amin canim benim cumlemizin..hic strest yapma duyarsin Allahin izniyle..zaten hic paniklerimiz bitmicek ben her gun acaba devam ediyormu diye dusunuyorum..amam allahim onanamiyorum resmen kucucuk bir bebek Masallah kuzucuga ya Rabbim size bagislasin darisi bizim basimiza gorelim artik
Ahh arkadasim ayni problem bendede war ben daha kalp atislarinida duymadim asiri stresliyim oyle byle degil hemde
ben euthyrox kullanıyorum canım 25 mg verdı bana ...Evet ca
Evet canim bende kullaniyorum tiroit icin ilac eksikligi zarar ama ezmenin ne sakincasi varmiski endokrin dr a gidince sorucam merak ettim iyi bir dr
Bende çok meraktayım vallaevet canim sanirim ayaklari:) acaba kizmi erkekmi:)
Bende pazartesi gidicem kalp atısıdı duymak için.inş sağlıklıdır bebişiniyi akşamlar yarın kalp atışlarını duymak için dr a gidicem dua edin bana
kasık agrısına gunde 1 tane muz yıyorm tavsıye ederm bı sıtede okumustum gercktn ıse yarıyorPeki canım
Kızlar bu kasık ağrısını nasıl yeniyorsunuz
cnm oda kabiz yapmiyomukasık agrısına gunde 1 tane muz yıyorm tavsıye ederm bı sıtede okumustum gercktn ıse yarıyor
cnm o siskinlik ben neler neler cektm sabahlara kadar agriyordum zeytinyagi kayisi kurusu incirin hem yasi hem kurusu neler denemedim ki en son dr bi ilac verdi oda bas donmesi midr bulanmasi sonradan da bayilna yapinca biraktim. Anlican her duydugumu denedim. Sana tavsiyem krsinliklKızlar ben sanırım biraz kilo aldım gibi.sizde durumlar nasıl? Yıllardır olan kabızlığımda daha da arttı feci durumdayımmemelerde dolgunluk bir dönem azalmıstı şimdi yine başladı.sizde ne gibi şeyler var merak ettim !
Muzuu yiyemiyorum içim almıyor kikasık agrısına gunde 1 tane muz yıyorm tavsıye ederm bı sıtede okumustum gercktn ıse yarıyor
Kiyafetlerim olmamaya başladı :/Kızlar ben sanırım biraz kilo aldım gibi.sizde durumlar nasıl? Yıllardır olan kabızlığımda daha da arttı feci durumdayımmemelerde dolgunluk bir dönem azalmıstı şimdi yine başladı.sizde ne gibi şeyler var merak ettim !
ben de mayıs 20Amin canim benim amin insallah bende mayis dogumluyum annesi gbi ikizler burcu olcak bebisimdemayis 26ben
Gonlunu ferah tut bisey olmaz Allahin izniylebilmi
bılmıyorum canım .. ama hapı bugun yuttum sabah zar zorr cıkarmamak ıcın elımden gelenı yaptım beyın gelısımı ıcın onemlıymıs ıcıme ates dustu hapı yutmadıgım ıcın bı zarar olursa bı terslık olursa dıye cok korkuyorum ınsallah gelısmesınde problem olmaz bebegımın
Aynen bende ayni ilaci kullaniyorum 25 mg 1 tane ac karnina sabah iciyordum dr bir bucuga cikardi tahlillerin sonucuna goreben euthyrox kullanıyorum canım 25 mg verdı bana ...
Benimde belleri gelmiyor pantollarinMuzuu yiyemiyorum içim almıyor ki
Kiyafetlerim olmamaya başladı :/
Sen 1gunle kacirmisin ikizleriben de mayıs 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?