- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
Isde benimde erkdn catmis.oyde dedi dr.acaba dedim incirdenmi olduyardm incir yenebilir, ama suyunu icme. Yumurtanin erken catlamasina sebep olabiliyor. Bir de bal corekotu tarcin etkili oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isde benimde erkdn catmis.oyde dedi dr.acaba dedim incirdenmi olduyardm incir yenebilir, ama suyunu icme. Yumurtanin erken catlamasina sebep olabiliyor. Bir de bal corekotu tarcin etkili oluyor.
Zeynom biz seninlemi ayni sıkıntıyı yasıyorduk ?yardm incir yenebilir, ama suyunu icme. Yumurtanin erken catlamasina sebep olabiliyor. Bir de bal corekotu tarcin etkili oluyor.
Her serde bir hayir varmis. Hayirlisi boylemis. Ben hollandada yasiyorum. Tedavimi burda yaptiriyorum. Sen nerede yaptiriyosun?
Bazı insanlarda bi protokol kötü sonuç verirken diger protokol iyi sonuc verebiliyormuş. Bazısında da fark olmuyormuş. Cok önemli bir Ayrıntı degil zaten sadece süreç değişkenlik gösteriyo.Anladim cnm..peki niye baskilayici igneler ne ise yariyor..bu neye göre plsnlaniyor uzun yada kisa olusu ?
evet edelim birbirimuze dua..herzaman edelim ins.
Sen de durum nasıl? Benim yumurtalar büyüyo şuanda. 9-10 tane yumurta 11-14mm aralığındaydı ptesi günü. Yarın yine kontrol var bakalım netleşecek miyiz opu icinBen de ben de:))
Ben de rahim kalınlığıyla ilgili hic bişe bilmiyorum. Dr bana bu konuda bugüne kadar hicbise söylemedi. Ben de ilk defa bu topikte okudum. Dr a da soramam kızar bana kesin:)buarada rahım kalınlığınız ne durumda?? bugun doktor artık ayrıntılı olcelım sunu dedı sanırım sona yaklastıgımz ıcın ve 8.3 olarak olctu transfer gününe kdr 9 olur gıbı ınsallah bunun ıdealı kaçtır??
bırde bugun doktorumu bırkez daha sevdım sanırım yuzumu asık buldu neden moralını bozdun sen böyle dıye benı dınledı tesellı ettı sagolsun :)
Bu çok önemli bi karar eşinle iyi düşünüp karar verin ama ben kendi fikrimi soyleyeyim. Ben şans arttırmak icin 2 tane koyduruyorum. Ikiz olsa da çok sevinirim ama:)Aklım karışık ikiz pek istemiyorum ama tutma ihtimalini arttırmak için iki embriyo koydurmalı mıyım? Hoş 30 altı 1 konuyo yadal olarak
Canım kendinde sıkıntı arama. Incir yiyoruz hepimiz Dr lar kuruyemis öneriyor. Senin tedavi ne aşamada şuandaZeynom biz seninlemi ayni sıkıntıyı yasıyorduk ?
Erken doğum rskim var ve ikiz zor bence ayrıca yaştan normalde konmuyor ama zor bi karar çok düşünmücem Allahtan hayırlısı.. bide kimseye söylemiyorum tüp işini ikiz olursa anlaşılsın istemiyorum insanlar kötüBu çok önemli bi karar eşinle iyi düşünüp karar verin ama ben kendi fikrimi soyleyeyim. Ben şans arttırmak icin 2 tane koyduruyorum. Ikiz olsa da çok sevinirim ama:)
Pamukprenses ayni durumdayiz:) yani ilk denemem yas 28 yani tek embriyo denemeli ama doktorum 2 tane transfer eder gibi gekiyo ikna edersk ama gel gorki ben kararsizim esimve ben aslnda ikizin bakimindan cok (ki o da ayri zor) onlarin sagligi acisindan endiseleniyoruz ve oyuzdn cok ikizede yanasamiyoruz ikinvi bi korkumda ayni senin gibi bende kismeye soylemedim soylemeyide dusunmuyorum ama ikiz olursa kimse yemez:))Erken doğum rskim var ve ikiz zor bence ayrıca yaştan normalde konmuyor ama zor bi karar çok düşünmücem Allahtan hayırlısı.. bide kimseye söylemiyorum tüp işini ikiz olursa anlaşılsın istemiyorum insanlar kötü
Selam kızlar bende pcosluyum elif mustafa hoca çok iyi bir hekim dir ben 2007de ona tedavi oldum ilk tüpbebek denememdi ve ikiz hamile kaldım dilerim sanada şans getirir.bnm ikizler şu anda 8 yaşında kızım ve oğlum var rabbim sizlerde nasip etsin. Ve aradan 8 yıl sonra tekrar bebek istedik 10 mayısta tedaviye başladım 28 mayısta 5. Gün Blast embriyo transferi yapıldı bugün 5. Gün gelde dayan dayanabilirswn 8 hazirana kadar dün test yaptım 4. Gün 2.2 çıktı Bugün tekrar kan verdim 10.3 çıkrı galiba bebişimiz gelecek ama annesi okadar sabırsız kiBen konyada yasiyorum ama tedavi bahceci de mustafa bey istanbul
Arkadasim baskilayici igneler yumurtalarin hepsinin ortalama olarak ayni buyuklukte gelismelerini saglamak yani biri onden gidip biri geriden gelmesin diyeBazı insanlarda bi protokol kötü sonuç verirken diger protokol iyi sonuc verebiliyormuş. Bazısında da fark olmuyormuş. Cok önemli bir Ayrıntı degil zaten sadece süreç değişkenlik gösteriyo.
Selam kızlar bende pcosluyum elif mustafa hoca çok iyi bir hekim dir ben 2007de ona tedavi oldum ilk tüpbebek denememdi ve ikiz hamile kaldım dilerim sanada şans getirir.bnm ikizler şu anda 8 yaşında kızım ve oğlum var rabbim sizlerde nasip etsin. Ve aradan 8 yıl sonra tekrar bebek istedik 10 mayısta tedaviye başladım 28 mayısta 5. Gün Blast embriyo transferi yapıldı bugün 5. Gün gelde dayan dayanabilirswn 8 hazirana kadar dün test yaptım 4. Gün 2.2 çıktı Bugün tekrar kan verdim 10.3 çıkrı galiba bebişimiz gelecek ama annesi okadar sabırsız ki
Bnmde 10. Günüm hiç bişiy hissetmiyorum tabi çok fazla acıkıyorum çatlaklar oluşuyo baskada bişiy yokBugün 4. Günüm kızlar. İçimde bi çalışma olduğuna dair birşey yok
Bn hollandadayım burda net 12.gun veriyosunOzgecim kan nie vermedin
Ozge cogu bitnis azi kalmis:)Bn hollandadayım burda net 12.gun veriyosun