2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ca

Arkadaslar beni de eklermisiniz 2. Bebegim sat 29.08 ama sezeryan olacagim icin mayis olur diger oglum gibi:))

canım korkma bu kadar eger bı sorunun yoksa olabılır bende dun gögslerım felakettı bgn agrı sızı yok olablr bnlar cok sukur sorunumd yok korkma yanı ılla hergun bı belırtı olucak degıl ya 7+2 yım ne cektıgımı allah bılıo bıran once bıtsın su belırtıler dıye dua edıorm keske hıc bı belırtı olmadan gecse hamılelık saglıklı bı sekılde

vinalac ne oluyo tam olarak cnm ???
hamilelikte verilen bir vitamin ben de aşırı kabızlık olduğu için elevit yerine bunu veriyorum dedi doktor gerçekten de çok işe yaradı. internetten bakabilirsin ama tabii doktoruna bir danış öle dene derim ben

Canım ben de 9. Haftadayım ilk zamanlarda daha çok hassasiyet oluşmuştu şimdi daha az diyebilirim.Allahımın izniyle birsey yoktur inşallah.herseye evhamlanıyoruz işte .gönlünü ferah tut

Panik yapma bnde basindan beri olmadi ilk hamileligimde dokunamiyodm yeterki kanama leke olmasin

Sağolun kızlar yaa bu aralar kalp durmasına takıldı kafam üzüldüm bi daha okumıycam böyle yazıları asla dua edin Rabbim hepimizin bebişini bağışlasın bende lekeldnme yok ama tedaviyle olduğu için jel kullanıyorum belkide ondan da biraz daha pimpirikliyim

Nasıl anlaşılıyor peki sağda solda olduğu,doktormu söylüyor,ultrason resmine göremi :) çok merak ettim şimdi

Benim okuduğuma göre 7. 8. 9. Haftaki ultrason resmine bakıyorsun bebiş fotoğrafta soldaysa erkek fotoğrafta sağdaysa kızmış yani fotoğrafta soldaysa gerçekte sağda oluyor. Sağdaysa gerçekte solda oluyor. Ve deniliyor ki ilk haftalarda oluşum haftasndaki yeri belli edermiş cinsiyetini. Doğru mu bilmiyorum bende kk da okudum :)

Oyüzden kızlar o haftalardaki ultrsom fotoğraflarımıza bakıp bi tahminde bulunabiliriz :)

kızlarr lütfen cevaplayınn..bilgilerimizi paylasalım..konserve TONBALIGI hamilelere zararlı mı yok sa etkisi yokmu ??

çin takvimi dogrumu ?

Kızlar nasılsınız? Benim 5. Haftadan beri pek belirtim yok kalp durmasından bende çok korkuyorum

Kızlar nasılsınız? Benim 5. Haftadan beri pek belirtim yok kalp durmasından bende çok korkuyorum

Aman canım sorma yaa dün geceyi sabah ettim çok üzüldüm bi daha asla böyle yazıları okumıycam sende üzülme inşallah bişeyleri yoktur artık Rabbime emanet ettim ben bide ben yurt dışındayım her kafama esince türkiyedeki gibi gidemiyorum doktora orda olsaydım dün geceden sonra yarına kesin randevu alırdım

solda benimkisi gerçekte sağda yani :) erkek şu durumda bakalım zaman ne göstericek bide kızımın ultrason resimlerini çıkarıp bakmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…