Ya ben de buraya yazmıştım dişlerini fırçaladıktan sonra midesi bulanan var mı diye, kimse cevap yazmamıştı. Demek ki tek antika ben değilmişimSeninle aynı kaygılar bende de var. Bazen göğüslerdeki hassasiyet ve mide bulantısı olmuyor. Resmen oturup üzülüyorum bi şey mi var acaba diye. Allah bebeklerimizi korusun.
Olsun canım randevunun bu ayın sonunda olması güzel. İnşallah her şeyi belli olur, elini, kolunu görürsünBenim de haftaya cumartesi randevum. Valla öyle heyecanlı, öyle endişeliyim ki. 2'li test de yaptıracağım. İnşallah her şey yolundadır
gunaydin herkese mide bulantisiz bir gun geciririz ins.
İnsallah hayatim cok guzeldi ya pit pit atiyodu gozukuyodu melegimin kalbini yerim bennBenimki de 6+5 çıkmıştı canım doktor dedi olur böyle 1 haftadan fazlaysa bir sorun vardır dedi merak etme ileride tam gününü bulur inşallah
İnsallah hayatim cok guzeldi ya pit pit atiyodu gozukuyodu melegimin kalbini yerim benn
Hayırlı olsun hoş geldinArkadaslar beni de eklermisiniz 2. Bebegim sat 29.08 ama sezeryan olacagim icin mayis olur diger oglum gibi:))
Asim nasilsin canim hamilelik nasil gidiyorcnm benımde sat 24 temmuz benım dee 1 hafta fark var usgölçümlerimde
canım korkma bu kadar eger bı sorunun yoksa olabılır bende dun gögslerım felakettı bgn agrı sızı yok olablr bnlar cok sukur sorunumd yok korkma yanı ılla hergun bı belırtı olucak degıl ya 7+2 yım ne cektıgımı allah bılıo bıran once bıtsın su belırtıler dıye dua edıorm keske hıc bı belırtı olmadan gecse hamılelık saglıklı bı sekıldeKızlaarrr nolur cevaplayın göğüslerinde hassaslık olanlar bu ne zaman geçti ben bugün hissettim ki hassaslığım gitmiş gibi çok korkuyorum bi aksilik varmıdır bugün kusmadımda şuan eşimde yok doktora gidemem ne yapıcam bi problem var mıdır acaba
hamilelikte verilen bir vitamin ben de aşırı kabızlık olduğu için elevit yerine bunu veriyorum dedi doktor gerçekten de çok işe yaradı. internetten bakabilirsin ama tabii doktoruna bir danış öle dene derim benvinalac ne oluyo tam olarak cnm ???
Nasıl anlaşılıyor peki sağda solda olduğu,doktormu söylüyor,ultrason resmine göremi :) çok merak ettim şimdibenim zaten sağım yok yani tüpüm yok..kızda soldan döllendim ve soldaydı..bu sefer yine soldan döllendim ama sağda hayırlısı bakalım...
Canım ben de 9. Haftadayım ilk zamanlarda daha çok hassasiyet oluşmuştu şimdi daha az diyebilirim.Allahımın izniyle birsey yoktur inşallah.herseye evhamlanıyoruz işte .gönlünü ferah tut
Inşallah bişey yoktur canım gittikçe azalıyor zaten kusma da hergün olmayabilir. .. bende senin gibi her an kendimi dinliyorum belirtim varmı duruyor mu diye.bazen oluyor bazen olmuyor yarın da başlayabilir tekrar bende öyle oluyor merak etme...
Panik yapma bnde basindan beri olmadi ilk hamileligimde dokunamiyodm yeterki kanama leke olmasin
Kendini bu kadar dinleme canim. Ben bazen unutuyorum hamile oldugumu. Doktorada gitmeme 1 ay var daha.agri.kanama olursa gel demisti bana.sukur bunlarda yok sende. Ben takilmiyorum artik belirtilere. Sende takilma.vucufumuz bu duruma alisiyor yavss yavas oyle dusun. Olacaklarin omune gecemiyoruz sonucta.
canım korkma bu kadar eger bı sorunun yoksa olabılır bende dun gögslerım felakettı bgn agrı sızı yok olablr bnlar cok sukur sorunumd yok korkma yanı ılla hergun bı belırtı olucak degıl ya 7+2 yım ne cektıgımı allah bılıo bıran once bıtsın su belırtıler dıye dua edıorm keske hıc bı belırtı olmadan gecse hamılelık saglıklı bı sekılde
Nasıl anlaşılıyor peki sağda solda olduğu,doktormu söylüyor,ultrason resmine göremi :) çok merak ettim şimdi
çin takvimi dogrumu ?Benim okuduğuma göre 7. 8. 9. Haftaki ultrason resmine bakıyorsun bebiş fotoğrafta soldaysa erkek fotoğrafta sağdaysa kızmış yani fotoğrafta soldaysa gerçekte sağda oluyor. Sağdaysa gerçekte solda oluyor. Ve deniliyor ki ilk haftalarda oluşum haftasndaki yeri belli edermiş cinsiyetini. Doğru mu bilmiyorum bende kk da okudum :)
Oyüzden kızlar o haftalardaki ultrsom fotoğraflarımıza bakıp bi tahminde bulunabiliriz :)
kızlarr lütfen cevaplayınn..bilgilerimizi paylasalım..konserve TONBALIGI hamilelere zararlı mı yok sa etkisi yokmu ??
Kızlar nasılsınız? Benim 5. Haftadan beri pek belirtim yok kalp durmasından bende çok korkuyorum
zararsızmış :)kızlarr lütfen cevaplayınn..bilgilerimizi paylasalım..konserve TONBALIGI hamilelere zararlı mı yok sa etkisi yokmu ??
Bilmiyorum canım ama doğru çıkıyormuş genelde. Benim ilk çocuğum daha onaylayamadım :)çin takvimi dogrumu ?
solda benimkisi gerçekte sağda yani :) erkek şu durumda bakalım zaman ne göstericekBenim okuduğuma göre 7. 8. 9. Haftaki ultrason resmine bakıyorsun bebiş fotoğrafta soldaysa erkek fotoğrafta sağdaysa kızmış yani fotoğrafta soldaysa gerçekte sağda oluyor. Sağdaysa gerçekte solda oluyor. Ve deniliyor ki ilk haftalarda oluşum haftasndaki yeri belli edermiş cinsiyetini. Doğru mu bilmiyorum bende kk da okudum :)
Oyüzden kızlar o haftalardaki ultrsom fotoğraflarımıza bakıp bi tahminde bulunabiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?