- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
Bende 22yasindayim 2yillik ewliyim canim adim dilek sakaryaliyim isletme mezunuyum biz ewlendik 3ay korunduk bidaha korunmadik cok zor gunler gecirdim ama sukurler olsun sonunda geldi melegim 5kere yumurta buyutucu hap ve catlatma ignesi kullandim 1kere hamile kaldim ama kimyasal gebelikti gecen yil eylul ayinda snra asilama yapilacakti adet olmayi vekliyodum olmadim bu ay sadece yumurta buyutucu klomen adi onu kullandim hic umudum yoktu adet olsamda asilama yapilsa biran once diyodum adetim 6gun gecikti ewde arkadasimin zoruyla test yaptim hemen cift cizgi oldu nasil agliyorum ama elimi karnima koydum bebegim sen geldin mi diye esimi aradim direk sok oldu o da hemen babamlari aradi isteydi o hastaneye gittik tahlil falan yaptirdik cikti kuzum ama cok zor gunler gecirdim kendimi cok yiprattim Rabbim istyen herkeze nasip etsin anne olmayi bu yuzden cok korkuyorum bebeim yasiyomu kalp atisi war mi diye cok panik yapiyorum ama yasadiklarim yuzune oluyok canim gayet normal Yasim 23 iki yıllık evliyim ilk çocuğum inşallah hazirandan bu yana çocuk düşünmeye karar verdik ben okurken evlendik bu yüzden çocuğu ertelemek zorunda kaldık okul bitmişken de eve bir neşe gelsin istedik matematik öğretmeniyim adıyaman da oturuyoruz adım Feride aslen antepliyim eşim adıyamanli işte böyle Peki seni öğrensem bir mahsuru olur mu