• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar ne durumdasınız merak içindeyim benim inceden inceden adet sancılarına benzer sancılarım var günlerde geçmek bilmiyor gündaşlarım :))))
Haklısın son günler Geçmiyor bir türlü.ben de hiçbir belirti yok.daha önceki tecrübelerimde de belirti olmadığı halde hamile kalmış olmama rağmen hala belirti arıyorum ve belirti olmayınca karamsarlığa düşüyorum. Sen Cumartesi mi yaptıracaksın idrar testi yapmayı düşünüyor musun

Haklısın son günler Geçmiyor bir türlü.ben de hiçbir belirti yok.daha önceki tecrübelerimde de belirti olmadığı halde hamile kalmış olmama rağmen hala belirti arıyorum ve belirti olmayınca karamsarlığa düşüyorum. Sen Cumartesi mi yaptıracaksın idrar testi yapmayı düşünüyor musun
evet canım cumartesi yaptıracağım dr o güne verdi cuma sabah idrarıyla yapmayı düşünüyorum ama çok kararsızım yani hem test günü gelsin ve bu belirsizlik bitsin istiyorum hemde gelirde olumsuz olur diye çok korkuyorum sonra tekrar umut oluyo işte bi tanesi bari tutunmuş olsa diye :))

evet canım cumartesi yaptıracağım dr o güne verdi cuma sabah idrarıyla yapmayı düşünüyorum ama çok kararsızım yani hem test günü gelsin ve bu belirsizlik bitsin istiyorum hemde gelirde olumsuz olur diye çok korkuyorum sonra tekrar umut oluyo işte bi tanesi bari tutunmuş olsa diye :))
Senin 3 tane 3. Günmüydü. Ben karıştırdım biraz kimde ne vardı diye.ben de 2 tane 3. Gün var

kızlar ne durumdasınız merak içindeyim benim inceden inceden adet sancılarına benzer sancılarım var günlerde geçmek bilmiyor gündaşlarım :))))

canım, henüz transferim olmadı, dondurulmuş transferi için rahim hazırlanıyor.
11 Haziran gibi transferim olur inşallah:)

canım, henüz transferim olmadı, dondurulmuş transferi için rahim hazırlanıyor.
11 Haziran gibi transferim olur inşallah:)

canım merhaba, bende dondurulmuş için regl olmayı bekliyorum. Kaç gündür ilaç kullanıyorsun bir de regli nin kaçıncı günü başladın ilaçlara.. Yaklaşık kaç gün sonra transfer oluyor acaba.. Ben şimdiden heyecan yapmaya başladım.. :)

Canim benim her gecen gun sancilarim artiyor. Hele bugun sancidan yurumekte zorlaniyorum. Progestan hep bende sanci yapardi ama adete bir iki gun kala olurdu. Adetime daha bir hafta var

arkadaşlar bu yumurta gelişimi tedavisinde ne yemeli ne yapmalı?

Canım bence yumurta gelişimini etkileyecek şeyler yeme mesela incir gibi.. Ben kendi açımdan söyleyim protein ağırlıklı beslendim vücut biraz şişiyor çünkü ilaçlardan dolayı ben öyle bir sorun yaşamadım.. Bir de bol su içtim.. 14 yumurta toplanmıştı benden hepsi olgun çıktı.. Yaşım 31 bu arada..:)

Tam 12. Gun oluyor. Gece siddetli bir sanciyla uyanmistim. Sonra yavas yavas azaldi.
canım selam, seninle aynı gün transfer olmuştuk hatırlarsan bende de dün lekelenme oldu,regl oldum sandım baya endişelendim ama Aydın Bey regl olamazsın ilaç kullanıyorsun şu an ,lekelenme olabilir progestan iğneye geç dedi, tahlil günümü de 5 haziran cuma gününe aldı. benimde 3 gündür regl öncesi olan bel ve kasık ağrım var,inşallah bu lekelenme ve ağrı hayırlara işarettir :)

Canım bence yumurta gelişimini etkileyecek şeyler yeme mesela incir gibi.. Ben kendi açımdan söyleyim protein ağırlıklı beslendim vücut biraz şişiyor çünkü ilaçlardan dolayı ben öyle bir sorun yaşamadım.. Bir de bol su içtim.. 14 yumurta toplanmıştı benden hepsi olgun çıktı.. Yaşım 31 bu arada..:)
Bende katiliyorum sana ilk zamablar incir ywdim ama sanki ters tepki yapti yumurtalarim buyumedi hemen buraktim sukur bugunku muayenemde buyumusler gorduk:) bence hic etki etmemeli kotu aliskanliklar varsa onlardn uzak durmak yeterli oeki cnm sen protein agirlikli yumurta gelistirme zamani mi beslendin ? Yoksa toplandiktan sonra mi

canım selam, seninle aynı gün transfer olmuştuk hatırlarsan bende de dün lekelenme oldu,regl oldum sandım baya endişelendim ama Aydın Bey regl olamazsın ilaç kullanıyorsun şu an ,lekelenme olabilir progestan iğneye geç dedi, tahlil günümü de 5 haziran cuma gününe aldı. benimde 3 gündür regl öncesi olan bel ve kasık ağrım var,inşallah bu lekelenme ve ağrı hayırlara işarettir :)
Merhaba canim. Evet hatirliyorum. Ben de hic lekelenme falan yok. Yerlesmedi mi acaba :( seninki kesin yerlesme kanamasi.
inşallah hayra alamettir bu sancılar
İnsallah oyledir canim. Benim gibi gecen hafta sali gunu transferi olan herkese daha erken test tarihi verilmis ama bana pazar gunu dediler.

Bende katiliyorum sana ilk zamablar incir ywdim ama sanki ters tepki yapti yumurtalarim buyumedi hemen buraktim sukur bugunku muayenemde buyumusler gorduk:) bence hic etki etmemeli kotu aliskanliklar varsa onlardn uzak durmak yeterli oeki cnm sen protein agirlikli yumurta gelistirme zamani mi beslendin ? Yoksa toplandiktan sonra mi

Ben tedaviye başladığım gibi hayatımdan pilavı makarnayı ekmeği çıkardım :) yumurta peynir süt et yoğurt salata zeytinyağlı yemekler tükettim hep.. bir de badem ceviz bol yedim canım... Ama bunları çok şişmemek için yedim açıkçası :)))

benim ilk tedavim yaşım 38 eylülde 39 olucam 16 aylık evliyim ve doğal yolla üç düşük rezervim iyi amh da inşallah benimde kaliteli yumurtalarım olur, birde ben genetige göndericem nasip olursa siz transfer oldunuz mu?

benim ilk tedavim yaşım 38 eylülde 39 olucam 16 aylık evliyim ve doğal yolla üç düşük rezervim iyi amh da inşallah benimde kaliteli yumurtalarım olur, birde ben genetige göndericem nasip olursa siz transfer oldunuz mu?

Ben nisan ayında negatif aldım canım.. Şimdi dondurulmuşlarım var inşallah bu ay transfer edilecek.. Genetiğe göndermek çok mantıklı ama biraz maliyetli sanırım. Düşük sebepleri araştırıldı mı? Probleminiz neydi acaba? İnşallah sağlıklı embriyolarınız olur.. Allah bu yolda hepimize sabır versin ve yardım etsin...

Back