisim:))
Evet birde bu var bazen mesela bebegin olmamasini umursamiyorum olur nasilsa diye
dusunuyorum pat bi arkdasim ee hala bi tedaviye gecmedin mi neden ihmal ediyosun pat baska biri ya neden olmuyo yaa ben senden fazla kafaya takiyorum (goya bana sevgisini gosteriyo daha incitiyo haberi yok) yani bebek istedigimi bile soyledigime pisman olmusken bybsurecte kimbilir nelere kirilirim allah bilir insanlarda can yakmak icinndemiyodur ama hassas oluyoruz ve bunu herkes anlayamiyo anlamsiz kirginliklar yasamamis oluyorum boylece
iyiki varsınız kızlarr gerçekten 3 yılda her aşamamda topiklerde çok destek gördüm,yalnız olmadığımı gördüm en başta kabullenme aşamasını daha rahat atlattımIyi yapıyorsun cnm. Ben de senin gibiyim eşimden başka kimse bilmiyor Tedaviyi ki bu 4. Bi de kürtaj oldum üstelik doktoruma ve hemşiresine de söyledik sizden başka kimse bilmiyor lütfen sizde belirtmeyin bunu diye.dediğin gibi aslında insanlar iyi niyetle destek olmaya çalışıyorlar ama daha çok Kırıyorlar.derdi çekmeyen bilemez.ben çocuk bile istemediğimi söylüyorum hep.çünkü bu işin sonu yok sorusu çok.bu yükü tek başına çekmek çok zor ama ben başka çare bulamıyorum.kendimle savaşmak Başkalarıyla uğraşmaktan onlara kırılmayan daha iyi sanırım.hem ne kadar hiçbirimiz birbirimizi tanımasak da destek olup sevincimizi paylaşıyor,acımıza ortak olmuyo muyuz burda.bu benim yalnızlığımı kalabalıklaştırıyor
amim insallah cnm rabbim sana da nerde varsa hepimize yasatsin bebekleeimizi alalim sag salim kucaklarimiza insaminnn ya zaten bütün bunları bende düşünyorum canım mantık gidiyor bazen ve geçen defa yaşadığım negatiften dolayı hep dedim olacağın önüne geçemem ama bu yıpratıcı bir süreç benden daha iyi biliyorsundur 7 yıl olmuş sana da ve ister istemez bazen daralıyor insan her an elim karnımda ayetel kürsi okuyorum Rabbim kabul ederse bugünde bitti kaldı 2 çok şükür hepimiz için hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşallah meleğim benimledir dilerim sende sağlıkla hayırla kucağına alırsın evladını
canım benim çok sağol inşallahh allah hepimizin yüzünü güldürsün.Canim merhaba.
persa33 arkadasimiz da ayni senin gibi. Hicbir sorun yok. Sanirim onunda 3 asilamasi vardi ve hepsi negatif. Simdi tup bebege hazirlaniyor. Dilerim onun da yuzu senin gibi guler:)
[QUOTE="Canm ya kesenin boş olması çok korkutucu Benm en bğğk korkum bu Allah etmesin sen kesen boş ile tüm belirtileri yasadın mı ben cok KORKUYORM bu boş kese olayından senin hikâyenden sonra dahada korktum
Kalçam da tüm olmuş göğüsü dede oluyoOnuncu gunde catlaklar mi olusuyoo...aman diyim zaren harita gibiyim...
Inş hayırla sonuçlanır ve olur cnm :)kızlar bende varım
yaş 29 kadıköy acıbadem 5.ve son deneme transferin 5. günündeyim dualarınızı bekliyorum
amin canım hepimize hayırlısı olsun inşallah, bebeklerimiz hayırlarla gelsin...çabucak gelsn:)Inş hayırla sonuçlanır ve olur cnm :)
İnş cnm senin kaçıncı denemen ?amin canım hepimize hayırlısı olsun inşallah, bebeklerimiz hayırlarla gelsin...çabucak gelsn:)
Canım ben de 2.tedavide boyle hissetmiştim. 9-12. Günler aglamaktan helak olmuştum. Sonra pozitif sonucu alınca cok üzüldüm kendime ve çocuğuma bole yaptıgım için. Kan testi sonucunu alana kadar lütfen kendini hamile hissetkesinlikle dikkate alacağım canım aynı sende benim gibiymişsin ilk denemem negatifti ikinciyi 1 ay sonra yaptırabildik çok şükür transfer sırasında ve sonrasında çok iyiydim daha doğrusu bugün sabaha kadar iyiydim ama bugün uyandım ve bi anda çöktüm hiç bi sebep yokken onuda test gününün yaklaşmasına bağlıyorum ben
Bende de 6tane 18üstünde saydı. Bende Buakşam çatlatıcam cuma sabah opu:) beraber ilerliyoruz. Yumurta sayısına takılmıyorum benden gecen sefer 12 tane topladılar yine 6-7 tanesi 18mm üzerindeydi ama 2 tanesi döllendi. Yavrumuza kavuşacağımız bi embriyo olsun yeter, sonuç güzel olsun. Buarada hangi hastanede tedavin ben Acıbadem'de yimMerhaba. 18-19mm 5 tane yumurta var.toplarken sayi artar diyor.onemli olan sayisi degil,kalitesi...merional ve orgalutran bitti.bu aksam saat onda iki tane catlatma ignesi yapıcam. Yarın hic ilac yok.cuma da saat 8.30 da opu var.kendimi cok iyi hissediyorum vve çok olumluyum...
Evet birlikte ilerliyoruz..ne hos..yeditepeye gidiyorum ben.Bende de 6tane 18üstünde saydı. Bende Buakşam çatlatıcam cuma sabah opu:) beraber ilerliyoruz. Yumurta sayısına takılmıyorum benden gecen sefer 12 tane topladılar yine 6-7 tanesi 18mm üzerindeydi ama 2 tanesi döllendi. Yavrumuza kavuşacağımız bi embriyo olsun yeter, sonuç güzel olsun. Buarada hangi hastanede tedavin ben Acıbadem'de yim
Ben zaten sismanim,catlagim da coookk...biraz daha olmus hiic farketmez..Kalçam da tüm olmuş göğüsü dede oluyo
Bende pco hastasıyım geçen sene 17 yumurta toplandı 3 blastokist embriyo oluştu yani en iyi kalite 6 gün embriyosu ve biri transfer edildi diğer ikisi donduruldu ilk denemem tuttu 7 haftalık düşük sonra dondurulanlarda transfer edildi 5.5 haftalık düşük
Benim normal yolla klomen+çatlama iğnesi hamile kaldım ama kalp atışını duyamadığımdan kürtaj oldum benim ilk tüp bebek denemem inş olumlu olur transferim iptal oldu ohss olurum diye embriyolarım 5.gün inş güzel sonuç alırım senin gibi bence kalbimini ferah tut herşey yolunda olacaktır...Canım senin düşük normal yolla bir hamilelikten miydi tüp bebekmiydi bence kendimi öyle teselli ediyrm Canm bu defa en kaliteli yumurta en kaliteli sperm diyorm ama insan korkuyo elinde olmadan Allah'ım Devamını nasip edip sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin amin darısı sana Canm insallah son tedavin olur ve yüzün Güler
İnsanlar çok kötü niyetli belki sonra söylerim ama şimdi bilinsin hiç istemiyorumNeden anlasilmasini istemiyorsun ki...ben nerdeyse yoldan gecene soyliycem tup bebek yapiyoruz,dua edin ikiz olsun diye...
Bn 50 kiloyum çok çirkin duruyo midem bulandı resmen daha belkide hamile bile degilim bu nasıl olduBen zaten sismanim,catlagim da coookk...biraz daha olmus hiic farketmez..
Amin cümlemizin ama cok KORKUYORM insallah boş olmaz bende büyük ihtimal Cumartesi hem kese hem kalp atışı duymayı umut EDİYORM Hayırlısı Rabbim sevincimi yarım bırakmaz inşallah[QUOTE="
evet butun belirtileri yasadim ama korkma sen iyi düşün iyi olsun rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?