yumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yaniAcibadem hastanesinde ne yasandi? Merak ettim..
aaa nasıl yani ???yumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yani
ben de internetin yalancısıyım okuduğum kadarıyla yumurta ve spermleri karıştırıp döllemişler yani kadının yumurtasını başka spermle, adamın spermini de başka yumurtayla ve ikisi de tutup çocuklar dünyaya gelmiş. öyle ise gerçekten korkunç. ne çocukları değiştirebilirsin ne vazgeçebilirsin Allah muhafaza.... diyorum ya rabbim bizleri böyle bir imtihandan korusunAcibadem hastanesinde ne yasandi? Merak ettim..
Bugun 4.günüm. yarin sabah catlama onleyiciye basliyorum yani 5.gunde baslamis olucam.diger igne de devam edicek.ama benim adetim cok kisa suruyor.belki onun etkissevinclerimzde ]
Ozaman cok fark yok aramizda sen benden 1 gun geriden geliyosun bende muhtemelen yarin baslarim igneye hemsire oyle demisti cunku ctesi diger igneye baslayabiliriz diye ozmn cok kafa kafaya gidiyoruz yaa insallah sevunclerimzde pes peşe gelir:)
canım niçin umutsuzsun öncelikle heyecanını yaşa hemen negatife bağlama kendini ne zaman sonuç alacaksın bilmiyorum ama inşallah tutmuştur. değilse de doktorunla birlikte karar verin herşeyden önce psikolojik olarak başlayacak gibi hissedersen başla derim. ben en son şubatta negatifi aldım ve %100 tutacak deselerdi bile başlayacak gücüm yoktu nefret ettim şehir dışında olduğu için tedavim çok zorlandım. zaten bu arada da negatiften 50 gün sonra ilaçla ancak adet olabildim vücut dengem şaştı o yüzden ramazan sonuna kadar dinlenmek istedimkızlar sizce benim bu ay tüp bebek yerine aşılama oldu bilenler vardr hiç tutcak gibi gelmiyor,olmazsa tüp bebeğe başlamak için biraz ara vermeliyim..ilk tüp mart ayında oldu..nisanda histerskopi,mayısda yine tüp bebek olcakdı nasip olmadı
Cnm neden ara vericeksin cok mu ilac kullandin olmadi ramazansan sonra baslayamiyomusun tabi maddi engel yoksa cunku bu isler cok buyuk maddi zorluklarsa yasatiyo..kızlar sizce benim bu ay tüp bebek yerine aşılama oldu bilenler vardr hiç tutcak gibi gelmiyor,olmazsa tüp bebeğe başlamak için biraz ara vermeliyim..ilk tüp mart ayında oldu..nisanda histerskopi,mayısda yine tüp bebek olcakdı nasip olmadı
Cnm neden ara vericeksin cok mu ilac kullandin olmadi ramazansan sonra baslayamiyomusun tabi maddi engel yoksa cunku bu isler cok buyuk maddi zorluklarsa yasatiyo..kızlar sizce benim bu ay tüp bebek yerine aşılama oldu bilenler vardr hiç tutcak gibi gelmiyor,olmazsa tüp bebeğe başlamak için biraz ara vermeliyim..ilk tüp mart ayında oldu..nisanda histerskopi,mayısda yine tüp bebek olcakdı nasip olmadı
bende başta inanmamıştım yoktur öyle bişey dedim ama bi kaç dr a sorduğumda doğruladılar tabiki kimse isteyerek yapmaz bunu ama bu durum ekstra ekstra hassasiyet isteyen bi durum insan ürperiyor düşününceben de internetin yalancısıyım okuduğum kadarıyla yumurta ve spermleri karıştırıp döllemişler yani kadının yumurtasını başka spermle, adamın spermini de başka yumurtayla ve ikisi de tutup çocuklar dünyaya gelmiş. öyle ise gerçekten korkunç. ne çocukları değiştirebilirsin ne vazgeçebilirsin Allah muhafaza.... diyorum ya rabbim bizleri böyle bir imtihandan korusun
kendini strese sokma şöyle düşün olacağı varsa Allahım yazdıysa her türlü oluyor bunu düşününce insan rahatlıyor gerçekten inşallah olmuştur sımsıkı tutunmuştur bebeğin sana bende 5. gün istemiştim bu defa yine 3. gün embriyosu koydular ya nasip dedim en çok stresten uzak durmamız gerekirken streste boğuluyoruz tedavi zamanıkızlar sizce benim bu ay tüp bebek yerine aşılama oldu bilenler vardr hiç tutcak gibi gelmiyor,olmazsa tüp bebeğe başlamak için biraz ara vermeliyim..ilk tüp mart ayında oldu..nisanda histerskopi,mayısda yine tüp bebek olcakdı nasip olmadı
Cok kotu bir durum anne icin. Diger kadin icinde ayni sekilde aslinda. Aslinda tupbebek karari verdim vereli bu durumdan korkmuyo degilim. Gecen yil yalnis hatirlamiyosam italyada boyle bir durum yasanmisti hatta bir sureligine tupbebek tedavisini kaldirmislardi.yumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yani
bende bı kadar içiyordum cnım.iki tedavimdede aynı sekılde bu kadar ilaç kullandımKızlar benim kadar ilaç kullanan var mı acaba, hangi öğün de hangisini içeceğimi karıştıracağım diye korkuyorum valla.:)
İnofolic-monodoks-estrofem-previt positive- prednol-coraspin-progestan iğne- gkukofen-devit d vitamini.. (sanırım bu kadar) hormon topuna döndüm resmen, vücut kimyam değişti ya.!
Insallah yaaa dusuncesi bile insanı mutlu ediyoAy hadi ins.benim de kontrolum yarindi.sinav gorevim var,iptal edeyim dedim,yok siz sakin rutininizi bozmayin dediler bugun icin cagirdilar..yoksa nerdeyse ayniyiz..umarim birbirimize cocuklar icin isim soraraken buluruz kendimizi...
Hoşgeldiniz. ...hepimiz benzer sureclerden geciyoruz.burada birbirimize iyi gelmek icin variz...ilk tahlilleriniz adetin 2.gunu yapilacak.ancak siz elinizdeki verilerin tamamini yaninizda goturun derim...Kısaca anlatayım kendimi 34 yasındayım 5 yıllık evliyim son dört yıldır tedavi görüyorum bu süreçte 4tane başarısız aşılamam oldu.2yıl önce kasımda doğal yolla gebelik oluştu fakat 12.haftada kalbi durdu bir sepep bulunamadı.daha sonra laparoskopi oldum bundan 1 ay öncede histeroskopi oldum.ondada nir sorun çıkmadı sadece kanallar dar dedi de.ilk başladığında yumurta tembelliği var demişti.doğal yolla hamile kalabilirsin beklemek istersen dedi.ama istemedik.tup bebek tedavisine başladım ama bana sadece d.k ve vitamin ve coraspirin verdi adetin 2.gunu gel dedi Allah kısmet ederse haziranın 6,7gibi adet olurum gidicem..yalnız kafamı karıştırma ben den hiç tahlil istememsi.benim ilk tüp denemem olacak sizce sonramı olacak.kusura bakmayın uzun oldu
Teşekkür ederim son iki yıldır yapılan tahlil yok eşimdede morfoloji %1ile %3arası değişiyor.allahım kolaylık versin hepimizeHoşgeldiniz. ...hepimiz benzer sureclerden geciyoruz.burada birbirimize iyi gelmek icin variz...ilk tahlilleriniz adetin 2.gunu yapilacak.ancak siz elinizdeki verilerin tamamini yaninizda goturun derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?