ınsallah cnm sukur buralara kdr geldık en onemlı safhalar bundan sonra baslıyo ama bakalım merak hıc bıtmıyor:)maşallah . sıkma kendini olumlu düşün inşallah herşey çok güzel olacak..
evet yoldaş:) ınsallah bı aksılık çıkmaz cunku bı sıkıntı çıkmazsa ctesı toplama gunu dedı sanırım buyume hızına hala guvenmıyo:) buarada bende bunları merak etmeye başladım senın gıbı..Selam canım. Sanırım birbirimize yakın gidiyoruz. Benimde cuma yada ctesi opu olacak. Benden ilk 2denemede 10ar yumurta toplandı ama kalite istediğimiz gibi olmadı. Simdi de Dr 9-10 yumurta saydı ama biliyoruz ki önemli olan 1-2 tane tutunmasını istediğimiz yavruları bize verecek kaliteli yumurta. Tabi takılmıcam desekte insan takılıyo. Bende şuan opu dan sonraki gün aradıklarında kaçının döllenecegini ve iyi gidicegini düsünüyorum. Heralde transfer sonrası bekleme süresini de beraber geçiricez seninle. Yoldaşlık edicez
Canim bende transfere anesteziyle girdim ama sıkışık tim ..uyandiktan sonrada baya tuttum bir sure yatmak icin.. bende kdndini kasanlardanim malesef o yuzden anestezili oluyor..Bu hafta opu ve transferi olacak arkadaslar Allah'ım yardımcınız olsun çokk başarılı güzel haberlerle gelin inşallah hepiniz pozitif sonucu alırsınız inşallah bu arada fazla denk gelmedim transferde anestezi alana bu Yüzden kimse tavsiye etmeyecektir ama Benm gibi kendini kasan varsa transferi mutlaka anestezili olun spekülum denilen alet takılırken ben kendimi çok kastığım için anestezi almıştım ve Hiçte idrara sıkışık girmedim ama çıktığımda idrara sıkışıktım kendileri ayarlıyor HERSEYI bence anestezili transfer daha rahat en azından idrara sıkışıklık yada spekülum derdi olmuyor benmki naçizane bi fikir Benm gibi olan varsa KESINLIKLE TAVSIYE EDERİM
Benimde iki igneyle baslamisdi.biri puregon.digeri merion.İki iğne derken??
Allah razı olsun canımm o kadar dua ettim ki dün hepimiz için aslında çok umutlanıyorum bazen çünkü hiç hissetmediğim değişik şeyler de hissediyorum sonra iki yıl boyunca aldığım negatifleri düşünüyorum ve yine olmamıştır diyorum rabbim büyük hepimize dua ediyorum selametle bitsin bu sıkıntılar inşallahSonuç hayrlısıyla iyi olcak.pozitif ol ve bugün hepimiz için dua et cnm.ben iyi olcanı ümit ediorm.allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin. Dualarım seninle.
Aynen canım zaten doktoeum fazla ümitlenme ya dış gebelık yada kimyasal demişti ama kızım herşeyi tepe taklak ettiOlsaydi bende 24 degerle hamile kalabirdim yani o zaman; (
Evet benimde 6. Gunum. Gece basima bir olay geldi o yuzden canim sikkin. 11 haziran test gunum
Noldu canim hayirdir?
kızlar ne durumdasınız merak içindeyim benim inceden inceden adet sancılarına benzer sancılarım var günlerde geçmek bilmiyor gündaşlarım :))))Hayırdır ciddi bir durum yoktur inşlh.11 Haziran biraz geç değil mi test için
canım nur hanım işte benım piskologum ablam annemden daha cok destek olan dertlesmek ıcın bıle aradıgım pozitif doktorum.sevdiğinede cok sevindim.ben önerdım gittin memnun kalmazsan cok üzülürdüm...7 normal kabul edılıyor dedı nur hanım benım 11 dibuarada rahım kalınlığınız ne durumda?? bugun doktor artık ayrıntılı olcelım sunu dedı sanırım sona yaklastıgımz ıcın ve 8.3 olarak olctu transfer gününe kdr 9 olur gıbı ınsallah bunun ıdealı kaçtır??
bırde bugun doktorumu bırkez daha sevdım sanırım yuzumu asık buldu neden moralını bozdun sen böyle dıye benı dınledı tesellı ettı sagolsun :)
maaşallah sizeeeeYuppiii 7adet embriyo oluşmuş Allahım sonunu da iyi etsinnn cmt transferim dua edin nolur
canım lütfen olumlu düşün ki olumlu olsun tabi ki insan çok korkuyor ama şuan sen ne kadar strese girersen gir sonuç değişmeyecek Rabbim bi yazgı verdi sonuçta inşallah en güzel haberleri alırsın belirti arama bende adet belirtim var diye korkuyorum ama o kadar esnek bi konu ki belirtisi olan da hamile olabiliyor olmayanda kendini rahatlatmaya çalış lütfenkızlar bugun 3 gunum ve ben olumlu dusunemıyorum ve belırtım yok ilk transferımde batmalarım falan oluyordu(
benimde 7. günüm ve bende cumartesi gideceğim teste :)) uyku hali yok bende başka belirtilerin varmıVee 7. Gunumuzdeyiz. Benim cumartesi test tarihi yazmislar. Aslinda 11. Gun oluyor ama neyse. Farketmez. İns. Hep pozitifle geri doneriz bu sayfaya. Bana Jel kullanamadigim icin doktor igne vermisti. prog. İgneden dolayi aksamlari sizip kaliyorum. Dun saat 9 da uyuya kaldim. İşten donunce yatiyorum. Siz de de boyle uyku yapti mi?
evet lütfen paylaşalım çok sevinirim transferi olmuş ve olacak herkese çok çok dua ediyorum zaten belirtiye bende takılmıyorum ama korku olunca işte pozitif sonuçlarla buluşmak dileğiyle :))Aslinda pek belirti aramak istemiyorum. Sadece 1-2 defa batma oldu kasiklarimda, bir de uyku. Onlarda normaldir. Hayirlisi ile pozitif olsun ins. Fazla dusunmek de iyi olmuyor:)))) dualarla bekliyoruz.
Not: cumartesi paylasiriz test tarihi olanlarla ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?