Fotoda soldaysa gerçekte sağda oluyormuş ayna misaliN
Bu sola yakin degilmi foto ya gore
Bu fotoda saga yakin degilmi kese normalde solda yaniEki Görüntüle 1267315 Mesela benmki 8 haftalktı burda ve sola yakın fotoda. Yani gerçekte sağ yumurtalığıma yakın. Bu erkek belirtisiymiş. Sadece 7 8 9. Haftalardaki fotolardan yprum yapabilirmisiz. Bende kk da okudum inandığımdan değil sadece eğlence :)
bide 7 8 haftalardaki ultrason görüntüsünde bebeğin görünüşü yuvarlaksa kız,dik uzun gibiyse erkek diyolar :) benimki hem buna hem solda olmasına uyuyor çok meraklandım şimdi :) seninkide öyle,erkekler erken belli ediyor birde bakalım hayırlısıEki Görüntüle 1267315 Mesela benmki 8 haftalktı burda ve sola yakın fotoda. Yani gerçekte sağ yumurtalığıma yakın. Bu erkek belirtisiymiş. Sadece 7 8 9. Haftalardaki fotolardan yprum yapabilirmisiz. Bende kk da okudum inandığımdan değil sadece eğlence :)
Kesenin içinde bebiş sola yakın değilmi fotoda. Bebiş kesenin soluna yakınsa normalde sağa yakın oluyormuş :)Bu fotoda saga yakin degilmi kese normalde solda yani
benimki bulanık çıkmış baya,resimde hiç belli olmaz hele bakıyım yüklenirse çekeyim :)Ya ben anlamiyorum su ultrason fotolarini cekip bizede gosterin yorumlayalim bende atiyim birazdan
Evet bildiğin fasülye gibi değilmi :) o konuda da öyle yazmşlar bende çok heyecanlandım kız erkek farkedeceğinden değil de eğlenceli bir tahmin oluyor :) bir de o forumda önceki çocukları için yükleyip fotoğraflarno çoğunda tutturmuşlar daha da heyecanlanmıştım okuyunca :)bide 7 8 haftalardaki ultrason görüntüsünde bebeğin görünüşü yuvarlaksa kız,dik uzun gibiyse erkek diyolar :) benimki hem buna hem solda olmasına uyuyor çok meraklandım şimdi :) seninkide öyle,erkekler erken belli ediyor birde bakalım hayırlısı
Aynen kesede solda çin takviminde erkek ama benmde sürekli sağıma sancı giriyor gülünce hapşurunca birden kalkınca sanki ben burdayım diyor :)Benim de ultrason kagidina gore solda, cin takvimine gore erkek, el falina.gore kizyani meraklardayim.. rabbim saglikla hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Eki Görüntüle 1267315 Mesela benmki 8 haftalktı burda ve sola yakın fotoda. Yani gerçekte sağ yumurtalığıma yakın. Bu erkek belirtisiymiş. Sadece 7 8 9. Haftalardaki fotolardan yprum yapabilirmisiz. Bende kk da okudum inandığımdan değil sadece eğlence :)
Tam çıkıntını üstünde değil mi bebiş? Evet bana da sola yakın geldi :) bu kaç haftalık usg görüntüsü canımEki Görüntüle 1267332
Canim kesenin hemen altindaki ice sogru olan kivrim bebek bana ortada gibi geldi ama minnacikta olsa fotoda solda gibi gercekte sagda oluyor herhalde sende bi bak ben anlamadim yinede:)
Aynen cikintinin oldugu yeri isaretlemisti doktor kalbi bile pit pit atiyordu bu minnacik haliyle 6+3 tu burda canimTam çıkıntını üstünde değil mi bebiş? Evet bana da sola yakın geldi :) bu kaç haftalık usg görüntüsü canım
maşallah kendine güzel yer yapmış bebiş yatak misali :))))Aynen cikintinin oldugu yeri isaretlemisti doktor kalbi bile pit pit atiyordu bu minnacik haliyle 6+3 tu burda canim
Kiz ben ilk bu fotoyu gorunce ne bicim kese sekli demistim fasulye gibi bazi arkadaslarmz atmisti yuvarlakti dedim kesin benmknde sorun var Allaha sukur turp gibiymis:)maşallah kendine güzel yer yapmış bebiş yatak misali :))))
Aslında normalmiş değil mi çünkü doktor söylerdi kese şekli bozuk diyen:)Kiz ben ilk bu fotoyu gorunce ne bicim kese sekli demistim fasulye gibi bazi arkadaslarmz atmisti yuvarlakti dedim kesin benmknde sorun var Allaha sukur turp gibiymis:)
Normalmis canim Allah bagislasin onlari bizlereAslında normalmiş değil mi çünkü doktor söylerdi kese şekli bozuk diyen:)
Ikili testte hcg değeri 50 nin üstünde ise kız altindaysa erkek diyorlarO nasil oluyor bilgi verirmisiniz
cnm benımde sat 24 temmuz benım dee 1 hafta fark var usgölçümlerimde
kızlarr lütfen cevaplayınn..bilgilerimizi paylasalım..konserve TONBALIGI hamilelere zararlı mı yok sa etkisi yokmu ??
Bunu da duymuştum gerçekten bir de kalp atışları için 100 üstü kızdı sanırım :)Ikili testte hcg değeri 50 nin üstünde ise kız altindaysa erkek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?