• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok canim gayet normal :KK54:Yasim 23 iki yıllık evliyim ilk çocuğum inşallah hazirandan bu yana çocuk düşünmeye karar verdik ben okurken evlendik bu yüzden çocuğu ertelemek zorunda kaldık okul bitmişken de eve bir neşe gelsin istedik matematik öğretmeniyim adıyaman da oturuyoruz adım Feride aslen antepliyim eşim adıyamanli işte böyle :KK66:Peki seni öğrensem bir mahsuru olur mu :KK74:
Bende 22yasindayim 2yillik ewliyim canim adim dilek sakaryaliyim isletme mezunuyum biz ewlendik 3ay korunduk bidaha korunmadik cok zor gunler gecirdim ama sukurler olsun sonunda geldi melegim 5kere yumurta buyutucu hap ve catlatma ignesi kullandim 1kere hamile kaldim ama kimyasal gebelikti gecen yil eylul ayinda snra asilama yapilacakti adet olmayi vekliyodum olmadim bu ay sadece yumurta buyutucu klomen adi onu kullandim hic umudum yoktu adet olsamda asilama yapilsa biran once diyodum adetim 6gun gecikti ewde arkadasimin zoruyla test yaptim hemen cift cizgi oldu nasil agliyorum ama elimi karnima koydum bebegim sen geldin mi diye esimi aradim direk sok oldu o da hemen babamlari aradi isteydi o hastaneye gittik tahlil falan yaptirdik cikti kuzum ama cok zor gunler gecirdim kendimi cok yiprattim Rabbim istyen herkeze nasip etsin anne olmayi bu yuzden cok korkuyorum bebeim yasiyomu kalp atisi war mi diye cok panik yapiyorum ama yasadiklarim yuzune olu

Olabilir canım 8 e kadar yolu var bir dahakine vaginal a gerek kalmadan duyarsn inşallah :)

Sarı akıntı bekledimi koyulaşıyor iç çamaşırda bana doktorum hamilelik boyunca olabileceğini söyledi. İdrar yanması ve kasık ağrısı yoksa bol suyla zararı yok dedi. Ama kahverengi direk akıyor diyorsan dr a sorman lazım canım
Umarım canım ya bizimde dileğimiz duamız bu yönde:s

selam kizlar..ne guzel cogunuz bebeginizi gormussunuz..:) artik buyuyolar ve ultrason gorunrulerinde elleri ayaklari belli oluyor sanki:) bende hep dun aldigim fotosuna bakiyorum kuzumun
IMG-20141008-WA0002.jpeg

Ya kızlar paranoyak olduk iyice belki de en çok ben. doktor bana bundan sonra ayda 1 görüşecez dedi 30 ekimde bi dahaki randevum midem sabahları kötüydü düzeldi goguslerimde de ağrım az arada bir kalkınca kasiklarim ağrıyor kanamam falan yok leke falan hiç olmadı yani ama yine de çok korkuyorum bebegimin kalp atışı devam ediyor mu falan diye. . Siz nasıl rahatliyosunuz kızlar bana da fikir verin ne olur çok düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor herseyi ona bagliyorum. ..

Al bendende o kadar. 1 kere gittim doktora kese bebek kalp hepsi tek kontrolde goruldu.hersey normal 11-14 hafta araliginda gel dedi ben dakikalari sayar oldu.

selam kizlar..ne guzel cogunuz bebeginizi gormussunuz..:) artik buyuyolar ve ultrason gorunrulerinde elleri ayaklari belli oluyor sanki:) bende hep dun aldigim fotosuna bakiyorum kuzumunEki Görüntüle 1265043
amam allahim onanamiyorum resmen kucucuk bir bebek Masallah kuzucuga ya Rabbim size bagislasin darisi bizim basimiza gorelim artik
selam kizlar..ne guzel cogunuz bebeginizi gormussunuz..:) artik buyuyolar ve ultrason gorunrulerinde elleri ayaklari belli oluyor sanki:) bende hep dun aldigim fotosuna bakiyorum kuzumunEki Görüntüle 1265043
Ahh arkadasim ayni problem bendede war ben daha kalp atislarinida duymadim asiri stresliyim oyle byle degil hemde
Al bendende o kadar. 1 kere gittim doktora kese bebek kalp hepsi tek kontrolde goruldu.hersey normal 11-14 hafta araliginda gel dedi ben dakikalari sayar oldu.

Duygusallik bendede war hemenci agliyorum bende videoya cekecem canim senin ilk bebein mi nerdensin sakincasi yoksa adin ne kac yasindasin cok soru sordum dimi :-)
yok canim gayet normal :KK54:Yasim 23 iki yıllık evliyim ilk çocuğum inşallah hazirandan bu yana çocuk düşünmeye karar verdik ben okurken evlendik bu yüzden çocuğu ertelemek zorunda kaldık okul bitmişken de eve bir neşe gelsin istedik matematik öğretmeniyim adıyaman da oturuyoruz adım Feride aslen antepliyim eşim adıyamanli işte böyle
Bende 22yasindayim 2yillik ewliyim canim adim dilek sakaryaliyim isletme mezunuyum biz ewlendik 3ay korunduk bidaha korunmadik cok zor gunler gecirdim ama sukurler olsun sonunda geldi melegim 5kere yumurta buyutucu hap ve catlatma ignesi kullandim 1kere hamile kaldim ama kimyasal gebelikti gecen yil eylul ayinda snra asilama yapilacakti adet olmayi vekliyodum olmadim bu ay sadece yumurta buyutucu klomen adi onu kullandim hic umudum yoktu adet olsamda asilama yapilsa biran once diyodum adetim 6gun gecikti ewde arkadasimin zoruyla test yaptim hemen cift cizgi oldu nasil agliyorum ama elimi karnima koydum bebegim sen geldin mi diye esimi aradim direk sok oldu o da hemen babamlari aradi isteydi o hastaneye gittik tahlil falan yaptirdik cikti kuzum ama cok zor gunler gecirdim kendimi cok yiprattim Rabbim istyen herkeze nasip etsin anne olmayi bu yuzden cok korkuyorum bebeim yasiyomu kalp atisi war mi diye cok panik yapiyorum ama yasadiklarim yuzune olu
canım yaaa eminim seninledir korkma herhangi bir şikayetin yok değil mi kanama falan gibi doktora sordum kanaman yoksa kafan rahat etsin o kadar stres yapma dedi ne olur sende stres yapma azıcık kaldı miniğin sesini duymaya birazcık daha sabır duam senin için inşallah

yok canim gayet normal :KK54:Yasim 23 iki yıllık evliyim ilk çocuğum inşallah hazirandan bu yana çocuk düşünmeye karar verdik ben okurken evlendik bu yüzden çocuğu ertelemek zorunda kaldık okul bitmişken de eve bir neşe gelsin istedik matematik öğretmeniyim adıyaman da oturuyoruz adım Feride aslen antepliyim eşim adıyamanli işte böyle

canım yaaa eminim seninledir korkma herhangi bir şikayetin yok değil mi kanama falan gibi doktora sordum kanaman yoksa kafan rahat etsin o kadar stres yapma dedi ne olur sende stres yapma azıcık kaldı miniğin sesini duymaya birazcık daha sabır duam senin için inşallah
Canim benim cok saol Allah razi olsun hamd olsun kanamam falanda yok olmasinda bebeim bana sım sıki tutunsun insallah

Merhabalar kızlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum 12. Haftamız bittiğinde folic asit bırakıp multivitamine geçiyorum ya elevit adlı ilacın içeriğinde domuz katkısı var internette okuyup inanmamıştım ama doktorum yazınca içime sinmedi bayer firmasını aradım ve firma da aynen kabul ediyor domuz içeriği olduğunu doktorumdan muadili bir ilaç istedim decavit yazdı bugün ona başlıycam haberiniz olsun istedim

Canim benim cok saol Allah razi olsun hamd olsun kanamam falanda yok olmasinda bebeim bana sım sıki tutunsun insallah
inşallah canım tutunmuştur o sen merak etme şükür benimde olmadı doktor gayet sağlıklı korkma dedi inşallah seninki de gayet sağlıklı ben çoooook inanıyorum aynı anda doğumumuz başlayacak inşallah aynı anda kucağımıza alacağız sonra buradan uykusuz gecelerimizi birbirimize anlatacağız güzel günler bizi bekliyooooor :KK6::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:maşallah mayıs annelerine bize nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68:

inşallah canım tutunmuştur o sen merak etme şükür benimde olmadı doktor gayet sağlıklı korkma dedi inşallah seninki de gayet sağlıklı ben çoooook inanıyorum aynı anda doğumumuz başlayacak inşallah aynı anda kucağımıza alacağız sonra buradan uykusuz gecelerimizi birbirimize anlatacağız güzel günler bizi bekliyooooor :KK6::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:maşallah mayıs annelerine bize nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68:
Amin canim benim amin insallah bende mayis dogumluyum annesi gbi ikizler burcu olcak bebisimde :-) mayis 26ben :-)

içim rahat çok şükür duydum ya kalbini igneye coraspirine devam gerekli olursa 12.haftada rahimime dikiş atılacak

cevap için teşekkür ederim canim ilki düşüktü bunda ilk defa kalp atışını duydum bebeğimin öyle korkuyorum ki devam ediyor mu bir aksilik olur mu diye. Hayır belirtiler sürekli olsa kafam rahat olacak da bir gün var bir gün olmayınca tam kafaya takiyorum. . Bu evhamlarimiz geçse bi an once.. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın. ..
Canım bende seninle aynı durumdayım benimde bir düşüğüm oldu ve hiç belirtim yok ve çok evhamlıyım senin gibi dua ediyorum hep ya birşey olursa diye ama yapacak birşey yok beklemekten başka

güzel haberlerini bekliyoruz...

sevindim senin adına canım..eskişehirlimisin?

güzel haberleriniz bekliyoruz canım..

sade minoset canım..plusı ağır daha kuvvetli diyorlar önermiyorlar...ama tabi dr.un en iyisini bilir..

çok güzel canım..maşallah kocamn olmuş..sen daha yeni gtimiştin dr.a sanırım..benmi yanlış hatırlıyorum..

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..

canım bu ilaçları kızımdada kullndım şimdide kullanıyorum..progestan düşük ihtimaline karşı koruyor..coraspinde kalp durmasıonı önlemek için..
cok sagol canım yaa..rahatlattın beni :)

bilmi
Evet ca

Evet canim bende kullaniyorum tiroit icin ilac eksikligi zarar ama ezmenin ne sakincasi varmiski endokrin dr a gidince sorucam merak ettim iyi bir dr
bılmıyorum canım .. ama hapı bugun yuttum sabah zar zorr cıkarmamak ıcın elımden gelenı yaptım beyın gelısımı ıcın onemlıymıs ıcıme ates dustu hapı yutmadıgım ıcın bı zarar olursa bı terslık olursa dıye cok korkuyorum ınsallah gelısmesınde problem olmaz bebegımın :(:(

Back