İki iğne derken??ne güzel İnşallah güzel haberlerini alırız. bana 4 gün iki iğne verdiler göbekten yarın kontrol ben bu konuda birşey bilmiyorum sonrasında ne olucak
Anladım.ben merional 450 ile başladım.buna dördüncü gün çatlama önleyici orgalutran eklendi.bu şekilde bugün sekizinci günüm.yarın kontrolüm var.4 tane 16 mm yumi var.rahim kalınlığı normal...5700+ilaç dondurma çözdürme cgh histeropi var yani, bana ilaç olarak gonof 150 merional 75 iğne verdi 4 gün cuma başladım bugün son yarın kontrol
Hayirlisiyla hepsi kaliteli ciksin heosi dollensin heosi demiyim ama istedigin kadarida tutunsun insallah:)))))Kızlar sabah 9 30 da dualarinizda unutmayın opum war inşallah bu kez kaliteli embrıyo olurlar gerçi geçen de iyiydi ama ne olur dua edin öptüm hepinizi allaha emanet olun bol pozitifler gelsin bu aylarda Rabbim Her isteyene sonuna kadar sürecek mutluluk wersin inşaallah
Bir gün farkla aynıyız...hadi bakalım..ben de çok umutluyum.hiç kötü bir şey düşünmüyorum...belirti aramıyorum...araştırmıyorum,soruşturmuyorum,ne derlerse onu yapıyorum...böyle de devam edicem...Bugun tranaferi olacak bi arkdasimz vardi insallah guzek gecmistir ve bebis yerini bukmustur:)
Benimde bugun kontrolum vardi cok sukur yumurtalarim 12 ile 16 arasinda yaklasik 5 6 tane olctu baskada vardi ama onlari olcmedi uc asagi bes yukari yakin boyutlarsaydi neyse artik sayiya takilmicam diye kendime soz vermistim sukur buyumusler bi aksilik cikmazsa persembe son kontrol ve aksami catlatma ignesi muhtemelnde ctesi sabah 9da opum varmis bakalim bugun keyifli bigun:)))
Bugun tranaferi olacak bi arkdasimz vardi insallah guzek gecmistir ve bebis yerini bukmustur:)
Benimde bugun kontrolum vardi cok sukur yumurtalarim 12 ile 16 arasinda yaklasik 5 6 tane olctu baskada vardi ama onlari olcmedi uc asagi bes yukari yakin boyutlarsaydi neyse artik sayiya takilmicam diye kendime soz vermistim sukur buyumusler bi aksilik cikmazsa persembe son kontrol ve aksami catlatma ignesi muhtemelnde ctesi sabah 9da opum varmis bakalim bugun
Bugün transferi olacak olan kişilerden biri benim.:)) öğleden sonra gelmemi söylediler, akşama yazarım inşallah sonucu.:)) dua edin bana arkadaşlar, çok korkuyorum, sabah 5 ten beri ayaktayım.:)
Ssenin cumamiydi opu? Kac yunurtan vardi? Bak goya takmicam diyorum ama biyandan da sayiyi merak ediyorun:)Bir gün farkla aynıyız...hadi bakalım..ben de çok umutluyum.hiç kötü bir şey düşünmüyorum...belirti aramıyorum...araştırmıyorum,soruşturmuyorum,ne derlerse onu yapıyorum...böyle de devam edicem...
Dün gece hepimiz için dualar edildi. Sen gönül rahatlığıyla opu ya gir artık güzel haberlerini merakla bekliyoruzKızlar sabah 9 30 da dualarinizda unutmayın opum war inşallah bu kez kaliteli embrıyo olurlar gerçi geçen de iyiydi ama ne olur dua edin öptüm hepinizi allaha emanet olun bol pozitifler gelsin bu aylarda Rabbim Her isteyene sonuna kadar sürecek mutluluk wersin inşaallah
Selam canım. Sanırım birbirimize yakın gidiyoruz. Benimde cuma yada ctesi opu olacak. Benden ilk 2denemede 10ar yumurta toplandı ama kalite istediğimiz gibi olmadı. Simdi de Dr 9-10 yumurta saydı ama biliyoruz ki önemli olan 1-2 tane tutunmasını istediğimiz yavruları bize verecek kaliteli yumurta. Tabi takılmıcam desekte insan takılıyo. Bende şuan opu dan sonraki gün aradıklarında kaçının döllenecegini ve iyi gidicegini düsünüyorum. Heralde transfer sonrası bekleme süresini de beraber geçiricez seninle. Yoldaşlık edicezSsenin cumamiydi opu? Kac yunurtan vardi? Bak goya takmicam diyorum ama biyandan da sayiyi merak ediyorun:)
dualarımız seninle canımKızlar sabah 9 30 da dualarinizda unutmayın opum war inşallah bu kez kaliteli embrıyo olurlar gerçi geçen de iyiydi ama ne olur dua edin öptüm hepinizi allaha emanet olun bol pozitifler gelsin bu aylarda Rabbim Her isteyene sonuna kadar sürecek mutluluk wersin inşaallah
Amın inşallah kızımı prematüre o yüzden birkaç rahatsizliği var onlarıda atlattık mı taöamdır inşallah rabbım dermansız dert vermesindeAynen öyleymiş cnm rabbim uzun ömürler versib
yaa bak kafama taktiğima değdi mi?sürec bendede aynı bu sekılde ilerledi hayta ben bu aefe gelişmiycekler iptal olucak dedim ama olmadi cok şükürBugun tranaferi olacak bi arkdasimz vardi insallah guzek gecmistir ve bebis yerini bukmustur:)
Benimde bugun kontrolum vardi cok sukur yumurtalarim 12 ile 16 arasinda yaklasik 5 6 tane olctu baskada vardi ama onlari olcmedi uc asagi bes yukari yakin boyutlarsaydi neyse artik sayiya takilmicam diye kendime soz vermistim sukur buyumusler bi aksilik cikmazsa persembe son kontrol ve aksami catlatma ignesi muhtemelnde ctesi sabah 9da opum varmis bakalim bugun keyifli bigun:)))
Hadi cnm insallah guzel olacak hersey buarada tek mi cift mi olacak embriyo transferin
maşallah . sıkma kendini olumlu düşün inşallah herşey çok güzel olacak..Bugun tranaferi olacak bi arkdasimz vardi insallah guzek gecmistir ve bebis yerini bukmustur:)
Ssenin cumamiydi opu? Kac yunurtan vardi? Bak goya takmicam diyorum ama biyandan da sayiyi merak ediyorun:)
Selam canım. Sanırım birbirimize yakın gidiyoruz. Benimde cuma yada ctesi opu olacak. Benden ilk 2denemede 10ar yumurta toplandı ama kalite istediğimiz gibi olmadı. Simdi de Dr 9-10 yumurta saydı ama biliyoruz ki önemli olan 1-2 tane tutunmasını istediğimiz yavruları bize verecek kaliteli yumurta. Tabi takılmıcam desekte insan takılıyo. Bende şuan opu dan sonraki gün aradıklarında kaçının döllenecegini ve iyi gidicegini düsünüyorum. Heralde transfer sonrası bekleme süresini de beraber geçiricez seninle. Yoldaşlık edicez
Anladim cnm..peki niye baskilayici igneler ne ise yariyor..bu neye göre plsnlaniyor uzun yada kisa olusu ?Kısa uzun protokolün farkı şu.. Kısada adetin 2.günü yumurta geliştirici iğnelerle tedaviye başlanıyor. Ortalama 10günde opu Yapılıyor. Uzunda ise adetin 21.günü baskılayıcı iğnelere başlanıyor. Ardından yeni adetle beraber büyütücü iğneler Başlıyor. Aralarındaki fark bu. Benim ilki kısa oldu 2.uzun.. Şimdi yine kısa deniyoruz insallah hayırlı evlatlar bu tedavi sonunda gelir. Bu gece birbirimize bol dua edelim. Allah hiçbirimize aratmasın, en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
cnm perşembe ıgne cuma da opu mu hmmm sımdı 36 saat sonra toplanıyor ya o anlamda sordum bızım doktor o mantıkta gıdıyor ama ben de perşembe soylıcem benım oncekı aşılamamda cunku 36 saat sonra yumurtalarım catlamıstı yanı asılama anında aslında yumurtam catlamıstı ztn ondan korkuyorumBir aksilik olmazsa,yarın kontrol perşembe ovitrelle,cuma da opu olacak..dün 4 tane 16 mm'lik yumurta vardı.sayısının artacağını söyledi doktorum.
Olsaydi bende 24 degerle hamile kalabirdim yani o zamanEvet canım o bebek şimdi 3 yasını doldurucak 3 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?