• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben hamile olduğumu müdürüme söledim ve faydasını gördüm,size tavsiye ederim.yakın arkadaş çevremde farkına varıyor, çünkü çevremdeki arkadaşlarımın çocukları var, belirtilerden ve davranışlarımdan anladılar.
Aslında bende söylemek istiyorum ama sonra acele etmeyim diyorum. Dayanabilirsem 1 ay daha iş yerinden kimseye söylememeyi düşünüyorum. Ama müdürüme söyleyeceğim hastane için ilk izin isteyeceğimde. Başka türlü nasıl söylenir ki... sen müdürüne nasıl söylemiştin ? Konuyu nasıl açmıştın yani

Buarada iş yerimden kimse bilmiyor hamileliğimi diyorum ama bilgi işlem sorumlusu kesin biliyordur :D ne kadar silsemde internet geçmişimizi onlar görüyordur kesin :) mayıs 2015 anneleri forumunda gezdiğimi görünce öğrenmiştir hamileliğimi

kızlar ikili tarama hangi haftalar arasında yapılıyor hatırlayamadım bide prof mu yapıyo kendi doktorumuzmu yapıyor bir sorum daha var sizce cinsiyetini ne zaman öğreniriz 12. hafta çokmu erken olur

Canim beni doktor 11-14 hafta araliginda gel dedi

Aslında bende söylemek istiyorum ama sonra acele etmeyim diyorum. Dayanabilirsem 1 ay daha iş yerinden kimseye söylememeyi düşünüyorum. Ama müdürüme söyleyeceğim hastane için ilk izin isteyeceğimde. Başka türlü nasıl söylenir ki... sen müdürüne nasıl söylemiştin ? Konuyu nasıl açmıştın yani[/QUOT

Buarada iş yerimden kimse bilmiyor hamileliğimi diyorum ama bilgi işlem sorumlusu kesin biliyordur :D ne kadar silsemde internet geçmişimizi onlar görüyordur kesin :) mayıs 2015 anneleri forumunda gezdiğimi görünce öğrenmiştir hamileliğimi

sağlık ocağına ve doktora gidince üst üste izin istemiş oldum, sonraki randevuma giderkende izin sırasında söyledim, araziye çıkma durumumuz oluyor ben o yüzden söyledim, yoksa bana da görevlendirme yazabilirdi. iyiki söylemişimde bu bayramdan önceki hafta beni göndereceklerdi hamile olduğum için vazgeçti başka bir arkadaşı gönderdi. işyerinde de halsiz görünce daha anlayışlı davranıyor.[/QUOTE]

Arkadaslar adet donemim geldi ve kasik-bel agrilarim artti.hatirliyorum bu konudan bahsetmistiniz sizde.sonra kendiliginfen gecti mi.cunku bende hic agri olmazdi.cok inceden agrim olurdu sadece

Kızlar selam, dün doktora gittim. gecen hafta sat'a göre çok küçük dedi ve doktor ya gelişmeyecek ve almak zorunda kalacağız dedi ya da haftaya bakacağız ilerleme varsa ve gelişimine devam ediyorsa yola devam edeceğiz demişti. Dün bir baktık ki kocaman olmuş maşallah :) Kalp atışlarını da duyduk ve sat'ı yakalamış bebeğim. Nasıl rahatladım anlatamam :) Ne bulantı kaldı ne halsizlik :) Herşeyi unuttum :) Testleri verdi 10.haftaya kadar tamamla ve 1 ay sonra gel dedi. Eğer herhangi bir sorun hissedersen de 1 ayı sakın bekleme dedi. :) Zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Çok heyecanlıyım :) Artık yakınlarına söyleyebilirsin dedi hamile olduğunu ama ben hala beklemedeyim şu 1 ayı da atlatalım ondan sonra :))) Dilerim ki herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini <3

Aslında bende söylemek istiyorum ama sonra acele etmeyim diyorum. Dayanabilirsem 1 ay daha iş yerinden kimseye söylememeyi düşünüyorum. Ama müdürüme söyleyeceğim hastane için ilk izin isteyeceğimde. Başka türlü nasıl söylenir ki... sen müdürüne nasıl söylemiştin ? Konuyu nasıl açmıştın yani
Vallaha benim herkes biliyo sagolsunlar hicte is yaptirmiyolar bence soyleyin

haklısın, bende senin gibiyim ama daha dikkat ediyorum artık, mesela cnn de sütü sade içmek hamileler için faydalı diye duydum,kakao, bal koymak iyi değilmiş,ben ballı sütü çok severdim. kavrulmuş hiçbişey yemiyorum vs..... herşey bebeklerimiz için :)
Doktor kontrolün ne zaman canım?

çok uygunmuş ya hele özel hastanede,istanbuldamısın?
Hayir ben Trabzondayim, onun avantaji sanirim, buyuk sehirlerin masrafi daha cok oluyor, gerci gittigim hastane medicalpark a devredildi, suan icin uygulama ve fiyatlarda degisiklik olmayacagi soylendi umarim boyle devam eder, ailemin yanina Antalyaya gittigimde bhcg icin bile 25 lira para odemistim hastanede, sasirmistim, burda hic ekstra tahlil ucreti yok cok sukur..

Bizim de yemekte sebzeli köfte vardı. Sebzeleri yedim köfteyi yiyemedim ortası biraz pembe gibi geldi. % 90 pişmişti ama riske atamadım. Arkadaşlarda niye yemedin ne güzel yemek diyor :) hamile olduğumu da bilmiyorlar ki söylesem içime kurt düştü ondan yemedim diye :)
İyi etmişsin canım bende daha kimseciklere söylemedim sadece eşim ablam ve ben 3 ayı bi dolduralımda hayırlısı ile

ben hamile olduğumu müdürüme söledim ve faydasını gördüm,size tavsiye ederim.yakın arkadaş çevremde farkına varıyor, çünkü çevremdeki arkadaşlarımın çocukları var, belirtilerden ve davranışlarımdan anladılar.
Kaçış yok desene bende belirti falan yok ondan çakmıyor kimse herhalde

Kaçış yok desene bende belirti falan yok ondan çakmıyor kimse herhalde

kaçış yok tatlım...hasta kişiler beni öpmüyor artık, yanımda sigara içilmiyor, ya da yemek yerken sigarasız bölüme oturuyor benim için.olumlu yanları varr,bende nazar değer diye ilk söylemek istemedim ama mecbur kalınabiliyor,bir de hamile kalıdğımı öğrendiğimden beri makyaj yapmıorum, saçımı boyatmıyorum,kızlar ilk ilk ordan anladılar.

Kızlar selam, dün doktora gittim. gecen hafta sat'a göre çok küçük dedi ve doktor ya gelişmeyecek ve almak zorunda kalacağız dedi ya da haftaya bakacağız ilerleme varsa ve gelişimine devam ediyorsa yola devam edeceğiz demişti. Dün bir baktık ki kocaman olmuş maşallah :) Kalp atışlarını da duyduk ve sat'ı yakalamış bebeğim. Nasıl rahatladım anlatamam :) Ne bulantı kaldı ne halsizlik :) Herşeyi unuttum :) Testleri verdi 10.haftaya kadar tamamla ve 1 ay sonra gel dedi. Eğer herhangi bir sorun hissedersen de 1 ayı sakın bekleme dedi. :) Zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Çok heyecanlıyım :) Artık yakınlarına söyleyebilirsin dedi hamile olduğunu ama ben hala beklemedeyim şu 1 ayı da atlatalım ondan sonra :))) Dilerim ki herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini <3
Gözün aydın canım darısı daha sevindirici haberlere olsun

: 37242408, mem5840"]ayyy yaaa off :KK43: pazartesi gidiceem doktora yazarımm ınsallaah..[/QUOTE]
Bu kadar sıkıntı yapma canim emin ol sorun cikmaz

İyi etmişsin canım bende daha kimseciklere söylemedim sadece eşim ablam ve ben 3 ayı bi dolduralımda hayırlısı ile
Benim neredeyse bütün akrabalarım öğrendi annem ve anneannem sayesinde... Herkese söylediler üstelik daha bebeği bile görmedim. Arkadaş çevremden ise sadece bir tane arkadaşım biliyor o kadar. İş yerindeki en yakın arkadaşıma bile söylemedim. Şimdilik böyle kendimi daha iyi hissediyorum. Sürekli birileri hayırlı olsun diycek, beni incelemeye başlayacaklar, yorum yapacaklar. Kafam böyle daha rahat. Zaten kilo da almaya başladım bu yüzden göbüşüm bile çıktı. :) yakında saklıyamayacak duruma gelirim. En fazla 1 ay daha böyle idare ederim

kaçış yok tatlım...hasta kişiler beni öpmüyor artık, yanımda sigara içilmiyor, ya da yemek yerken sigarasız bölüme oturuyor benim için.olumlu yanları varr,bende nazar değer diye ilk söylemek istemedim ama mecbur kalınabiliyor,bir de hamile kalıdğımı öğrendiğimden beri makyaj yapmıorum, saçımı boyatmıyorum,kızlar ilk ilk ordan anladılar.
İyi yanlarıda varmış benim çevrem hin ya yapmazlar zaten bana öyle kibarlıklar
ya ben 3 ayı doldurma taraftarıyım ilki düşük olunca

Back