• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ilk gidişimde benimde tek göründü. 5 haftalıktı. bu gidişimde 2. kese de göründü :) çok mutlu olduk. kalp atışları da var çok şükür. 10 gün sonra tekrar gideceğim. sağlık sıhhat versin hepsine Rabbim
Canim gozunaydin.. Cok guzel bir sey.. Ben de isterdim.. Gerci simdi kanamadan lekelenmeden ikiz falan gelmiyor aklima.. Bu arada nickinle de uyumlu oldu.. 2 bilinmeyen..:) allah sagsalim jucagina almayi nasip etsin insallah.

kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
benimkiler ikizmişş.. :)bugün doktora gittik kalp atışları da var çok şükür.. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?

Ayy çok sevindim yaa mayıs annelerinden ilk ikiz mi acaba :) çok çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin :)

Canim gozunaydin.. Cok guzel bir sey.. Ben de isterdim.. Gerci simdi kanamadan lekelenmeden ikiz falan gelmiyor aklima.. Bu arada nickinle de uyumlu oldu.. 2 bilinmeyen..:) allah sagsalim jucagina almayi nasip etsin insallah.
çok teşekkür ederim :) evet çok güzel tespit ettin :) :) nick daha güzel gelmeye başladı şimdi :) ikiz tekiz sağlıklı sıhhatli olsunlarda önemli olan o.

Ayy çok sevindim yaa mayıs annelerinden ilk ikiz mi acaba :) çok çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin :)
amin canım inş. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. biz de çok sevindik ve şaşırdık. ilk gidişimde tekti :)

Canım Allah yardımcın olsun. Yazını okuyunca annem geldi aklıma. Midem çok bulanıyordu. Ne zor işmiş bu diye nazlanıyordum anneme. Dur daha, hem çekeceksin, hem de büyüyüp karşına geçecek ve çatır çatır sana cevap verecek dedi o_O Annelik şimdiden zor. Allah hepimize hayırlı evlat versin.

Hocam merhaba. Ben 32'de ayrılacağım inşallah. Yaz tatiline denk geldiği için çalışmaya gerek yok dediğin gibi. Haftada kaç saat dersin var? Benim sınıf rehberliği ile birlikte 31 saat ve son saatlere doğru inanılmaz yorgun oluyorum, bel ağrılarım da artıyor :KK17:

Ben ücretsiz izin düşünüyorum hocam. 2. dönem yeniden başlamayı düşünüyorum. Ama bebek de ben de iyi olursak ve 15 saat civarı ders verirlerse çalışabilirim gibi geliyor.

Mrblar şu aralar kanamam oluyo raporluyum. Normalde 24 saat dersim var. Branşçıyım inş. 15 saat alırım seneye. Oysa bi an bile ayrılmak istemem yanından.

kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
benimkiler ikizmişş.. :)bugün doktora gittik kalp atışları da var çok şükür.. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?
gözün aydın canım..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:KK50::nazar:

kızlar ben dr.dan geldim..şükür hem kalp atışını gördük.pıt pıttı :D hemde sesini duyduk tren gibi çu çu çu :D adetime göre tam 7 haftalığım dr.a göre 6+4 tam uyumlu dedi bende dedim ama çok önemli değilde birkaç gün küçük dedim..oda yok döllenmene göre tam hesabım dedi...tansiyona şekere dikkat edicem..progestanı kesti..coraspinle folik aside devam...3 hafta sonraya gün verdi..kasık ağrılarımı söyledim..gaz sıkışmasıdır sorun değil dedi..çünkü rahim ağzı kapalı kesen düzgün ve etrafında kanama yok dedi...herşey yolunda şuan şükür...:nazar:

Ben progestan fıtıl olarak kullandım hala da kullanıyorum vajınal yolla alıp mutlak 10 15 dk yat yatkı gerı gelmesın dr. Dedıne gore daha hızlı etkılıymıs fıtıl seklınde

Ben progestan fıtıl olarak kullandım hala da kullanıyorum vajınal yolla alıp mutlak 10 15 dk yat yatkı gerı gelmesın dr. Dedıne gore daha hızlı etkılıymıs fıtıl seklınde
bana da o şekilde kullan dedi. çok mu kanaman olmuştu. benim geçti sanki daha hiç kullanmadım. yatarken kullanmayı düşünüyorum

ii geceler dün doktora gittim 8.haftaya girmem rağmen karından göremedi gençti kadın tecrübesiz galiba. alttan baktı hiç istemediğim bir durum devlet hastanesi olduğu için açıklama greği de duymuyorlar kalp atışı varmış ama duyamadım bi resim bile vermediler kan idrar testi yapıldı sonçları pazartesi çıkarmış hastaneyi hiç sevmedim yaa kuzumu göremedim kalp atışını duyamadım sinir oldum

Benım kanamam leke ıle basladı snra ayaga kalkınca lekeyı az gectı o ılaca basladımın 2.cı gunu kesıldı ıstırhat da verdi tabı bnm obur cocuklarımda hıc bole hıse yasamadım ılk kez bu ılacı kullandım suanlık yarın ara verecek dr. Kanama tekrar olursa devam dedı

buda benim minnağım teyzeleri..ellerinizden öper:KK45:

Eklentiler

• 10712780_10204255717166456_8231380852870790510_n.jpg
    10712780_10204255717166456_8231380852870790510_n.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 83
ii geceler dün doktora gittim 8.haftaya girmem rağmen karından göremedi gençti kadın tecrübesiz galiba. alttan baktı hiç istemediğim bir durum devlet hastanesi olduğu için açıklama greği de duymuyorlar kalp atışı varmış ama duyamadım bi resim bile vermediler kan idrar testi yapıldı sonçları pazartesi çıkarmış hastaneyi hiç sevmedim yaa kuzumu göremedim kalp atışını duyamadım sinir oldum

Canım hemen baska dr gıt aynısı basıma geldı dr hemen degıstım ıana cok faydası oldu bnm de bebegım 7 hafta 3 gunluk daha bugun duyduk kalp atıslarını gec olabılıomus kı bnm de daha bugun alttan bakarak dınledık kalbını

Back