- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Ben inamıyorum pek ona,tutanlar oluyor tutmayanlarda oluyorçin takvimi dogrumu ?
Bilmiyorum canım ama doğru çıkıyormuş genelde. Benim ilk çocuğum daha onaylayamadım :)
Daha cok war malesef bende bian once zaman gecsin we onu kucagima almak istiyorum cinsiyetini merak ediyorum kiz mi olcak erkek mi senin icine ne doguyo bitanemdaha küçücük yaaa insan kıyamıyo fotoğrafına bakıp bakıp duruyorum zaman çabucak geçse de kucaklarımıza alsak
iyi gidiyo cnm persembe randevum var inş bebegımde ıyıdır sen nasılsınAsim nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor
Yazıların dışında benim arkadaşımda 2 kez kalp durmasından kaybetti hiç belirtisi yoktu o da kafama takılıyor... Düşünerek ağlayarak yaşanacak varsa değiştiremeyiz deimi ama Allah'tan doğrusunu biz mi bilicez hayırlısı ne ise onu verir o bize...Aman canım sorma yaa dün geceyi sabah ettim çok üzüldüm bi daha asla böyle yazıları okumıycam sende üzülme inşallah bişeyleri yoktur artık Rabbime emanet ettim ben bide ben yurt dışındayım her kafama esince türkiyedeki gibi gidemiyorum doktora orda olsaydım dün geceden sonra yarına kesin randevu alırdım
çin takvimi erkek diyor ama doktor ilk sol yumurtalıkta gördü bebeği yani öle söledi 7haftalık ultrason kağıdındada solda bebiş nasıl olcakBenim okuduğuma göre 7. 8. 9. Haftaki ultrason resmine bakıyorsun bebiş fotoğrafta soldaysa erkek fotoğrafta sağdaysa kızmış yani fotoğrafta soldaysa gerçekte sağda oluyor. Sağdaysa gerçekte solda oluyor. Ve deniliyor ki ilk haftalarda oluşum haftasndaki yeri belli edermiş cinsiyetini. Doğru mu bilmiyorum bende kk da okudum :)
Oyüzden kızlar o haftalardaki ultrsom fotoğraflarımıza bakıp bi tahminde bulunabiliriz :)
valla önce erkek geçiyor sonra yok diyorum kızdır sonra da amaaaaan sağlıklı olsun da diyorumDaha cok war malesef bende bian once zaman gecsin we onu kucagima almak istiyorum cinsiyetini merak ediyorum kiz mi olcak erkek mi senin icine ne doguyo bitanem
Yazıların dışında benim arkadaşımda 2 kez kalp durmasından kaybetti hiç belirtisi yoktu o da kafama takılıyor... Düşünerek ağlayarak yaşanacak varsa değiştiremeyiz deimi ama Allah'tan doğrusunu biz mi bilicez hayırlısı ne ise onu verir o bize...
Bu Cumartesi canım zaman geçmiyor iyi haber alsam sadaka vericemÖyle canım ne yapsak boş olacağı varsa olucak Rabbim bebişlerimizi muhafaza etsin inşallah senin randevun ne zamana
Ayni benden bahsediyosun yawrusum wallavalla önce erkek geçiyor sonra yok diyorum kızdır sonra da amaaaaan sağlıklı olsun da diyorum
Bende iyiyim canim insaAllah bebisin guzel guzel duruyordur:)iyi gidiyo cnm persembe randevum var inş bebegımde ıyıdır sen nasılsın
Ya ben anlamiyorum su ultrason fotolarini cekip bizede gosterin yorumlayalim bende atiyim birazdansolda benimkisi gerçekte sağda yani :) erkek şu durumda bakalım zaman ne göstericekbide kızımın ultrason resimlerini çıkarıp bakmam lazım :)
Ya ben anlamiyorum su ultrason fotolarini cekip bizede gosterin yorumlayalim bende atiyim birazdan
Doğrudur canım bende çok bilgili değilim. Elasa diye bir arkadaş var o çok ilgiliydi onun konusunı okudum da baya tutturan var bu ultrason fotoğrafı olayıylaCanım benim kuzenime çin takvimi erkek diyodu ama kızı oldu yani bence tamamen tesadüf çin takvimiyle tutanlar
Bu sola yakin degilmi foto ya goreEki Görüntüle 1267315 Mesela benmki 8 haftalktı burda ve sola yakın fotoda. Yani gerçekte sağ yumurtalığıma yakın. Bu erkek belirtisiymiş. Sadece 7 8 9. Haftalardaki fotolardan yprum yapabilirmisiz. Bende kk da okudum inandığımdan değil sadece eğlence :)
İlk gördüğünde doktor. Kaç haftalıktı. Arkadaşın dediğine göre önemli olan 7 8 9 muş. O zaman aralığında nerede olduğu önemliymiş. Öncesi ve sonrası tutmuyormuş. Yabancılar bu şekilde tahmin ediyorlarmışçin takvimi erkek diyor ama doktor ilk sol yumurtalıkta gördü bebeği yani öle söledi 7haftalık ultrason kağıdındada solda bebiş nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?