2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

size genetik tarama yani cgh yapıldımı?

canım bana da soracak olursan 1 ay ertelemekten bi zarar çıkacağını düşünmüyorum. şahsen ben de 37 yaşındayım ve tedaviye başlamak için son derece sabırsızım ama ramazanda başlayıp da tutmazsa orucu aksattığım için olmadı diye düşünürüm Allah durdun durdun 1 ay daha mı duramadın demez mi diye düşünüyorum. tabi bu benim kendim için düşündüğüm tedavi olurken ise oruç tutma şansımız yok bi dünya iğne ilaç olacak düzenli beslenmemiz gerekecek. Allah bağışlasın senin de 1 çocuğun varmış 1 ay daha bekle hem bedenin hem ruhun rahat etsin. rabbim iyi niyetimizin karşılğını versin inşallah

canım bana da soracak olursan 1 ay ertelemekten bi zarar çıkacağını düşünmüyorum. şahsen ben de 37 yaşındayım ve tedaviye başlamak için son derece sabırsızım ama ramazanda başlayıp da tutmazsa orucu aksattığım için olmadı diye düşünürüm Allah durdun durdun 1 ay daha mı duramadın demez mi diye düşünüyorum. tabi bu benim kendim için düşündüğüm tedavi olurken ise oruç tutma şansımız yok bi dünya iğne ilaç olacak düzenli beslenmemiz gerekecek. Allah bağışlasın senin de 1 çocuğun varmış 1 ay daha bekle hem bedenin hem ruhun rahat etsin. rabbim iyi niyetimizin karşılğını versin inşallah

günaydın. belirti için çok erken . sakın moralinizi bozmayın. enerjinizi yüksek tutun. sevgiler.

Kader arkadaslarim gunaydin. Bugun 8. Gunum. Esim aksam diyorki keske hemen sonuc belli olsa herkese baba oluyorum demek istiyorum.
Ben de dedim ilk kime soyleyeceksin. En yakinda kim varsa kosup hemen ona soylicem diyo
Tuhaf olan esim cok sessiz sakin ve duygularini icinde yasayan bir insandir. Bu sekilde konusmasi hem sasirtti hem sevindirdi hem de uzdu beni. Uzulmemin sebebi belli etmese de demekki bu kadar cok istiyor

Ablacım öncelıkle allah evladına ızun ömürler versin.benimde 3 yasında bır kızım var ve ayın 15 de negatif sonuc aldım ramazanda transferim var ben bınu sakıncalı bulmuyorum aonucta ramazanda hamile kalanlarda var.vakit kaybetme derim.

Ayy allah yardımcıları olsun rabbim kimseyi çocukla imtihan etmesin
Amin canım.kıZım aralıkta fln di sanırım zatüre oldugunda yıllar aonra kalp rahatsızlıgı olan yogun bakom arkadasıyla aynı haatane aynı katta yattı konustuk annesi ile son kalp ameliyatını olmus bitmiş artık cok şükür.çok sevindim çünkü cok erkilenmiştim ordakı bbeklerden.dk sayıyorsunuz bebenğinizi görmek için inan cok zor

Aynen bende kimseye söylemedim ve seninle aynı tedirginliği yaşıyorum. Ama negatif alma ihtimalini biraz daha azaltacaksa razı oluyorum. Kim ne düşünürse düşünsün artık yavrularıma kavuşma isteği herseyin onune geciyo

Canim kur olarak yaparsan cok etkili olacagi icin zararli olabilir ama diger gidalar gibi yemende bir sakinca yok. Yani gunde iki uc tane kadar. Doktorum yiyebilirsin ne faydasi ne de zarari var demisti.

Yooo korkma yanlis yapmadin. Hergun birkac incir yemen tedavini olumsuz etkilemez. Ya olumlu erkilerse diye umud edip yiyoruz iste:))

Kızlaar incir konusunu ben yazmıştım.. Açıklamak istedim. Ben tedaviye başlamadan önce günde 2-3 tane incir yiyordum faydası olur diye ama o ay yumurtalıklarımda kist oluştu ilk defaa.. O yüzden ben kendi açımdan yazdım.. Tedavi boyunca yememeye özen gösterdim. Beni bu şekilde etkiledi, kür de yapmamıştım sadece kuru incir yedim.. Herkes de farklı tepkiler verebilir.. Kafanızı karıştırmak istemezdimm

Anladım canım çok sağol benimde 5.gün embriyosu.. En azından kontroller çok olmayacak buna sevindim :)

Senin 3 tane 3. Günmüydü. Ben karıştırdım biraz kimde ne vardı diye.ben de 2 tane 3. Gün var
evet canım 3 tane 3. gün ama bence olmadı yine bugün çok kötü uyandım moralim bozuk bi şekilde anlamıyorum neden böyle oluyor ama hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç

canım, henüz transferim olmadı, dondurulmuş transferi için rahim hazırlanıyor.
11 Haziran gibi transferim olur inşallah:)
evet canım ya karıştırdım ben neyse bak çok bişey kalmadı inşallah hayırla girer atlatırsın ve pozitif sonuçlar alırsın

Canim benim her gecen gun sancilarim artiyor. Hele bugun sancidan yurumekte zorlaniyorum. Progestan hep bende sanci yapardi ama adete bir iki gun kala olurdu. Adetime daha bir hafta var
valla belirtilere takılmak istemiyorum artık düşünmekten hasta olacağım diğerinde çok şiştim sıkıntılıydı belirti falan anlamadım ama bunda baya adet ağrısı gibi ağrılarım var ve yine olmadı diyorum

Canim oncelikle stres yapma. Kafan rahat olsun. Kaderden kacilmaz. Ben kendimi hayallere vurdum :)

Canim oncelikle stres yapma. Kafan rahat olsun. Kaderden kacilmaz. Ben kendimi hayallere vurdum :)
işte bende kendimi o hayallere vurdum sonra ya olmazsa olayını düşününce çok kötü oluyor yani şuan resmen ikiye bölünmüş durumda beynim diyorum ki niye olmasın olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var ama hiç bişey hissetmiyorum şimdiden cumartesi negatif alacağıma hazırlıyorum ben kendimi 28 yaşıma kadar hiç bu kadar zor bir süreçten geçmemiştim Allahım daha beterini vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…