2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selamlar hanımlar bende 6 ekimde hamile olduğumu öğrendim
1 senedir uğraşıyoruz hiç ummadığım anda geldi bebeğim
devamlı gittiğimiz doktorumuz her ihtimale karşı günde 3 tane progestan 100 mg verdi
2 gündür içiyorum
6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışları da görüldü 13 gün sonra kontrole gidicez
sağlık ocağında kan tahlilleri yaptılar bir de tetanoz aşısı yapılmalıymış
sata göre hesaplandığında 9.haftaya girmiş görünüyorum
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamamızı nasip etsin inşallah
tüm isteyenlere de en hayırlı zamanda nasip etsin

Benim doktor diyo merak etme hamilelik boyunca hep bir şeyleri merak edeceksin nasıl geçecek anlamazsın bile gerçekten şimdi sende görerek bunu onaylıyorum

kanamanın bitmesine sevindim...eşinin görevi neydi Allah yardımcısı olsun..bu arada ben 13. haftada öğrenmiştim..belki burdada erken öğrenen olur
Eşim polis cnm 4gündür evde yemek yemiyor çocuklar uyuduktan sonra gelip uyanmadan gidiyor cok yorgun ve moralsiz tabi çocuklar ve bende öleyiz kars temiz bir doğu sehri ama genede tedbirler hat safhada HAYIRLISI canımız sağolsunda çekeceğiz el mahkum.
ilk oğlumu bizde 13.haftada öğrendik ama küçük oğlum bir türlü dönmediğinden ancak 18. haftada öğrendik bakalım bu yumurcak ne yapacak

Sağol hocam. Ben zaten şu an eşimden ayrı olduğum için boş gün vermelerinin bir anlamı olmayacaktı. Olabildiğince derslerin yayılmasını istedim. İnşallah şu şubatta tayinim çıkar da dönebilirim evime . Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Selam mayıs anneleri,

Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)

bende senle aynı durumdayım,bişey yiyememekten elim kolum tutmuyor artık,ayakta durucak gücüm kalmadı, üzülme ama geçicek nasıl olsa,16. Haftaya doğru hafifliyor.İnşaallah ondan sonra rahat ederiz
16. Haftaya kadar bi deri bi kemik kalıcaz anlaşılan canım gün boyu yatyorum kalkınca başim dönüyo miğdem bulaniyo bi bardak su icsem o bile çıkiyo, Allah yardımcimız olsun

merhaba nasılsınız bebek tarıhlerımız aynı bu haftada sızde olan belırtılar nelerdır acaba ben cok acıkıyorum sıksık wc gıdıyorum karnım tas gıbı oldu ara ara mıdem bulanıyo

Merhaba arkadaşlar temmuz ayında bir düşükten sonra simdi 9haftalik hamileyim inşallah bende sizler gibi mayis annesi olacagim, allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Merhaba arkadaşlar temmuz ayında bir düşükten sonra simdi 9haftalik hamileyim inşallah bende sizler gibi mayis annesi olacagim, allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin inşaAllah hoş geldin aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…