2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amam allahim onanamiyorum resmen kucucuk bir bebek Masallah kuzucuga ya Rabbim size bagislasin darisi bizim basimiza gorelim artik

Ahh arkadasim ayni problem bendede war ben daha kalp atislarinida duymadim asiri stresliyim oyle byle degil hemde
amin canim benim cumlemizin..hic strest yapma duyarsin Allahin izniyle..zaten hic paniklerimiz bitmicek ben her gun acaba devam ediyormu diye dusunuyorum..

Kızlar ben az önce kelebek cirpintisi gibi bir şey hissettim. Bağırsak falan demeyin değil çünkü ayırt edebiliyorum bağırsak hareketlerini :) bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba

Kızlar ben sanırım biraz kilo aldım gibi.sizde durumlar nasıl? Yıllardır olan kabızlığımda daha da arttı feci durumdayım memelerde dolgunluk bir dönem azalmıstı şimdi yine başladı.sizde ne gibi şeyler var merak ettim !

cnm o siskinlik ben neler neler cektm sabahlara kadar agriyordum zeytinyagi kayisi kurusu incirin hem yasi hem kurusu neler denemedim ki en son dr bi ilac verdi oda bas donmesi midr bulanmasi sonradan da bayilna yapinca biraktim. Anlican her duydugumu denedim. Sana tavsiyem krsinlikl

kasık agrısına gunde 1 tane muz yıyorm tavsıye ederm bı sıtede okumustum gercktn ıse yarıyor
Muzuu yiyemiyorum içim almıyor ki

Kiyafetlerim olmamaya başladı :/

Gonlunu
Gonlunu ferah tut bisey olmaz Allahin izniyle

kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım misafirim vardı. ilk defa kahverengi lekelenmem oldu. çok korkuyorum bir şey olur mu yardım edin. yarın doktora gideceğim.

senın ıkıncıydı sanırım dımı ?? ıkıncı bebekte daha once hıssedılırmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…