Merhaba,
forumda bir soru sormustum ama, herhalde olan konularda sohbetler devam ediyor.
Ben de bir de buradan yazayim dedim :) Haziran Temmuz tüp bebek düsünenler buradaysa, Zaman olarak buraya Uyar diye düsündüm :)
önce kendimi tanitip, suanda beni mesgul eden bir konu hakkinda görüs almak istiyordum.
38yasinda, tüp bebek tedavisi sonucu 4yasinda bir oglumuz var - Allah hepimizin kisiyle birlikte bagislasin... isteyen herkesede en hayirli zamanda versin insallah...
O zamandan dondurulmus, döllenmis yumurtalarimiz var. Gectigimiz ay basarisiz bir transfer gerceklesti. Dün sonucu aldik. Aslinda hemen digerlerini de Transfer ettirmek istiyoruz.
Sorum: Acaba ramazan ayinda bu tedavi ne Kadar Uygun olur????
Bu detay ne Kadar önemli bilmiyorum....nihayetinde soyunuyorsun ama: Bizim klinigimizde sadece bayanlar calisiyor.
Yasimdan dolayi ve 2inciye karar vermisken, bir an önce donmuslari Transfer etmek istiyoruz.
Görüsünü bildiren olursa, sevinirim. Simdiden tesekkür eder, insallah tüm isteyenlerin en hayirli zamanda kucaklari hayirli bebisle dolmasini dilerim.
Yeliz arkadasim insallah banada sagliklisindan bir evlat iki olsun ona da hayir demeyiz yeterki saglikli olsun,ne guzel sen tabi biraz daha rahatsindir psikoloji olarak masallah iki guzel yavrun varmis allah bagislasin,bakalim benim e2 yukselirse bu ay transfer olcak tabi embriyolar cozulup saglikli kalirsa insallah,sen simdi hamilesin bana da dua et canim,transferin hayirli olsun, yeni kuzucugun insallah tutunsun ve saglikla dogsun,ben daha once 2 kez basarisiz denemem olsu 3 kezde kendiliginden dusuk pihtilasma var bendede iste yasim cok korkutuyor beni yaa embriyolar kalitesizse diye ama allah buyuk umit kesilmez
Merhaba,
Ben de bir de buradan yazayim dedim :) Haziran Temmuz tüp bebek düsünenler buradaysa, Zaman olarak buraya Uyar diye düsündüm :)
önce kendimi tanitip, suanda beni mesgul eden bir konu hakkinda görüs almak istiyordum.
38yasinda, tüp bebek tedavisi sonucu 4yasinda bir oglumuz var - Allah hepimizin kisiyle birlikte bagislasin... isteyen herkesede en hayirli zamanda versin insallah...
O zamandan dondurulmus, döllenmis yumurtalarimiz var. Gectigimiz ay basarisiz bir transfer gerceklesti. Dün sonucu aldik. Aslinda hemen digerlerini de Transfer ettirmek istiyoruz.
Bu detay ne Kadar önemli bilmiyorum....nihayetinde soyunuyorsun ama: Bizim klinigimizde sadece bayanlar calisiyor.
Yasimdan dolayi ve 2inciye karar vermisken, bir an önce donmuslari Transfer etmek istiyoruz.
Görüsünü bildiren olursa, sevinirim. Simdiden tesekkür eder, insallah tüm isteyenlerin en hayirli zamanda kucaklari hayirli bebisle dolmasini dilerim.
Çok şüküt iyiyiz biz kızım yogun bakımda yatarken el kadar bebekler kalp ve beyın ameliyatları oluyorlardıÜzülme cnm inş kızın iyi olur saglıklı bi şekılde büyüyüp kocaman kız olur
Ablacım öncelıkle allah evladına ızun ömürler versin.benimde 3 yasında bır kızım var ve ayın 15 de negatif sonuc aldım ramazanda transferim var ben bınu sakıncalı bulmuyorum aonucta ramazanda hamile kalanlarda var.vakit kaybetme derim.Merhaba,
Bnde bittim ama günle beraber test alıp yapmakda istemiyorum negatif çıkar dıyeOzge cogu bitnis azi kalmis:)
İnş pozitifi alırımanladım canım olsun en azından kesın sonuc
Ayy allah yardımcıları olsun rabbim kimseyi çocukla imtihan etmesinÇok şüküt iyiyiz biz kızım yogun bakımda yatarken el kadar bebekler kalp ve beyın ameliyatları oluyorlardı
Amin canım.kıZım aralıkta fln di sanırım zatüre oldugunda yıllar aonra kalp rahatsızlıgı olan yogun bakom arkadasıyla aynı haatane aynı katta yattı konustuk annesi ile son kalp ameliyatını olmus bitmiş artık cok şükür.çok sevindim çünkü cok erkilenmiştim ordakı bbeklerden.dk sayıyorsunuz bebenğinizi görmek için inan cok zorAyy allah yardımcıları olsun rabbim kimseyi çocukla imtihan etmesin
Aynen bende kimseye söylemedim ve seninle aynı tedirginliği yaşıyorum. Ama negatif alma ihtimalini biraz daha azaltacaksa razı oluyorum. Kim ne düşünürse düşünsün artık yavrularıma kavuşma isteği herseyin onune geciyoErken doğum rskim var ve ikiz zor bence ayrıca yaştan normalde konmuyor ama zor bi karar çok düşünmücem Allahtan hayırlısı.. bide kimseye söylemiyorum tüp işini ikiz olursa anlaşılsın istemiyorum insanlar kötü
Kizlar yazilanlardan okudum. Yumurta gelisme sirasinda incir yememektdn bahsetmissiniz. .ben bu ayki tedavimde yemeye calismisdim..belki gunde 2,3 tane..bazen yemediginde olmusdur..yani ben yememelimiydim ? Oyle cok istahli biri degilim zaten..kendimi zorlayarak yiyordum zaten iyi olacagini dudunerek ama sanirim yanlis yapmisim.
Canim kur olarak yaparsan cok etkili olacagi icin zararli olabilir ama diger gidalar gibi yemende bir sakinca yok. Yani gunde iki uc tane kadar. Doktorum yiyebilirsin ne faydasi ne de zarari var demisti.
Yooo korkma yanlis yapmadin. Hergun birkac incir yemen tedavini olumsuz etkilemez. Ya olumlu erkilerse diye umud edip yiyoruz iste:))
Adetin 1. Gunu estrofem basladim, 12. Gunu yani persembe gunu ilk kontrolum var.
14.gunden itibaren crinone jel, coraspin ve prednol eklenecek ilaclara.
Hersey normal giderse reglimin 19. Gunu (5.gun embryos) transfer edilecek. Dondurulmus embriyon kac gunlukse ona gore transfer tarihi degisiyor. Isin icinde igne hormon olmayinca cok daha rahat geciyor bu surec. :))
evet canım 3 tane 3. gün ama bence olmadı yine bugün çok kötü uyandım moralim bozuk bi şekilde anlamıyorum neden böyle oluyor ama hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiçSenin 3 tane 3. Günmüydü. Ben karıştırdım biraz kimde ne vardı diye.ben de 2 tane 3. Gün var
evet canım ya karıştırdım ben neyse bak çok bişey kalmadı inşallah hayırla girer atlatırsın ve pozitif sonuçlar alırsıncanım, henüz transferim olmadı, dondurulmuş transferi için rahim hazırlanıyor.
11 Haziran gibi transferim olur inşallah:)
valla belirtilere takılmak istemiyorum artık düşünmekten hasta olacağım diğerinde çok şiştim sıkıntılıydı belirti falan anlamadım ama bunda baya adet ağrısı gibi ağrılarım var ve yine olmadı diyorumCanim benim her gecen gun sancilarim artiyor. Hele bugun sancidan yurumekte zorlaniyorum. Progestan hep bende sanci yapardi ama adete bir iki gun kala olurdu. Adetime daha bir hafta var
Canim oncelikle stres yapma. Kafan rahat olsun. Kaderden kacilmaz. Ben kendimi hayallere vurdum :)valla belirtilere takılmak istemiyorum artık düşünmekten hasta olacağım diğerinde çok şiştim sıkıntılıydı belirti falan anlamadım ama bunda baya adet ağrısı gibi ağrılarım var ve yine olmadı diyorum
işte bende kendimi o hayallere vurdum sonra ya olmazsa olayını düşününce çok kötü oluyor yani şuan resmen ikiye bölünmüş durumda beynim diyorum ki niye olmasın olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var ama hiç bişey hissetmiyorum şimdiden cumartesi negatif alacağıma hazırlıyorum ben kendimi 28 yaşıma kadar hiç bu kadar zor bir süreçten geçmemiştim Allahım daha beterini vermesinCanim oncelikle stres yapma. Kafan rahat olsun. Kaderden kacilmaz. Ben kendimi hayallere vurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?